- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
aslında annem evi 2 sene öncede şenlendirmişti. EYLÜL adında bi kız kardeşim olmuştu belalı şirinee artık 2 yaşına gelmişti canımız yine bebek istedi 9 ay 10 gün hamilelik veeee annem doğum yaptı MAŞAALLAH nur topu gibi bi Muhammed'imiz oldu....şimdi gün boyu onlarlayım ikisinide çok seviyorum seviyorum sevmesinede bu aralar onlarla uğraşmaktan kendime vakit ayıramıyorum böyle löp löp aldım kiloları ama neyse sağlık olsun başlıycam inş. misafirleri yolcu edelim hayatım düzene girer inş. e abla olmak kolay değil malum Eylül de 2 yaş sendromuna girmiş galiba bi hırçın bi hırçın ki hiç sormayın yani anlicanız günüm bebişlerimle geçiyo çok şükür
ya topiğe niye kimse gelmiyo saatlerdir bi tek ben varım
küstüm yazmıyorum menüyü
sabah :
kıymalı yumurta 1 dilim tandır ekmeği
öğle:
bişi yemedim
akşam:
balık (hamsi)
kaçamakta 2 tane pattis çips
KAPTAAAAAAANNNN bu topiğe bi çeki düzen ver yaa bu gidişle hep beraber kilo alcaz
gerçi biliyorum seni sen elinden geleni yapıyosun Direktörüm
neyse ben kaçayım kimsenin gelceği yok
Menüm
Sabah peynir zeytin salatalik 2 dilim ekmek roka
Öğlen yarim elma biraz fistik
Aksam mercimek köftesi ayran
2 bardak Yeşilçay 2 bardak biberiye
3 litre su
15 dk pilates 300 trambolin ziplama 30 sguat
nekadar cok mantarı sevdıgım boylelıkle cıktı ortaya
afiyetolsun nurummmm o ne anlatış öyle ağzımın suları aktı valla
aaa atlamışım ben. babasına geçmiş olsun diliyorum. demek cadıyla ahbaplarmış yenibirben onuda kaçırmışım :)
pozitif düşünüyoruz neslimmmm yarın olsun bakalım
neslim yenibirbenin babası rahatsızdıunuttunmu onu ziyarete gidecekti cadıcım da mersinde 13 ünde dönecek
iyi olmazmı eylülüm süperrr atla zıpla p90x e hazır olalım
ne güzel tatlım annen baya ara vermiş sen 18 yaşındasın şimdi yeni bir kardeş ohh ev şenlenmiştir
allah bahtını açık etsin kuzum sağlıklı ömürler diliyorumkızmı erkekmi
ay tatlım kendi adıma ben sürekli meşkulum çalıştığım için gündüz nadır musait oluyorum. akşam da bir koşturmaca yatağı zor buluyorum. bak saat 5-6 civarı işten çık annemden çocukları topla eve gel derslerini yaptır ( allahtan annemde yiyoruz yemek derdim yok şimdilik) üstelik ali 1. sınıfa başladı çok zor sanki ben okuyorum 1. sınıfı. işte 8,30 da anca dersleri biter hadi 30dk oyna çocuklarla onları yatır evi topla çamaşır as yerleştir vallahi koşturuyom evin içinde ve saat 10 - 10,30 gibide cup yatağa. hergünüm yaklaşık böyle vallahi özledim bende ama elden bişi gelmiyor uğrayamıyorumya topiğe niye kimse gelmiyo saatlerdir bi tek ben varım
wawwwww lisiiii çok imrendim maşallah sana. bayram mayram dokunmadan geçmiş senden.*** 6.Takım 382. Etap ***
35nur35(100,5/ / /%)
eylul sıla(64,4/ / /% )
gamze12345(81,3/ / /% )yeni üye hedef kilo 60
lisbeth93(66,8/ 66,1/ 0,7/% 1.05)
makres76(66,9/ / /%)
merinetya(76 / / /% )
morcadıyesilyarasa(48,5/ / /% )
neslihank4( 77,1/ 76,8 /0,3 /%0,39 )
senasevval(52/ / /% )
talhayasir(75/ / /% ) yeni üye hedef kilo 55
6.Takım Ortalaması: %
o artılar hemen gider sahte artılar onlar bak bu hafta asıl leptine spora haftaya 99 ları göreceksin yavrummm meraklanma sen. hadi leptin ve spora asıl bak ben dün leptine asıldım artıda gitti üstüde geldi memnunum.kendıme cok kızıyorum! bayram suresınce leptıne dıkkat etmezsem boyle olur ıste oh olsun bana! gecen cuma 100u gormustum bayram donusu bır baktım 101 kılohemen toparlandım 100,6 ya gerı dondum
*** 6.Takım 382. Etap ***
35nur35(100,5/100,6 / +0,1/%+0,01)
eylul sıla(64,4/ / /% )
makres76(66,9/ / /%)
merinetya(76 / / /% )
senasevval(52/ / /% )
6.Takım Ortalaması: %
olsun tatlım haftaya gider6.Takım 382. Etap ***
35nur35(100,5/100,6 / +0,1/%+0,01)
eylul sıla(64,4/ / /% )kilosu sabit
makres76(66,9/ / /%)
merinetya(76 / / /% )
senasevval(52/ / /% )
6.Takım Ortalaması:
hatun hamarat anacım... asılıcam zaten suan cok kızgınım kendıme 3 gundur asılmayaydım 101 de durucaktım.. ıkılılerı gormeyı ne cok ıstıyorum bır bılseno artılar hemen gider sahte artılar onlar bak bu hafta asıl leptine spora haftaya 99 ları göreceksin yavrummm meraklanma sen. hadi leptin ve spora asıl bak ben dün leptine asıldım artıda gitti üstüde geldi memnunum.
bu günde kahvaltımı evde kutuya koydum, kefirimi çörekotumu içip çıktım çocukları bıraktım ofise geldim 1 yeşilçay içtim ve 30dk sonra kahvaltımı yaptım.yaptığımda 9,30u geçmişti.mahsus geciktirdim öğlen ayranla atlıcam akşama kadar leptinlicem bi ara çıkar 30dk da yürürüm gel keyfim gel git kilocuklar git. :)
kız sen ne alemsin :) :) evli,mutlu,2 çocuklu, çalışan,anne,ev kadını olunca biraz hamart olmak gerekiyo napimmhatun hamarat anacım... asılıcam zaten suan cok kızgınım kendıme 3 gundur asılmayaydım 101 de durucaktım.. ıkılılerı gormeyı ne cok ıstıyorum bır bılsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?