- 28 Eylül 2014
- 399
- 1.046
- 128
- 37
gaza geldin kıssssssssssssssssssssssssscok oldu cıkalı ama bayılıyorummmmmmmmmmmmmmm bayılıyorummmmmmmmmm hersevene nasıb olmazmıs boyle kıymetını bılellııımmmmmmmmmmmmm lay lalalalalal laayyy laaaa
Sana da hayırlı cumalar kaptanımGünaydın meleklerimmmmmm hayırlı cumalarımız olsunnnn
Canım salı günü diyetisyen kontrolüm var bilmiyorum ne diyecek, 26,5 kilo verdim canım bir ara yine böyle 15 gün takılmıştı ramazan bayramından hemen sonra. Doktor çörek otu ve acı pul biber vermişti sonra yine vermeye başlamıştım. Pul biber mideme dokundu sanırım, bir haftadır bıraktım Salatayı deneyeyim yada hafta sonu ayran detoksu mu yapsam acaba, Kaptanım hangisini yapayım bilemedim ki.canım sen toplamda kaç kilo verdin bilmiyorum aama benim bir arkadaş diyetisyene gidiyordu kilosu durmuştu belirli bir kilosunu verdikten sonra.diyetisyeni ona 3 gün sadece salata yiyeceksin dedi ve 3 günden sonra kız yine kilo vermeye başlamıştı.bilmiyorum senin şu anki kilo durumunu ama sende böyle şoklayabilirsin istersen.kaptanımızada bir danışmak gerekir tabiki:)onca kiloyu verirken muhakkak onunda kilosu takılmıştır acaba o ne yapmış böyle bir durumda
İlk çıktığında çok dinlemiştim, hatta bu albümünde yalan olur şarkısı var onu da çok dinlerimcanım Gökhan tepe-adı aşk olsun
Eylülcüm maşallah hedefe epey yaklaştın tebrikler* 6.Takım 383. Etap ***
35nur35(100,6/99,9 /-0,7 /% -0,70)
eylul sıla(64/63.4 / 600/% 0.93)
gamze12345(81,2/80,0/1,2 /%1,48)
lisbeth93(66,1/ / /% )
makres76(66,6/ / /%)
merinetya(76 / / /% )
morcadıyesilyarasa(49/ / /% )
neslihank4( 76,8/ / /%)
senasevval(51,7/ / /% )
sindi564( 81.9/83.8 /-1.9 /%-0.46) 378.etapta izne ayrılan üye döndü yüzdesi 5 e bölündü
talhayasir(75,7/ / / %)kendi isteğiyle ayrıldı
yenibirben(82,5/ / /% )yeni üye hedef kilo 63 yüzdesi 3 e bölündü
Durakl da na olur canim sikma canini yediğini arttir yada azalt firsat bulabilirkenspor yap vvücudu sasirt yani ise yariyor.ayran detoksunu ben yapamiyorum kacdefa demedim tek tip beslenirken canim daha cçok birşeyler yemekistiyo ve gitmiyo kilo.yapabilirken ise yariyomus kaptan bile yapmisti 1 gün 500 gr vermistiCanım salı günü diyetisyen kontrolüm var bilmiyorum ne diyecek, 26,5 kilo verdim canım bir ara yine böyle 15 gün takılmıştı ramazan bayramından hemen sonra. Doktor çörek otu ve acı pul biber vermişti sonra yine vermeye başlamıştım. Pul biber mideme
dokundu sanırım, bir haftadır bıraktım Salatayı deneyeyim yada hafta sonu ayran detoksu mu yapsam acaba, Kaptanım hangisini yapayım bilemedim ki.
İKİSİNİ KARMA YAPIYORUM BENDEEEEEİlk çıktığında çok dinlemiştim, hatta bu albümünde yalan olur şarkısı var onu da çok dinlerim
Gamzecim sende süpersin canım, bu hafta harika kilolar gitmiş ben hariçMerhaba kızlar, benim kilom 80 oldu. :)
*** 6.Takım 383. Etap ***
35nur35(100,6/ / /% )
eylul sıla(64/ / /% )
gamze12345(81,2/80,0/1,2 /%1,48)
lisbeth93(66,1/ / /% )
makres76(66,6/ / /%)
merinetya(76 / / /% )
morcadıyesilyarasa(49/ / /% )
neslihank4( 76,8/ / /%)
senasevval(51,7/ / /% )
sindi564( 81.9/83.8 /-1.9 /%-0.46) 378.etapta izne ayrılan üye döndü yüzdesi 5 e bölündü
talhayasir(75,7/ / / %)kendi isteğiyle ayrıldı
yenibirben(82,5/ / /% )yeni üye hedef kilo 63 yüzdesi 3 e bölündü
6.Takım Ortalaması :%
CANIM MAŞALLAHH BAYAĞI VERMİŞSİN ONDAN DURUYORDUR.DİYETİSYENİNE BİR DANIŞ HAYATIM MUHAKKAK ŞOKLATACAKTIR AMA BELKİ 1 HAFTA DAHA BEKLETİR SENİ.KAÇ AYDA VERDİN CANIM MAŞALLAH OKADAR KİLOYUCanım salı günü diyetisyen kontrolüm var bilmiyorum ne diyecek, 26,5 kilo verdim canım bir ara yine böyle 15 gün takılmıştı ramazan bayramından hemen sonra. Doktor çörek otu ve acı pul biber vermişti sonra yine vermeye başlamıştım. Pul biber mideme dokundu sanırım, bir haftadır bıraktım Salatayı deneyeyim yada hafta sonu ayran detoksu mu yapsam acaba, Kaptanım hangisini yapayım bilemedim ki.
1 hafta 10 güne gelir ama ben bugün müdahale edicem yaEşin ne zaman gelecek ki, çok ertelemesen
Canım spor yaptım 5 gün, açlık hissediyorum diyordum ya acaba bu yüzden mi. Vücut kendini korumaya mı aldı. Açlık hissetmemek lazım.
hay allah gülüm bugün al bi aspirin ucuzdur onlar terslik geldimi üstüste gelir
güldürdü gülümmmm maşallahınız var gurur duyuyorum hepinizle
afiyetolsun bitanemmmmben de yattığım yeri beğeniyorum inann
sağlık olsun merimm menülerin süperdi kuzum reglden dolayı haftaya birden gider sıkma canını
afiyetolsun makresimmmmspor yapamadığın için sabit kaldın sanırım bakalım diyetisyenin ne diyecek
helall olsun zeynocummmmm kuzum geçen hafta listeye girmiş olsaydın harika olacaktı
bugün sporun dibine vuracaksın o zaman menün süper bitanemmmmsonuç da harika oldu yaşasın karatay ve spor diyorum
kuzum 82,5 tan hesaplayacağız ve yüzden 3 e bölünecek olsun haftaya harika olursüpersim maşallah
neslim az da olsa gidiyor önemli olan bu ben çok memnunum
offf cadımmm keşke ist da olsaydım hemen gelir götürürdük
dur bakalım daha yeni başladıkkk bitanemmmm
gülüm üzülme toparlar inşş biraz yemek yiyebilse topla kendini cnm benim kötü düşünme
ben de hepinizi çok seviyorum meleklerim benimmm helall olsun size
bak ya neler düşünüyo allah korusun aklına bile getirme
tabiki hepimiz birbirimizi seviyoruz senn derdin benim derdim ne demek enerjimizi bozmak
mesaj sayma kuralını iptal ettimmm biliyorumki fırsat buldukça buradasınızsen neden - yazdınki nurumm
ederiz tatlım sen sıkma canını
tşkler bitanemmmm
yok aspirine gerek kalmadı tedavi etme yöntemini buldukhay allah gülüm bugün al bi aspirin ucuzdur onlar terslik geldimi üstüste gelir
offf cadımmm keşke ist da olsaydım hemen gelir götürürdük
gülüm üzülme toparlar inşş biraz yemek yiyebilse topla kendini cnm benim kötü düşünme
bak ya neler düşünüyo allah korusun aklına bile getirme
tabiki hepimiz birbirimizi seviyoruz senn derdin benim derdim ne demek enerjimizi bozmak
8 ay oldu canım. İlk 6 ay 22 kilo verdim ama son iki ay ne yazıkki 4,5 kilo. O hızla gitseydim şimdi bitmişti.CANIM MAŞALLAHH BAYAĞI VERMİŞSİN ONDAN DURUYORDUR.DİYETİSYENİNE BİR DANIŞ HAYATIM MUHAKKAK ŞOKLATACAKTIR AMA BELKİ 1 HAFTA DAHA BEKLETİR SENİ.KAÇ AYDA VERDİN CANIM MAŞALLAH OKADAR KİLOYU
saol canımcımtmmdır cnm ekledım
Sevindim canım, bir an önce çaresine bakmak daha iyi1 hafta 10 güne gelir ama ben bugün müdahale edicem ya
uzakta tanıdığım veteriner beni yönlendirdi
saol canım inş iyi olurSevindim canım, bir an önce çaresine bakmak daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?