Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın şekerler, herkese hayırlı bol eksili bir gün diliyorum.

İkram kayısıdan sonra gelmişti canım yoksa ikisini de yemezdim.

Çalışan annelerin çocukları perişan oluyor yaa. Oğlum öğlene kadar evde tek başına kalıyor, öğleci çünkü. Aklım hep evde sürekli telefon elimde ne yapıyor diye arayıp duruyorum. miniğimi zaten bakıcıya bırakana kadar çok ağlıyordu, gitmek istemiyordu, şükür ki bu aralar sabah uyuyor da evden rahat çıkıyorum, yoksa içim gidiyordu.

Dizikoliklik varmı sende de canm yaa. Ben fırsat bulsam çok dizi izlerim, eskiden iş yerinde evde izleyemediğim dizileri izlerdim, direkt görüntüye de bakmazdım bir yandan işimi yapar bir yandan da dinlerdim, önemli bir yeri varsa açar bakardım. Şimdi videolu siteleri engellediler de biraz kurtardım bu bağımlılıktan.:)

tatıl sonrası ve hava degısımı cnm nezaman koye gıtsek bendede aynı sey katır tepmıse donuyorum

selamlar herkese su birkac gundur uzucu ve sasirtici birseyler yasadim acikcasi biraz yorgun ve gucsuz hissediyorum kendimi
biraz daha toparlandigimda geliyim su an ne diyet var onumde ne baska birsey
İnşallah çabuk atlatabileceğin bir şeydir, rabbim hayırlısını nasip etsin.

kızlar günaydın
dünki menumu yazayım
sabah: çörekotu ögüttüm ve kefir içtim
muhlama+peynir+yeşillik+ceviz
öğle ızgara köfte salata
akşam balık+salata+helva
spor yok 3 sattlik ev işi :)

Yarin cuma ben cumadan cumaya tartiliyorum yeminliyim oyuzden ne durumdayim bilmiyorum ama spor yapiyorum buara inşallah ise yarar oyuzden azspor yapayim sabah sabah mmetan calissin:)
Sabah sporu çok iyi yapabildikten sonra hiç kaçırma canım. Bende sabah altıda kalkıyorum ama yemekti evi toplamaydı derken saat 8 oluyor işe gitme saati geliyor. Bir kaç sabah yaptım çok zinde hissediyor insan.

En iyisini yapmışsın, bebeğini en çok sana ihtiyacı olduğu zamanda yalnız bırakma. Zaten çalışıyorsun seni az görüyor, onun şimdi tam herşeyi öğrenme zamanı, artık herşeyi sormaya başlayacak seninle daha çok vakit geçirmek isteyecek, o yüzden en doğru kararı verdin

ayyy yarın cuma tartı günü hedefi buldummu acaba çok heyecanlıyım 3 gündür kendimi kaybettim adam gibi sporda yapamıyorum napacam ben allahaşkına böle umutsuz vakka oldum. eşimle kafamız pek karışık çocukların okulu kursları ben çok yıpranıyorum dün dedimki işi bırakıp evde oturacak oldum artık bi çare bulalım bu soruna koca bir evim var ama kışın alanya merkeze uzak olduğundan okul ve kurslar için problem oluyor bana çok parçalanıp bölünüyorum kışlık ev küçük oraya geçelimmi satalımmı, ikisini birden satıp devamlı oturacak merkezde bi yer alalımmı şaştık kafamız allak pullak.tüm bu engamenin yüküde bende ora yetiş bura yetiş onu düşün bunu düşün çok yıprandım kızlar gene cumaya 2 gün kala moral sıfır bende hergün dua ediyorum allahım işlerimizi yoluna koy diye bi yoluna girseydi kararımız netleşseydi yükten kurtulacaktım.böyle olunca işede kafamı veremiyorum zaten çok yoğun tüm alanya ev arıyor ama gösterdiğimiz evleri beğenmiyor emlak işine girdiğime gireceğimede pişmanmı oldum ne allah sonumu hayretsin kafayı toplamam lazım bi an önce

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
dünki menüm:

sabah:2 haşlanmış yumurta.10 zeytin,birkaç tane badem
(bu arada leptinim çalışırkın 2-3 bardak ayran içtim)
ara:15 badem,1 bardak ayran
akşam:misafirim vardı fırsatım olmadığı için birkaç parça et yedim)

spor: ya bu konuda çok muzdaribim 3 gündür spor yapamıyorum ben dünde misafir hazırlığından hiç yapamadım ama kafama koydum eve gittiğim gibi bebişimi kayınvalideme bırakıp hemen aldığım plates DVD sine başlicam

su:3 lt

günaydın zeyno
ben bu sabah 15dk lesli yapıp arkasından 10dk plates yaptım ancak yapabildim zamanım olsa platesi 30-40dk yaparım ama zaman yok çocukları okula götürüyorum yol 20dk sürüyor arabayla o yüzden erken kalksamda spor anca 20-30dk olabiliyor. ebrunun bahsettiğimiz cd sinimi aldın kız hadi bakalım hayırlısı olsun. cd de etap etap farklı plates hareketleri var tavsiyem her etabı önce 3-5 gün yap sonra diğer etaba ğeç yavaş yavaş olsun yoksa kasların çok ağrır hele o bacak etabına geçmeden ısınmayı öğrenmen şart okey

canım benim hayat hengamesi işte..hiç o güzel kafanı yorma sen herşeyin hayırlısını iste bak ne güzel herşeyye yetişebiliyorsun sağlığın yerinde.rabbim dermansız dert vemesin.sağlığımız yerinde olsun herşey hallolur allahın izniyle

çok mantıklı canım doğru söylüyorsun o şekil daha iyi olur

Sabah sporu çok iyi yapabildikten sonra hiç kaçırma canım. Bende sabah altıda kalkıyorum ama yemekti evi toplamaydı derken saat 8 oluyor işe gitme saati geliyor. Bir kaç sabah yaptım çok zinde hissediyor insan.
aynen bende senin gibi 2 çocuk okula hazırla kahvaltı hazırla allahtan eşim yardım ediyo arada kendime 20dk spor zamanı yaratıyorum o sabahki lesli plates tüm kaslarımı yumuşatıyor harika hissediyorum

cnm bnm çok geçmiş olsun sanaa

Allah yardımcın olsun canım, seni en iyi ben anlarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…