Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

380,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylülsıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]milföy[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lisbeth[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merinetya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miss_wong[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]morcadı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]şehriye pilavı cıs [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslihank4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD][/TD]
[TD]turşu cıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR][/TABLE][TR]

[/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]​
[TR][/tr]

Teşekkürler meleklerimmmm

381.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lisbeth[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]morcadı[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merinetya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yenibirben[/TD]
[TD]ekmekler de yakında gidici[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhayasir[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR].[TD]

[/TD][/TABLE][TD]
[/td]
[TD][/td]
[TD][/td]​
[TD][/td]

Afiyetolsun cnmmmm leblebi alışkanlık olmaya mı başladı bitanem

Swetcim ekinezyayi sademi iciyosun bide nekadae koyuyosun.ben 1 senedir kyllanmadim pek sık kyllanmadigim icin unuttum bukis cok kullanmak istiyorum

yaklaşık 1,5 bardaklık bitki demleme fincanım var cnmm içinde süzgeci de var yaklaşık 1 çay kaşığı ekleyip üzerine sıcak su döküp kapıyorum 10 dk sonra içiyorum demleniyor

Benimkiler cicek cogunlukla koca koca nadil yapsam acaba

Benimkiler cicek cogunlukla koca koca nadil yapsam acaba

ufalayıver biraz eylülüm
Sagol canin yarin icicem mutlaka buaksam yer kalmadi.esim biraz kirik nane limon ihlamur kusburnu kekik elma kaynattim doping olsun diye terletmek icin bide dvit ampul kirip zeytinyagiyla verdim icti.guldu bide sen bu kadini dinleye dinleye bizide kendinide oldurcen ne bulsan iciriyon diye bende guldum.sade sana versem korkardin ama kizlarimada veriyorum onlara kiyarmiyim diye.karatay teyzeden bahsediyodu bu kadin diye.:)

Afiyetolsun kuzummmm sporda yapabilmişsin süper
Sagol canim azda olsa biselet yapiyirum su bayrami atlatalim daha cok spor olcak eminim kislik hazirliklari bayramustu temizlik derken vakit kalmiyoalum ikide cocuk.bayram gecince spor cok olcak soz tabi saglik sikintisi olmmaxsa insallah olmaz

hem iç hem içir cnm benimm minikler hasta olunca sen üzülüyorsun sonuçta enişte şanslı bence ne güzel bilinçli bir eşi var br de evde arada vicks kaynat cnmmm evdeki mikroplar ölsünn

iyi aksamlar herkese aslinda gelip menu yaziyim mi diye cok dusundum cunku sapittim bugun bir suru aksilik yasadim gun boyu nerdeyse her sey ters gitti yetmezmis gibi yuzunu bile gormek istemedigim insanlarla kavga ettim ustune yarina yetistirmem gereken okuma ve odevlerim var ben oturup yeni baslayacagim uykusuzluktan oluyorum ama uyuyamiyacam sanirim neyse ben ibretlik menumu yaziyim

Sabah
2 yumurtadan omletle kk

aksam
1.5 kocaman dilim firin makarna patates kizartmasi minik hamburgerimsi bir sey

aksam arkadasimin dogumgunu partisine gittim gitmez olaydim hem kavgali sekilde ayrildigim eski ev arkadasim ve sevgilisyle (kendileri benim eski erkek arkadasim olurlar bu arada ) karsilastim hem de yapacak islerim kaldi ustelik bir yigin yedim

1 kocaman dilim cikolatali yas pasta 1 bira baya cerez

aslinda bu cevremden baya uzaklasmistim yeni arkadas cevremle de cok mutluyum ama arkadas israr edince ayip olmasin diye gittim

tabi spor da yok simdi de koca bir fincan kahve yapip ders calisicam ve buyuk ihtimalle daha birkac bardak daha icicem

neyse cenem dustu kusura bakmayin ben kactim yarin daha guzel bir gun olur umarim iyi geceler herkese

bu arada akşam yatınca ireminde benimde burnumuz tıkanıyor ne yapsam odaya vikisli su mu hazırlasam
merimm çok iyi olur evde viks kaynatman mikroplar ölür böylece leblebi konusunu sana bırakıyorum kuzumm

Merhabalar kızlar, ben takımda yeniyim :) Boyum 167 cm kilom 81.3 kg ve 60 kg olmayı hedefliyorum. Umarım hepimiz hedefimize ulaşırız :)

hoşgeldin cnmmm iilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul etmen gerekli cnmm

Bugünkü menüm,
merimm çok iyi olur evde viks kaynatman mikroplar ölür böylece leblebi konusunu sana bırakıyorum kuzumm

hoşgeldin cnmmm iilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul etmen gerekli cnmm
Evet kaptan (sanırım böyle demem gerekiyor) :) kuralları okudum ve kabul ediyorum :) Bugünkü menümü paylaşayım hemen

Sabah bir mandalina ve üzüm
Ara 5 badem, bir kurabiye
Öğle yemeğinde bir kase zerdeçallı yoğurt ve yarım dilim çavdar ekmeği
Ara bir mandalina
Akşam 2 köfte bir dilim çavdar ekmeği
Gece 1 bardak kefir

Aslında normalde daha fazla yerim ama bugün kendimi biraz şişkin hissettim ve daha az yemeye karar verdim. Spor olarak da sabah bir saat yoga, öğleden sonra da 1.5 saat kardiyo ve Callanetics yaptım. Şu an çalışmıyorum ve doktora derslerim de henüz başlamadığı için spora vakit ayırabiliyorum.

resmen aksilikler zinciri olmuş bızdıkımmm duygusal yönden etkilendiğin için gıdalara saldırmışsın senin ev arkadaşın eski sevgilinle mi çıkıyor nasıl ev arkadaşıymış o mümkün olduğunca uzak dur cnm benim arkadaş çevreniz de ortak olunca mutlaka karşılaşabilirsin hiç gerek yok derslerine odaklan yeni arkladaş çevren yeterli bugüne kadar hiç böyle bir menü görmedim senden iyi geceler cnmmm

peki canım kabul ettiine göre deneme süren başladı öncelikle söyleyeyim sporuna bayıldım maşallah ben de sabahları tibet yogası yapıyorum tam 1 e ulaşmışken ara vermek zorunda kaldım şimdi tekrar 5*5 e döndük az yiyerek kilo veremiyoruz malesef cnmm o yüzdne lütfen kahvaltılarını güçlü yapmayı ihmal etme
kefir içmen de süper çörekotu kefir tibet ve karatay vazgeçilmezlerim benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…