- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
dunki
Menum
sabah domates salatalik zeytin peynir 1 milfoy
1kase corba 1tabak pirasa
az uzum
aksam mwrcimek koftesi ayran
2 bardak yesilcay
1 bardak biveriye
1 bardak kirazsapi
bugunki menum
kirmizi biberli sogan kavuemasi peynir zeytin donates 1 dilim ekmek 1 elma
oglen yesilmercimek salata
aksam fasulye kavurmasi ayran
3 bardak yesilcay
1 bardak biberiye
tamam hocam öğüdünüzü dinlicem
genceciksin bitanem elbette vereceksinnn öncelikle profil resmini değiştirmekten başlasak ne dersinayrıca devam etmeye karar verdiğine göre haftalık hedefini alalım cnm benim
tamam hocam öğüdünüzü dinlicemönce hedef kilomu falan yazayım sonrada profil resmini değişeyim
merhaba canim ben zeynep bende dun kayildimhoşgeldin aramıza canım gerçi bende yeniyimama olsun inş. hep birlikte vercez kiloları ben inanıyorum ben 18 yaşındayım vermem gereken 20 kilo var hep birlikte verelim şu kiloları yaaaa
bu arada menüm
kahvaltı
2 yumurtadan peynirli omlet 1bardak süt
öğle
1 kase mercimek çorbası
ama akşam biraz abarttım offf yaa
yaklaşık 15 tane gofret çayla birlikte 3-4 tanede lokum
ama sabah temizlik yaptım baya bi yoruldum eee çok mu kötü menüm ??
İyi geceler kizlar kizim yapisti bana az ilgileneyim uyusun yarin gorusuruz insallah
sabah ve öğle harika fakat akşam kaybetmişsin kendini cnmm ilk günden ceza vermiyorumm spor cezalarımız mevcutsanırım şu hoşgeldin beş gittin gofretlerinden günlük içtiğin su miktarını da yaz kuzum spor yapamadın sanırım temizlik ne kadar yorulursak yorulalım spordan sayılmıyor ama bayram haftası ben bile aksattım bugün
günaydın canım nasılsınGünaydın arkadasşlar :) Nasılsınız selam verıym dedim zayıflama olunca konu ilgimi çekti bayagı
Bende bu yılın basında tartıya cıktıgımda 63 kilolardaydım .
Şuan 54-55 kılo ya ulastım çok şükür .
Sadece yedıklerımı kısmak ve ekmek patates ve bagırsaklarımı tembelleştirecek besinlerden uzak durdum.
Ha birde en önemlisi günde 3 lt ye yakın su içtim.
Hepınıze basarılar diliyorum
günaydın canım nasılsın
bende buraya ilk başladığımda 54 kilodaydımm
şimdi 48 kilooyum çok etkisini görüyor insan burda
iki önemli şeyi yapıyormuşsun ne güzel
aynen canım eşimde dertli bu konuda yeter dione kadar guzel :) Ama kılon ıyı degılmı dahada zayıflama kız ne o öyle iskeletle mı kalcan :)ben dahada zayıflayamıyorum yüzümün kemıklerı cıkıyo. Birde sade neskafe ıcıyorum hergun ( artık bagımlısı oldum sanırım ) sekersız sutsüz.
Şekerede elveda dedik hadi bakalım
naber canım nasılsınnaynen canım eşimde dertli bu konuda yeter dio
yüzümde küçüldü
şeker,ekmek, karbonhidrat bunlar tehlike bunlardan uzak durunca zaten çok rahat gidiyor
valla tam çıkıyordum son bakışta gördümnaber canım nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?