Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ya ne kadar kötü bir gün kaptanım
asprin yok eşimi aradım sordum ben yanıma aldım dedi
aksilikler üstüste

hay allah gülüm bugün al bi aspirin ucuzdur onlar terslik geldimi üstüste gelir

Selam geç oldu ama uğramadan olmaz kimse kalnamis kaptan spora koşmuş maşallah herkes iyi spor yapiyo.Tartu yuUmuzu guldursun inşallah sabahhh

güldürdü gülümmmm maşallahınız var gurur duyuyorum hepinizle

afiyetolsun bitanemmmm ben de yattığım yeri beğeniyorum inann

sağlık olsun merimm menülerin süperdi kuzum reglden dolayı haftaya birden gider sıkma canını

afiyetolsun makresimmmm spor yapamadığın için sabit kaldın sanırım bakalım diyetisyenin ne diyecek

helall olsun zeynocummmmm kuzum geçen hafta listeye girmiş olsaydın harika olacaktı

bugün sporun dibine vuracaksın o zaman menün süper bitanemmmm sonuç da harika oldu yaşasın karatay ve spor diyorum

bu arada cumartesi günü 83.5 idim
bugün:80.4

fark:3.100

kuzum 82,5 tan hesaplayacağız ve yüzden 3 e bölünecek olsun haftaya harika olur süpersim maşallah

durum kısaca bu kızlar
başlangıç:90
geçen hafta: 76,8
bu hafta: 76,4
giden:0,4kg
toplam giden: 13,6kg
spor: yurume+lesli+plates+squat+mekik karışık

neslim az da olsa gidiyor önemli olan bu ben çok memnunum

meraba canım
sağlık karnesi eski veterinerinde dün istedik getirmelerini
onu aldıktan sonra başka bi veterinere götürücem
eşimde burda değil altımda araba yok ulaşım zor
nasıl yapıcam bilmiyorum

offf cadımmm keşke ist da olsaydım hemen gelir götürürdük

canımmm neslimmm silerin sayesinde gülümm.siz olmasaydınız ben çoktan bozmuştum siz bana o kaadar iyi geldinizki anlatamam

dur bakalım daha yeni başladıkkk bitanemmmm

geçsin gitsin zaten çok güçsüzleştim altından kalkamıyorum

gülüm üzülme toparlar inşş biraz yemek yiyebilse topla kendini cnm benim kötü düşünme

banada iyi geliyor burası aklım hep burda sizde seviyorum sizi bennnnnnn

ben de hepinizi çok seviyorum meleklerim benimmm helall olsun size

işte biran evvel iyileşsin istiyorum
çok masum allahım esirgesin gözlerime ölecek gibi bakıyo
ona bişi olursa kendimi asla affetmem

bak ya neler düşünüyo allah korusun aklına bile getirme

bende enerjinizi bozmamak için biraz uzak duruyorum ..
bende hepinizi seviyorum
ve biliyorum ki burda herkes birbirini çok seviyo

tabiki hepimiz birbirimizi seviyoruz senn derdin benim derdim ne demek enerjimizi bozmak

aaa msjlarıda sayıyoduk dımı

mesaj sayma kuralını iptal ettimmm biliyorumki fırsat buldukça buradasınız sen neden - yazdınki nurumm

ederiz tatlım sen sıkma canını

teşekkürler kaptancım sana da hayırlı cumalar

tşkler bitanemmmm

(82.5 ile başlamıştım 83.5 olmuştum o kiloyla başladımm)

yenibirben(82,5/80,4 /-3,100 /%3,71 )yeni üye hedef kilo 63 yüzdesi 3 e bölündü[/QUOTE]

şimdi oldu değilmi

aaaa oyle mı oldu bende uzuluyodum hayret yaaa

gunaydın kaptanımmmm amın sanada hayırlı cumalar
tşkler tatlım
olur cnm oyle seyler:) bende hemencık kopyaladım yenı tabloyu duzelttım

hala - yapmışsınnn sorun değil ben birazdan hepsini düzenlerim kuzum

budur pilav da neymişşşş

kuzumm nasıl acıkmadınki sadece çorba veya salata yeseydin keşke yok neden kızayım tok olduktan sonra yemenin mantığı yok tabikii ama sen yine de akşam hafif birşey ye ki uykunda leptin gitmesin

harikasın nurummm dur bakalım ne günler gelecekkk tatlım hemen kendine bir hediye alıyorsun ne istersen kitap okur toka olur önemli olan ona bakınca hatırlaman

şimdi oldu değilmi

ayy cnm sen yenısın ya bılemedım kaptAN daha ıyı bılır zeynebım[/QUOTE]

aaaa oyle mı oldu bende uzuluyodum hayret yaaa
ay olmadımıki kaptanım yüzden üçe bölünecek dedin o nee olaki

ben düzeltirim fıstıklar sorun yok

maşallah canım tebrik ederim süper gitmiş . İnşallah her hafta böyle gülücükler atarsın ..Ben sabit kaldım yine bu hafta. 15 gündür giden bir şey yok

maşallah canım tebrik ederim süper gitmiş . İnşallah her hafta böyle gülücükler atarsın ..Ben sabit kaldım yine bu hafta. 15 gündür giden bir şey yok
canım sen toplamda kaç kilo verdin bilmiyorum aama benim bir arkadaş diyetisyene gidiyordu kilosu durmuştu belirli bir kilosunu verdikten sonra.diyetisyeni ona 3 gün sadece salata yiyeceksin dedi ve 3 günden sonra kız yine kilo vermeye başlamıştı.bilmiyorum senin şu anki kilo durumunu ama sende böyle şoklayabilirsin istersen.kaptanımızada bir danışmak gerekir tabiki:)onca kiloyu verirken muhakkak onunda kilosu takılmıştır acaba o ne yapmış böyle bir durumda

Canım tebrikler ikili rakamlar göründü şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…