Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Oyş son 2 senen hadi bakalım okulun keyfini çıkar canım
Teşekkür ederim şekerim

İlk günden gayet iyi ama ekmekleri sabah ve öğle öğününde tüket canım akşamı hafif geçirmeye dikkat et

Yok kaptanım iğneden korkmuyorum ama annem iğneye izin vermezmiş
Tamam kaptanım 1 ay haftada 1 yaparım öyleyse zeytinyağına kırıpta mı içeyim?
Yok kaptanım annem bilir derslerimi aksatmayacağımı hatta dün kendisi zorla yolladı konsere eğer evden fazla çıkmazsam hadi gel sinemaya ya da alışverişe gidelim rahatla biraz diye kendisi teklif eder modern bir annedir

sporumu yaptim molada bir ugrayip bakiyim dedim

Bende ablama bilet aldım o sırada bakıyorum

Bugünkü menüm

Sabah:
Peynir zeytin fındık ceviz(12 ye kadar idare ediyor beni)

Öğle:
Tereyağda yumurta
Domates salatalık peynir zeytin yoğurt

Akşam:
Kemikli etin suyundan tarhana çorbası
Kemikli et
Nohut
Salata
Turşu

Su:30 dk yürüyüş 100 mekik 50 squat 50 şınav
Su:2,5 litre

hoşgeldin bızdıkımmm ooo şanslıymışsın o zaman burda 48 tl kuzumm geçen sene kayısıları soğuk vurmuş ağaçlarda o yüzden böyle oldu ne yapalım yenileri çıkana kadar yaşasın kuru erik

ben aldım tatlım taze ceviz şimdilik 8 kilo oldu balkonda kuruyor her hafta alıyorum güneşte kurutursan birşey olmaz

ya bir de birsey sorucam
ben yemek yapmaya yeni yeni alisiyorum da ekmeksiz ve bulgursuz kofte yapabilir miyim tutar mi birbirini

elbette tutar cnm neden tutmasın yumurta koyarsan ve çok güzel yoğurursan tutar istersen kaşarlı köfte de yapabilirsin illa ekmek bulgur şart değil cnm benimmm zamanla alışırsın kuzum

bayram icin mi bilet aliyorsunuz:)
ama cidden arada cik disari ben biraz takinti yapmistim sinav konusunu delirmistim dereceye girmem gerek diye sonra ne oldu kendimi o kadar zorlayip bastirmistim ki sinav bitince kendimi toparlayamadim strese bagli bir suru hastalik gelisti yeme bozuklugu dahil

Evet cuma gitti yarın geri dönüyor
Bende aynıyım çok hırslıyımdır annemde bunu biliyor beni rahat ettirmeye çalışıyor.
Ahh bu stresler yok mu insanı deli ediyor

aliyim o zaman ben 10 tl ye gordum pazarda bu hafta alirim o zaman
iyi yarin bir deniyim ben kofte yapmayi kuzenim gelicek zehirlenmeyiz insallah
hos yemek yapinca insanlar begeniyor ama yeni ogreniyorum anne olmayinca yanimda

Evet cuma gitti yarın geri dönüyor
Bende aynıyım çok hırslıyımdır annemde bunu biliyor beni rahat ettirmeye çalışıyor.
Ahh bu stresler yok mu insanı deli ediyor
benim de oyle oldu ayin 21 inde istanbula geldim persembe sabahi eve donuyorum yakinda mi okuyor ablan hirsli olmak bir yere kadar iyi bence ama stresten uzak durmak gerekiyor

evet tatlım zeytinyağına kır iç kuzumm elbette sadece ders olmaz kuzum arada deşarj olmanız da lazımm

ablan geliyor sanırım gözün aydınnn

idare ediyorsa güzel fakat acıkıyorsan mutlaka takviye yap bitanemm offf tarhana süpermişşş

afiyetolsun cnmmm turşu tadımlık aman diyim

Hepimize tek tek cevap verip en ince ayrıntısına kadar ilgilendiğin için maşallah dedim canımmmm

aliyim o zaman ben 10 tl ye gordum pazarda bu hafta alirim o zaman
iyi yarin bir deniyim ben kofte yapmayi kuzenim gelicek zehirlenmeyiz insallah
hos yemek yapinca insanlar begeniyor ama yeni ogreniyorum anne olmayinca yanimda

al bitanemm evde müsait bir yer varsa serersin kurur malum yağmurlar başladı ben de balkona çıkar içeri al hoş oldum hiçbirşey olmaz deneye deneye öğreneceksin kuzumm sen ne yapmak istiyorsan tarif ederiz hiç sorun değil ayrıca yeni nesil şanslı google amcam herşeyi biliyor

Hepimize tek tek cevap verip en ince ayrıntısına kadar ilgilendiğin için maşallah dedim canımmmm

est tatlımmm severek yazıyorum ben

aynen annem de dalga geciyor gecen sen bizi mutfaga sokmadin yemek yapamiyoruz diyorum o da bana oraya 2 kelime yaziyorsun dunyalar karsinda bir tarife mi bakamiyorsun diyor

aynen annem de dalga geciyor gecen sen bizi mutfaga sokmadin yemek yapamiyoruz diyorum o da bana oraya 2 kelime yaziyorsun dunyalar karsinda bir tarife mi bakamiyorsun diyor

anneciğin haklı ama binlerce tarif var herkes kendi deneyimini konuşturuyor o yüzden damak lezzetine uygun olanı bulmak önemli

benim de oyle oldu ayin 21 inde istanbula geldim persembe sabahi eve donuyorum yakinda mi okuyor ablan hirsli olmak bir yere kadar iyi bence ama stresten uzak durmak gerekiyor

Ohh sen nerelisin kuzum yoksa mardinde mi annenlerde?
Ablam eskişehirde biz boludayız yakınız canım

3 ay birlikteydik kaptanım pek özlediğim sayılamaz
Evet annem suyuna ekmek mi banar yersin yoksa çorba mı yapayım dedi bende tabikide çorba sormana gerek bile yok didiim
Yok 2 küçük salatalık turşusu yedim uygun mudur?

tatil dönüşü giderken görücem ben seniii doğru seçim cnm afiyetolsun

gayet kararında :)

Yok tatil dönüşü değil de bayramdan sonra gidince yarıyıl tatiline kadar gelmez o zaman özleniyor
Aynen öyle hadi ben kaçtım güzellikler kendinize cici bakın leptini kaçırmak yok

elbette özlenir keşke benim de bir ablam olsaydı şanslısın prensesim kıymetini bil

evet bugün geç kalmak yok dün geciktik grşrz kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…