hoşgeldin canım benim de boyum 1,68 60 kilo harika olur benceMerhabalar kızlar, ben takımda yeniyim :) Boyum 167 cm kilom 81.3 kg ve 60 kg olmayı hedefliyorum. Umarım hepimiz hedefimize ulaşırız :)
Aaa doğru tibeti yazmayı unuttum ben de 7şer tekrarlardayım her gün yapmaya özen gösteriyorum :)peki canım kabul ettiine göre deneme süren başladıöncelikle söyleyeyim sporuna bayıldım maşallah ben de sabahları tibet yogası yapıyorum tam 1 e ulaşmışken ara vermek zorunda kaldım şimdi tekrar 5*5 e döndük az yiyerek kilo veremiyoruz malesef cnmm o yüzdne lütfen kahvaltılarını güçlü yapmayı ihmal etme
kefir içmen de süper çörekotu kefir tibet ve karatay vazgeçilmezlerim benim de
evet hatta iliskileri sozde biz birlikteyken baslamis neyse cikardim hayatimdan o insanlari haklisin zaten kesinlikle zevk alarak yiyemedim
resmen aksilikler zinciri olmuş bızdıkımmmduygusal yönden etkilendiğin için gıdalara saldırmışsın senin ev arkadaşın eski sevgilinle mi çıkıyor nasıl ev arkadaşıymış o mümkün olduğunca uzak dur cnm benim arkadaş çevreniz de ortak olunca mutlaka karşılaşabilirsin hiç gerek yok derslerine odaklan yeni arkladaş çevren yeterli bugüne kadar hiç böyle bir menü görmedim senden iyi geceler cnmmm
canim sen de hosgeldin takima zamanim oldugunda daha uzun tanisiriz insallahAaa doğru tibeti yazmayı unuttum ben de 7şer tekrarlardayım her gün yapmaya özen gösteriyorum :)
Karatayı çok bilmiyorum ancak diyetisyene gidiyorum 5 haftadır toplam 5 kg verdim ve diyetisyenim bana makarna pilav vs yasakladı 5 haftadır toplasam 2 veya 3 kere kaçamak yapmışımdır.. Kefiri de diyetisyenim mutlaka içmemi söyledi ben de seviyorum neyse ki :) deneme sürem başladığına göre cumaları ben de hesaplama yapacak mıyım kaptanım?
yaptım vikisi burnu tıkalı olduğu için öksürüyordu şimdi sesi çıkmıyormerimm çok iyi olur evde viks kaynatman mikroplar ölür böylece leblebi konusunu sana bırakıyorum kuzumm
Merhaba canım, diyetisyenim ideal kilomun 60 kg olacağını söyledi ben de kendime bunu hedef edindim. Benim adım Gamze, 27 yaşındayım. Bir yıldır evliyim ve bir yılda 10 kg aldım malesef eşimin yemek alışkanlıklarına ben de uyduğum içinhoşgeldin canım benim de boyum 1,68 60 kilo harika olur bencekendinden bahsedermisin biraz
Aaa doğru tibeti yazmayı unuttum ben de 7şer tekrarlardayım her gün yapmaya özen gösteriyorum :)
Karatayı çok bilmiyorum ancak diyetisyene gidiyorum 5 haftadır toplam 5 kg verdim ve diyetisyenim bana makarna pilav vs yasakladı 5 haftadır toplasam 2 veya 3 kere kaçamak yapmışımdır.. Kefiri de diyetisyenim mutlaka içmemi söyledi ben de seviyorum neyse ki :) deneme sürem başladığına göre cumaları ben de hesaplama yapacak mıyım kaptanım?
Çok sevinirim ve hoşbuldum teşekkürler :)canim sen de hosgeldin takima zamanim oldugunda daha uzun tanisiriz insallah
yaptım vikisi burnu tıkalı olduğu için öksürüyordu şimdi sesi çıkmıyorbelkide rahatlatmıştır
leblebi yeme dersen baaşım üstüne emir sayar elimi bile sürmem
Merhaba canım, diyetisyenim ideal kilomun 60 kg olacağını söyledi ben de kendime bunu hedef edindim. Benim adım Gamze, 27 yaşındayım. Bir yıldır evliyim ve bir yılda 10 kg aldım malesef eşimin yemek alışkanlıklarına ben de uyduğum içinama kararlıyım vereceğim :) Şu an çalışmıyorum ama mali müşavirim aslında. Doktora yapıyorum. Çocuk yok ve yapmak istiyorum bir iki yıl içerisinde ve kilo verme arzum da bundan ileri geliyor aslında
evet hatta iliskileri sozde biz birlikteyken baslamis neyse cikardim hayatimdan o insanlari haklisin zaten kesinlikle zevk alarak yiyemedim
neyse kahvemi de hazirladim ben kaciyim ablacim sana da iyi geceler
Çok teşekkür ederim moral oldu sözlerin :) tamam o zaman cuma günü ben de hesaplama yaparım
diyetisyenle de çok güzel kilo veren arkadaşımız var cnmm çok gzüel vermişsin maşallahkefir 1 yıldır içiyorum düzenli çok sevdim ben bitanem bu hafta takımlar arası yarışma yok ama biz aynen varmış gibi yapacağız 381,382, etap birleştirildi o yüzden direk listeye gireceksin evet hesaplama yapacaksın tatlım
Merhaba canım, diyetisyenim ideal kilomun 60 kg olacağını söyledi ben de kendime bunu hedef edindim. Benim adım Gamze, 27 yaşındayım. Bir yıldır evliyim ve bir yılda 10 kg aldım malesef eşimin yemek alışkanlıklarına ben de uyduğum içinama kararlıyım vereceğim :) Şu an çalışmıyorum ama mali müşavirim aslında. Doktora yapıyorum. Çocuk yok ve yapmak istiyorum bir iki yıl içerisinde ve kilo verme arzum da bundan ileri geliyor aslında
Memnun oldum canım. Umarım eşin geldiğinde istediğin kiloya ulaşabilirsin :)hoşgeldin tekrardan canımbende yaşındayım 2 yaşında kızım var 76 kiloyum eşim askerde ve gelene kadar 68 kg olma hedefim var belki de ne bileyim hangisi yakışırsa o zaman karar vereceğim
Çok teşekkür ederim moral oldu sözlerin :) tamam o zaman cuma günü ben de hesaplama yaparım
Amin canım çok teşekkürler :) ben de kaçıyım artık yarın görüşmek üzereee iyi geceler
biraz dikkat biraz sporla elbette vereceksin cnmm inş sağlıklı ve kalıcı şekilde hedefine ulşaırsın ve meleğimiz de gelir cnmm 3 ad bebiş nurcum ve cadıcımın da arzuları aynı rabbim hepinzi enasip etsin inş en doğru zamanda
Hoşgeldinn canımmmcanımmmMemnun oldum canım. Umarım eşin geldiğinde istediğin kiloya ulaşabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?