Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aaa doğru tibeti yazmayı unuttum ben de 7şer tekrarlardayım her gün yapmaya özen gösteriyorum :)

Karatayı çok bilmiyorum ancak diyetisyene gidiyorum 5 haftadır toplam 5 kg verdim ve diyetisyenim bana makarna pilav vs yasakladı 5 haftadır toplasam 2 veya 3 kere kaçamak yapmışımdır.. Kefiri de diyetisyenim mutlaka içmemi söyledi ben de seviyorum neyse ki :) deneme sürem başladığına göre cumaları ben de hesaplama yapacak mıyım kaptanım?

evet hatta iliskileri sozde biz birlikteyken baslamis neyse cikardim hayatimdan o insanlari haklisin zaten kesinlikle zevk alarak yiyemedim
neyse kahvemi de hazirladim ben kaciyim ablacim sana da iyi geceler

canim sen de hosgeldin takima zamanim oldugunda daha uzun tanisiriz insallah

merimm çok iyi olur evde viks kaynatman mikroplar ölür böylece leblebi konusunu sana bırakıyorum kuzumm
yaptım vikisi burnu tıkalı olduğu için öksürüyordu şimdi sesi çıkmıyorbelkide rahatlatmıştır
leblebi yeme dersen baaşım üstüne emir sayar elimi bile sürmem

hoşgeldin canım benim de boyum 1,68 60 kilo harika olur bencekendinden bahsedermisin biraz
Merhaba canım, diyetisyenim ideal kilomun 60 kg olacağını söyledi ben de kendime bunu hedef edindim. Benim adım Gamze, 27 yaşındayım. Bir yıldır evliyim ve bir yılda 10 kg aldım malesef eşimin yemek alışkanlıklarına ben de uyduğum için ama kararlıyım vereceğim :) Şu an çalışmıyorum ama mali müşavirim aslında. Doktora yapıyorum. Çocuk yok ve yapmak istiyorum bir iki yıl içerisinde ve kilo verme arzum da bundan ileri geliyor aslında

diyetisyenle de çok güzel kilo veren arkadaşımız var cnmm çok gzüel vermişsin maşallah kefir 1 yıldır içiyorum düzenli çok sevdim ben bitanem bu hafta takımlar arası yarışma yok ama biz aynen varmış gibi yapacağız 381,382, etap birleştirildi o yüzden direk listeye gireceksin evet hesaplama yapacaksın tatlım

yaptım vikisi burnu tıkalı olduğu için öksürüyordu şimdi sesi çıkmıyorbelkide rahatlatmıştır
leblebi yeme dersen baaşım üstüne emir sayar elimi bile sürmem

eminim rahatlamıştır kuzummm çok faydalı hakikatenn est bitanemm 1 çay bardağını geçmemeye çalış 1 dilim ekmeğe eşit çünkü

hoşgeldin tekrardan canım bende yaşındayım 2 yaşında kızım var 76 kiloyum eşim askerde ve gelene kadar 68 kg olma hedefim var belki de ne bileyim hangisi yakışırsa o zaman karar vereceğim

evet hatta iliskileri sozde biz birlikteyken baslamis neyse cikardim hayatimdan o insanlari haklisin zaten kesinlikle zevk alarak yiyemedim
neyse kahvemi de hazirladim ben kaciyim ablacim sana da iyi geceler

iyi geceler bızdıkım takma kafana kimseyi geçmiş bitti gelecek bizim değilmi ikisinin karakterleri de birbirlerine layık demekki

Çok teşekkür ederim moral oldu sözlerin :) tamam o zaman cuma günü ben de hesaplama yaparım

biraz dikkat biraz sporla elbette vereceksin cnmm inş sağlıklı ve kalıcı şekilde hedefine ulşaırsın ve meleğimiz de gelir cnmm 3 ad bebiş nurcum ve cadıcımın da arzuları aynı rabbim hepinzi enasip etsin inş en doğru zamanda

hoşgeldin tekrardan canım bende yaşındayım 2 yaşında kızım var 76 kiloyum eşim askerde ve gelene kadar 68 kg olma hedefim var belki de ne bileyim hangisi yakışırsa o zaman karar vereceğim
Memnun oldum canım. Umarım eşin geldiğinde istediğin kiloya ulaşabilirsin :)

Amin canım çok teşekkürler :) ben de kaçıyım artık yarın görüşmek üzereee iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…