Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ay cidden mi heyecan yaptım neden olmasın fırsat buldukça uğrarım gitmem biyere kimle dertleşcem sonra

cidden tabiii bak 5, takımda da lucim var aynı hafta mezun olduk o da hiç bırakmadı takımı hem seni mezun olduktan sonra kaçamak yapmaman için gözetim altında tutmak lazım tatlım

cidden tabiii bak 5, takımda da lucim var aynı hafta mezun olduk o da hiç bırakmadı takımı hem seni mezun olduktan sonra kaçamak yapmaman için gözetim altında tutmak lazım tatlım
haklısın topiğin yaramazı ve en çok ceza alan hatunu benim galiba

Bugunkü menüm...
Kahvaltı: 09:00
2 haşlanmış yumurta
8 tane küçük Çekirdeksiz Üzüm
2 dilim ayva
Yarım küçük mandalina
2 tatlı kaşığı muhallebi

Öğle:
Bol şekersiz çay 3-4 bardak içtim galiba geçmiş olsuna gittik cok sevdiğim tuzlu Kurabiyeleri bırakıp çaya dadandım :)

Akşam:
Kabak,biber sote diyeyim :)
Üstüne sarımsaklı yoğurt kırmızı biber
1 kare bitter
2 orta boy kabak ve 3 yeşil biberi doğrayıp 1 tatlı kaşığı kadar cıkar mı cıkmaz mı bilmediğim sıvıyağda soteledim uzun süre üstüne sarımsaklı yoğurt ve kırmızı biber oh mis :)

Spor:
6191 adım
Squatımın dinlenme günü bugun
40 dk bisiklet
50 saniye wall sit
5 dk İp atlama artık dk tutarak yapcam say say bitmiyo :)
5 dk jumping jack bunu da artık dk tutarak yapcam :)
50 mekik

Merhabalar kızlar bgünkü menüm :
Sabah 1 haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık, 8 badem, 1 ceviz, şekersiz çay
Ara 1 greyfurt
akşam yeşil mercimek yemeği, salata, 1 kase tarhana çorbası

Su 2.5 lt, bir fincan biberiye çayı. Sporebbie Siebers start it up, Callanetics, tibet.

[QUOTEçok azorcadiYesikeşke zorsa, post: 37361460, member: 457780"]bugun ki menüm

17 EKİM
SABAH
2 yumurtadan omlet
nane
roka
turp
peynir
zeytin
domates
salatalık
naneli limonlu yeşilçay
AKŞAM
tavuklu pilav
salata
yoğurt
SU: 1 LT
su biraz az ama içemedim napiim
[/QUOTE]
Suyun cok azmis canim keske zorlasan biraz

Suyun cok azmis canim keske zorlasan biraz[/QUOTE]

zorluyor olucam canım

[QUOTinşallah iyileşir biran onceilyarasa, post: 37361491, member: 457780"]bu arada köpüşüm iyileşcek gibi
tavuk haşladım verdim yedi hepsini 2 gündür içmediği suyuda içti
[/QUOTE]
Hadi insallah iyilesir biran once

[QUOTinşallah iyileşir biran onceilyarasa, post: 37361491, member: 457780"]bu arada köpüşüm iyileşcek gibi
Hadi insallah iyilesir biran once[/QUOTE]
inşalla kuzum da sen alıntıları biraz sorunlu yaapıosun sanırım

[QUOTönce safraorcadiYesilyarasa, post: 37363111, member: 457geçenlerde dayanaçok agiinsallah iyilesir biran once[/QUOTE]
inşalla kuzum da sen alıntıları biraz sorunlu yaapıosun sanırım [/QUOTE]
2 ay once safra kesrm alindi yumurta enaz 3 4 ay yasak banagecenlerde yedim cok agrim oldu yine biraktim

bugun ki menüm

17 EKİM
SABAH
2 yumurtadan omlet
nane
roka
turp
peynir
zeytin
domates
salatalık
naneli limonlu yeşilçay
AKŞAM
tavuklu pilav
salata
yoğurt
SU: 1 LT
su biraz az ama içemedim napiim
çok başarılı cadıcım suyun az evet ben o 1 litreyi kalkıca içiyom kız çocukluğumdan beri :)

bu arada köpüşüm iyileşcek gibi
gözün aydın hadi hayırlısı
ya ben her sabah yumurta yemekten bıktımmm
1 tam avakado yada muz ye canım. avakadona tuz+limon+bibersalçası+pulbiber+az yağ+çiğ susam+çiğ kabak çekirdeği ay çekirdeği içi ekle yanında badem cevizle yeşillikle ye tıkabasa doyarsın mütüştir

maşallah alıştınız karataya

Mrb kızlar ya ben dünkü menümü yazdımmı hatırlamıyorum sanırım yazmadım
Sabah:1kase mercimek yemeği,1 mandalina
Öğlen :1 kase et sote
Akşam:2 kase kırmızı mercimek çorbası,2 yemek kaşığı fasulye kavurması,1 kase yoğurt
Spor:Suat, yarım saat yürüyüş (platesten dizlerim fenaydı)

Su:3.5 lt

Bugünkü menüm
Sabah:1 tabak mercimek yemeği(İHA diyeceksiniz 3 gündür mercimek yiyorum ama bayılıyorummmm),4-5 tane yeşil biber
Ara:1 bardak sütlü kahve
Akşam:3 tavuk baget,1 tabak karnınahar yemeği

Su:2.5 lt dahada içiyorum
Spor:uyumadan muhakkak yapıcam 1 saat koşu bandına çıkıcamm kız uyuyunca . Zaten artık sporumu düzene koymak istiyorum uykumdan feragat edicem ve sabah erken kalkıp sporumu yapıcam ki tüm gün aman kız uydusunda sporumu yapayım derdi olmasın.yoksa sporsuz strese giriyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…