Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam sevgili takım kendimi pek iyi hissetmiyorum modum düşük azıcık o yüzden pek gelemiyorum yanınıza. Ülkemizin bu gidişatı çok üzüyor beni...
Allah yardımcımız olsun ne diyebiliriz ki Allah bizi ülkemizi ve tüm müslümanları asla rezil ve perişan etmesin

BU ARADA gelmişken menümüde yazayım:
sabah
omlet (kızkardeşime yaptı annem bende yedim biraz) havuç domates filan
öğle
lahana dolması 6-7 tane(dünden kalmıştı)
akşam
5 taneiçli köfte ,bi kaç çatalda kapuska aldım kıyıdan kıyıdanbide 3-4 bardak ayran ayranı çok severim ben az sonrada ailecek çay içcez bizimkiler belki tatlıda yer benimde canım çok istiyo ama olmazz
sadece çay içcem

kizlar hizlica menu yazip kacicam yarin 3 sunumum var
Sabah
1 yumurtadan peynirli omlet domates marul 8 zeytin peynir 1 cb kuruyemis yarim elma
ara
1 br tarcinli sut
aksam
1 tabak turlu 1 kase yogurt 1 avuc badem

spor 100 ip 100 mekik
su 3 lt

Kizlar bayram girdi tipik sessizlesti inşallah hareketlenicez yine genel olarak artilardayiz galiba bende kacirdim Esim evde diye allahtanadam sadece pazarlari evde:)bayramda senede iki defa sorun yok yani.tartılma doğumdan ne durumdayim bilmiyorum cumadan cumaya tartiliyorum yeminliyim

Burada kaptanim zorunlu spor koysak yine takim olarak yapmak cezali falan iyi olmazmi biara yapiyodukya.ben pazartesi Vadim senle ama kisin evde sporu arttırmak lazim sanki

Menüm
Sabah peynir zeytin salatalik 2 dilim ekmek
Öğlen pirasa ayran elma
Aksam pancar yeşil mercimekten yoğurtlu peynirli salata 2 bardak ayran 1 tatlikasigi puding
3 bardak Yeşilçay
1bardak biberiye
1 bardak kayisi cayi
3.5 litre su

45 dk yürüyüş 600 trambolinde ziplama 100 sopa cevirme

Kizimaksamustu uyumustu diye uykusu kacti Benide esir aldi zilli çizgi film izliyor bende yattigim yerden geziyorum internette leptin kacti offf.gözlerini zor acil tutiyo zilli ama direniyo uykuya:)

Ben geldim bugün nasıl geçti anlamadım ama çok yorulmuşum

Aslında erken değil gece 2 de yattım kaptanım zaten sinemadan 11 de çıktık

hareket berekettir kuzummm ,

bu menüy beğendim

Salı

Sabah:
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık peynir zeytin 1 zey.sarma

Akşam:
Kuru fasulye
Kavurma
Domates salatalık

Spor:100 mekik 50 squat 30 dk yürüyüş
Su:1 litre

bunu da beğendimmmm

Kızlar sorry eksik yazmışım bir de ara var misafirliğe gitmiştik de

Ara:
Az kavurma ve kıyma
Az da yufka(elde açılmış dürüm şeklinde yedim valla)

ev yapımı yufkayı minimum miktarda yiyebilirsin kuzum afiyetolsun

Selam sevgili takım kendimi pek iyi hissetmiyorum modum düşük azıcık o yüzden pek gelemiyorum yanınıza. Ülkemizin bu gidişatı çok üzüyor beni...

Slm merimmm hepimiz aynı hisleri paylaşıyoruz kuzumm üzülmemek mümkünmü cennet yurdum savaş alanına döndü rabbim masum vatandaşlarımızı askerimizi polisimiz korusun inş

Allah yardımcımız olsun ne diyebiliriz ki Allah bizi ülkemizi ve tüm müslümanları asla rezil ve perişan etmesin

amin bızdıkımmmm

annen sana da yapsaydı omlet kuzum neden biraz yedin içli köfteler küçükse sorun yok cnm doyuncaya dek yiyebilirsin kapuska ayran tatlı da yenmemiş bravoooo bana böyle menülerle gel işte spora da misafğirler gidince başlarsın bu arada yarın takım listeisne giriyorsun cnmm 12 ye dek güncel kilonu yazman lazım tatlım sabah kalktıktan yarım saat sonra tartılıp yaz kuzum

kizlar hizlica menu yazip kacicam yarin 3 sunumum var
Sabah
1 yumurtadan peynirli omlet domates marul 8 zeytin peynir 1 cb kuruyemis yarim elma
ara
1 br tarcinli sut
aksam
1 tabak turlu 1 kase yogurt 1 avuc badem

spor 100 ip 100 mekik
su 3 lt

afiyetolsun cnmmm kolay gelsinnn 3 sunum sen başarırsın bızdıkım

evet cnm henüz tam moda giremedikk yarından sonra döneriz inş eski düzenimize

Makres hic ugramismi gozumdenmi kacti acaba oğlu hastaydi bayrama girerken inşallah herşey yolundadır

hiç uğrayamadı cnmmm inş oğluşu iyidir hastahaneye yattıysa ondan girememiştir belki

Burada kaptanim zorunlu spor koysak yine takim olarak yapmak cezali falan iyi olmazmi biara yapiyodukya.ben pazartesi Vadim senle ama kisin evde sporu arttırmak lazim sanki

Eylülüm kimseye zorla spor yaptıramayız ki bitanemm isteyerek içinden gelerek yapmalı ama ne olur bizler spor yaparak teşvik edebiliriz sporsuz kilo vermek hakikaten çok zor

afiyetolsun cnmmm tadımlıkta kalmışsın pudingi tşk ederim trombolinde trombolin hareketleirni yapıyormusun kuzum yoksa sadece zıplamamı 600 çok iyi

Kizimaksamustu uyumustu diye uykusu kacti Benide esir aldi zilli çizgi film izliyor bende yattigim yerden geziyorum internette leptin kacti offf.gözlerini zor acil tutiyo zilli ama direniyo uykuya:)

oooo leptin gütmüş bitanemmm akşamüstü uyutmamak lazım o zaman

kızlar günaydın. doğumgünü ertesi moralim enerjim çok iyi maşallah nazar değmesin. hepinize hayırlı günler dilerim

hayırlı günler neslim maşallah enerjin daim olsun kuzummm

Gamze de uğramamışşş

:) hic ugramaz miyim kaptan, bugün kusadasindan ayriliyoruz yazlık kapatma islerinden biraz geç kaldım. Hemen dünkü menümü yazıyorum.
Sabah bir haşlanmış yumurta bir dlm peynir domates salatalik bir dlm çavdar ekmeği
Ara bir sigara böreği, sade Türk Kahvesi
Aksam elmalı Mantarlı tavuk salata
Kayinvalidem ile eşim gece dondurmali pasta yediler ama ben ağzıma sürmedim :)
Spor yarım saat yüzdüm. Su 2.5 lt geçmiştir.

kızlar dünki menumu yazayım
sabah: çörekotu ögüttüm ve kefir içtim
30dk sonra yumurtasız peynir +domates+cevizli abuk bi kahvaltı
öğle patlıcan kebap
akşam kabaklı menemen 1 kaşık makarna
doğumgünü pastamdan minicik bir dilim anca yedim
spor gün içi 30dk yurudum

köy yumurtası gıtlığı na girdim bulamıyorum kızlar yaaa. market yumurtasına ağzımı süremiyorum zaten almam da
bu sabah bi 12 tane geldi oda 3 gün anca sürer

göremeyince merak ettim Gamzecimm yaz sezonu bitti demek seneye nasipse gidersiniz artık

afiyetolsun cnmmm menün süper snein karşında yedilermi nasıl boğazlarından geçtiki iradenden dolayı tbrkler cnm

yerli kuz yiyebilirsin neslim köy yumurtası bulamazsan en azındna tok tutar mericmek köfte fasulye türü de olur

illa makarnayı sıkıştıracaksın araya aşkolsun bak pastaya bişey demiyorum

köy yumurtası gıtlığı na girdim bulamıyorum kızlar yaaa. market yumurtasına ağzımı süremiyorum zaten almam da
bu sabah bi 12 tane geldi oda 3 gün anca sürer

en büyük derdim yumurta benimde neslim

İnşallah canım yeniden gideriz. Yediler valla kaptan :) Teşekkürler kaptan artık tutabiliyorum kendimi eskiden dayanamaz ben de yerdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…