- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Oy bykadarda gecmis olurmu amma kaynatmisiniz.meraktan hepsini bitirdim ama cepten alinti ozurlu oldugum icin alinti yapamadim yine
cok memnun oldum canim.benim ismimde zeynep .bende istanbulda yasiyorum evliyim bir kizim var:)bu arada diger arkadaslar tanitmis kendini ben de tanitiyim
21 yasindayim ogrenciyim istanbulda yasiyorum :) adim da ozge kullanmak istersen
Herkes 10 liraya cevoz buluyo ben bulamadim bitek.pazari 4 dondum bulamadim.kayisi fiyati cok pahaliymis hakikatn.findik ceviz kayisi busene pahaliymisya acaba diyorum karatay teyzeden rantmi sagliyolar.pek supheci gordum kendimi.6 sene falan onceydi ahmet maranki kozmik beden temizligini anlatiyodu tv kanallarinda o ara cok revactaydi pancarla yapilan detokstu o kis 5 6 liraya satiyolardi pancari alamiyoduk kisin.saticilara kizmistim bitanesi demisti abla doktirlar tvlerde ovuyolarmis sifali diye halde pahali biz napalum demisti
cok memnun oldum canim.benim ismimde zeynep .bende istanbulda yasiyorum evliyim bir kizim var:)
Ben iyi geceler demediğim sürece hep burdayım kuzummmYaaaaaaaaa benim bir sorunum var.ben geliyorum foruma kimse olmuyor çıkıyorum herkes geliyor sohbet muhabbet( şansim valla yaa
Hosgeldun canim aramiza herkesin musait zamani farkli denk dusmeyebiluyoruz bazen.bende 31 yasida 8 ve 2.5 yasarinda iki kiz annesiyim.yaklasik 30 kilo verdim.sana cesaret olsun diye soyuyorum.insan isteyibce yapiyo sagiki beslenme ve sporla hersey oluyo.sen aramizda kal gidecek kilolarYaaaaaaaaa benim bir sorunum var.ben geliyorum foruma kimse olmuyor çıkıyorum herkes geliyor sohbet muhabbet( şansim valla yaa
Bende bakiyimmi ozel mesajima kaptanim:):)
Ben iyi geceler demediğim sürece hep burdayım kuzummmözel meesajına bakarmısın bitanem
Bende bakiyimmi ozel mesajima kaptanim:):)
Aynen canim herseyin ustunde dogal organik yaziyo bende pek inanmiyorum herkes isin kar edecegi kisminibuluyo olan bize oluyo
olabilir hakikatenn Eylülcümm sonuç olarak piyasayı bizler belirliyoruz her yerde dikkat edersen günlük süt ve serbest gezen köy yumurtası yazar oldupek inandırıcı gelmese de arz talep meselesi ama beyazcan söylemişti kayısı ağaçlarını vurdu diye bir de İstanbul buraya göre sanırım pahalı genelde hep böyle olmazmı ramazan ayında herşey ucuzlayacağına pahalı olur ben anlamıyorum bu mantığı herkes orucunu tutacak ucuzlatın dimi bir de üretici kazansa yine içim acımaz katlana katlana bizlere geliyor üretici kazanamıyor malesef
İsmin ne güzelmiş Zeynepcimm
maallah sana canimm yaa 30 kilo ne demek maşallahHosgeldun canim aramiza herkesin musait zamani farkli denk dusmeyebiluyoruz bazen.bende 31 yasida 8 ve 2.5 yasarinda iki kiz annesiyim.yaklasik 30 kilo verdim.sana cesaret olsun diye soyuyorum.insan isteyibce yapiyo sagiki beslenme ve sporla hersey oluyo.sen aramizda kal gidecek kilolar
hoşgeldin aramıza canım gerçi bende yeniyimYaaaaaaaaa benim bir sorunum var.ben geliyorum foruma kimse olmuyor çıkıyorum herkes geliyor sohbet muhabbet( şansim valla yaa
saol canım ne vazgeçme siiiitalhacım hoşgeldin cnmmmbir göründün kayboldun vazgeçtin zannettim
hoşgeldin aramıza canım gerçi bende yeniyimama olsun inş. hep birlikte vercez kiloları ben inanıyorum ben 18 yaşındayım vermem gereken 20 kilo var hep birlikte verelim şu kiloları yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?