- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
Swetcim ekinezyayi sademi iciyosun bide nekadae koyuyosun.ben 1 senedir kyllanmadim pek sık kyllanmadigim icin unuttum bukis cok kullanmak istiyorumBen geldimmmmmmmşükür evin yolunu buldum meleklerimm hemen bir ekinezyalı çay yaptım oh miss 2 dk bakayım dedimm
Menümü yazayım
Kahvaltı
1 yumuta ve 1 bıldırcın yumurtası haşlaması
10 zeytin
1 avuç lor
Domates salatalık biber
1 mandalina
Öğlen
1 kase barbunya yemeği
1 fincan sütlü kahve
Akşam
1 yumurya haşlama
Koca tabak salata
10 zeytin
1avuç sarı leblebi
2 dilim kaşar
Su 3 lt
1 maden suyu
1 kupa 5'i biryerde
Sporum yok
Şimdi bir çay bardağı süt içerim akşamı 17.30 da yemiştim
Swetcim ekinezyayi sademi iciyosun bide nekadae koyuyosun.ben 1 senedir kyllanmadim pek sık kyllanmadigim icin unuttum bukis cok kullanmak istiyorum
Benimkiler cicek cogunlukla koca koca nadil yapsam acaba
Afiyetolsun cnmmmm leblebi alışkanlık olmaya mı başladı bitanem
yaklaşık 1,5 bardaklık bitki demleme fincanım var cnmm içinde süzgeci de var yaklaşık 1 çay kaşığı ekleyip üzerine sıcak su döküp kapıyorum 10 dk sonra içiyorum demleniyor
yaklaşık 1,5 bardaklık bitki demleme fincanım var cnmm içinde süzgeci de var yaklaşık 1 çay kaşığı ekleyip üzerine sıcak su döküp kapıyorum 10 dk sonra içiyorum demleniyor
]Menum
sabah menemen zeytin salatalik maydanoz 1 dilim ekmek
ara 1 elma
oglen turlu ayran
aksam tarhana 1 dilim ekmek pirasa
2 ufak salatalik
2 bardak yesilcay
2 Bardak biberiye
30 dk yuruyus 300 ip atlama
Sagol canin yarin icicem mutlaka buaksam yer kalmadi.esim biraz kirik nane limon ihlamur kusburnu kekik elma kaynattim doping olsun diye terletmek icin bide dvit ampul kirip zeytinyagiyla verdim icti.guldu bide sen bu kadini dinleye dinleye bizide kendinide oldurcen ne bulsan iciriyon diye bende guldum.sade sana versem korkardin ama kizlarimada veriyorum onlara kiyarmiyim diye.karatay teyzeden bahsediyodu bu kadin diye.:)ufalayıver biraz eylülüm
Sagol canim azda olsa biselet yapiyirum su bayrami atlatalim daha cok spor olcak eminim kislik hazirliklari bayramustu temizlik derken vakit kalmiyoalum ikide cocuk.bayram gecince spor cok olcak soz tabi saglik sikintisi olmmaxsa insallah olmazAfiyetolsun kuzummmmsporda yapabilmişsin süper
Sagol canin yarin icicem mutlaka buaksam yer kalmadi.esim biraz kirik nane limon ihlamur kusburnu kekik elma kaynattim doping olsun diye terletmek icin bide dvit ampul kirip zeytinyagiyla verdim icti.guldu bide sen bu kadini dinleye dinleye bizide kendinide oldurcen ne bulsan iciriyon diye bende guldum.sade sana versem korkardin ama kizlarimada veriyorum onlara kiyarmiyim diye.karatay teyzeden bahsediyodu bu kadin diye.:)
annem 6 ay önce diyetle 10 kilo verdi hep leblebi tüketti nedense tüketesim geliyor
merimm çok iyi olur evde viks kaynatman mikroplar ölür böylece leblebi konusunu sana bırakıyorum kuzummbu arada akşam yatınca ireminde benimde burnumuz tıkanıyor ne yapsam odaya vikisli su mu hazırlasam
Merhabalar kızlar, ben takımda yeniyim :) Boyum 167 cm kilom 81.3 kg ve 60 kg olmayı hedefliyorum. Umarım hepimiz hedefimize ulaşırız :)
Evet kaptan (sanırım böyle demem gerekiyor) :) kuralları okudum ve kabul ediyorum :) Bugünkü menümü paylaşayım hemenmerimm çok iyi olur evde viks kaynatman mikroplar ölür böylece leblebi konusunu sana bırakıyorum kuzumm
hoşgeldin cnmmm iilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul etmen gerekli cnmm
iyi aksamlar herkese aslinda gelip menu yaziyim mi diye cok dusundum cunku sapittim bugun bir suru aksilik yasadim gun boyu nerdeyse her sey ters gitti yetmezmis gibi yuzunu bile gormek istemedigim insanlarla kavga ettim ustune yarina yetistirmem gereken okuma ve odevlerim var ben oturup yeni baslayacagim uykusuzluktan oluyorum ama uyuyamiyacam sanirim neyse ben ibretlik menumu yaziyim
Sabah
2 yumurtadan omletle kk
aksam
1.5 kocaman dilim firin makarna patates kizartmasi minik hamburgerimsi bir sey
aksam arkadasimin dogumgunu partisine gittim gitmez olaydim hem kavgali sekilde ayrildigim eski ev arkadasim ve sevgilisyle (kendileri benim eski erkek arkadasim olurlar bu arada ) karsilastim hem de yapacak islerim kaldi ustelik bir yigin yedim
1 kocaman dilim cikolatali yas pasta 1 bira baya cerez
aslinda bu cevremden baya uzaklasmistim yeni arkadas cevremle de cok mutluyum ama arkadas israr edince ayip olmasin diye gittim
tabi spor da yok simdi de koca bir fincan kahve yapip ders calisicam ve buyuk ihtimalle daha birkac bardak daha icicem
neyse cenem dustu kusura bakmayin ben kactim yarin daha guzel bir gun olur umarim iyi geceler herkese
Bugünkü menüm,
Evet kaptan (sanırım böyle demem gerekiyor) :) kuralları okudum ve kabul ediyorum :) Bugünkü menümü paylaşayım hemen
Sabah bir mandalina ve üzüm
Ara 5 badem, bir kurabiye
Öğle yemeğinde bir kase zerdeçallı yoğurt ve yarım dilim çavdar ekmeği
Ara bir mandalina
Akşam 2 köfte bir dilim çavdar ekmeği
Gece 1 bardak kefir
Aslında normalde daha fazla yerim ama bugün kendimi biraz şişkin hissettim ve daha az yemeye karar verdim. Spor olarak da sabah bir saat yoga, öğleden sonra da 1.5 saat kardiyo ve Callanetics yaptım. Şu an çalışmıyorum ve doktora derslerim de henüz başlamadığı için spora vakit ayırabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?