- 28 Eylül 2014
- 399
- 1.046
- 128
- 37
hımm iyiym canım ya ne olsun hayırlı yolculuklar olsun sana canımmvalla tam çıkıyordum son bakışta gördüm
bugün yolcuyuz memlekete gidiyoruz
gitmeden evi temizlicem
döndüğümde temizlikle falan uğraşmamak için
sen nasılsın
teşekkür ederim canımhımm iyiym canım ya ne olsun hayırlı yolculuklar olsun sana canımm
ay cok hossun senacımNe çok geçmiş birikmiş yahubugün son 2 dersimiz boştu hemen okeye kaçtık baya güzeldi. Dünde gökhan türkmenin konserine gittim ne kalabalıktı yahu izdiham vardı resmen sağ bacağımı hissetmiyorum bir de benim 4 gündür ateşim çıkıyor, ateşim çıktıkça dudağım uçukluyor ama başka bir hastalık belirtisi yok
Hindi şinitzel marketlerde hazır satılıyor canım teyzem hindici de çalıştığı için o getiriyor bize de. Bizde tost makinesinde barbekü tarzı gibi yapıyoruz
Evet kaptanım derslerden kafamı kaldıramıyorum resmen
Biliyorum markettekilerin öyle olduğunu ama bizim burada öyle zeytini hayatta bulamazsın. Siz egeli olduğunuz için çok şanslısınızablamın ev arkadaşı da muğlalı zeytinlikleri var kendi yağlarını, zeytinlerini kendileri yapıyorlar bizde onlardan ufak ufak alıyoruz ama kendilerine anca yetiyormuş
Oyy çok geçmiş olsun canım öksürük hemen geçmiyor ama ballı zencefil işe yarıyor gerçekten
Ohh benim de son 2 dersim boştu
Hoşgeldin aramıza canım benimbir diyetisyene git sana liste versin ama aynı zamanda karatayı da araştır derim ben 3 ayda yaklaşık 6 kilo verdim ama alt bedenden 3-4 beden küçüldüm sen öyle düşün
Hemen bende kendimi tanıtayım şekerimTakımın en küçüğüyüm 16 yaşındayım lise 3 teyim. Takıma 57.5 la girdim şimdi 52 kiloyum vee yarışmaya boludan katılıyorum
Görüşürüz canım kendine cici bak
Suyu unutma canım susuz bir gün geçirme bile
Bende ıspanaklı yumurtayla soganlı yumurtaya bayılırım
Bence sen yavaş yavaş kilonu korumaya al canım çünkü birden kilonu korumaya alırsan mazallah hemen alırsın
Malesef canım bizi de hep üzenler en yakınlarımız oluyor
Ohh yine iyisin canımgerçi bana da yemeği annem yapıyor ya neyse
Tünaydın kaptanımm
Geldim kaptanım dün konserdeydim süper deşarj oldum
Hoşgeldin canım benim hep böyle gel unutma bizi
Duydum bilegerçi ben isteyerek pek fazla devamsızlık yapmam çünkü yıl içinde çok hasta olurum devamsızlık yetmez bana
Aynı anda gelmişiz canım
Ben çok değişik şuruplar, haplar içtiğim için alışkınım yadırgamam pek
Ahh be gülüm ikimizde derslerden başımızı kaşıyamıyoruz
ınsallah darısı basına olur ıstedıkten sonra 40ta verılır 50de ıstemek yeter bencemaallah sana canimm yaa 30 kilo ne demek maşallah
ne guzel bende araya araya bulucasm ınsallah..sorması ayıp yumurtayı kaca alıyosun burda 1lıra kısın kacpara olur allah bılırben artık akıllandım cnmm haftada iki kez iki yerin pazarını geziyorum önce az alıyorum denemek için baktım iyiyse müdavim oluyorum hakiki köy yumurtası buluncaya dek 1,5- 2 ay geçmiştir tahminimce
şimdi rahatım bi amcam var sağolsun hemen benim yumurtalarımı ayırıyor
gercekten oyle ama canım dudukluye bol pıyazlık sogan dogruyorum ustune fasulyeler ustune zeytınyagıı bol sarımsak az su tuz kapagını kapatıp kısık ateste pişiriyorum piştıkten sonrada bol baharat misss
Afiyetolsun cnmmm fasulye kavurması derken suyla kavurmayı kastettiğini kabul ediyorumbugün çok yoruldun onu da spora sayalım
allah kolaylık versın hastanede canım
iyi geceler cnmm bende kaçacağım yarın hastahanede olacağım haberiniz olsun fıstıklar gerçi bu kez randevulu ama diğer yerleri de turlatırlar yine
ne kadar guzel :) Ama kılon ıyı degılmı dahada zayıflama kız ne o öyle iskeletle mı kalcan :)ben dahada zayıflayamıyorum yüzümün kemıklerı cıkıyo. Birde sade neskafe ıcıyorum hergun ( artık bagımlısı oldum sanırım ) sekersız sutsüz.
Şekerede elveda dedik hadi bakalım
sagol canım aramızda olmak ıstersen hosgeldın.gercı kılon yokmus verecek ama tavsıyelern ıcın sagolGünaydın arkadasşlar :) Nasılsınız selam verıym dedim zayıflama olunca konu ilgimi çekti bayagı
Bende bu yılın basında tartıya cıktıgımda 63 kilolardaydım .
Şuan 54-55 kılo ya ulastım çok şükür .
Sadece yedıklerımı kısmak ve ekmek patates ve bagırsaklarımı tembelleştirecek besinlerden uzak durdum.
Ha birde en önemlisi günde 3 lt ye yakın su içtim.
Hepınıze basarılar diliyorum
AAA YENI BIR YOLDAŞ DAHA HOSGELDIN CANIMhoşgeldin aramıza canım gerçi bende yeniyimama olsun inş. hep birlikte vercez kiloları ben inanıyorum ben 18 yaşındayım vermem gereken 20 kilo var hep birlikte verelim şu kiloları yaaaa
aaa takıma yenı arkadas daha gelmıs hosgeldın cnmGünaydın arkadasşlar :) Nasılsınız selam verıym dedim zayıflama olunca konu ilgimi çekti bayagı
Bende bu yılın basında tartıya cıktıgımda 63 kilolardaydım .
Şuan 54-55 kılo ya ulastım çok şükür .
Sadece yedıklerımı kısmak ve ekmek patates ve bagırsaklarımı tembelleştirecek besinlerden uzak durdum.
Ha birde en önemlisi günde 3 lt ye yakın su içtim.
Hepınıze basarılar diliyorum
teşekkür ederimaaa takıma yenı arkadas daha gelmıs hosgeldın cnm
ben yesem 100+100+100 mekik ceza gelirdi kesin o hoşbeşlerden. daha geçen aldığım 300 mekiğin anca 150sini yapabildim hastalandım yırttım ama unutmadım bu gün kalan 150 yi yapacam akşama kadar.Kaptanım kızınca acaip tatlı oluyorsun :) hoş geldin beş gittin gofretin adı harika
mantıklı aslında fazla yiyince ceza almakben yesem 100+100+100 mekik ceza gelirdi kesin o hoşbeşlerden. daha geçen aldığım 300 mekiğin anca 150sini yapabildim hastalandım yırttım ama unutmadım bu gün kalan 150 yi yapacam akşama kadar.
spor yapayım diyorum akşam sporu keyfim yerine gelir belki kızlar ha ne dersiniz. bunalım takılmak bana göre değil ruhum hapsoldu sanki
hoş geldinnnnBen geldimmmmmmmşükür evin yolunu buldum meleklerimm hemen bir ekinezyalı çay yaptım oh miss 2 dk bakayım dedimm
mantıklı aslında fazla yiyince ceza almakbende bugün oruçluyum e bide malum bayram temizliği dünden beri işe giriştim mutfakta pertim çıkttı yaaa umarımm iftarda abartmam bide canım müthişş bi şekilde sütlü tatlı istiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?