- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Sagol gulsahcim iyiyum sen nasilsin.kilolarimiz esitlendi bakalim bu hafta kim daha cok vericek:)Selamm kardeş takım nasılsınız
Eylülcüm sen nasılsın görüşemiyoruz
Nuracım geçmiş olsun cnm
Olur canim bazen ben 70 72 arasi cok takilmistim sonra devami geliyo sende kirarsin insallah bu hafta takilmaniMaşallah canım, çok az kaldı hedefe hep beraber inşallah. Ben takıldım bakalım cumaya ne olur ama giden yok gibi, kıyafetlerimden anlıyorum
sabah spor yapmayı bende çok severim canımYarin cuma ben cumadan cumaya tartiliyorum yeminliyim oyuzden ne durumdayim bilmiyorum ama spor yapiyorum buara inşallah ise yarar oyuzden azspor yapayim sabah sabah mmetan calissin:)
canım ben tekrardan üniversite düşünmüştüm kazandım da ama çocuğumla daha çok vakit geçirmek istiyorum 4yılın sonunda bana özlemle büyümüş bir çocuk istemiyorum bunun vicdan azabı bile yeter bana o yüzden tamamen vazgeçtimCanım sen ne üniversitesi okuyacaktın yüksek lisans mı yoksa. Annen haklı bence. Bende dikey geçiş yapmayı düşünüyordum makine mühendisliğine ama çocuklardan sebep hep erteledim.. Nasılsa çalışıyorum diyorum onlar büyüsün nasipse zaten giderim geç olsun önemli değil. Yaş gidiyor belki ama olsun. Kariyer için çocuklardan ayrı kalmaya değmez. Kariyeri her zaman yaparsın ama çocuklarınla geçireceğin zamanlar geri gelmiyor ki annesine en çok ihtiyaç duyduğu yıllarda.
saol canım inşallah hayırlısı budurdogru dusunmussunuz cnm hakkında hayırlısı olsun
afiyetolsun eyllcüm her iki menünde güzel bi ısırıkta kalabilmişsin yeğenlere tembih edeyim senden saklasınlar çikolarını en iyisi
peki kuzum kaydet ve uygula cnmm
Amin cnm hayırlı bir gün olsun hepimiz için inşhakkında hayırlısı bitanem en doğru kararı yine kendin vermişsin işin var prensesin var annene ben de hak verdim cnm
afiyetolsun cnmmmm menü de sporda süperrr
günaydın kuzummmm
harikasın cnmmm etin yanında yoğurt yerine salata tercih et kuzum hadi herşey tamam artık tablonu yapıp düzenli uygula cnmm
bende merak ediyorum nurcummm
aslında alışveriş yapamamışsınızdır diye tahmin ettimm cadıcımmm pattis şu an artıda olduğun için azı da yasak bebişim
Sagol gulsahcim iyiyim çok şükürE="sahgull, post: 37329195, member: 243865"]Selamm kardeş takım nasılsınız
Eylülcüm sen nasılsın görüşemiyoruz
Nuracım geçmiş olsun cnm
saol kaptanım yalnız hannıbalı ızle derım yanı oyle boyle degılİyi akşamlar meleklerim hastahaneydi pazardı yemekti derken gelebildimbugün erken yedim acıktım nedense kahvaltım 10 da bitmişti arada 1 bardak kefir ve ayran içtim
afiyetolsun nurummm 4 x4 lük bir menüücennet hurması kalorili gibi dursada potasyum ve a vitamini yönünden tam depo şifa olsun cnm
programı kullanıyordun sanırım cadıcım ama limonlu sıcak su içebilirsin istersen kant gibisöz verdimi tutar benim cadım
afiyetolsun cnmmm çikoyu yediysen kayısının birini iptal etseydin keşke gülümallah analı babalı büyütsün bebişimizi ama belkide kayısıdan sonra gelmiştir ikram spor da yapabiliyorsun ya helall olsun kuzum
oku cnm sabah akşam 2 dk yada cep teline kaydet ben resmini çekip cep telime duvar kağıdı yapmıştım cep telini her elime alışımda ister istemez bikaç cümle gözüme çarpıyordu
dur bakalım gülüm bir günde çok şey değişebilir pozitif düşünüyoruz
keisnlikle çok haklısın çocukların gelişim döneminde anne çok önemli benim annem çalışıyordu mesela mecburdu çünkü ama çoğu aman okuldan geldiğimde kapıyı annem açsın istemişimdir
benim dizilerde birikti nurummm hannibal i izlemedim
ne desen haklısın tatlımama diğer takımlara nazxaran yine iyiyiz gülüm sadece aynı anda buluşamıyoruz bir türlü
allah kavuştursun eşine cadıcım güle güle gitsin gelsin inş gripmi olacaksın acaba kuzumher ikisi de olabilir yemeğini yap sonra dinlenirisn cnm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?