Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağol canım, kestane balı iyi gelir ama yediremiyorum ki, daha 1,5 yaşında zorla yedirmeye çalışsam tükürüyor, zaten ilaçla da arası yok. Hava verene kadar 15 dakika geçiyor ve hiç dinmemiş ağlıyor. Ilık su veriyorum ama bununkisi alerjik bronşit. Havalar soğudu kapı pencere kapanınca hastalanmaya başladı. D vitaminine devam edeyim ya, kansızlığı da var zaten.

pazartesi menüm

Sabah 1 incir+2 bardak su

2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 ceviz
1 yumurta
1 tatlı k.pekmez
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık

Ara 1 hurma

Öğle
bir avuç kadar et haşlama + salata

Ara 2 kuru kayısı

Akşam 6 y.kaşığı taze fasulye
1 dilim k.ekmeği

Ara 1 kase yoğurt (çörek otlu, acı pul biberli)
su 3 litre
spor leslie ile 2 mil+15 dak plates
-----------------------------------
dünkü menüm
aslında pek menü sayılmaz sabah diyetisyene gideceğim için kahvaltı yapmadım, kontrol 12 yi bulunca bir yağsız kaşarsız sucuklu tost + 1 şekersiz türk kahvesi

Akşam 1 tabak bulgur pilavı

Ara 1 kase yoğurt (çörek otlu, acı pul biberli)
spor yapamadım maalesef
su 2 litre, öğlene kadar su içmeyince bir de dışarda olunca ancak bu kadar içebildim.

selamlar herkese
bu gece sabahladim uyanamadim derse gitmek icin tam hazirlanirken mailleri kontrol ettim derslerim iptal olmus bugun allahtan simdi temizlik yapicam malum yarin gidiyorum sonra da oturup ders calisicam
kisaca bir gecmis yapiyim

kesinlikle kemik yapisi onemli benim de boyum 164 ideal kilo hesaplamalari oluyor ya internette onlar bana ideal kilo 54 diyor ama mesela benim kemiklerim kalin iri yapili sayilirim onun icin ben de 60 hic bilemedin 58 falan hedefliyorum

Merhabalar kızlar, ben takımda yeniyim :) Boyum 167 cm kilom 81.3 kg ve 60 kg olmayı hedefliyorum. Umarım hepimiz hedefimize ulaşırız :)
canim dun tanisamamistik
benim adim ozge 21 yasinda universite ogrencisiyim
takimimiz cok yardimci olacak motive konusunda ben bu ara pek giremiyorum cift anadal yapiyorum yakinda sertifika egitimim baslayacak bir de dil okuluna gidiyorum almanca ogrenebilmek icin yani cok yogunum onun icin pek buralarda olamiyorum
gecmis olsun

napıyon ne edıyon necısın nerde yasarsın kılo boy hedef kac evlımısın bebıs var mı ohhhhhh amma sordum ıstedgın sorudan baslayabılın
:) İstanbulda yaşıyorum canım mali müşavirim ama çalışmıyorum şu an doktora yapıyorum. Bir yıllık evliyim çocuğum yok ama istiyorum bir iki yıla kadar inşallah boyum 167 cm kilom da 81 dünden bugüne 300 gr vermişim :) hedefim 60 diyetisyenim ideal kilomun öyle olduğunu söyledi ben de 60 hedefledim.

Eveet şimdilik bu kadar sıra sende tatlım :)

Merhaba Özge, memnun oldum. Ben de doktora yapıyorum ama derslerim 13 ekimde başlayacak o zamana kadar rahatım :) sana başarılar ve sabır dilerim yoğun bir programın var görünen o ki :)

efenım ben 24 yasına yenı gırmıs ıkı yıllık evlı dıs tıc ve muhasebecıyım cuma gunu tartıldıgımda 100,5 ıdım 109 kıloyla basladım yaklasık 1,5 ay oldu duzenlı beslenmeye gecısım karatay modelı beslenıyorum hedefım 70 :)

Aaa yaşımı söylememişim 27 yaşındayım canım. 1.5 ayda 8.5 kg süpermiş :) umarım hedefine ulaşırsın canım..

kesinlikle kemik yapisi onemli benim de boyum 164 ideal kilo hesaplamalari oluyor ya internette onlar bana ideal kilo 54 diyor ama mesela benim kemiklerim kalin iri yapili sayilirim onun icin ben de 60 hic bilemedin 58 falan hedefliyorum
Çok cılız da iyi değil ya, kalın kemikliysen fazlası gidince ben hiç beğenmiyorum elbise bile yakışmıyor gibi geliyor bana

Sağol canım. Kız sen u kadar işle nasıl başediyorsun, bir de buraya zaman ayırabiliyorsun maşallah sana.

Slm fıstıklarımmm tam işleri bitirdimm kk ya geldimki misafir geldi o yüzden yazamadım birşey onlar gidince de pazara gittim geldim yumurtalarımız önemli malum sadece yemek kaldı o da basit hemen bir geçmiş yapayım dedim

afiyetolsun cnmmm etin yanında yoğurt yerine salata tercih edersen daha sağlıklı olur kuzum üstelik ekmek yemene de gerek kalmaz elmanın yanında da 1 çay bardağı süt veya ayran içebilirsinn tatlım akşamın çok az olmuş afiyetolsun cnmm

günaydın hepinize bugün birazcık erken hazırlanmışım pc de oyalanayım dedim

slm kuzummmm iyi yapmışsın tatlım

Vicks cocuklukta annemden kalma aliskanlik hep var evde kaynar suya atip buhu yapRim bide topuklarimiza surerin hep ama kaynatma nasil olcak ocakta kaynayan suya attim mesela kaynamaya devam ettirip kapatinca evdemi gezinsem elimde tencereyle

bir 10 dk kaynat kısık ateşte kapat altını cnmm evi gezdirmene gerek yok havayla dağılır zaten

tahmin ettim birşey olduğunu makresim mutlaka uğrardın çünkü geçmiş olsun küçük prensimize ben de müzmin bronşittim ama şimdi birşeyim kalmadı şükür inş kontrol de iyi haberler alırsın yatmanıza gerek kalmaz hem bayram üstü hem 3 minik kaç paraçaya bölüneceksin bitanem ama gerekliyse yatmasında fayda var tabi ki yarın ola hayrola diyelim

ödem gittiyse işin kolaylaşacak cnmm hedefleri 2 haftalıkta yapabilirsin sorun değil kuzum aylık hedefini tutturdun zaten yanılmıyorsam

rica ederim bitanemm geçen neslim nurun hedefini az bulunca aklıma geldi paylaşayım dedim
evet kaslar çok önemli o kasları yapabilirsek zaten metabolizmamız hızlanacak önemli olan mevcut kaslarımızı kaybetmemek kontrol altında olmak çok güzel cnmm ben de sürekli tahlillerimi yaptırıyorum şimdilik herşey yolunda çok şükür

iki etap birleştirildi bitanemm ama fırsat bulabilirsen sen yine de bu hafta bildirimini yapmaya çalış mecburi değil o kadar yoğunsun ki dinlenmeye vaktin yok uyku çok önemli dediğin gibi 2 gündür ben de geç yatmaya başladım vücut alıştığı saati istiyor mutlaka

çok güzel bilgiler paylaşmışsın neslim çok tşkler araştırmacı çıtır herbalistim benim

tam ara beden dönemi cnmm fazla geçe bırakmadan halletmeye çalış aceleye getirince içine sinmeyen bir modeli almak zorunda kalabilirsin iyi bir terzin varsa o da güzle olur tabii gitti fazlalıklar istediğin yerden istediğin model ve renkte kıyafet almak gibisi yok değil mi

makresim kırmızı pancar sever mi acaba kan değerlerini çok güzel yükseltiyor yoğurtla püre haline getirsen ya da suyunumu içirsen yaşı küçük bilemedim çocuklara ve hayvanlara hiç kıyamıyorum anlatamıyorlar ya dertlerini

napıyon ne edıyon necısın nerde yasarsın kılo boy hedef kac evlımısın bebıs var mı ohhhhhh amma sordum ıstedgın sorudan baslayabılın

wuuuuuu sorgu başlamış

afiyetolsun cnmmm akşam sadece 1 tabak bulgur pilavı çok gelmedimi cnmm diyetisyenin vermiştir gerçi

senin hayatın spor zaten bitanemmm
selamlar herkese
bu gece sabahladim uyanamadim derse gitmek icin tam hazirlanirken mailleri kontrol ettim derslerim iptal olmus bugun allahtan simdi temizlik yapicam malum yarin gidiyorum sonra da oturup ders calisicam
kisaca bir gecmis yapiyim

gitti leptin desene bızdıkımmm ooo gözün aydınnn günün san kalmış kolay gelsin cnmmm şimdiden hayırlı yolculuklar sağ salim git gel inş

tunaydin kaptanim

ben kaciyorum simdilik
kolay gelsin tatlım

Merhaba fıstıklarrrr

Merhaba tatlımmmm
Merhabaaaa nasılsınız bakalım

şükür merimmm bir yaramazlık yok şimdilik

Sağol canım. Kız sen u kadar işle nasıl başediyorsun, bir de buraya zaman ayırabiliyorsun maşallah sana.

Benim meleklerimin hepsi becerikli zeki , çalışkan ,hamarat, güzel ve azimli daha ne olsunn

Son düzenleme:
Ben geldim cici kızlar dershaneden anca geldim düşünün akşam yemeği ne kadar geçe kaldı

Aynen öyle kaptanım bu ay gitmedi benim kilolar ama baya inceldim farkediyorum sanırım kas yaptım

Merhabalar kızlar, ben takımda yeniyim :) Boyum 167 cm kilom 81.3 kg ve 60 kg olmayı hedefliyorum. Umarım hepimiz hedefimize ulaşırız :)

Hoşgeldin aramıza canım bende 16 yaşındayım lise 3 teyim. 160 boyum var şimdi 52 kiloyum hedefim 48
Eminim en kısa sürede vericeksin kilolarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…