- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
ay cidden mi heyecan yaptım neden olmasın fırsat buldukça uğrarım gitmem biyere kimle dertleşcem sonra
haklısın topiğin yaramazı ve en çok ceza alan hatunu benim galiba
cidden tabiii bak 5, takımda da lucim var aynı hafta mezun olduk o da hiç bırakmadı takımıhem seni mezun olduktan sonra kaçamak yapmaman için gözetim altında tutmak lazım tatlım
haklısın topiğin yaramazı ve en çok ceza alan hatunu benim galiba
Sagol cnm benim inşallah cabuk sıkılmam aynen devam ederimCanım maşallah sporuna şapka çıkarıyorumbuna uygun ifade bulamadım ama neyse
Ben cok ozledimkeske yiyebilsemya ben her sabah yumurta yemekten bıktımmm
Suyun cok azmis canim keske zorlasan biraz[/QUOTE][QUOTEçok azorcadiYesikeşke zorsa, post: 37361460, member: 457780"]bugun ki menüm
17 EKİM
SABAH
2 yumurtadan omlet
nane
roka
turp
peynir
zeytin
domates
salatalık
naneli limonlu yeşilçay
AKŞAM
tavuklu pilav
salata
yoğurt
SU: 1 LT
su biraz az ama içemedim napiim
a[QUOçok özledim kesorcadiYesilyarasa, post: 37361571, member: 457780"]ya ben her sabah yumurta yemekten bıktımmm
Hadi insallah iyilesir biran once[/QUOTE][QUOTinşallah iyileşir biran onceilyarasa, post: 37361491, member: 457780"]bu arada köpüşüm iyileşcek gibi
tavuk haşladım verdim yedi hepsini 2 gündür içmediği suyuda içti
çok başarılı cadıcım suyun az evet ben o 1 litreyi kalkıca içiyom kız çocukluğumdan beri :)bugun ki menüm
17 EKİM
SABAH
2 yumurtadan omlet
nane
roka
turp
peynir
zeytin
domates
salatalık
naneli limonlu yeşilçay
AKŞAM
tavuklu pilav
salata
yoğurt
SU: 1 LT
su biraz az ama içemedim napiim
gözün aydın hadi hayırlısıbu arada köpüşüm iyileşcek gibi
tavuk haşladım verdim yedi hepsini 2 gündür içmediği suyuda içti
1 tam avakado yada muz ye canım. avakadona tuz+limon+bibersalçası+pulbiber+az yağ+çiğ susam+çiğ kabak çekirdeği ay çekirdeği içi ekle yanında badem cevizle yeşillikle ye tıkabasa doyarsın mütüştirya ben her sabah yumurta yemekten bıktımmm
maşallah alıştınız karatayaMerhabalar kızlar bgünkü menüm :
Sabah 1 haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık, 8 badem, 1 ceviz, şekersiz çay
Ara 1 greyfurt
akşam yeşil mercimek yemeği, salata, 1 kase tarhana çorbası
Su 2.5 lt, bir fincan biberiye çayı. Sporebbie Siebers start it up, Callanetics, tibet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?