- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
bilmem ki sanmıyorum çok oynamamıştır benceevet kuzum maşallah hiç kaçamağın yoktu sadece spor yapamadın ya o etkilemiş olabilirmi diyorum
KIYMALI BÖREK KÜÇÜCÜK AMASen yarınki kaçamak planını de hele bakimmmm
waffle istiyorum benKIYMALI BÖREK KÜÇÜCÜK AMA
SEN YESENDE OLUR ZATEN TOPU TOPU KAÇ KİLOSUN BENİM YARIM KADAR :)ikiside değil
YA BANUM SEN SÜPERSİN TABİ YA AKŞAM KIYMA ÇIKARTAYIM SABAH KAVURAYIM YA BENN NE KADAR HAZIRCIYIM AKLIMA GELMEMİŞ.kıymalı yumurta daha masummmm neslimmm
valla bende de wafle krizi var bu ara cadıcım sorma
narlı tarçınlı yoğurt varken waffle da neymişşşş
bakalım nasıl aşıcaz bu krizikıymalı yumurta daha masummmm neslimmm
haklısın valla bana cesaret veriyorsun neslimSEN YESENDE OLUR ZATEN TOPU TOPU KAÇ KİLOSUN BENİM YARIM KADAR :)
AMA BEN YEMEYEYİM 40 BEDENE KADAR NAPİMMM
Bende heyecanlıydım ama regl olunca bütün hayallerim suya düştü. Bu hafta tartı oynamıştır diye umut ediyordum. Yarın ola hayrola ne yapaımTAKIM NERDESİN TOPLANIN Bİ HEYECANLI BENMİYİM YARIN İÇİN
SABAH OLSUN Bİ AN ÖNCE GEL CUMA GEL 75 İMMMM
canım hoş geldinBende heyecanlıydım ama regl olunca bütün hayallerim suya düştü. Bu hafta tartı oynamıştır diye umut ediyordum. Yarın ola hayrola ne yapaım
waffle ne ki bilemedimkıymalı yumurta daha masummmm neslimmm
canım bu ve buna benzer çeşitli meyveli tatlıwaffle ne ki bilemedim
hoşbuldum canım. Bene dün akşam oldum ama bugün çok sancım vardı. Ben hiç sancılanmazdım ne oldu anlamadım. Beni ilk 3 gün etkiler, yarın iki günlük olacağıma göre mutlaka etkiler. Sen de yarın olacaksan az da olsa etkiler belkide. Çünkü diyetisyenim bile regl olduğum ilk üç gün randevuyu iptal ediyor.canım hoş geldin
bende bugün yada engeç yarın regl olcam
karnım sancılanıyor kendini gösteriyor
inşalla etkilemez bizi bu durum
anladım canım, meyveler güzelmiş yaa.canım bu ve buna benzer çeşitli meyveli tatlıEki Görüntüle 1278822
benimde ilk 3 günüm hüsranla geçerhoşbuldum canım. Bene dün akşam oldum ama bugün çok sancım vardı. Ben hiç sancılanmazdım ne oldu anlamadım. Beni ilk 3 gün etkiler, yarın iki günlük olacağıma göre mutlaka etkiler. Sen de yarın olacaksan az da olsa etkiler belkide. Çünkü diyetisyenim bile regl olduğum ilk üç gün randevuyu iptal ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?