merhabalar canımm.inşallah hemen gitsin şu kilolarkaratayın kitabını alıcam yorumlar çok güzel.diyetisyene gideyim diyordum ama karatayı deneyende çokmuş
maşallah ne kadar aktif ve güzel bir ortam :)keşke daha önce keşfetseymişim sizleri
masallah kaptanim sana ya
hindi sinitzel nasil yapiliyor merak ettim simdi
afiyet olsun canim
afiyet olsun
corekotu kahvesi nasil bir seynormal kahve gibi mi yapiyoruz
aynen oyle olsun o azlar birikip birikip bir suru giden kilo oluyor:)
ben geldim ama yetisememisim sana
İyi akşamlşar fıstıklarımmmmgüzel bir pazar geçirmişsinizdir umarımmm
afiyetolsun prensesimmm dersler dün yedikleirni unutturmaya başladı deesene tatlımspor süper
bu marketlerde tattıklarımız gizli kilo aldırıcılardanmış kuzum geçen okumuştum paylaşayım dedim zeytin sıfır g.i sorun yok
Bugün biraz iyisindir umarım kuzummmöncelikle çörekotu kahvesinden başlayayım çörek otu ısı gördüğü taktir de tüm özleliğini kaybediyor bitanemm bilgin olsun şehriye pilavı inş çok değildir
masumane puding nasıl oluyorki
bencede tatlım önemli olan bu
bencede ayıp olurdu cnm afiyetolsun zaten dengelemişsin 2 çatal pastaya hiçbirzaman kızmıyorum biliyosun tadımlık enişteye de ayıp olmasınhem ne aralığı o zamana kadar hedefine ulaşacaksınki
ben çok faydasını görüyorum bitanemmm her konuda hakikaten çok etkili okumak zor geliyor o yüzden her konuda olumlamalrı okuyup cep teline kayfdettim yatarken dinliyorum sabah kalkınca da öyle kilo vermede ve sigarayı bırakmada çok faydalandım bir de bu cümleleri eft noktalarına vırarak dinliyorum süper ve kolay oluyor
üzüm ve fındığı sabah yeseydin ya kuzum bozmuşsun leptini
afiyetolsun cnmmm haftasonu turşu serbestt spor da yapabilmişsinbir de hedefini yazarsan süper olacak
afiyetolsun cnmmm yeni tarifler çıkıyor anne yapımı ketçapp1 bardakcık tatlı mısır kalori bombası bitanemm pankek ve patatesi görmüyorummm haftasonı olduğu için gzüel eğlenmisindir umarım tatlım
küsme küsme bugün minik bri misafirim vardı doyamadım sevmeyeafiyetolsun cnmmm
süpersinn bitanemmm maşallahhh
tşk ederim cnm benim faydalı olabiliyorsam ne mutlu
kızlar günaydın öksürük haricinde gayet iyiyim sanırım bu öksürük viral bişi yoksa şimdiye gecerdi onca çabama rağmen
neyseki gribi atlattım sayılır. bu hafta artık 75 i görmek istiyorum zaten bu akşam rüyamda tartıda gördümişaretmi bu ne dersiniz.
bu arada akşam bi gelişme oldu sanırım çarşamba amasya ya gideceğiz kurbanı orda keselim annemide alıp gelelim diyoruz ama bakalım hayırlısı.çarşambadan gidersem cuma ya tartıda ne görürüm bilememsağlık olsun artık ne yapalım. ben tüm pantolonlarımı terziye vermek zorunda kaldım artık kemerde kar etmeyince daraltayım bi sürede öyle idare edeyim dedim umarım daraltmak iyi olur modelleri bozulmaz hepside geçen kış alınmıştı :)yazık olmasın
bu gün en azından yürüyüşüme başlamayı umut ediyorum plan bu kısmetse
herkese hayırlı sabahlarbugün okulda ilk iki dersim boş hemen fırsattan istifade pcden geçmişe bakayım.
pc den bakmak daha zavkli yaaaa
merhabalar canımm.inşallah hemen gitsin şu kilolarkaratayın kitabını alıcam yorumlar çok güzel.diyetisyene gideyim diyordum ama karatayı deneyende çokmuş
Hemen bende kendimi tanıtayım şekerimkızlar hepinizle tanışmak kaynaşmak istiyorummmm :):):):
ben gidiyorum kızlaaaarrhoşçakalın
o program zaten bende de var canımcım
fakat rahatsız olduğum için canım su istemiyordu
ama bugün biraz daha iyim ve düzene giriyor yine
geranmali yeşil soğanlı susamlı omleti rulo halinde yapıp dilim dilim kesip yiyorsun bu :)
aslında hiç fazlalığım kalmadı şuanda 48,5 kiloyum
hedefim 45-46 idi ama boyum 1,53 olunca artık eşim böyle çok iyisin
tam sevdiğim istediğim gibisin diyip durdurmaya çalışıyor
regl günleri haricinde hergün spor yapıyorum o buna güvendiğinden devam etmemi istemiyor
ya tv de güldür güldür diye bir program var.oyunda orada geçen bir konuşmada çocuk dediki kilolu istemiyorum ben kilolular ters bana ,o kız olmaz onun için annesinin karnında ikizini yemiş diyorlar dedi(tabi çok güldüm çok komikti o ayrı:):) sora dönüp gülerek bana dediki
-Aşkım senin içinde ikizini yemiş diyorlaro an başımdan aşaği kaynar sular döküldü ,uzun zamandır kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim.çok ağladım ama o farkında değil her zamanki takılmalarından biri senıyor
c.tesı menum
sabah kpss sınavım vardı arabada hemen 5 cevız 2 muz yıyıverdım
aksam
kıymalı patlıcan oturtma kızartmadan yaptım
taze fasulye degısık bısıler yaptım domateslı ensonda ustune ıkı yumurta kırdım bol acı da attım guzel oldu
1 kase yogurt
pazar gunkı menumm
offff sabah esımle mukemmel bır kk kahvaltısı bol yesıllık kese yogurdu Allahım ne guzeldı yaaa bıde kahvaltıyı esım hazırlamıstı tadına doyamadım
aksam
dunden kalan fasulye
1 kasık ev erıstesı
tarhana corbası
yogurt
brokolı salatası
cıgkofte yapmıstım ondanda azıcık yedım
Tünaydın meleklerimmmmgüzel bir gün olsun hepimiz için inş beş dk mola verdim geçmiş yapmadan bir slm vereyim dedim nasılız keyifler yerindedir umarım maşallah ne güzel kaynatmışsınız 15 sayfa bu arada sanırım takımımız kurulduğundan bu yana 1000 sayfayı aşmış bulunuyoruz nice onbinlere hep birlikte inş
rica ederim cnm benimm
enişteye tşkler o zaman sayesinde seni tadınık
artık rüyalarına girmeye başladı neslimmhayır olsun inşş öksürüğün geçene dek spora ara ver istersen neslim terledikçe yeniler anneciğine kavuşacaksın yani çok sevindim cnmm bayram aileyle güzel
büyük gelen kıyafetlerini kilon oturana dek tutma cnmm çok bol gelen bedenleri evden yok et giyim bağış kutularına ya da uygun gördüğün birine verebilirsin evde büyük beden olunca insan rahat oluyor o yüzden yok et ki yenileri gelsin cnm kilon oturana dek idare et şimdilik
hayırlı günler kuzummm pc kesinlikle ilk tercihim mecbur kalmadıkça cepten bakmıyorum
anne ketçabı güzel anlaşılan afiyetolsun cnmm menünde sporunda süper
diyetisyenin işinin ehliyse ve seni iyi analiz edebilirse mutlaka güzel sonuç alırsın cnm fakat karatayı pek çok kişi uygulayıp mevcut hastalıklarından kurtuldu tercih senin bitanem önemli olan sağlıklı kalıcı kilo vermen
maşallah kaynaşmışsınız bile
ooo start verilmişşş iddia varmı ucunda ikinize de başarılar
amasya diyimnce hemen kütür kütür elması geliyor aklıma
gelecek kuzum sen gönlünü ferah tut rabbime güven abimlerde 7. seneye girdi biz de hala umutla bekliyoruz
şirinem kavuştu bak sıradaki neden sen olmayasın hele bi fazlalıkları atalım
aminnn cnmmm inş tşk ederim neslim iyi dileklerin için
siz hedeflerinize ulaşınca ben en büyük ödülümü alacağım kuzum est ne hakkıymış
görüşürüz cnm iyi dersler
inanmak başarmanın yarısı bitanem gerisi çorap söküğü gibi gelecekbazen bizleri dürtecek bir etken gerekiyor karar verdiğimiz o son nokta hayatımızın dönüm noktaıs oluyor
bugün nasılsın kuzummm enerjin süperiyisindir umarım su içmeyi ihmal etme ne olur
şehriye cıs cnm benimm ev eriştesi olursa makul miktarda yiyebilirsin ama erişteçörekotu kahvesini ben anneme kahve yasak olduğu için bir alternatif olması için araştırmıştım tatlım arada içiyor yine ama ısı görünce faydalı özellikleri kayboluıyormuş bak nasıld aşartlandırıyor kendini bayramdaki tatlılar yerine etlere kullansan
makresim senin başarın hakikaten ömüthiş 4 çocuk dile kolay her birinde 10 kilo alsan 40 kilo yapar iradene hayranım en zoru başardın cnmm kesinlikle kimseyi umursamamak önemli zaten diyet konusu açılınca çevremizdeki çoğu kişi prof kesiliyor fakat kendisi uyguluyor mu o tartışılır o yüzden hiç kimsenin dedikleirni umursamadım başlarkenne güzel herkese örnek olmuşsun cnmm neden gizli yiyeceksin ki
onlar en sağlıksız fast foodları yerken saklıyor mugeçen hafta hastahanede kütür kütür yedim elmamı
akşam hazırlamayı unutmasaydım beslenme kutumu doldururdum genelde öyle yapıyorum isteyinde herşey oluyor
bir de talhayasir arkadaşımız gelmişti ama uğramadı tekrar
o nasıl bir anlatıştır fındık kurduuulokum kürdan olayı demekkk nurun sana taktığına bayıldım tam fındık kurdusun
nasip bugüneymiş kuzummm
oylama hala bitmemiş cnm fakat evetler çoğunlukta büyük ihtimal 10 ekimde bildirim yapacağız 2 haftalık ve yüzdeler ikiye bölünecek
elbette henüz takım listesinde olmayabilirsin ama takımdasın kuzum
canımsınnn
evet hakikaten çok heyecanlı oluyor ben 3, takımdan mezun olmuştum ayrıca takım için sorumluluk duyup herhangi bir cıs yerken suçluluk duymak motive ediyor insanı cnm
çok şekersin sen nurcummm enişte o çığlıkları çok duyacak daha
hmmmm senin niyetini şimdi çaktımmm sen bir alıp bir vererek burdan ayrılmak istemediğin için taktik uyguluyorsun sanırımmmm
kuzumm sen hedefine ulaştığın gün ki bu benim için 45,5 seni kaptan yardımcısı yaparım sopnsuza dek burda kalırsınn dert ettiğin şeye bak
pek çok kuzenimi ben büyüttüm nurcum hepsi çocuğum gibi en büyük torun ben olduğum için şimdi onların büyüdüğnü görmek öyle zevkliki küçük anne der bazıları banaevlatlık almak en son şık olur cnm benim muhtaç bir yavruya annelik yapmak en büyük sevap ama buna gerek kalmayacağını umuyorum bitanem hayırlısı
canımsın bende öperim ki
hakikaten düşünemedi demek ki çam devirmiş resmen
ben de sevmiyorum çok cılızcadıcım sakın alınma snein boy kilo orantılı yalnız yüz çökerse kaslardan kilo verdiğinizin işaretiymiş melekleirm aman dikkat
içindeki çocuk hiç lmesin inş nurcummmm
sevdim bu sözü herşeyden herkesten önce kendimiz için sağlığımız için kilo vermeliyiz
aslında değil neslim maksimum 700 gr haftalık ideal bence geçen bir yaız okumuştum dur bulunca paylaşayım nedenini püsküütüm çok güzel açıklamış
bekliyorum hedefini cnmm
adet döneminde 1,5 2 kilo fark olabiliyor bbunu önemseme tatlım ama adet değilsen dr a gitmeyi unutma sakın
afiyetolsun cnmmmm ctsi hariç spor yapabilmişsin 4 çocukla zaman bulup yapıyorsun ya makresim şapka çıkarıyorum önündeminik bir bitter sonuçta o kadar zararlı değil kuzum afiyetolsun süper menüler tşk ederim
bu 2 mile olanı cnm bununla başlarsın zamanla diğer videolara geçersin
bende meleklerimiiiiii
senden de kuzummmm
en doğru zaman değildi demekki tatlım sorunları çözdükten sonra gelecek meleğimiz hayırlısıyla inş
geldimkiiiiiama sorunu az önce cevapladım sanırım kuzum
afiyetolsun bitanemmmm süpersin maşallahhhhspor yapamadınmı kuzumm ya da yazmayımı unuttun
grşrz cnmmm
aman maşallah hep iyi olun tatlım ben de iyiyim şükür sabah bir tapuya gidip geldim mesaj bekliyorum tekrar gidicemsindi de geldimi geçmişe yetişemeyiz inş kuzum
prensesim nerelerdesin bakimmmmEylülüm de uğramamışşş Özge muhtemelen akşamüstü gelir
otura kalka geçmiş bitti
selam kızlaar
çok özledim sizi ya nasılsınız
ben şu başarı için yazıyı nereye yazacağım bulamadım :)
bugün kırdım okulu gitmedim
Hoşgeldinnn kuzummmçok özledik seni yokluğun öyle belliki herşey yolundamı iyimisin kuzum
prenses duymasın okulu kırdığını
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/birinciler-sirlarini-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
link burda cnm buraya yazabilirsin
ben geldimmm
kisaca gecmis yapip menu yazip cikicam ama
canim kaptanimiz seni daha iyi bilgilendirir ama ben daha once kullandigimda 1 ay boyunca haftada 1 ampul seklinde almami soylemislerdi hos ben kullanmadim igrenip ama
ben de basliycam
waaaauvvvvv gecmis cok fazla olmus
ama iste benim okuyacak zamanim yok
ben ders calismaya kaciyim 10 gun icinde tugla bir kitabi bitirip makale yazmam gerekiyorben daha baslayamadim diger dersler ve sinavlar da cabasi neyse ben kasindim cift anadal diye basa gelen cekilir
neysem hadi gorusuruz
oy bende sizi özledimHoşgeldinnn kuzummmçok özledik seni yokluğun öyle belliki herşey yolundamı iyimisin kuzum
prenses duymasın okulu kırdığını
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/birinciler-sirlarini-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
link burda cnm buraya yazabilirsin
iyiyim canım teşekkürlerıyıyız kuzum sen nasılsın neden ayrılmıstn topıkten bılmıyorum da
ayy canım geçmiş olsun dikkat et kendineNe çok geçmiş birikmiş yahubugün son 2 dersimiz boştu hemen okeye kaçtık baya güzeldi. Dünde gökhan türkmenin konserine gittim ne kalabalıktı yahu izdiham vardı resmen sağ bacağımı hissetmiyorum bir de benim 4 gündür ateşim çıkıyor, ateşim çıktıkça dudağım uçukluyor ama başka bir hastalık belirtisi yok
Hoşgeldin canım benim hep böyle gel unutma bizi
Merhabada hoşbuldummmhosgeldinnn aramiza
karatayi kesinlikle arastirmalisin
Merhaba canımmmmNe çok geçmiş birikmiş yahubugün son 2 dersimiz boştu hemen okeye kaçtık baya güzeldi. Dünde gökhan türkmenin konserine gittim ne kalabalıktı yahu izdiham vardı resmen sağ bacağımı hissetmiyorum bir de benim 4 gündür ateşim çıkıyor, ateşim çıktıkça dudağım uçukluyor ama başka bir hastalık belirtisi yok
Hindi şinitzel marketlerde hazır satılıyor canım teyzem hindici de çalıştığı için o getiriyor bize de. Bizde tost makinesinde barbekü tarzı gibi yapıyoruz
Evet kaptanım derslerden kafamı kaldıramıyorum resmen
Biliyorum markettekilerin öyle olduğunu ama bizim burada öyle zeytini hayatta bulamazsın. Siz egeli olduğunuz için çok şanslısınızablamın ev arkadaşı da muğlalı zeytinlikleri var kendi yağlarını, zeytinlerini kendileri yapıyorlar bizde onlardan ufak ufak alıyoruz ama kendilerine anca yetiyormuş
Oyy çok geçmiş olsun canım öksürük hemen geçmiyor ama ballı zencefil işe yarıyor gerçekten
Ohh benim de son 2 dersim boştu
Hoşgeldin aramıza canım benimbir diyetisyene git sana liste versin ama aynı zamanda karatayı da araştır derim ben 3 ayda yaklaşık 6 kilo verdim ama alt bedenden 3-4 beden küçüldüm sen öyle düşün
Hemen bende kendimi tanıtayım şekerimTakımın en küçüğüyüm 16 yaşındayım lise 3 teyim. Takıma 57.5 la girdim şimdi 52 kiloyum vee yarışmaya boludan katılıyorum
Görüşürüz canım kendine cici bak
Suyu unutma canım susuz bir gün geçirme bile
Bende ıspanaklı yumurtayla soganlı yumurtaya bayılırım
Bence sen yavaş yavaş kilonu korumaya al canım çünkü birden kilonu korumaya alırsan mazallah hemen alırsın
Malesef canım bizi de hep üzenler en yakınlarımız oluyor
Ohh yine iyisin canımgerçi bana da yemeği annem yapıyor ya neyse
Tünaydın kaptanımm
Geldim kaptanım dün konserdeydim süper deşarj oldum
Duydum bilegerçi ben isteyerek pek fazla devamsızlık yapmam çünkü yıl içinde çok hasta olurum devamsızlık yetmez bana
Aynı anda gelmişiz canım
Ben çok değişik şuruplar, haplar içtiğim için alışkınım yadırgamam pek
Ahh be gülüm ikimizde derslerden başımızı kaşıyamıyoruz
Araştıracam canım buradaki herkes tavsiye ediyor karatayıhosgeldinnn aramiza
karatayi kesinlikle arastirmalisin
Canım benim hedefim 10 günde 2.5 kilo yani 80 kilo ( Pazartesi başladığım için )381.Etap HaftalıkListesi
eylul sıla---- 64,4--------------------->64
lisbeth93---66,8------------------>66,3
makres76----66,9-----------------|>66
merinetya----76-------------------------->75,7
morcadıyesilyarasa-----48,5----------->48
35nur35----100,5--------------------------->100
neslihank4 ---77,1 ------------------------->76,5
senasevval----52----------------------------->51,5
Yenibirben-----82,5-------------------------->
Maşallahhhh sana canım benim yaa..
rica ederim cnm benimm
enişteye tşkler o zaman sayesinde seni tadınık
artık rüyalarına girmeye başladı neslimmhayır olsun inşş öksürüğün geçene dek spora ara ver istersen neslim terledikçe yeniler anneciğine kavuşacaksın yani çok sevindim cnmm bayram aileyle güzel
büyük gelen kıyafetlerini kilon oturana dek tutma cnmm çok bol gelen bedenleri evden yok et giyim bağış kutularına ya da uygun gördüğün birine verebilirsin evde büyük beden olunca insan rahat oluyor o yüzden yok et ki yenileri gelsin cnm kilon oturana dek idare et şimdilik
hayırlı günler kuzummm pc kesinlikle ilk tercihim mecbur kalmadıkça cepten bakmıyorum
anne ketçabı güzel anlaşılan afiyetolsun cnmm menünde sporunda süper
diyetisyenin işinin ehliyse ve seni iyi analiz edebilirse mutlaka güzel sonuç alırsın cnm fakat karatayı pek çok kişi uygulayıp mevcut hastalıklarından kurtuldu tercih senin bitanem önemli olan sağlıklı kalıcı kilo vermen
maşallah kaynaşmışsınız bile
ooo start verilmişşş iddia varmı ucunda ikinize de başarılar
amasya diyimnce hemen kütür kütür elması geliyor aklıma
gelecek kuzum sen gönlünü ferah tut rabbime güven abimlerde 7. seneye girdi biz de hala umutla bekliyoruz
şirinem kavuştu bak sıradaki neden sen olmayasın hele bi fazlalıkları atalım
aminnn cnmmm inş tşk ederim neslim iyi dileklerin için
siz hedeflerinize ulaşınca ben en büyük ödülümü alacağım kuzum est ne hakkıymış
görüşürüz cnm iyi dersler
inanmak başarmanın yarısı bitanem gerisi çorap söküğü gibi gelecekbazen bizleri dürtecek bir etken gerekiyor karar verdiğimiz o son nokta hayatımızın dönüm noktaıs oluyor
bugün nasılsın kuzummm enerjin süperiyisindir umarım su içmeyi ihmal etme ne olur
şehriye cıs cnm benimm ev eriştesi olursa makul miktarda yiyebilirsin ama erişteçörekotu kahvesini ben anneme kahve yasak olduğu için bir alternatif olması için araştırmıştım tatlım arada içiyor yine ama ısı görünce faydalı özellikleri kayboluıyormuş bak nasıld aşartlandırıyor kendini bayramdaki tatlılar yerine etlere kullansan
makresim senin başarın hakikaten ömüthiş 4 çocuk dile kolay her birinde 10 kilo alsan 40 kilo yapar iradene hayranım en zoru başardın cnmm kesinlikle kimseyi umursamamak önemli zaten diyet konusu açılınca çevremizdeki çoğu kişi prof kesiliyor fakat kendisi uyguluyor mu o tartışılır o yüzden hiç kimsenin dedikleirni umursamadım başlarkenne güzel herkese örnek olmuşsun cnmm neden gizli yiyeceksin ki
onlar en sağlıksız fast foodları yerken saklıyor mugeçen hafta hastahanede kütür kütür yedim elmamı
akşam hazırlamayı unutmasaydım beslenme kutumu doldururdum genelde öyle yapıyorum isteyinde herşey oluyor
bir de talhayasir arkadaşımız gelmişti ama uğramadı tekrar
o nasıl bir anlatıştır fındık kurduuulokum kürdan olayı demekkk nurun sana taktığına bayıldım tam fındık kurdusun
nasip bugüneymiş kuzummm
oylama hala bitmemiş cnm fakat evetler çoğunlukta büyük ihtimal 10 ekimde bildirim yapacağız 2 haftalık ve yüzdeler ikiye bölünecek
elbette henüz takım listesinde olmayabilirsin ama takımdasın kuzum
canımsınnn
evet hakikaten çok heyecanlı oluyor ben 3, takımdan mezun olmuştum ayrıca takım için sorumluluk duyup herhangi bir cıs yerken suçluluk duymak motive ediyor insanı cnm
çok şekersin sen nurcummm enişte o çığlıkları çok duyacak daha
hmmmm senin niyetini şimdi çaktımmm sen bir alıp bir vererek burdan ayrılmak istemediğin için taktik uyguluyorsun sanırımmmm
kuzumm sen hedefine ulaştığın gün ki bu benim için 45,5 seni kaptan yardımcısı yaparım sopnsuza dek burda kalırsınn dert ettiğin şeye bak
pek çok kuzenimi ben büyüttüm nurcum hepsi çocuğum gibi en büyük torun ben olduğum için şimdi onların büyüdüğnü görmek öyle zevkliki küçük anne der bazıları banaevlatlık almak en son şık olur cnm benim muhtaç bir yavruya annelik yapmak en büyük sevap ama buna gerek kalmayacağını umuyorum bitanem hayırlısı
canımsın bende öperim ki
hakikaten düşünemedi demek ki çam devirmiş resmen
ben de sevmiyorum çok cılızcadıcım sakın alınma snein boy kilo orantılı yalnız yüz çökerse kaslardan kilo verdiğinizin işaretiymiş melekleirm aman dikkat
içindeki çocuk hiç lmesin inş nurcummmm
sevdim bu sözü herşeyden herkesten önce kendimiz için sağlığımız için kilo vermeliyiz
aslında değil neslim maksimum 700 gr haftalık ideal bence geçen bir yaız okumuştum dur bulunca paylaşayım nedenini püsküütüm çok güzel açıklamış
bekliyorum hedefini cnmm
adet döneminde 1,5 2 kilo fark olabiliyor bbunu önemseme tatlım ama adet değilsen dr a gitmeyi unutma sakın
afiyetolsun cnmmmm ctsi hariç spor yapabilmişsin 4 çocukla zaman bulup yapıyorsun ya makresim şapka çıkarıyorum önündeminik bir bitter sonuçta o kadar zararlı değil kuzum afiyetolsun süper menüler tşk ederim
bu 2 mile olanı cnm bununla başlarsın zamanla diğer videolara geçersin
bende meleklerimiiiiii
senden de kuzummmm
en doğru zaman değildi demekki tatlım sorunları çözdükten sonra gelecek meleğimiz hayırlısıyla inş
geldimkiiiiiama sorunu az önce cevapladım sanırım kuzum
afiyetolsun bitanemmmm süpersin maşallahhhhspor yapamadınmı kuzumm ya da yazmayımı unuttun
grşrz cnmmm
aman maşallah hep iyi olun tatlım ben de iyiyim şükür sabah bir tapuya gidip geldim mesaj bekliyorum tekrar gidicemsindi de geldimi geçmişe yetişemeyiz inş kuzum
prensesim nerelerdesin bakimmmmEylülüm de uğramamışşş Özge muhtemelen akşamüstü gelir
otura kalka geçmiş bitti
kizlar 10 ekimde tartiliyorsak eger ben bugun basladim bugun 29 u 10 una kadar 13 une kadar
azcık dinlendim geçmişi okudumherşey yolunda sanırsam topik canlandı holleeyy
Ben geldimmdün baya konuşmuşsunuz bakıyorum da hemen bir geçmiş yapıp geliyorum fakat size sormak istediğim bir soru var. Neslim kaptanım aydınlatın beni
Şimdii facebookta sağlıklı yaşıyoruzu takip ediyordum da okan bey grip aşısı yerine d vitamıni önermiş. Kendisi de eczaneden devit 3 ampul alıyormuş. Benim şu sıra okuldan dolayı tahlil yaptırma şansım yok malesef ama 1 sene önce ölçtürdüğümde çokk düşüktü. Şimdi ben eczaneden devit 3 ampulu alıp ahmet aydının da dediği gibi zeytinyağına kırıp içsem bunu ayda 1 mi tekrarlıyım yoksa depolar dolana kadar 15 günde bir mi kafam karıştı
menum
Sabah
1 muz yarim cb ceviz peynir 8 zeytin domates biber maydonoz
ogle
2 fincan kahve 2 gunkurusu
aksam
tavuk sote yesil salata yogurt (daha yemedim birzdan yiyecegim)
spor leslie 3 mile (yatmadan once yapacagim)
su yatana kadar 3 lt ye yaklasir
canim kaptanimiz seni daha iyi bilgilendirir ama ben daha once kullandigimda 1 ay boyunca haftada 1 ampul seklinde almami soylemislerdi hos ben kullanmadim igrenip ama
ben de basliycam
waaaauvvvvv gecmis cok fazla olmus
ama iste benim okuyacak zamanim yok
ben ders calismaya kaciyim 10 gun icinde tugla bir kitabi bitirip makale yazmam gerekiyorben daha baslayamadim diger dersler ve sinavlar da cabasi neyse ben kasindim cift anadal diye basa gelen cekilir
neysem hadi gorusuruz
Ne çok geçmiş birikmiş yahubugün son 2 dersimiz boştu hemen okeye kaçtık baya güzeldi. Dünde gökhan türkmenin konserine gittim ne kalabalıktı yahu izdiham vardı resmen sağ bacağımı hissetmiyorum bir de benim 4 gündür ateşim çıkıyor, ateşim çıktıkça dudağım uçukluyor ama başka bir hastalık belirtisi yok
Hindi şinitzel marketlerde hazır satılıyor canım teyzem hindici de çalıştığı için o getiriyor bize de. Bizde tost makinesinde barbekü tarzı gibi yapıyoruz
Evet kaptanım derslerden kafamı kaldıramıyorum resmen
Biliyorum markettekilerin öyle olduğunu ama bizim burada öyle zeytini hayatta bulamazsın. Siz egeli olduğunuz için çok şanslısınızablamın ev arkadaşı da muğlalı zeytinlikleri var kendi yağlarını, zeytinlerini kendileri yapıyorlar bizde onlardan ufak ufak alıyoruz ama kendilerine anca yetiyormuş
Oyy çok geçmiş olsun canım öksürük hemen geçmiyor ama ballı zencefil işe yarıyor gerçekten
Ohh benim de son 2 dersim boştu
Hoşgeldin aramıza canım benimbir diyetisyene git sana liste versin ama aynı zamanda karatayı da araştır derim ben 3 ayda yaklaşık 6 kilo verdim ama alt bedenden 3-4 beden küçüldüm sen öyle düşün
Hemen bende kendimi tanıtayım şekerimTakımın en küçüğüyüm 16 yaşındayım lise 3 teyim. Takıma 57.5 la girdim şimdi 52 kiloyum vee yarışmaya boludan katılıyorum
Görüşürüz canım kendine cici bak
Suyu unutma canım susuz bir gün geçirme bile
Bende ıspanaklı yumurtayla soganlı yumurtaya bayılırım
Bence sen yavaş yavaş kilonu korumaya al canım çünkü birden kilonu korumaya alırsan mazallah hemen alırsın
Malesef canım bizi de hep üzenler en yakınlarımız oluyor
Ohh yine iyisin canımgerçi bana da yemeği annem yapıyor ya neyse
Tünaydın kaptanımm
Geldim kaptanım dün konserdeydim süper deşarj oldum
Duydum bilegerçi ben isteyerek pek fazla devamsızlık yapmam çünkü yıl içinde çok hasta olurum devamsızlık yetmez bana
Aynı anda gelmişiz canım
Ben çok değişik şuruplar, haplar içtiğim için alışkınım yadırgamam pek
Ahh be gülüm ikimizde derslerden başımızı kaşıyamıyoruz
Bu arada dünkü menüm
Sabah:
Lor peynirli omlet
Domates salatalık peynir zeytin
Ara:
Normalde akşamım olacaktı ama konsere gitmek için vakit kalmayınca hemen 1-2 çatal fasulye aldım
Akşam:
Konserden dönünce 1 tabak fasulye yemeği yedimÇok açtım malesef
Spor:Konserde tepinme, sıkışma, ezilme
Su:2,5 litre
oy bende sizi özledim
hehe açılış konuşması vardı gereksiz geldi bana 1. sınıflar gitsin ben 3 oldum havam olsun
teşekkürler canım kaptanım
iyiyim canım teşekkürler
derslerim çok yoğun bu sene hayatım ya eve çok geç geleceğim çok yoğun olacağım ondan
ama diyetten kopmayacağım elimden geldiğince dikkat edeceğim
ayy canım geçmiş olsun dikkat et kendine
gelcem tabi haytım sizsz kalamıyorumki ben
iBugünkü menüm
Sabah:1 kase yoğurt,1 meyve
Öğlen:1 tabak kapuska yemeği,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek, havuç,turp salatası
Akşam:2 büyük parça et, salata , ayran,1 dilim ekmek
Spor :1 saat koşu bandı
Su:2.5 lt
Maşallahhhh sana canım benim yaa..
Ben geldim herkesler gitmişşşşş
Selam kizlar kislij son bikacseydaha hazirladim bugun ama cook yoruldum.galiba busefer son baska bisey yapmam yattigim yetde size bakiyim dedim.gecmis yapiyim dincem yine
hosgeldin canimoy bende sizi özledim
hehe açılış konuşması vardı gereksiz geldi bana 1. sınıflar gitsin ben 3 oldum havam olsun
teşekkürler canım kaptanım
iyiyim canım teşekkürler
derslerim çok yoğun bu sene hayatım ya eve çok geç geleceğim çok yoğun olacağım ondan
ama diyetten kopmayacağım elimden geldiğince dikkat edeceğim
ayy canım geçmiş olsun dikkat et kendine
gelcem tabi haytım sizsz kalamıyorumki ben
benim dayimin esi malatyali o getiriyor bize bir miktar bedavaya gelmis oluyor yaniİyi akşamlar canlarımmmiyi ki ara ara gelecektimmm akşam yemeğim de ggeç kaldı bugün annemin arkadaşı gelince işler aksadı misafir yanında yapmıyim ayıp olur deyince de bu saat oldu
yarın yine hastahane faslı olacağı için iş kalmasın istedim şimd çay karadayı ve kk keyfi başlasın
sanırım 10 ekim kesinleşti cnmm peki 2,5 kilo olsun haftalık 1,250 yazalım o zaman fakat biz yine yarışma varmış gibi devam edeceğiz motivasyonumuz düşmesin bildirim yapabilenler cuma günü istedikleri saatte yapsınlar yine
çok şükür tatlımmm bir yaramazlık yokevet sindi de geldimi sohbetin dibine vururuz artık
Hoşgeldin prensesimmmbitanem haftada bir iç ilk ay ikinci ay 15 te bir içerisn gerçi içerek geç yükselir değerlerin ama iğneden korkuyorsun sanırım ölçtürsen de düşük çıkar tatlım çünkü güneş ışığından yeterli derecede faydalanamıyoruz üstelik kış geldi etkisi azalacak yediklerimizden ne kadar alabilirizki ayrca fazla d vitaminin herhangi bir toksik etkisi yok araştırmalar bunu gösteriyor
kayısı eşliğinde kahve ohhh misss afiyetolsun kuzumm özledim kayısıyı ama inatla almıyorum çok pahalı
sporunu da yapabilirsen süperr
mutlaka başla bızdıkım en azından bahara dek
şimdi zorlanacaksın bitanem ama ilerde çok rahat edeceksin inş allah zihin açıklığı versin kolay gelsin cnmm
sizler zaten izinlisiniz mesajdan sadece menünüzü yazmanız yeterli dersleriniz önce gelir benim için
tabi dinlenme esnasında bizi unutmazsanız süper olur
prensesimm güzel eğlenmişsin sefan olsunnn ama derslerin yoğunlaşınca okeye gitmek yoksenin için bu iki sene çok önemli bunu zaten biliyorsunn gidersen annene ispiyonlarım konser serbest deşarj olmak için dün benim kuzen de mustafa cecelinin konserine gitmiş alışveriş merkezindeymiş ama bomboştu ben zaten pek sevmem mustiyi
evet cnm şükür bziler şanslıyız kasımda zeytinlerimi yapacağım inş
aman grip olmayasınnn en az iki hafta çekersin kuzumm hemen başla d vitaminine
yaşasın fasulyeeeafiyetolsun bitanemmm
aman da aman hava da atarmış büyümüş te
gel tabiki bitanemm arada iki çift laf eder özlem gideririz
i
gerçekten çok güzel bir menü ve spor cnmm çok güzel bir başlangıç yaptınzamanla o ekmekleri de terkedeceğine eminim
nedenki kuzummm
yemek faslı bitti geldim kuzum
kaptanim bu hafta tartiliyor muyuz381.Etap HaftalıkListesi
eylul sıla---- 64,4--------------------->64
lisbeth93---66,8------------------>66,3
makres76----66,9-----------------|>66
merinetya----76-------------------------->75,7
morcadıyesilyarasa-----48,5----------->48
35nur35----100,5--------------------------->100
neslihank4 ---77,1 ------------------------->76,5
senasevval----52----------------------------->51,5
Yenibirben-----82,5-------------------------->81,250
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?