- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
YA BANUM SEN SÜPERSİN TABİ YA AKŞAM KIYMA ÇIKARTAYIM SABAH KAVURAYIM YA BENN NE KADAR HAZIRCIYIM AKLIMA GELMEMİŞ.
BEN WAFILIN TADINI BİLMİYOM ŞANSLIMIYIM BİLEMEDİM
Bende şanslıyım o zamanŞanslısın neslimmmm waffle diye birşey yok sil hafızandan gülümmm
Ben geldim
anladım canım, meyveler güzelmiş yaa.
Yoğurda katıp yesek olmaz mı yani
bakalım nasıl aşıcaz bu krizi
aşarız ki biz yaaaaaaaaa
waffle ne ki bilemedim
benimde ilk 3 günüm hüsranla geçer
birde yarın iş görüşmem var
Allah yardımcın olsun canım, inşallah iş görüşmen güzel geçer.benimde ilk 3 günüm hüsranla geçer
birde yarın iş görüşmem var
HOŞ GELDİNBen geldim
MEYVELERİ YE BARİ YOĞURTLA NAPALIMhaklısın valla bana cesaret veriyorsun neslim
BENDE C.TESİ REGL OLDUMDU YA MEĞER CUMA ONDAN AZMIŞ ÜMİD EDİYORUMBende heyecanlıydım ama regl olunca bütün hayallerim suya düştü. Bu hafta tartı oynamıştır diye umut ediyordum. Yarın ola hayrola ne yapaım
waffle ne ki bilemedim
VALLA KOMŞULARDA SULANDIRARAK ANLATIR HİÇ HEVES EDİP TADINA BAKMADIMŞanslısın neslimmmm waffle diye birşey yok sil hafızandan gülümmm
canım bu ve buna benzer çeşitli meyveli tatlıEki Görüntüle 1278822
aşmak için burdayız zaten kaptanımaşarız tabikiiii biz neler aştık bitanem 5 ay meyve yememişim waffle da neymiş
hadi hayırlısı cadıcım hayırlı haberlerle gelirsin inşşş
amin canım saolasın inşalla iyi olurAllah yardımcın olsun canım, inşallah iş görüşmen güzel geçer.
Şükür kavuşturana canımHoşgeldin makresimmmşükür karşılşatık işler hafifledimi biraz
süper olur cnmm meyve yoğurt tarçın üçlüsü
aşarız tabikiiii biz neler aştık bitanem 5 ay meyve yememişim waffle da neymiş
bira z cıs bişey makresimmm
hadi hayırlısı cadıcım hayırlı haberlerle gelirsin inşşş
hay ağzına sağlıkCADICIM BENİM ALTERNATİFİM KIYMALI YUMURTA SENDE BİŞİLER SEÇ WAFIL YERİNE
İŞ GÖRÜŞMEN HARİKA GEÇECEK BENCE SENDEN İYİSİNİMİ BULACAKLAR HIHHH
Bende aynı canım. İreme hamileyken 25 yaşında başladım tatlı yemeye, sadece çikolata severdim o da ölçülü yerdim. İremin hamileliğinde tam bir evrim geçirdim.HOŞ GELDİN
MEYVELERİ YE BARİ YOĞURTLA NAPALIM
BENDE C.TESİ REGL OLDUMDU YA MEĞER CUMA ONDAN AZMIŞ ÜMİD EDİYORUM
VALLA KOMŞULARDA SULANDIRARAK ANLATIR HİÇ HEVES EDİP TADINA BAKMADIM
BEN ASLINDA 25 DEN SONRA TATLI YEMEYE BAŞLADIM OLAN OLDU ŞERBETLİ TATLI YİYEMEZDİM PUDİNG BİLE YİYEMEZDİM MİDEM ALMAZDI. NE OLDUYSA 26 DA ÖYKÜ ME HAMİLEYKEN OLDU YEMEDİĞİM NE VARSA YEDİM ALIŞTIM
Şükür kavuşturana canım
Bu günlük yeter dedim artık. Kısa zaman sonra da görevde yükselme sınavımız olacakmış. Yeni haberini aldım ama tam tarih beli değil. Ders çalışmam lazım ama nasıl olacak bilmiyorum.
hay ağzına sağlık
waffle yerine ne seçeyim sen söyle hadi
Öptüm canım. Kaptanım menülerimde birşey dikkatini çekmedimiBak ya çok fenasın cadıcımmmmyarın iş görüşmen iyi geçer umarım hayırlı haberlerle gelirsin inşşş kuzumm
Makresim yeğenimi öpüver yerime
peki kaptanım bişi sorcam hedefim ulaşınca mezun oluncayoğurdun içine meyveli yoğurt tarçın cadıcım ya da sütlü kayısı veya sütlü kuru incir 1 er tane tabiii
Kazanabilirsem inşallah şef olacağım da nasıl çalışacağım hiçbir fikrim yok.evet dinlen artık cnmm ders çalışma şansı bulabilecekmisin kuzumm haid inş şef mi olacaksın yoksa
yoğurdun içine meyveli yoğurt tarçın cadıcım ya da sütlü kayısı veya sütlü kuru incir 1 er tane tabiii
güle güle canımcımKızlar benim gitmem gere. Yarın inşallah tartı herkesin yüzünü güldürür. Öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?