Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

waaaauvvvvv gecmis cok fazla olmus
ama iste benim okuyacak zamanim yok
ben ders calismaya kaciyim 10 gun icinde tugla bir kitabi bitirip makale yazmam gerekiyor ben daha baslayamadim diger dersler ve sinavlar da cabasi neyse ben kasindim cift anadal diye basa gelen cekilir
neysem hadi gorusuruz

Ne çok geçmiş birikmiş yahu bugün son 2 dersimiz boştu hemen okeye kaçtık baya güzeldi. Dünde gökhan türkmenin konserine gittim ne kalabalıktı yahu izdiham vardı resmen sağ bacağımı hissetmiyorum bir de benim 4 gündür ateşim çıkıyor, ateşim çıktıkça dudağım uçukluyor ama başka bir hastalık belirtisi yok

Hindi şinitzel marketlerde hazır satılıyor canım teyzem hindici de çalıştığı için o getiriyor bize de. Bizde tost makinesinde barbekü tarzı gibi yapıyoruz

Evet kaptanım derslerden kafamı kaldıramıyorum resmen
Biliyorum markettekilerin öyle olduğunu ama bizim burada öyle zeytini hayatta bulamazsın. Siz egeli olduğunuz için çok şanslısınız ablamın ev arkadaşı da muğlalı zeytinlikleri var kendi yağlarını, zeytinlerini kendileri yapıyorlar bizde onlardan ufak ufak alıyoruz ama kendilerine anca yetiyormuş

Oyy çok geçmiş olsun canım öksürük hemen geçmiyor ama ballı zencefil işe yarıyor gerçekten

herkese hayırlı sabahlar bugün okulda ilk iki dersim boş hemen fırsattan istifade pcden geçmişe bakayım.
pc den bakmak daha zavkli yaaaa

Ohh benim de son 2 dersim boştu

merhabalar canımm.inşallah hemen gitsin şu kilolar karatayın kitabını alıcam yorumlar çok güzel.diyetisyene gideyim diyordum ama karatayı deneyende çokmuş

Hoşgeldin aramıza canım benim bir diyetisyene git sana liste versin ama aynı zamanda karatayı da araştır derim ben 3 ayda yaklaşık 6 kilo verdim ama alt bedenden 3-4 beden küçüldüm sen öyle düşün

kızlar hepinizle tanışmak kaynaşmak istiyorummmm :):):):
Hemen bende kendimi tanıtayım şekerim Takımın en küçüğüyüm 16 yaşındayım lise 3 teyim. Takıma 57.5 la girdim şimdi 52 kiloyum vee yarışmaya boludan katılıyorum

ben gidiyorum kızlaaaarr hoşçakalın

Görüşürüz canım kendine cici bak

Suyu unutma canım susuz bir gün geçirme bile
Bende ıspanaklı yumurtayla soganlı yumurtaya bayılırım

Bence sen yavaş yavaş kilonu korumaya al canım çünkü birden kilonu korumaya alırsan mazallah hemen alırsın

Malesef canım bizi de hep üzenler en yakınlarımız oluyor

Ohh yine iyisin canım gerçi bana da yemeği annem yapıyor ya neyse

Tünaydın kaptanımm

Geldim kaptanım dün konserdeydim süper deşarj oldum

selam kızlaar
çok özledim sizi ya nasılsınız
ben şu başarı için yazıyı nereye yazacağım bulamadım :)
bugün kırdım okulu gitmedim

Hoşgeldin canım benim hep böyle gel unutma bizi

Duydum bile gerçi ben isteyerek pek fazla devamsızlık yapmam çünkü yıl içinde çok hasta olurum devamsızlık yetmez bana

ben geldimmm
kisaca gecmis yapip menu yazip cikicam ama

Aynı anda gelmişiz canım

canim kaptanimiz seni daha iyi bilgilendirir ama ben daha once kullandigimda 1 ay boyunca haftada 1 ampul seklinde almami soylemislerdi hos ben kullanmadim igrenip ama
ben de basliycam

Ben çok değişik şuruplar, haplar içtiğim için alışkınım yadırgamam pek

Ahh be gülüm ikimizde derslerden başımızı kaşıyamıyoruz

Bu arada dünkü menüm

Sabah:
Lor peynirli omlet
Domates salatalık peynir zeytin

Ara:
Normalde akşamım olacaktı ama konsere gitmek için vakit kalmayınca hemen 1-2 çatal fasulye aldım

Akşam:
Konserden dönünce 1 tabak fasulye yemeği yedim Çok açtım malesef

Spor:Konserde tepinme, sıkışma, ezilme
Su:2,5 litre

oy bende sizi özledim
hehe açılış konuşması vardı gereksiz geldi bana 1. sınıflar gitsin ben 3 oldum havam olsun
teşekkürler canım kaptanım

ıyıyız kuzum sen nasılsın neden ayrılmıstn topıkten bılmıyorum da
iyiyim canım teşekkürler
derslerim çok yoğun bu sene hayatım ya eve çok geç geleceğim çok yoğun olacağım ondan
ama diyetten kopmayacağım elimden geldiğince dikkat edeceğim

ayy canım geçmiş olsun dikkat et kendine
gelcem tabi haytım sizsz kalamıyorumki ben

Merhaba canımmmm

Canım benim hedefim 10 günde 2.5 kilo yani 80 kilo ( Pazartesi başladığım için )

Bugünkü menüm

Sabah:1 kase yoğurt,1 meyve
Öğlen:1 tabak kapuska yemeği,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek, havuç,turp salatası
Akşam:2 büyük parça et, salata , ayran,1 dilim ekmek

Spor :1 saat koşu bandı
Su:2.5 lt

Maşallahhhh sana canım benim yaa..

İyi akşamlar canlarımmm iyi ki ara ara gelecektimmm akşam yemeğim de ggeç kaldı bugün annemin arkadaşı gelince işler aksadı misafir yanında yapmıyim ayıp olur deyince de bu saat oldu

yarın yine hastahane faslı olacağı için iş kalmasın istedim şimd çay karadayı ve kk keyfi başlasın

kizlar 10 ekimde tartiliyorsak eger ben bugun basladim bugun 29 u 10 una kadar 13 une kadar

sanırım 10 ekim kesinleşti cnmm peki 2,5 kilo olsun haftalık 1,250 yazalım o zaman fakat biz yine yarışma varmış gibi devam edeceğiz motivasyonumuz düşmesin bildirim yapabilenler cuma günü istedikleri saatte yapsınlar yine

azcık dinlendim geçmişi okudum herşey yolunda sanırsam topik canlandı holleeyy

çok şükür tatlımmm bir yaramazlık yok evet sindi de geldimi sohbetin dibine vururuz artık

Hoşgeldin prensesimmm bitanem haftada bir iç ilk ay ikinci ay 15 te bir içerisn gerçi içerek geç yükselir değerlerin ama iğneden korkuyorsun sanırım ölçtürsen de düşük çıkar tatlım çünkü güneş ışığından yeterli derecede faydalanamıyoruz üstelik kış geldi etkisi azalacak yediklerimizden ne kadar alabilirizki ayrca fazla d vitaminin herhangi bir toksik etkisi yok araştırmalar bunu gösteriyor

kayısı eşliğinde kahve ohhh misss afiyetolsun kuzumm özledim kayısıyı ama inatla almıyorum çok pahalı

sporunu da yapabilirsen süperr

canim kaptanimiz seni daha iyi bilgilendirir ama ben daha once kullandigimda 1 ay boyunca haftada 1 ampul seklinde almami soylemislerdi hos ben kullanmadim igrenip ama
ben de basliycam

mutlaka başla bızdıkım en azından bahara dek

şimdi zorlanacaksın bitanem ama ilerde çok rahat edeceksin inş allah zihin açıklığı versin kolay gelsin cnmm

sizler zaten izinlisiniz mesajdan sadece menünüzü yazmanız yeterli dersleriniz önce gelir benim için

tabi dinlenme esnasında bizi unutmazsanız süper olur

prensesimm güzel eğlenmişsin sefan olsunnn ama derslerin yoğunlaşınca okeye gitmek yok senin için bu iki sene çok önemli bunu zaten biliyorsunn gidersen annene ispiyonlarım konser serbest deşarj olmak için dün benim kuzen de mustafa cecelinin konserine gitmiş alışveriş merkezindeymiş ama bomboştu ben zaten pek sevmem mustiyi

evet cnm şükür bziler şanslıyız kasımda zeytinlerimi yapacağım inş

aman grip olmayasınnn en az iki hafta çekersin kuzumm hemen başla d vitaminine

yaşasın fasulyeee afiyetolsun bitanemmm

oy bende sizi özledim

aman da aman hava da atarmış büyümüş te

gel tabiki bitanemm arada iki çift laf eder özlem gideririz

i
gerçekten çok güzel bir menü ve spor cnmm çok güzel bir başlangıç yaptın zamanla o ekmekleri de terkedeceğine eminim

Maşallahhhh sana canım benim yaa..

nedenki kuzummm

Ben geldim herkesler gitmişşşşş

yemek faslı bitti geldim kuzum

381.Etap Haftalık
Listesi

eylul sıla---- 64,4--------------------->64
lisbeth93---66,8------------------>66,3
makres76----66,9-----------------|>66
merinetya----76-------------------------->75,7
morcadıyesilyarasa-----48,5----------->48
35nur35----100,5--------------------------->100
neslihank4 ---77,1 ------------------------->76,5
senasevval----52----------------------------->51,5

Yenibirben-----82,5-------------------------->81,250

Son düzenleme:
hosgeldin canim

benim dayimin esi malatyali o getiriyor bize bir miktar bedavaya gelmis oluyor yani
yoksa evet dedigin gibi cok pahali gecen baktim kilosu 33 du ceviz de pahali olacakmis bu yil simdiden alsak ucuzken bozulur mu acaba
kaptanim bu hafta tartiliyor muyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…