Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben geldim tabi kimse yok yine neyse menümü yazayım bari

Dün
Sabah 1 incir+ 2 bardak su

2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık zeytinyağlı ve limonlu

Ara 5 tane fındık

Öğle
Avuç içi kadar et haşlama
Bol yeşil salata

Ara 2 kayısı

Akşam
1 tabak fırında patlıcan kızartma

Ara
1 kase yoğurt çörekotlu

Su 3 litre
spor leslie ile 2 mil + 15 dak.plates + 100 ip atlama + 100 mekik

Kaptanım pul biber daha yemiyorum, Son zamanlarda sürekli açlık hissediyordum, çevremdekiler pul biberden olabilir dediler bende bıraktım, şimdi daha iyiyim gibi. Belkide ondandı bilmiyorum.
Bu aralar o kadar dikkat ediyorum sporumu da aksatmadım gibi, hatta ip atlama ve mekik de ekledim ama kilo veremiyorum. Takıldım niye bilmem çözemedim gitti.

Hoş geldin sindy, artık burdasın dimi, bizde seni özledik

herkese selamlar
kafam kazan gibi
burayı ve sizleri çok özledim

hoşgeldinnn cadıcımmm akşamdan sonra normal sade kahve iyi gelir

haydi bakalım yeni yaşının ilk gününe bomba gibi başla artıkbizde senii özledik kuzumm

Selam kızlar,
O kadar iş birikmiş ki bir türlü bitiremedim. Nasılsınız?

slm cnm hg haklısın işler birikti senin kolay gelsin tatlım bira iş biraz kk yapıyorum buralardayım cnm

afiyetolsun sporda menüde süper fırında kızartma diğer kızartmadan daha lezzetli geliyor bana alıştığımdanmıdır nedir

bitanemm pulbiberin iştah açtığı söylenir ama ben acı yiyemediğim için tecrübe etme şansım olmadı hiç iyiysen mesele yok kuzum

tatlım verdiğin kilo az buz değilki maşallah dönem dönem kırılma noktaları oluyor kilo verme duruyor sporuna ve diyetine dikkat ettiğin sürece kuzu kuzu kırılacak ve vermeye devam edeceksin

salatalarındaki yağ miktarını artır biraz istersen diyetisyenin kızmazsa tabiii

Sağol neslim paylaşımların için.

hoşgeldinnn cadıcımmm akşamdan sonra normal sade kahve iyi gelir

haydi bakalım yeni yaşının ilk gününe bomba gibi başla artıkbizde senii özledik kuzumm
öyle yaptım valla kaptanım ama banamısın demedi
çok fenaydı dün gece
hem hüzünlü hem mutlu
beslenme olarak bugün itibariyle eskiye döndüm
ama normal düzen olarak yarın itibariyle başlicam
eşim yarın yine şehirdışına gidiyor çok mutsuzum yine
yalnız kalıyorum offf

dün dünde kaldı cadıcımm önümüze bakacağız her zaman eşin askere gitmiyor ya cadıcım merim napsın

bizler varız yalnız değilsinnn

dün dünde kaldı cadıcımm önümüze bakacağız her zaman eşin askere gitmiyor ya cadıcım merim napsın

bizler varız yalnız değilsinnn
doğru diyosun kaptanım ama askere gitmiş olsa daha iyi
bi görünüp bi yok olma daha fena
iyiki varsınız sizleri seviyorum

Aynen kaptanım bende fırındakini daha çok seviyorum. Eskiden bir saat başında beklerdim kızartmak için, tek tek kızartırdım. O bir yana çektiği yağ haddinden fazla. Sağlıksız yerdik. Böyle hem hafif hemde üzerine domates sosu yapıyorum bol sarımsaklı daha da güzel oluyor. Dondurucuya da koydum yemeklik. Sebze yemeği yapamadığım gün çıkarıp ısıtıp yiyebilirim.

Pul biber ilk başlarda bir şey yapmadı ama son bir iki haftadır hatta izinli olduğum zaman haddinden fazla açlık hissi oldu bana. Arada ufak atıştırma yaptım ama öyle abartılı değil. İki gündür tamamen kaldırdım şimdi sanki daha iyi gibiyim.

Onun yerine acı sivri biberi salatama katıyorum. Onu da mı yemesem acaba, belki mideme acı dokundu. Yıllar önce gastirit olmuştu midemde. Sürekli aç hissediyordum. Yarım saatte bir bir şey yiyordum. Ama o zaman çok zayıftım kilo almazdım.
Diyetisyenim salatama yağı bol koymamı istedi zaten ama çok yağlı sevmediğimden ölçülü koyuyorum. Artırmayı deneyeyim bakalım yiyebilecekmiyim. Biraz daha limonunu artırsam belki yağın tadını çok almam, Yarınki öğle salamı böyle yapayım bakalım nasıl olur.

Zamanında hepimiz yaptık gülüm o bol yağlı kızartmaları zararın neresinden dönsek kardır acı biberim mideye dokunduğunu sanmıyorum çünkü annemin midesinde yara vardı ve kilo kilo acı biber kavurup yedi yalnız çiğ yememişti o zaman çiğ acıbiber dokunuyor olabilir cnm

biz karataycılar kilo verme durduğu zaman sporu ve yağı artırıyoruz tatlım o yüzden dedim hazır diyetisyenin de izin vermiş üstelik yağı artırırsan bağırsak problemi de yaşamazsın kuzum

agzın bal degılde cevız yesın kaptanım
Şu bal meselesini de çözemedim, balın çok faydalı olduğu söylenir ama doğal kestane balı. Acı olur ama öksürüğe ve birçok hastalığa faydası olduğu söylenir. Ben sevmem ama çocuklara bir çay kaşığı kadar yedirmeye çalışıyorum, fazlası yenmez zaten acı zarar eder. Çoğu çiçek balı kullanıyor bir de arıyı çekmek için şeker koyuyorlar kovana. Zararlı olan o bence diğeri değildir gibi geliyor bana.

Çorbamı bol acı yapayım o zaman çiğ yemeyeyim, bir süre böyle deneyeyim, yağı da artırayım bakalım ne olur. Bağırsak problemim her zaman var zaten ama şükür son zamanlarda iyiyim. Sabah yediğim incir iyi geldi. Zeytinyağını da artırayım daha iyi olur belki.

Sende benim gibisin demekki. Benimki de şehir dışında son bir yıldır genelde yalnızım. Çocuklarla zor oluyor ama katlanmaktan başka yapacak bir şey yok napalım.

Sende benim gibisin demekki. Benimki de şehir dışında son bir yıldır genelde yalnızım. Çocuklarla zor oluyor ama katlanmaktan başka yapacak bir şey yok napalım.
işte o nedenle bebek işini erteledik
iş değiştiricek allah izin verirse
hakkımızda hayırlısı olsun

383.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lisbeth[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merinetya[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]morcadı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeyno[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR][/TR]

[/TR][/TABLE][TR]
[/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]​
[TR][/tr]

Son düzenleme:

Her ne kadar karatay da yasak olsa da hakiki bal bulabilirsen şifa niyetine çok az tüketebilir cnm ama araki bulasın hepsi glukoz balı dediğin gibi

dene tatlım ama yağı artırırsan incire gerek kalmaz gibime geliyor incirin kalorisi hakikaten çok yüksek

işte o nedenle bebek işini erteledik
iş değiştiricek allah izin verirse
hakkımızda hayırlısı olsun

hakkınızda hayırlısı kuzum en doğru zamanda gelecek yeğenimiz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…