oy bende sizi özledim
hehe açılış konuşması vardı gereksiz geldi bana 1. sınıflar gitsin ben 3 oldum havam olsun
teşekkürler canım kaptanım
iyiyim canım teşekkürler
derslerim çok yoğun bu sene hayatım ya eve çok geç geleceğim çok yoğun olacağım ondan
ama diyetten kopmayacağım elimden geldiğince dikkat edeceğim
ayy canım geçmiş olsun dikkat et kendine
gelcem tabi haytım sizsz kalamıyorumki ben
Bugünkü menüm
Sabah:1 kase yoğurt,1 meyve
Öğlen:1 tabak kapuska yemeği,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek, havuç,turp salatası
Akşam:2 büyük parça et, salata , ayran,1 dilim ekmek
Spor :1 saat koşu bandı
Su:2.5 lt
İyi akşamlar canlarımmmiyi ki ara ara gelecektimmm akşam yemeğim de ggeç kaldı bugün annemin arkadaşı gelince işler aksadı misafir yanında yapmıyim ayıp olur deyince de bu saat oldu
yarın yine hastahane faslı olacağı için iş kalmasın istedim şimd çay karadayı ve kk keyfi başlasın
sanırım 10 ekim kesinleşti cnmm peki 2,5 kilo olsun haftalık 1,250 yazalım o zaman fakat biz yine yarışma varmış gibi devam edeceğiz motivasyonumuz düşmesin bildirim yapabilenler cuma günü istedikleri saatte yapsınlar yine
çok şükür tatlımmm bir yaramazlık yokevet sindi de geldimi sohbetin dibine vururuz artık
Hoşgeldin prensesimmmbitanem haftada bir iç ilk ay ikinci ay 15 te bir içerisn gerçi içerek geç yükselir değerlerin ama iğneden korkuyorsun sanırım ölçtürsen de düşük çıkar tatlım çünkü güneş ışığından yeterli derecede faydalanamıyoruz üstelik kış geldi etkisi azalacak yediklerimizden ne kadar alabilirizki ayrca fazla d vitaminin herhangi bir toksik etkisi yok araştırmalar bunu gösteriyor
kayısı eşliğinde kahve ohhh misss afiyetolsun kuzumm özledim kayısıyı ama inatla almıyorum çok pahalı
sporunu da yapabilirsen süperr
mutlaka başla bızdıkım en azından bahara dek
şimdi zorlanacaksın bitanem ama ilerde çok rahat edeceksin inş allah zihin açıklığı versin kolay gelsin cnmm
sizler zaten izinlisiniz mesajdan sadece menünüzü yazmanız yeterli dersleriniz önce gelir benim için
tabi dinlenme esnasında bizi unutmazsanız süper olur
prensesimm güzel eğlenmişsin sefan olsunnn ama derslerin yoğunlaşınca okeye gitmek yoksenin için bu iki sene çok önemli bunu zaten biliyorsunn gidersen annene ispiyonlarım konser serbest deşarj olmak için dün benim kuzen de mustafa cecelinin konserine gitmiş alışveriş merkezindeymiş ama bomboştu ben zaten pek sevmem mustiyi
evet cnm şükür bziler şanslıyız kasımda zeytinlerimi yapacağım inş
aman grip olmayasınnn en az iki hafta çekersin kuzumm hemen başla d vitaminine
yaşasın fasulyeeeafiyetolsun bitanemmm
aman da aman hava da atarmış büyümüş te
gel tabiki bitanemm arada iki çift laf eder özlem gideririz
i
gerçekten çok güzel bir menü ve spor cnmm çok güzel bir başlangıç yaptınzamanla o ekmekleri de terkedeceğine eminim
nedenki kuzummm
yemek faslı bitti geldim kuzum
sporumu yaptim molada bir ugrayip bakiyim dedim
benim dayimin esi malatyali o getiriyor bize bir miktar bedavaya gelmis oluyor yani
yoksa evet dedigin gibi cok pahali gecen baktim kilosu 33 duceviz de pahali olacakmis bu yil simdiden alsak ucuzken bozulur mu acaba
kaptanim bu hafta tartiliyor muyuz
ya bir de birsey sorucam
ben yemek yapmaya yeni yeni alisiyorum daekmeksiz ve bulgursuz kofte yapabilir miyim tutar mi birbirini
bayram icin mi bilet aliyorsunuz:)Oyş son 2 senen hadi bakalım okulun keyfini çıkar canım
Teşekkür ederim şekerim
İlk günden gayet iyi ama ekmekleri sabah ve öğle öğününde tüket canım akşamı hafif geçirmeye dikkat et
Yok kaptanım iğneden korkmuyorum ama annem iğneye izin vermezmiş
Tamam kaptanım 1 ay haftada 1 yaparım öyleyse zeytinyağına kırıpta mı içeyim?
Yok kaptanım annem bilir derslerimi aksatmayacağımı hatta dün kendisi zorla yolladı konsereeğer evden fazla çıkmazsam hadi gel sinemaya ya da alışverişe gidelim rahatla biraz diye kendisi teklif eder modern bir annedir
Bende ablama bilet aldım o sırada bakıyorum
bayram icin mi bilet aliyorsunuz:)
ama cidden arada cik disari ben biraz takinti yapmistim sinav konusunu delirmistim dereceye girmem gerek diyesonra ne oldu kendimi o kadar zorlayip bastirmistim ki sinav bitince kendimi toparlayamadim strese bagli bir suru hastalik gelisti yeme bozuklugu dahil
aliyim o zaman ben 10 tl ye gordum pazarda bu hafta alirim o zaman
hoşgeldin bızdıkımmm ooo şanslıymışsın o zaman burda 48 tl kuzummgeçen sene kayısıları soğuk vurmuş ağaçlarda o yüzden böyle oldu ne yapalım yenileri çıkana kadar yaşasın kuru erik
ben aldım tatlım taze ceviz şimdilik 8 kilo oldu balkonda kuruyor her hafta alıyorum güneşte kurutursan birşey olmaz
elbette tutar cnm neden tutmasın yumurta koyarsan ve çok güzel yoğurursan tutar istersen kaşarlı köfte de yapabilirsin illa ekmek bulgur şart değil cnm benimmm zamanla alışırsın kuzum
benim de oyle oldu ayin 21 inde istanbula geldim persembe sabahi eve donuyorumEvet cuma gitti yarın geri dönüyor
Bende aynıyım çok hırslıyımdır annemde bunu biliyor beni rahat ettirmeye çalışıyor.
Ahh bu stresler yok mu insanı deli ediyor
Oyş son 2 senen hadi bakalım okulun keyfini çıkar canım
Teşekkür ederim şekerim
İlk günden gayet iyi ama ekmekleri sabah ve öğle öğününde tüket canım akşamı hafif geçirmeye dikkat et
Yok kaptanım iğneden korkmuyorum ama annem iğneye izin vermezmiş
Tamam kaptanım 1 ay haftada 1 yaparım öyleyse zeytinyağına kırıpta mı içeyim?
Yok kaptanım annem bilir derslerimi aksatmayacağımı hatta dün kendisi zorla yolladı konsereeğer evden fazla çıkmazsam hadi gel sinemaya ya da alışverişe gidelim rahatla biraz diye kendisi teklif eder modern bir annedir
Bende ablama bilet aldım o sırada bakıyorum
Bugünkü menüm
Sabah:
Peynir zeytin fındık ceviz(12 ye kadar idare ediyor beni)
Öğle:
Tereyağda yumurta
Domates salatalık peynir zeytin yoğurt
Akşam:
Kemikli etin suyundan tarhana çorbası
Kemikli et
Nohut
Salata
Turşu
Su:30 dk yürüyüş 100 mekik 50 squat 50 şınav
Su:2,5 litre
Hepimize tek tek cevap verip en ince ayrıntısına kadar ilgilendiğin için maşallah dedim canımmmmİyi akşamlar canlarımmmiyi ki ara ara gelecektimmm akşam yemeğim de ggeç kaldı bugün annemin arkadaşı gelince işler aksadı misafir yanında yapmıyim ayıp olur deyince de bu saat oldu
yarın yine hastahane faslı olacağı için iş kalmasın istedim şimd çay karadayı ve kk keyfi başlasın
sanırım 10 ekim kesinleşti cnmm peki 2,5 kilo olsun haftalık 1,250 yazalım o zaman fakat biz yine yarışma varmış gibi devam edeceğiz motivasyonumuz düşmesin bildirim yapabilenler cuma günü istedikleri saatte yapsınlar yine
çok şükür tatlımmm bir yaramazlık yokevet sindi de geldimi sohbetin dibine vururuz artık
Hoşgeldin prensesimmmbitanem haftada bir iç ilk ay ikinci ay 15 te bir içerisn gerçi içerek geç yükselir değerlerin ama iğneden korkuyorsun sanırım ölçtürsen de düşük çıkar tatlım çünkü güneş ışığından yeterli derecede faydalanamıyoruz üstelik kış geldi etkisi azalacak yediklerimizden ne kadar alabilirizki ayrca fazla d vitaminin herhangi bir toksik etkisi yok araştırmalar bunu gösteriyor
kayısı eşliğinde kahve ohhh misss afiyetolsun kuzumm özledim kayısıyı ama inatla almıyorum çok pahalı
sporunu da yapabilirsen süperr
mutlaka başla bızdıkım en azından bahara dek
şimdi zorlanacaksın bitanem ama ilerde çok rahat edeceksin inş allah zihin açıklığı versin kolay gelsin cnmm
sizler zaten izinlisiniz mesajdan sadece menünüzü yazmanız yeterli dersleriniz önce gelir benim için
tabi dinlenme esnasında bizi unutmazsanız süper olur
prensesimm güzel eğlenmişsin sefan olsunnn ama derslerin yoğunlaşınca okeye gitmek yoksenin için bu iki sene çok önemli bunu zaten biliyorsunn gidersen annene ispiyonlarım konser serbest deşarj olmak için dün benim kuzen de mustafa cecelinin konserine gitmiş alışveriş merkezindeymiş ama bomboştu ben zaten pek sevmem mustiyi
evet cnm şükür bziler şanslıyız kasımda zeytinlerimi yapacağım inş
aman grip olmayasınnn en az iki hafta çekersin kuzumm hemen başla d vitaminine
yaşasın fasulyeeeafiyetolsun bitanemmm
aman da aman hava da atarmış büyümüş te
gel tabiki bitanemm arada iki çift laf eder özlem gideririz
i
gerçekten çok güzel bir menü ve spor cnmm çok güzel bir başlangıç yaptınzamanla o ekmekleri de terkedeceğine eminim
nedenki kuzummm
yemek faslı bitti geldim kuzum
bu arada diger arkadaslar tanitmis kendini ben de tanitiyimMerhabada hoşbuldummm
aliyim o zaman ben 10 tl ye gordum pazarda bu hafta alirim o zaman
iyi yarin bir deniyim ben kofte yapmayi kuzenim gelicek zehirlenmeyiz insallah
hos yemek yapinca insanlar begeniyor ama yeni ogreniyorumanne olmayinca yanimda
Hepimize tek tek cevap verip en ince ayrıntısına kadar ilgilendiğin için maşallah dedim canımmmm
aynen annem de dalga geciyor gecen sen bizi mutfaga sokmadin yemek yapamiyoruz diyorum o da bana oraya 2 kelime yaziyorsun dunyalar karsinda bir tarife mi bakamiyorsun diyor
al bitanemm evde müsait bir yer varsa serersin kurur malum yağmurlar başladı ben de balkona çıkar içeri al hoş oldumhiçbirşey olmaz deneye deneye öğreneceksin kuzumm sen ne yapmak istiyorsan tarif ederiz hiç sorun değil ayrıca yeni nesil şanslı google amcam herşeyi biliyor
est tatlımmm severek yazıyorum ben
aynen annem de dalga geciyor gecen sen bizi mutfaga sokmadin yemek yapamiyoruz diyorum o da bana oraya 2 kelime yaziyorsun dunyalar karsinda bir tarife mi bakamiyorsun diyor
benim de oyle oldu ayin 21 inde istanbula geldim persembe sabahi eve donuyorumyakinda mi okuyor ablan hirsli olmak bir yere kadar iyi bence ama stresten uzak durmak gerekiyor
evet tatlım zeytinyağına kır iç kuzumm elbette sadece ders olmaz kuzum arada deşarj olmanız da lazımm
ablan geliyor sanırım gözün aydınnn
idare ediyorsa güzel fakat acıkıyorsan mutlaka takviye yap bitanemm offf tarhana süpermişşş
afiyetolsun cnmmm turşu tadımlık aman diyim
sizlere doyum olmaz ama caaaanim kitaplarim okunmak icin beni bekler ben kaciyim
herkese iyi geceler
Ohh sen nerelisin kuzum yoksa mardinde mi annenlerde?
Ablam eskişehirde biz boludayız yakınız canım
3 ay birlikteydik kaptanım pek özlediğim sayılamaz
Evet annem suyuna ekmek mi banar yersin yoksa çorba mı yapayım dedi bende tabikide çorba sormana gerek bile yok didiim
Yok 2 küçük salatalık turşusu yedim uygun mudur?
tatil dönüşü giderken görücem ben seniiidoğru seçim cnm afiyetolsun
gayet kararında :)
Hadi prensesim sen de ders başına marş marşşş
Yok tatil dönüşü değil de bayramdan sonra gidince yarıyıl tatiline kadar gelmez o zaman özleniyor
Aynen öyle hadi ben kaçtım güzellikler kendinize cici bakın leptini kaçırmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?