Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ay cok hossun senacım

günaydın kızlar sohbet koyu maşallah. şenlendik
dünki
menum
Kalkınca keten tohumu corek otu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;haşlanmış yumurta
6 zeytin.1/2 avakado, peynir,
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
4ceviz
Ogle ;az makarna+etli bezelye
Aksam sebzeli bulgur pilav az+taze fasulye+yoğurt
Spor öğlen 30dk yurume
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3
birde hastalık dönemimde kullandığım 4 lü ballı karışımdan sabah akşam 1 tatlı kaşığı

maallah sana canimm yaa 30 kilo ne demek maşallah
ınsallah darısı basına olur ıstedıkten sonra 40ta verılır 50de ıstemek yeter bence
ne guzel bende araya araya bulucasm ınsallah..sorması ayıp yumurtayı kaca alıyosun burda 1lıra kısın kacpara olur allah bılır

Afiyetolsun cnmmm fasulye kavurması derken suyla kavurmayı kastettiğini kabul ediyorum bugün çok yoruldun onu da spora sayalım
gercekten oyle ama canım dudukluye bol pıyazlık sogan dogruyorum ustune fasulyeler ustune zeytınyagıı bol sarımsak az su tuz kapagını kapatıp kısık ateste pişiriyorum piştıkten sonrada bol baharat misss

sagol canım aramızda olmak ıstersen hosgeldın.gercı kılon yokmus verecek ama tavsıyelern ıcın sagol

aaa takıma yenı arkadas daha gelmıs hosgeldın cnm

Kaptanım kızınca acaip tatlı oluyorsun :) hoş geldin beş gittin gofretin adı harika
ben yesem 100+100+100 mekik ceza gelirdi kesin o hoşbeşlerden. daha geçen aldığım 300 mekiğin anca 150sini yapabildim hastalandım yırttım ama unutmadım bu gün kalan 150 yi yapacam akşama kadar.
spor yapayım diyorum akşam sporu keyfim yerine gelir belki kızlar ha ne dersiniz. bunalım takılmak bana göre değil ruhum hapsoldu sanki

kızlar kaptanın geçen motivasyon terapisi mesajını telefonda görmüştüm şimdi bulamıyorum kopyalayan varsa bana bi mesaj atarmısınız

mantıklı aslında fazla yiyince ceza almak bende bugün oruçluyum e bide malum bayram temizliği dünden beri işe giriştim mutfakta pertim çıkttı yaaaumarımm iftarda abartmam bide canım müthişş bi şekilde sütlü tatlı istiyoo

talhacım hemen senden başlayayım kuzum ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettin değil mi kurallar gereği okuyup kabul ettim diye yazman gerekiyor allah kabul etsin cnm orucunu ellerine sağlık ev mis olmuş iftarda bardak su iç sonra çorbanı iç 15 dk mola ver miden kendine gelsin cnmm sonra yemeğini yersin ve yanında mutlaka salata veya yoğurt ye ki fazla kaçmasın cnm

bir de haftalık hedef listesi yapıyoruz tatlım bu istersen 10 ekim için bir hedef belirle o hedefe ulaşamazsan çok kötü cezalar var bilesin o yüzden makul bir hedef olsun kuzum:)

sütü tatlı olarak sana en masumunu söyleyeyim 1 bardak sıcak süt ve 1 inciri blenderdan geçir orjinali incir uyutması mayalanıyor filan ama bu acil durumlar için büyük kurtarıcı tabiii erken saatlerde yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…