Canım sen ne üniversitesi okuyacaktın yüksek lisans mı yoksa. Annen haklı bence. Bende dikey geçiş yapmayı düşünüyordum makine mühendisliğine ama çocuklardan sebep hep erteledim.. Nasılsa çalışıyorum diyorum onlar büyüsün nasipse zaten giderim geç olsun önemli değil. Yaş gidiyor belki ama olsun. Kariyer için çocuklardan ayrı kalmaya değmez. Kariyeri her zaman yaparsın ama çocuklarınla geçireceğin zamanlar geri gelmiyor ki annesine en çok ihtiyaç duyduğu yıllarda.Herkese çok güzel bir gün diliyorumsize bir haberim var. Üniversite ili belli oldu. Birinci sınıftan 7 dersten 4ünden muaf. Ama hayal ettiğim birçok dersten muaf değilim. Açıkcası çok soğudum okuldan. 4 senelik okulun bize maliyeti 60 milyar olacak. Çünkü Yozgat'a gitmem gerekiyordu ve yol 1 saat sürüyor. Kendi kendime düşündüm. En azından bir mesleğim var ve mesleğimi seviyorum. Kızımı ihmal edeceğim den korktum. 4 sene sonra 6 yaşında olacak en güzel çağlarda ayrı kalacağız çoğunlukla. Annemle de istişare yaptım. O da istemiyor. Velhasıl vazgeçtim okumayacağım. Annem diyor ki diyetini yap sporunu yap ibadetini Yao çocukla ilgilen okula git gel. Senin zaten iş yükün çok bir de Üniversite işini çıkarma diyor bende hak verdim
tsk cnm begenmene cok sevındımmmAfiyet olsun nurcum menün harika
dunku menumu yazaym
sabah karatay teyzemın kahvaltısı yıne 5 cevız 5 fındık 5 badem ve bı tanede cennet hurması/elması
aksam
brokolı salatası
taze fasulye hasladım salcalı domateslı uzerınede yumurta kırdım ohh mıs
yogurt koca kase
yok artık cıslardan uzağım söz
bu arada havalar soğudu ya
çok sık su içme zor hale gelio
bunu kolaylaştırmanın yöntemi var mı ?
Selam kızlar
Dünkü menüm
Sabah 1 incir+ 2 bardak su
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 yumurta
1 bardak limonlu yeşilçay
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık zeytinyağlı ve limonlu
Ara çeyrek susamsız simit
Öğle
Avuç içi kadar tavuk haşlama
Bol yeşil salata
Ara 2 kayısı
bir minik çikolata (bir arkadaşın bebeği oldu bir çikolatamı yemeyecekmisin deyince bende bir tane aldım)
Akşam
1 tabak fırında patlıcan kızartma
1 dilim k.ekmeği
Ara
1 kase yoğurt çörekotlu
Su 3 litre
spor leslie ile 2 mil + 15 dak.plates + 100 ip atlama + 100 mekik
Bunları unutmuştum kaptanım bende okuyayım her gün, hatta buzdolabının kapısına asayım her an gözümün önünde olsun :)
Maşallah canım, çok az kaldı hedefe hep beraber inşallah. Ben takıldım bakalım cumaya ne olur ama giden yok gibi, kıyafetlerimden anlıyorum
Canım sen ne üniversitesi okuyacaktın yüksek lisans mı yoksa. Annen haklı bence. Bende dikey geçiş yapmayı düşünüyordum makine mühendisliğine ama çocuklardan sebep hep erteledim.. Nasılsa çalışıyorum diyorum onlar büyüsün nasipse zaten giderim geç olsun önemli değil. Yaş gidiyor belki ama olsun. Kariyer için çocuklardan ayrı kalmaya değmez. Kariyeri her zaman yaparsın ama çocuklarınla geçireceğin zamanlar geri gelmiyor ki annesine en çok ihtiyaç duyduğu yıllarda.
oyyy kızlar hannıbal dızısının son bolumunu ızlıyorum da nefesım kesılıyor yahu
kımsecıkler yok soyylllee harıl harıl bır sohbet edemıyoruz formda... dıger topıcler boyle degıl
kimseler yok yine
bense yalnız kaldım tekrardan
eşimi bugün bursa ya uğurladım
bi halsizlik bi yorgunluk
hasta oldum olcam gibi
yerimden kalkamıyorum kızlar
çakılıp kaldım kolumu kaldıramıyorum
hava değişimi midi? tatil sonrası sendrommu bilemedim
belkide mevsim geçişi olabilir
çok hızlı yaşadık malum
yemek yapcam yalnız yemenin verdiği etki ve halsizlikle üşeniyorum
programı hala kullanıyorum içtiğim sürede hatırlatılmasına falan gerek yokprogramı kullanıyordun sanırım cadıcım ama limonlu sıcak su içebilirsin istersen kant gibisöz verdimi tutar benim cadım
allah kavuştursun eşine cadıcım güle güle gitsin gelsin inş gripmi olacaksın acaba kuzumher ikisi de olabilir yemeğini yap sonra dinlenirisn cnm benim
allah tez zamanda kavuştursun valla kaptanımallah kavuştursun eşine cadıcım güle güle gitsin gelsin inş gripmi olacaksın acaba kuzumher ikisi de olabilir yemeğini yap sonra dinlenirisn cnm benim
Selamm kardeş takım nasılsınız
Eylülcüm sen nasılsın görüşemiyoruz
Nuracım geçmiş olsun cnm
programı hala kullanıyorum içtiğim sürede hatırlatılmasına falan gerek yok
sadece çok soğuk oluyor dışarda da olsa o biraz zor oluyor
ılıtmakta midemi bulandırıyorzorluyorum bildiğin
allah tez zamanda kavuştursun valla kaptanım
çok çökük durumdayım her anlamda
grip değildir umarım ya şuan öyle bi seyir yok ama olmayacak diyede bişi yok tabi
oh iyi bari sevindim :)hayır tatlım değil ama iştah açıyormuş sanırımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?