- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Bu aralar takim geceleri bana emanet kimseler kalmiyo bu saatte.sümeyye legolariyla oynuyor bende ona nöbet tutuyorum gözümden yas akiyo esnemekten bende kacayim iyi geceler
Günaydın kk'nın güzelleri
izin bitti işe geldim ve her yer evrak dolu, biraz toparlayayım dönerim yine.
kızlar günaydın
c.akşam çok eğlendik yediklerimi eritecek kadar kurtlarımı döktüm hemde ne dökme pistten inmedim vallahi
birde pazar günü oğlanın arkadaşının d.günü partisine gittim o yorgunlukla,hatta üstüne gelince koca evi sil süpür
2 halıyı sil yattığımda saat 12 idi. sabah zilin sesini duymamışım öyle beğenmişim yattığım yeri pestil gibi kalktımda saat 7.30 du koştur koştur hazırlanıp 8,05 de evden nasıl çıktım bilmiyorum. ama bütün bunlar yetmezmiş gibi bide üstüne 35dk yürüdüm sabah sabah :) . şimdi kahvemi içiyorum ofisteyim nihayet
2 gündür çok uğrayamadım geçmişte birikmiş az sonra geçmişide okuyup bitireim.
dünki menumu yazmamıştım onuda yazayım
pazar menüm
sabah kefir,çörekotu
kahvaltı 10,30 da : yarım kase kelle paça çorbası+1 yumurta+yeşillik+1 dilim cevizli çörek
ikindi 15.00 da d.gününde: 1 tane un kurabiye+4 kaşık kısır yeşillik domates+4 sigara böreği
akşam: 5 kaşık kalan kellepaça çorbası+yarım kase un tarhanası
spor: akşam genel ev temizliği+çamaşır+2 halı silme saatler süren temizlik spor yerine geçti :)
gunaydın fıstıklar...
cuma gunu menum
sabah kk kahvaltısı
aksam abımlere davetlıydık ıclı kofte 4 adetuzerıne tereyagı erıtıp doktum ohhh bır koca kase yogurt
1 lıtre su bugun cok az su ıctım bılıyorum
spor yok
c.tesi menum
sabah suppeerrr bı kk kahvaltısı
aksamuzerı 4 te porsıyon (lavassız cıgkofte) yedım ve bırtane ayran ıctım bıdahada bırsey yemedım
2,5 lt su 1 saat yuruyus
pazar menum
sabah koy kk kahvaltısı yesıllıkler ıcınde gorumcem kahvaltıya ve aksam yemegıne cagırdı
yıne saat 4-5 arası tavuk balıgı yedım kac tane yedıgımı saymadım
mevsım salata
borulce salata
7 tane taze cevız bızzat dalından kopardım
günaydınn meleklerimmmmm
banum sabahtan kalan 1 kaşık kadar avakado vardı onu sıyırdım ekmekle aslında 1/2 değil 1 lokmaydı ama öyle yazdım :)
mericim moralimi bozacak bişi olmadıkça ben yoluma devam ediyorum ama motivasyon düşünce herşeyi boşluyorum.
bilmiyorum bu hafta motivem tavanda sekteye uğramazsa cuma 1. olacağım
kaptanım zeynoş aynı burnu akıyor hapşırıyo.bugün kuzumu doktoda götürücez
canım bu kk kahvaltısını sen nasıl yapıyorsun??
deniliyoki olmazsa olmazları kuruyemiş,2 yumurta,15 zeytin,avuç içi kadar peynir.ama ben bugün bunların hepsini yiyemeoim.5 zeytin ,tereyağında 1 yumurta,1 küçük kase yoğurt,yarım bardak çiğ badem yedim.beni ne kadar tok tutar acaba
tabiki kiloları eritmeye
belli belli banu duymasın
makyaj yarısması olsunmu dıye anket yapmıslarr ıns olur bende katılırııımmm
Kizlar ugrayamiyorum buraya sizde ne yazmissiniz masallah. Menulerimi yazayim firsatim kalirsa bir gecmis yaparim simdi mobildeyim yanlis bir sey yazarsam affiniza siginirim.
Cumartesi menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
Prynir zeytin findik ceviz
Ogle
Tereyagda yumurta domates salatalik
Peynir zeytin
Aksam
Tarhana corbasi salata tursu zeytinyagli sarma yogurt
Spor:40 dk yuruyus
Su:2.5 litre
Pazar
Sabah
Ispanakli yumurta domates salatalik peynir zeytin
Ara
Sutlu sekersiz americano
Aksam
Kirmizi mercimek corbasi
Zeytinyagli sarma yogurt salata
Spor:40 dk yuruyus 100 mekik 50 squat
Su:2.5 litre
Pazartesi:
Sabah:
1 kurtlu orta boy elma peynir zeytin domates salatalik
Ogle:
Sucuklu yumurta az kavurma domates salatalik peynir zeytin
Aksam:
Fasulye corbasi
Hamsi bugulama tursu salata
Spor:90 dk yuruyus 100 mekik 50 squat
Selam kızlar, menüm :
Sabah 2 yumurta tereyağında, 1 dlm peynir, 6 zeytin, 8 badem,domates,salatalık,biber
Ara 6 badem
Akşam 3 yk bulgur pilavı, salata, 3 yk etli taze fasulye. Akşam yemeğimi 5te yedim. Şimdi de ıhlamur zencefil melisa demledim onu içiyorum.
Kaptancım sana bir sorum olacak, siz hep bu menülerle çok enerjik olduğunuzu söylüyorsunuz ama benim bugün kahvaltıdan 5 saat sonra falan galiba bir uykum geldi kolumu kaldıramadım inan.. Yanlış yaptığım birşey var mı beslenmede yoksa bugünlük bir halsizlik miydi acaba
Yarın şu karatay kitaplarım da gelsin artık senin başını şişirip duruyorum sorularımla :)
bugün nöbetçiydim acaip yorulmuşum kendime gelemedim
hemen menümü yazayım
kahvaltı
3ceviz
1küçük dilim peynir
2haşlanmış yumurta
11 zeytin
domates
öğlen
2bardak ayran
1avuç badem
akşam:en son 17,30'da yedim daha da bişey yemedim iyi doymuşum
3haşlanmış içli köfte
3yk fellah köftesi
3yaprak sarması
bol salata ve pırasa
suyum 3lt
spor bütün gün ayakta nöbet
Neslim bende aynıyım eğer kafamı bulandıracak bişeyler varsa boşluyorum ama motivasyonum çok iyi benim de bu hafta birincilik gibi iddiam yok ama arkanda kalmaya niyetim de yok
selamlar kızlar artık bu haftadan itibaren tekrar duzenlı menu yazcam ınsallah
oyle cok aktıf olamasamda duzenlı menu paylascam
bugunku menum..
kahvaltı:
biraz yogurt
biraz yumurta
bıraz peynir miktarları cok az ama acelem vardı düzgün bir kahvaltı yapamadım acıkcası
cay
ögle/aksam 15:00 gıbı
2 kasık et kavurma
1 kücük kase kısır
fındıklı muhallebı 3catal
1 borek
bol cay
gercekten cok az yemısım anlayamadım
spordan önce 2 bardak ayran
5 bin adım yürüdüm
43 dakıka kondisyon bisikleti sürdüm
20 squat
100 ip atlama
2 ltre yesılcaylı tarcınlı zencefilli su hala iciyorum
bu arada hepınızı cok ozledım muck muck
hosbuldum kaptanım valla ceza vermek ıstıyosan ver cnm cekınme sporuma ek olur :))
hoşgeldin Sindimmmmmşükür kavuşturana katılabildiğin kadar cnm benimm kavurmadan pintilik yapmışız neyseki sporun süper ve börekle muhallebi erken yenmiş yoksa hoşgeldin cezası gelirdi bizde seni çok özledik kuzummm
cnmm bende anlamadım ki doktor şurup ile fıs fıs verdi daha iyi gibikıyamam kuzuma üşütmüş mü aceba
sindi hoş geldin canım döndünmüki senhosbuldum kaptanım valla ceza vermek ıstıyosan ver cnm cekınme sporuma ek olur :))
hoş geldin nura özlettinhosbuldum kaptanım valla ceza vermek ıstıyosan ver cnm cekınme sporuma ek olur :))
teşekküler canım benimmm mmm :)İyi akşamlar meleklerimmmm kayıp kaptan döndü
snein işin zor gülüm öğle uykusunu iptal et yoksa leptinler kaçacak hep böyle
iyi akşamlar cnmmm nereye gitsen iş allah yardımcın olsun cnmm
maşallah neslim enerjin tavan durumdaama 6 tane kaçamak var menüde kuzumm
ellerine sağlık cnmmm btün kaçamakları yakmışsındırama yine de son kaçamakların olsun cumaya iddialısın çünkü
afiyetolsun nurcum menüler süperr tavuk balığını bende çok seviyorum bembeyazzbir tek cuma spor yapamamışsın tatlım pazar günü yapmıştın ama yazmayımı unuttun acaba şifa olsun dalından cevizler
seviyorum bu karatayı içli köfte serbest kebap döner herşey serbest ekmek de olmayıversin dimii
hmmm konu anlaşıldı neslim
motivasyon düşmeyecek süperiz bu hafta kuzummmsporun süper bakımın süper çıtırlığa ne kaldı durmak yokkk
tatlım bugüm Canan Hoca d vitamininden bahsetti sen dinleyememiştin ama mutlaka tekrarını izle çocuklarınıza d vitamini yaptırırsanız hastalanmazlar dedi özellikle geçmiş olsun yeğenime
evet olmazsa olmazları kuruyemiş 1 çay bardağı ve çiğ olacak 2 yumurta zeytin 20 ye dek peynir bir avuç için kadar ve avuç için kalınlığında tatlı kahvaltında reçel türü şeyler yiyen biriysen de 3 kuru kayısı ekleyebilirsin
ve mevsim sebzeleri kuzum yazın domates salatalık biber vs kışın havuç turp marul yeşillik tamamen senin zevkine kalmış kızlar açıklamış kahvaltıda yumurta yemek istemezsen 1 ad yerli muz yiyebilirsin hatta 1 yum 1 yerli muz yiyebilirsin ayrıca kuru fasulye yeşil mercimek soğuk et türü (salam sosis vs hariç) mercimek çorbası bunlar olabilir cnmm merak etme zamanla bünyen sana ne kadar yemen gerektiğini öğretecek ayrıca doyana kadar yiyoruz doyunca bırak kuzum kahvaltıya g.i si düşük meyvelerden de ekleyebilirsin 1 ad olmak kaydıylaelma armut erik mandalin vs ama şunu da unutma muz yediğin zaman ekstra meyve yememelisin
sen çok yaşa emi alemsin neslim
katıl tabiii kuzum arkandayız takım olarakkkkk
prensesimm buraya vakit ayırabilmen bile yeter cnm benim sizin için önce dersler gelir sizler mesajdan muafsınız biliyorsunafiyetolsun kuzum ıspanağı yoğurt yerine yumurtalı tüketmen süper
slm Gamzecim kahvaltından başlayalım görüyorumki henüz reste atamamışsınn 2 yumurta güzel fakat neden 1 dilim cnmm ve neden 8 badem 1 çay bardağı olacak ki 7 ceviz bile ancak 1 çay bardağı yapıyor yani 14
ad kelebek bademlerden çalmayalım lütfen ayrıca 5 saat gayet yeterli 1 saat leptin çalışmış hiç çalışmamasından iyidir istersen kuru kayıs da ekle kahvaltına yalnız bademle yaptığın ara leptini bozmuş kuzum kitapların gelince ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın ayrıca kahvaltında yediğin domtis vs bunlara zeytinyağı dökmelisin cnmm
gelelim akşama bulgur 3 kaşık süper ama etli taze fasulye neden 3 kaşık kuzum doyana kadar yiyebilirsin sorun yok ama hala korkuların var anladığım kadarıyla 5 te yediğin için muhtemelen acıkacaksın o yüzden 20 den sonraya kalmamak için mutlaka yarın birşeyler ilave et kuzum
est cnm benim bende okan beylerin kafasını çok şişirmiştimbilgim dahilinde seve seve
haklısın cnm sürekli ayakta oluyorsunn nöbetteyken
sanırım içli köfte hamuru arttı ve fellah köftesi yaptınız bende öyle yapıyorum ve bayılırım
afiyetolsun cnmmm
neden iddian yokmuşkiiienişte askerden gelecek bize iddia lazım kuuzummm
hoş geldin neslimmm naber?günaydın kızlar sakin buralar
dünki menumu yazayım
sabah kalkınca çörekotu ve kefir
kahvaltı kk
öğle 3 köfte+taze fasulye+2 çatal püre+etli mantar dolması 1 adet( denemek içindi süperdi)
akşam az kıymalı patates +etli kabak kavurma+yeşillik+az yoğurt
spor gün boyu 1 saat yürüme
ne olsun canım geçmiş yaptım 2 topiğide bitirdim şükürhoş geldin neslimmm naber?
pazar gunu dugunde oyle bır spor yaptım kı kaptan offfİyi akşamlar meleklerimmmm kayıp kaptan döndü
snein işin zor gülüm öğle uykusunu iptal et yoksa leptinler kaçacak hep böyle
iyi akşamlar cnmmm nereye gitsen iş allah yardımcın olsun cnmm
maşallah neslim enerjin tavan durumdaama 6 tane kaçamak var menüde kuzumm
ellerine sağlık cnmmm btün kaçamakları yakmışsındırama yine de son kaçamakların olsun cumaya iddialısın çünkü
afiyetolsun nurcum menüler süperr tavuk balığını bende çok seviyorum bembeyazzbir tek cuma spor yapamamışsın tatlım pazar günü yapmıştın ama yazmayımı unuttun acaba şifa olsun dalından cevizler
seviyorum bu karatayı içli köfte serbest kebap döner herşey serbest ekmek de olmayıversin dimii
hmmm konu anlaşıldı neslim
motivasyon düşmeyecek süperiz bu hafta kuzummmsporun süper bakımın süper çıtırlığa ne kaldı durmak yokkk
tatlım bugüm Canan Hoca d vitamininden bahsetti sen dinleyememiştin ama mutlaka tekrarını izle çocuklarınıza d vitamini yaptırırsanız hastalanmazlar dedi özellikle geçmiş olsun yeğenime
evet olmazsa olmazları kuruyemiş 1 çay bardağı ve çiğ olacak 2 yumurta zeytin 20 ye dek peynir bir avuç için kadar ve avuç için kalınlığında tatlı kahvaltında reçel türü şeyler yiyen biriysen de 3 kuru kayısı ekleyebilirsin
ve mevsim sebzeleri kuzum yazın domates salatalık biber vs kışın havuç turp marul yeşillik tamamen senin zevkine kalmış kızlar açıklamış kahvaltıda yumurta yemek istemezsen 1 ad yerli muz yiyebilirsin hatta 1 yum 1 yerli muz yiyebilirsin ayrıca kuru fasulye yeşil mercimek soğuk et türü (salam sosis vs hariç) mercimek çorbası bunlar olabilir cnmm merak etme zamanla bünyen sana ne kadar yemen gerektiğini öğretecek ayrıca doyana kadar yiyoruz doyunca bırak kuzum kahvaltıya g.i si düşük meyvelerden de ekleyebilirsin 1 ad olmak kaydıylaelma armut erik mandalin vs ama şunu da unutma muz yediğin zaman ekstra meyve yememelisin
sen çok yaşa emi alemsin neslim
katıl tabiii kuzum arkandayız takım olarakkkkk
prensesimm buraya vakit ayırabilmen bile yeter cnm benim sizin için önce dersler gelir sizler mesajdan muafsınız biliyorsunafiyetolsun kuzum ıspanağı yoğurt yerine yumurtalı tüketmen süper
slm Gamzecim kahvaltından başlayalım görüyorumki henüz reste atamamışsınn 2 yumurta güzel fakat neden 1 dilim cnmm ve neden 8 badem 1 çay bardağı olacak ki 7 ceviz bile ancak 1 çay bardağı yapıyor yani 14
ad kelebek bademlerden çalmayalım lütfen ayrıca 5 saat gayet yeterli 1 saat leptin çalışmış hiç çalışmamasından iyidir istersen kuru kayıs da ekle kahvaltına yalnız bademle yaptığın ara leptini bozmuş kuzum kitapların gelince ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın ayrıca kahvaltında yediğin domtis vs bunlara zeytinyağı dökmelisin cnmm
gelelim akşama bulgur 3 kaşık süper ama etli taze fasulye neden 3 kaşık kuzum doyana kadar yiyebilirsin sorun yok ama hala korkuların var anladığım kadarıyla 5 te yediğin için muhtemelen acıkacaksın o yüzden 20 den sonraya kalmamak için mutlaka yarın birşeyler ilave et kuzum
est cnm benim bende okan beylerin kafasını çok şişirmiştimbilgim dahilinde seve seve
haklısın cnm sürekli ayakta oluyorsunn nöbetteyken
sanırım içli köfte hamuru arttı ve fellah köftesi yaptınız bende öyle yapıyorum ve bayılırım
afiyetolsun cnmmm
neden iddian yokmuşkiiienişte askerden gelecek bize iddia lazım kuuzummm
gunaydın cnm yumurta da varsa kahvaltında on numara kahvaltı olmusSelam kızlaaar günaydın,
Sweetdimple kaptanım uyarılarını dikkate aldım bu sabah. Çok daha sağlam bir kahvaltı yaptım. Domates salatalığa ben de zeytinyağı dökmeyi seviyorum. Diyetisyenim kesinlikle yağ koymamalısın demişti.. Ama ben inatla zeytinyağına devam ediyorum :) Bu sabahki kahvaltım 1 yumurta bir elma 11 zeytin 10 badem 2 ceviz peynir (miktarı artırdım) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?