ama şimdide ben çıkcam malum işgüç akşam menümü yazarım
Kaptanım kızınca acaip tatlı oluyorsun :) hoş geldin beş gittin gofretin adı harika
Günaydın kızlaaaarrr
Havalar çok mu soğudu ne
Pazartesi menüsü:
Kahvaltı;
2 yumurtadan omlet
1 yeşil elma
10 zeytin 2 ceviz
1 avuç lor peynir
Öğlen
2 yk taze fasülye
1 kase tarhana çorbası
1 mandalina
Akşam
1 küçük kase yoğurt
3 parça tavuk
Bol kara lahana havuç salatası + turp + kırmızı bibet közlemesi
1 tatlı kaşığı pirinç pilavı annem çok güzel yapmışsın deyince merak ettim
Çayın yanımda 1 avuç leblebi 2 balık kraker
Sporum 30 dk bisiklet 50 mekik
Su 3lt
günaydın herkese , dünkü menüm
sabah; peynirli sütlü omlet domates salatalık
öğle; bereketli yemeklerden patlıcanlı tavuk sote , yoğurt , maden suyu
akşam; tavuklu bulgur pilavı, yoğurtlu taze fasulye haşlama, patlıcan salatası ve normal salata
SU: 2 LT
Günaydın arkadasşlar :) Nasılsınız selam verıym dedim zayıflama olunca konu ilgimi çekti bayagı
Bende bu yılın basında tartıya cıktıgımda 63 kilolardaydım .
Şuan 54-55 kılo ya ulastım çok şükür .
Sadece yedıklerımı kısmak ve ekmek patates ve bagırsaklarımı tembelleştirecek besinlerden uzak durdum.
Ha birde en önemlisi günde 3 lt ye yakın su içtim.
Hepınıze basarılar diliyorum
ne kadar guzel :) Ama kılon ıyı degılmı dahada zayıflama kız ne o öyle iskeletle mı kalcan :)ben dahada zayıflayamıyorum yüzümün kemıklerı cıkıyo. Birde sade neskafe ıcıyorum hergun ( artık bagımlısı oldum sanırım ) sekersız sutsüz.
Şekerede elveda dedik hadi bakalım
valla tam çıkıyordum son bakışta gördüm
bugün yolcuyuz memlekete gidiyoruz
gitmeden evi temizlicem
döndüğümde temizlikle falan uğraşmamak için
sen nasılsın
şu makarnalardan ne zaman vazgeçeceksin neslimm hem makarna hem bezelye hem de akşama bulgur sen görmesinnngünaydın kızlar sohbet koyu maşallah. şenlendik
dünki
menum
Kalkınca keten tohumu corek otu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;haşlanmış yumurta
6 zeytin.1/2 avakado, peynir,
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
4ceviz
Ogle ;az makarna+etli bezelye
Aksam sebzeli bulgur pilav az+taze fasulye+yoğurt
Spor öğlen 30dk yurume
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3
birde hastalık dönemimde kullandığım 4 lü ballı karışımdan sabah akşam 1 tatlı kaşığı
ınsallah darısı basına olur ıstedıkten sonra 40ta verılır 50de ıstemek yeter bence
ne guzel bende araya araya bulucasm ınsallah..sorması ayıp yumurtayı kaca alıyosun burda 1lıra kısın kacpara olur allah bılır
gercekten oyle ama canım dudukluye bol pıyazlık sogan dogruyorum ustune fasulyeler ustune zeytınyagıı bol sarımsak az su tuz kapagını kapatıp kısık ateste pişiriyorum piştıkten sonrada bol baharat misss
allah kolaylık versın hastanede canım
AAA YENI BIR YOLDAŞ DAHA HOSGELDIN CANIM
ben yesem 100+100+100 mekik ceza gelirdi kesin o hoşbeşlerden. daha geçen aldığım 300 mekiğin anca 150sini yapabildim hastalandım yırttım ama unutmadım bu gün kalan 150 yi yapacam akşama kadar.
spor yapayım diyorum akşam sporu keyfim yerine gelir belki kızlar ha ne dersiniz. bunalım takılmak bana göre değil ruhum hapsoldu sanki
kızlar kaptanın geçen motivasyon terapisi mesajını telefonda görmüştüm şimdi bulamıyorum kopyalayan varsa bana bi mesaj atarmısınız
dunkı menum
sabah
kk kahvaltısı bı tanede lımon yedım (cok severım lımonu)
aksam
tarhana corbası
salata
yogurtlu patlıcan
bezelye yemegı kıymalı
elbette özlenir keşke benim de bir ablam olsaydı şanslısın prensesim kıymetini bil
evet bugün geç kalmak yok dün geciktik grşrz kuzumm
ben artık akıllandım cnmm haftada iki kez iki yerin pazarını geziyorum önce az alıyorum denemek için baktım iyiyse müdavim oluyorum hakiki köy yumurtası buluncaya dek 1,5- 2 ay geçmiştir tahminimce
şimdi rahatım bi amcam var sağolsun hemen benim yumurtalarımı ayırıyor
hoşgeldin aramıza canım gerçi bende yeniyimama olsun inş. hep birlikte vercez kiloları ben inanıyorum ben 18 yaşındayım vermem gereken 20 kilo var hep birlikte verelim şu kiloları yaaaa
bu arada menüm
kahvaltı
2 yumurtadan peynirli omlet 1bardak süt
öğle
1 kase mercimek çorbası
ama akşam biraz abarttım offf yaa
yaklaşık 15 tane gofret çayla birlikte 3-4 tanede lokum
ama sabah temizlik yaptım baya bi yoruldum eee çok mu kötü menüm ??
Günaydın kızlaaaarrr
Havalar çok mu soğudu ne
Ben geldimmmmmmmşükür evin yolunu buldum meleklerimm hemen bir ekinezyalı çay yaptım oh miss 2 dk bakayım dedimm
Ben geldimmeve gel üstünü değiştir haberlere bak saat 6 olmuş
Evet kaptanım şanslıyım ama benim senin gibi ablalarım da var burada
İyi geceler kaptanım
Bizde çoğu şey direk köyden geliyor valla çok rahatız. Ben üniversitede ne yapıcam bilmem
Ohh hoşgeldin canımbende 16 yaşındayım yaklaşık 3 ay oldu buraya katılalı ve yaklaşık 6 kilo verdim sende başarıcaksın eminim
Afiyet olsun kuzum yaramasınyarın daha güzel menüler bekliyorum senden
Günaydın şekerim
Evet birden havalar soğudu. Sabah buz gibi öğlen cehennem sıcağı
Ohh kaptanım afiyet olsun
Hoşgeldinnn cnmmm nasıl geçti okul bugün aynen öyle saat koşturuyor hakikaten
Ben de şanslıyım prensesim çoğu şeyi memleketten alırız ünv giderken yazdan yaparsın fasulye konservelerini özellikle benim kuzen eve yapılan kadar kendine de yaptırdı çok rahat etti 1 valiz eşya 1 valiz gıda götürüyordu her geliş gidişinde
Hoşbuldum kaptanımevet saat durmuyor
Bugünde okul yorucuydu nolsun sıkılıp duruyoruz
Ooo maşallahablamda götürüyor buradan her şeyi hatta market alışverişini de yaptırıyor
Bu arada bir hatırlatma yapayım meleklerimm bu hafta yarışma yok fakat aylık kilo verme tablomuzu yapacağım yani bu haftaki verdiğiniz kilolar önemli aylık %2 kilo verme kuralımızı biliyorsunuz en son 377. etapta yapmıştık hatırlarsanız bakalım 1 ayda neler olmuş vaziyetimiz neymişo yüzden amaan dikkat diyorum
geçen ayki tablomuz burada
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/6-takım-cuma-zayıflama-yarışması.143241/page-9768#post-36794106
şafak azaldı
hepimiz öyle yaptık zamanında cnm benimm sen de evde ne var ne yok götüreceksin hiç şüphem yok
Bana şimdilik müsadeprensesim görüşürüz kuzummm
Kesin ben sarı kart alacağım içime doğdu
Öyle kaptanım zaten şimdi bayram tatili sonra 29 ekim falan rahat bu ay
Aynen öyle ben direk evi toplayıp götüreceğim
İyi akşamlar kaptanım
Selam arkidesler bu gunki menu yazip bi gecmis yapayim
menum
Kalkınca keten tohumu corek otu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;haşlanmış yumurta
3 zeytin.1dlm peynir,
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
2 ceviz
Ogle ;firinda kofte salata
Aksam kabak kavurma yarmali. Yogurt. Et sote turşu
Spor aksm 30 dk lesli 100 mekik yapiyom simdi
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3
birde hastalık dönemimde kullandığım 4 lü ballı karışımdan sabah akşam 1 tatlı kaşığı
Selam canımm ; ) bende geldimSelam kizlar kimsecikler yok gecmis yapmadan selam vereyim dedim gecmis yapip geleyim belki o arada birieri gelir
Hosgeldin canimSelam canımm ; ) bende geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?