Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptanım kızınca acaip tatlı oluyorsun :) hoş geldin beş gittin gofretin adı harika

napim o cısların bir de reklamını yapmayalım dimii kilo vermeyi geçtim kuzum ama hakikaten şeker eroinden daha tehlikeli o yüzden sizleirn sağlıklı olmasını istiyorum

Günaydın kızlaaaarrr
Havalar çok mu soğudu ne

iyi akşamlar tatlım evet biraz soğumuş sabah ceket giydim giderken

anneciğinin ellerine sağlık merakını da gidermişsin eminim süper yapmıştır ama çayın yanındakiler yakıştımı şimdi spor süper tatlım

afiyetolsun fındıkkurdummm

iyi akşamlar cnmm hoşgeldinn her zaman bekleriz sohbete tbrk ederim çok gzüel vermişsin

su çok önemli dediğin gibi

bence nescafeyle vedalaşıp türk kahvesi içmelisin şekersiz cnmm çünkü en güçlü antioksidanlardan biri türk kahvesi ne gerek var işlenmiş kahveye

valla tam çıkıyordum son bakışta gördüm
bugün yolcuyuz memlekete gidiyoruz
gitmeden evi temizlicem
döndüğümde temizlikle falan uğraşmamak için
sen nasılsın

iyi yolculuklar kuzum güle güle gidin gelin inşşş

şu makarnalardan ne zaman vazgeçeceksin neslimm hem makarna hem bezelye hem de akşama bulgur sen görmesinnn sporun bence iyi tam iyileşemeidn çünkü

ben 850 den alıyorum bitanem neden ayıp olsunki ama ben her hafta düzenli aldığım için başkalarına 1 den satıyor amcam ohhh tarif süper afiyetolsunnnn

allah kolaylık versın hastanede canım

bugün hakikaten çok dolaşmadık cnm 3 yere göründükk 2 si randevuluydu plastik cerrahide bekledik biraz yara kapanmıyor bir türlü

AAA YENI BIR YOLDAŞ DAHA HOSGELDIN CANIM

geldi tabiii bütün kızlar toplandık

şimdi neslim ilk günden ceza vermeyelim dimiii bir hafta sonra yaparsa cezalarla tanışır

bend eunutmadım ama hastasın diye seslenmiyorum kuzum ayrıca senin yapacağından eminim ne çektin cezalardan neslimmmm bence kendini iyihissediyorsan sporunu yap spor mutluluk hormonu salgılatıyor biliyorsun yakışmıyor sana bunalım takılmak

kızlar kaptanın geçen motivasyon terapisi mesajını telefonda görmüştüm şimdi bulamıyorum kopyalayan varsa bana bi mesaj atarmısınız

olumlamalşrımı diyorsun bitanemmm

dunkı menum
sabah
kk kahvaltısı bı tanede lımon yedım (cok severım lımonu)

aksam
tarhana corbası
salata
yogurtlu patlıcan
bezelye yemegı kıymalı

afiyetolsun cnmmmmm boş limon yiyemem ben okuyunca bile ağzım sulandı suyun içinde güzel oluyor

maresimi göremedim bugün çok yoğun sanırımmm bızdıkla prenses okuldan sonra gelir sanırım

elbette özlenir keşke benim de bir ablam olsaydı şanslısın prensesim kıymetini bil

evet bugün geç kalmak yok dün geciktik grşrz kuzumm

Evet kaptanım şanslıyım ama benim senin gibi ablalarım da var burada
İyi geceler kaptanım

Bizde çoğu şey direk köyden geliyor valla çok rahatız. Ben üniversitede ne yapıcam bilmem

hoşgeldin aramıza canım gerçi bende yeniyim ama olsun inş. hep birlikte vercez kiloları ben inanıyorum ben 18 yaşındayım vermem gereken 20 kilo var hep birlikte verelim şu kiloları yaaaa

Ohh hoşgeldin canım bende 16 yaşındayım yaklaşık 3 ay oldu buraya katılalı ve yaklaşık 6 kilo verdim sende başarıcaksın eminim

Afiyet olsun kuzum yaramasın yarın daha güzel menüler bekliyorum senden

Günaydın kızlaaaarrr
Havalar çok mu soğudu ne

Günaydın şekerim
Evet birden havalar soğudu. Sabah buz gibi öğlen cehennem sıcağı

Ben geldimmmmmmm şükür evin yolunu buldum meleklerimm hemen bir ekinezyalı çay yaptım oh miss 2 dk bakayım dedimm

Ohh kaptanım afiyet olsun

Ben de şanslıyım prensesim çoğu şeyi memleketten alırız ünv giderken yazdan yaparsın fasulye konservelerini özellikle benim kuzen eve yapılan kadar kendine de yaptırdı çok rahat etti 1 valiz eşya 1 valiz gıda götürüyordu her geliş gidişinde

Ooo maşallah ablamda götürüyor buradan her şeyi hatta market alışverişini de yaptırıyor

Bu arada bir hatırlatma yapayım meleklerimm bu hafta yarışma yok fakat aylık kilo verme tablomuzu yapacağım yani bu haftaki verdiğiniz kilolar önemli aylık %2 kilo verme kuralımızı biliyorsunuz en son 377. etapta yapmıştık hatırlarsanız bakalım 1 ayda neler olmuş vaziyetimiz neymiş o yüzden amaan dikkat diyorum

geçen ayki tablomuz burada

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarışması.143241/page-9768#post-36794106

Kesin ben sarı kart alacağım içime doğdu

şafak azaldı

hepimiz öyle yaptık zamanında cnm benimm sen de evde ne var ne yok götüreceksin hiç şüphem yok

Öyle kaptanım zaten şimdi bayram tatili sonra 29 ekim falan rahat bu ay
Aynen öyle ben direk evi toplayıp götüreceğim

Bana şimdilik müsade prensesim görüşürüz kuzummm

İyi akşamlar kaptanım

Selam arkidesler bu gunki menu yazip bi gecmis yapayim
menum
Kalkınca keten tohumu corek otu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;haşlanmış yumurta
3 zeytin.1dlm peynir,
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
2 ceviz
Ogle ;firinda kofte salata
Aksam kabak kavurma yarmali. Yogurt. Et sote turşu
Spor aksm 30 dk lesli 100 mekik yapiyom simdi
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3
birde hastalık dönemimde kullandığım 4 lü ballı karışımdan sabah akşam 1 tatlı kaşığı

Kesin ben sarı kart alacağım içime doğdu
Öyle kaptanım zaten şimdi bayram tatili sonra 29 ekim falan rahat bu ay
Aynen öyle ben direk evi toplayıp götüreceğim
İyi akşamlar kaptanım

Şu an durumun kritik kuzumm bu ay şanslısın bence de para verip almaktan sa işine yarayacak herşeyi götür kuzum rahat edersin harçlığın sana kalır

afiyetolsun neslimmmm kabağı bol bol soğanlı yumurtalı seviyorum ben bir de fırında mücverini tabii unsuz

Menümü yazayım
Kahvaltı
1 yumuta ve 1 bıldırcın yumurtası haşlaması
10 zeytin
1 avuç lor
Domates salatalık biber
1 mandalina

Öğlen
1 kase barbunya yemeği
1 fincan sütlü kahve

Akşam
1 yumurya haşlama
Koca tabak salata
10 zeytin
1avuç sarı leblebi
2 dilim kaşar

Su 3 lt
1 maden suyu
1 kupa 5'i biryerde
Sporum yok
Şimdi bir çay bardağı süt içerim akşamı 17.30 da yemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…