İkram kayısıdan sonra gelmişti canım yoksa ikisini de yemezdim.İyi akşamlar meleklerim hastahaneydi pazardı yemekti derken gelebildimbugün erken yedim acıktım nedense kahvaltım 10 da bitmişti arada 1 bardak kefir ve ayran içtim
afiyetolsun nurummm 4 x4 lük bir menüücennet hurması kalorili gibi dursada potasyum ve a vitamini yönünden tam depo şifa olsun cnm
programı kullanıyordun sanırım cadıcım ama limonlu sıcak su içebilirsin istersen kant gibisöz verdimi tutar benim cadım
afiyetolsun cnmmm çikoyu yediysen kayısının birini iptal etseydin keşke gülümallah analı babalı büyütsün bebişimizi ama belkide kayısıdan sonra gelmiştir ikram spor da yapabiliyorsun ya helall olsun kuzum
oku cnm sabah akşam 2 dk yada cep teline kaydet ben resmini çekip cep telime duvar kağıdı yapmıştım cep telini her elime alışımda ister istemez bikaç cümle gözüme çarpıyordu
dur bakalım gülüm bir günde çok şey değişebilir pozitif düşünüyoruz
keisnlikle çok haklısın çocukların gelişim döneminde anne çok önemli benim annem çalışıyordu mesela mecburdu çünkü ama çoğu aman okuldan geldiğimde kapıyı annem açsın istemişimdir
benim dizilerde birikti nurummm hannibal i izlemedim
ne desen haklısın tatlımama diğer takımlara nazxaran yine iyiyiz gülüm sadece aynı anda buluşamıyoruz bir türlü
allah kavuştursun eşine cadıcım güle güle gitsin gelsin inş gripmi olacaksın acaba kuzumher ikisi de olabilir yemeğini yap sonra dinlenirisn cnm benim
tatıl sonrası ve hava degısımı cnm nezaman koye gıtsek bendede aynı sey katır tepmıse donuyorumkimseler yok yine
bense yalnız kaldım tekrardan
eşimi bugün bursa ya uğurladım
bi halsizlik bi yorgunluk
hasta oldum olcam gibi
yerimden kalkamıyorum kızlar
çakılıp kaldım kolumu kaldıramıyorum
hava değişimi midi? tatil sonrası sendrommu bilemedim
belkide mevsim geçişi olabilir
çok hızlı yaşadık malum
yemek yapcam yalnız yemenin verdiği etki ve halsizlikle üşeniyorum
İnşallah canım hayırlısıOlur canim bazen ben 70 72 arasi cok takilmistim sonra devami geliyo sende kirarsin insallah bu hafta takilmani
İnşallah çabuk atlatabileceğin bir şeydir, rabbim hayırlısını nasip etsin.selamlar herkese su birkac gundur uzucu ve sasirtici birseyler yasadim acikcasi biraz yorgun ve gucsuz hissediyorum kendimi
biraz daha toparlandigimda geliyim su an ne diyet var onumde ne baska birsey
Sabah sporu çok iyi yapabildikten sonra hiç kaçırma canım. Bende sabah altıda kalkıyorum ama yemekti evi toplamaydı derken saat 8 oluyor işe gitme saati geliyor. Bir kaç sabah yaptım çok zinde hissediyor insan.Yarin cuma ben cumadan cumaya tartiliyorum yeminliyim oyuzden ne durumdayim bilmiyorum ama spor yapiyorum buara inşallah ise yarar oyuzden azspor yapayim sabah sabah mmetan calissin:)
En iyisini yapmışsın, bebeğini en çok sana ihtiyacı olduğu zamanda yalnız bırakma. Zaten çalışıyorsun seni az görüyor, onun şimdi tam herşeyi öğrenme zamanı, artık herşeyi sormaya başlayacak seninle daha çok vakit geçirmek isteyecek, o yüzden en doğru kararı verdincanım ben tekrardan üniversite düşünmüştüm kazandım da ama çocuğumla daha çok vakit geçirmek istiyorum 4yılın sonunda bana özlemle büyümüş bir çocuk istemiyorum bunun vicdan azabı bile yeter bana o yüzden tamamen vazgeçtim
günaydın zeynokızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
dünki menüm:
sabah:2 haşlanmış yumurta.10 zeytin,birkaç tane badem
(bu arada leptinim çalışırkın 2-3 bardak ayran içtim)
ara:15 badem,1 bardak ayran
akşam:misafirim vardı fırsatım olmadığı için birkaç parça et yedim)
spor: ya bu konuda çok muzdaribim 3 gündür spor yapamıyorum ben dünde misafir hazırlığından hiç yapamadım ama kafama koydum eve gittiğim gibi bebişimi kayınvalideme bırakıp hemen aldığım plates DVD sine başlicam
su:3 lt
canım benim hayat hengamesi işte..hiç o güzel kafanı yorma sen herşeyin hayırlısını iste bak ne güzel herşeyye yetişebiliyorsun sağlığın yerinde.rabbim dermansız dert vemesin.sağlığımız yerinde olsun herşey hallolur allahın izniyleayyy yarın cuma tartı günü hedefi buldummu acaba çok heyecanlıyım 3 gündür kendimi kaybettim adam gibi sporda yapamıyorum napacam ben allahaşkına böle umutsuz vakka oldum. eşimle kafamız pek karışık çocukların okulu kursları ben çok yıpranıyorum dün dedimki işi bırakıp evde oturacak oldum artık bi çare bulalım bu soruna koca bir evim var ama kışın alanya merkeze uzak olduğundan okul ve kurslar için problem oluyor bana çok parçalanıp bölünüyorum kışlık ev küçük oraya geçelimmi satalımmı, ikisini birden satıp devamlı oturacak merkezde bi yer alalımmı şaştık kafamız allak pullak.tüm bu engamenin yüküde bende ora yetiş bura yetiş onu düşün bunu düşün çok yıprandım kızlar gene cumaya 2 gün kala moral sıfır bende hergün dua ediyorum allahım işlerimizi yoluna koy diye bi yoluna girseydi kararımız netleşseydi yükten kurtulacaktım.böyle olunca işede kafamı veremiyorum zaten çok yoğun tüm alanya ev arıyor ama gösterdiğimiz evleri beğenmiyor emlak işine girdiğime gireceğimede pişmanmı oldum ne allah sonumu hayretsin kafayı toplamam lazım bi an önce
çok mantıklı canım doğru söylüyorsun o şekil daha iyi olurgünaydın zeyno
ben bu sabah 15dk lesli yapıp arkasından 10dk plates yaptım ancak yapabildim zamanım olsa platesi 30-40dk yaparım ama zaman yok çocukları okula götürüyorum yol 20dk sürüyor arabayla o yüzden erken kalksamda spor anca 20-30dk olabiliyor. ebrunun bahsettiğimiz cd sinimi aldın kız hadi bakalım hayırlısı olsun. cd de etap etap farklı plates hareketleri var tavsiyem her etabı önce 3-5 gün yap sonra diğer etaba ğeç yavaş yavaş olsun yoksa kasların çok ağrır hele o bacak etabına geçmeden ısınmayı öğrenmen şart okey
benim dün bahsettiğim iranlı komşu bu cd le inceldi ama ilk başladığında direk bacak yapmış kadın 1 hafta yürüyemediçok mantıklı canım doğru söylüyorsun o şekil daha iyi olur
aynen bende senin gibi 2 çocuk okula hazırla kahvaltı hazırla allahtan eşim yardım ediyo arada kendime 20dk spor zamanı yaratıyorum o sabahki lesli plates tüm kaslarımı yumuşatıyor harika hissediyorumSabah sporu çok iyi yapabildikten sonra hiç kaçırma canım. Bende sabah altıda kalkıyorum ama yemekti evi toplamaydı derken saat 8 oluyor işe gitme saati geliyor. Bir kaç sabah yaptım çok zinde hissediyor insan.
cnm bnm çok geçmiş olsun sanaakimseler yok yine
bense yalnız kaldım tekrardan
eşimi bugün bursa ya uğurladım
bi halsizlik bi yorgunluk
hasta oldum olcam gibi
yerimden kalkamıyorum kızlar
çakılıp kaldım kolumu kaldıramıyorum
hava değişimi midi? tatil sonrası sendrommu bilemedim
belkide mevsim geçişi olabilir
çok hızlı yaşadık malum
yemek yapcam yalnız yemenin verdiği etki ve halsizlikle üşeniyorum
ayy fenaymış cidden:))) tamam neslim dediğin gibi yapayımbenim dün bahsettiğim iranlı komşu bu cd le inceldi ama ilk başladığında direk bacak yapmış kadın 1 hafta yürüyemedi
ayaklarım kopuyor nesliiii dedi durdu aman diyim
Allah yardımcın olsun canım, seni en iyi ben anlarım :)ayyy yarın cuma tartı günü hedefi buldummu acaba çok heyecanlıyım 3 gündür kendimi kaybettim adam gibi sporda yapamıyorum napacam ben allahaşkına böle umutsuz vakka oldum. eşimle kafamız pek karışık çocukların okulu kursları ben çok yıpranıyorum dün dedimki işi bırakıp evde oturacak oldum artık bi çare bulalım bu soruna koca bir evim var ama kışın alanya merkeze uzak olduğundan okul ve kurslar için problem oluyor bana çok parçalanıp bölünüyorum kışlık ev küçük oraya geçelimmi satalımmı, ikisini birden satıp devamlı oturacak merkezde bi yer alalımmı şaştık kafamız allak pullak.tüm bu engamenin yüküde bende ora yetiş bura yetiş onu düşün bunu düşün çok yıprandım kızlar gene cumaya 2 gün kala moral sıfır bende hergün dua ediyorum allahım işlerimizi yoluna koy diye bi yoluna girseydi kararımız netleşseydi yükten kurtulacaktım.böyle olunca işede kafamı veremiyorum zaten çok yoğun tüm alanya ev arıyor ama gösterdiğimiz evleri beğenmiyor emlak işine girdiğime gireceğimede pişmanmı oldum ne allah sonumu hayretsin kafayı toplamam lazım bi an önce
dimi herkezin kendince kafası karışık ve sorunu var allahım yoldan çıkarmasın gene şükürAllah yardımcın olsun canım, seni en iyi ben anlarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?