Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyetolsun cnmmm fasulye kavurması derken suyla kavurmayı kastettiğini kabul ediyorum bugün çok yoruldun onu da spora sayalım

genceciksin bitanem elbette vereceksinnn öncelikle profil resmini değiştirmekten başlasak ne dersin ayrıca devam etmeye karar verdiğine göre haftalık hedefini alalım cnm benim
tamam hocam öğüdünüzü dinlicem önce hedef kilomu falan yazayım sonrada profil resmini değişeyim

bu arada menüm
kahvaltı
2 yumurtadan peynirli omlet 1bardak süt
öğle
1 kase mercimek çorbası
ama akşam biraz abarttım offf yaa
yaklaşık 15 tane gofret çayla birlikte 3-4 tanede lokum
ama sabah temizlik yaptım baya bi yoruldum eee çok mu kötü menüm ??

tamam hocam öğüdünüzü dinlicem önce hedef kilomu falan yazayım sonrada profil resmini değişeyim

est bitanemmm önerimi dikkate aldığın için tşk ederim ister 2 haftalık ister cumaya dek hedefini yazabilirsin cnm bu hafta yarışma yok 381, ve 382 , etap birleştirildi fakat bizler motivasyonumuzun düşmemesi için yarışma varmış gibi devam ediyoruz
şayet bayramda bir yere gideceksen bildirim yapmayabilirsin bitanemm

menülerini paylaşmayı da unutma kuzum

sabah ve öğle harika fakat akşam kaybetmişsin kendini cnmm ilk günden ceza vermiyorumm spor cezalarımız mevcut sanırım şu hoşgeldin beş gittin gofretlerinden günlük içtiğin su miktarını da yaz kuzum spor yapamadın sanırım temizlik ne kadar yorulursak yorulalım spordan sayılmıyor ama bayram haftası ben bile aksattım bugün

Kaptanım kızınca acaip tatlı oluyorsun :) hoş geldin beş gittin gofretin adı harika

Pazartesi menüsü:
Kahvaltı;
2 yumurtadan omlet
1 yeşil elma
10 zeytin 2 ceviz
1 avuç lor peynir

Öğlen
2 yk taze fasülye
1 kase tarhana çorbası
1 mandalina

Akşam
1 küçük kase yoğurt
3 parça tavuk
Bol kara lahana havuç salatası + turp + kırmızı bibet közlemesi
1 tatlı kaşığı pirinç pilavı annem çok güzel yapmışsın deyince merak ettim

Çayın yanımda 1 avuç leblebi 2 balık kraker

Sporum 30 dk bisiklet 50 mekik
Su 3lt

günaydın herkese , dünkü menüm

sabah; peynirli sütlü omlet domates salatalık
öğle; bereketli yemeklerden patlıcanlı tavuk sote , yoğurt , maden suyu
akşam; tavuklu bulgur pilavı, yoğurtlu taze fasulye haşlama, patlıcan salatası ve normal salata

SU: 2 LT

Günaydın arkadasşlar :) Nasılsınız selam verıym dedim zayıflama olunca konu ilgimi çekti bayagı
Bende bu yılın basında tartıya cıktıgımda 63 kilolardaydım .
Şuan 54-55 kılo ya ulastım çok şükür .
Sadece yedıklerımı kısmak ve ekmek patates ve bagırsaklarımı tembelleştirecek besinlerden uzak durdum.
Ha birde en önemlisi günde 3 lt ye yakın su içtim.

Hepınıze basarılar diliyorum

günaydın canım nasılsın
bende buraya ilk başladığımda 54 kilodaydımm
şimdi 48 kilooyum çok etkisini görüyor insan burda
iki önemli şeyi yapıyormuşsun ne güzel

günaydın canım nasılsın
bende buraya ilk başladığımda 54 kilodaydımm
şimdi 48 kilooyum çok etkisini görüyor insan burda
iki önemli şeyi yapıyormuşsun ne güzel

ne kadar guzel :) Ama kılon ıyı degılmı dahada zayıflama kız ne o öyle iskeletle mı kalcan :)ben dahada zayıflayamıyorum yüzümün kemıklerı cıkıyo . Birde sade neskafe ıcıyorum hergun ( artık bagımlısı oldum sanırım ) sekersız sutsüz.

Şekerede elveda dedik hadi bakalım

aynen canım eşimde dertli bu konuda yeter dio
yüzümde küçüldü
şeker,ekmek, karbonhidrat bunlar tehlike bunlardan uzak durunca zaten çok rahat gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…