Ayranı bende bir gün denedim 500 gr gitmişti ama bende çok zor yapmıştım, ilk bir bardak sıkıntı değil ama durdukça ekşimsi bir tat olmuştu midem bir garip oldu sonra. Sadece salata yesem 3 öğün aralarda da ayran içsem olurmu acaba. İki gün yapsam sonra yine normal diyetime geçsem.Durakl da na olur canim sikma canini yediğini arttir yada azalt firsat bulabilirkenspor yap vvücudu sasirt yani ise yariyor.ayran detoksunu ben yapamiyorum kacdefa demedim tek tip beslenirken canim daha cçok birşeyler yemekistiyo ve gitmiyo kilo.yapabilirken ise yariyomus kaptan bile yapmisti 1 gün 500 gr vermisti
Selamm kardeş takım listemizi kontrol edebilirmisiniz
***3.Takım 383.ETAP***
Sahgul: ( 64 / 63,3 / 0,7/ % 1,09 )
Nilyyyaaannnn: (83.3/81.8 / 1.5 /1.80 % )
efser: (84.1/ 81,8/ 2,3 / %0,91 )geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 3e bölündü
meantrees: ( 78.8/78.6 / 0.2 / 0.25% )
ruYamsl : (83.6/ / / %)takım kurallarına uymadığından diskalifiye oldu
hedef ve başarı: (81.3/80.7 /0,6/ 0,74% )
ayyulduz: (70,2/ 80,6/ 10,4/ -0,64%) 360. Etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 23 e bölündü
3.Takım ortalaması: %0,59
Sağol ablacım ben sizinkini 3 kere hesapladım 0,56 buluyorum ortalamayıListeniz doğru gülşahcım tbrkler kuzummm
maşallah canım tebrik ederim süper gitmiş. İnşallah her hafta böyle gülücükler atarsın ..Ben sabit kaldım yine bu hafta. 15 gündür giden bir şey yok
cok oldu cıkalı ama bayılıyorummmmmmmmmmmmmmm bayılıyorummmmmmmmmm hersevene nasıb olmazmıs boyle kıymetını bılellııımmmmmmmmmmmmm lay lalalalalal laayyy laaaa
Sana da hayırlı cumalar kaptanım
Canım salı günü diyetisyen kontrolüm var bilmiyorum ne diyecek, 26,5 kilo verdim canım bir ara yine böyle 15 gün takılmıştı ramazan bayramından hemen sonra. Doktor çörek otu ve acı pul biber vermişti sonra yine vermeye başlamıştım. Pul biber mideme dokundu sanırım, bir haftadır bıraktım Salatayı deneyeyim yada hafta sonu ayran detoksu mu yapsam acaba, Kaptanım hangisini yapayım bilemedim ki.
bak yaaaGamzecim sende süpersin canım, bu hafta harika kilolar gitmiş ben hariç
1 hafta 10 güne gelir ama ben bugün müdahale edicem ya
uzakta tanıdığım veteriner beni yönlendirdi
Canım spor yaptım 5 gün, açlık hissediyorum diyordum ya acaba bu yüzden mi. Vücut kendini korumaya mı aldı. Açlık hissetmemek lazım.
yok aspirine gerek kalmadı tedavi etme yöntemini bulduk
tanıdık uzakta olan veteriner bi ablam vardı yönlendirdi ilaçları almaya kaldı
ben ankaradayım kaptanım =))
bu ilaçlardan sonra yemek yemeye başlar dedi zaten
benim derdim sizi üzmesin hepinizi seviyorum
Ayranı bende bir gün denedim 500 gr gitmişti ama bende çok zor yapmıştım, ilk bir bardak sıkıntı değil ama durdukça ekşimsi bir tat olmuştu midem bir garip oldu sonra. Sadece salata yesem 3 öğün aralarda da ayran içsem olurmu acaba. İki gün yapsam sonra yine normal diyetime geçsem.
Yada bir gün oturup bir güzel herşeyi yiyeyim ertesi gün normal yemeğe geçeyim olurmu kiAslında bunu bir yapmıştım işe yaramıştı ama bilemedim şimdi. Doktora gittiğim gün bakalım o ne diyecek ona göre hareket ederim ama gitmeden ya ayran yada salata birini yapmak istiyorum hafta sonu.
Sağol ablacım ben sizinkini 3 kere hesapladım 0,56 buluyorum ortalamayı
amın kaptanım hepımızın ıns... benım ıcımdekı cocuk fazla kendını gosterıyo
bitanemm dönem dönem direnç noktaları oluyor bunu en iyi sen biliyorsun moral bozmak yok kaçamak yapmadın çünkü yine vermeye devam edeceksin cnm benim
bayılıyorum sana neşen enerjin hep böyle daim olsun nurumm
tşkler tatlımmm
ayran detoksunu yapabilirsen onu tavsiye ederim cnmm ben 1 gün dayanabildim gerçi ama yine de vermiştim
diyetisyenin ne diyecek bakalım
bak yaaa
hadi nş iyileşir cadıcımmm
oda olabilir bitanem vucut kıtlık moduna geçmiş te olabilir enerjiyi harcamaktansa depo etmeye başlamıştır bu yüzden az yemek tehlikeli işte
cadıcım neden aklımda ist olarak kalmışkiinş ilaç iyi gelir de yer yese zaten toparlanır
en güzeli ayran detoksu tatlımkahvesiz ve çaysız durabileceksen tabiki hemen akşam haşla yarın başlarsın
ben hergun gazdayım zeynebım muuaaahhhhgaza geldin kısssssssssssssssssssssssss
cok saol makresım evet 1,5 seneden sonra nıhayetttCanım tebrikler ikili rakamlar göründü şükür
amın kaptanım hepımızın ıns... benım ıcımdekı cocuk fazla kendını gosterıyo
sen bu takımın tescili olacaksın nurum eminim harika sonuçlar alacaksın mezun olsamda takımda kalacam izlicem sizicok saol makresım evet 1,5 seneden sonra nıhayettt
Teşekkür ederim canım ama totalde bakarsak senin yanına yaklaşamamGamzecim sende süpersin canım, bu hafta harika kilolar gitmiş ben hariç
Ben seni İst.da sanıyordum esracım ondan sormuştum yakın mıyız diye :) çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda toparlar kendini köpüşün :)yok aspirine gerek kalmadı tedavi etme yöntemini bulduk
tanıdık uzakta olan veteriner bi ablam vardı yönlendirdi ilaçları almaya kaldı
ben ankaradayım kaptanım =))
bu ilaçlardan sonra yemek yemeye başlar dedi zaten
benim derdim sizi üzmesin hepinizi seviyorum
ayyy neslıcım pek bır mutlu ettın benı bende merak edıyorum bakalım oyyyysen bu takımın tescili olacaksın nurum eminim harika sonuçlar alacaksın mezun olsamda takımda kalacam izlicem sizi
hele senin giden kilondan sonraki halini pek merak ediyom şahitlik edecez kuzum azmin daim olsun
hayatta saklamam
İçindeki çocuğu saklama kuzum göstersin kendiniii
sen bu takımın tescili olacaksın nurum eminim harika sonuçlar alacaksın mezun olsamda takımda kalacam izlicem sizi
hele senin giden kilondan sonraki halini pek merak ediyom şahitlik edecez kuzum azmin daim olsun
ay cidden mi heyecan yaptım neden olmasın fırsat buldukça uğrarım gitmem biyere kimle dertleşcem sonra
Çok haklısın neslimm mezun olunca gitmek yok öyle bebişimkoçluk yapmanı çok isterim senin bilgilerinden tecrübelerinden faydalanacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?