Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

[QUOTE="35nur35, post: 37533163, memberdüşünüyorum meaa Kazen Kazen bana uvey evlat :KK53:muamelesı yapmıs[/QUOTE]
Sen bizdensin kuzum ozsun:)kaptan gibi dusunuyorum mesaj sayisiylami alakali acaba

[QUOTElum0211, post: 37524526, member: 338162"]slm kızlar. ay dün balık yapıyodum. fırını kapattım ama derecesini falan kapatmamıştım. fırında çalışmaya devam etmiş. bütün balıklar yanmış evi duman sarmış. görmeniz lazımdı dehşet bir manzaraydı. ne yapacağımı şaşırdım. biz oturma odasındaydık kapıyı da kapatmıştık oda daha sıcak olsun diye. farketmedim. kızım su içmeye gidince söyledi. sabah hala koku vardı. bir çaydanlıkta tarçın karanfil ve limon kaynattım da azıcık bastırdı kokuyu.
Allah korumus balik kokusunda fenadir ama girin kapaliyken nazil oldu anlamadim[/QUOTE]
fırının dakikası ayarlıydı son dk lar diye bıraktım dilayı uyutayım dedim. normalde kapanır. zıkkım bu kez kapanmamış yandı bitti kül oldu
Vestelmi keske bosch falan dusunsen
ay sorma bosch a gittik adam hiç konuşmadan başımızda bekledi. bende bakalım dedim çıktım. eşime dedim manyak mı ne insan bişe söyler özellik anlatır. bu öküz gibi duruyo. sonra eşim illa vestele gidelim dedi. bir tane elektirikli ocağı olan fırın vardı özelliklerini sorduk katoloğu verdi elimize bakın dedi. düşün nasıl esnaflar bunlar. arçelik kapalıydı. boch alacaksam şehrin üst tarafında bir mağazası daha var belki oraya giderim gıcık oldum bu adama

bekodan şaşmamm

Malesef gülüm memlekete çıktı acilen dün gece almış haberi:KK43:
burda beko yok gülüm ya. ama bir mağazada bir kaç marka satan yerler oluyo ya öyle bir yer bulursam bakacam. ocağın bir gözü elektirikli istiyorum. tüp bitiverince çok iyi oluyor. ki genelde de ya misafir olduğunda ya acil bir durumda bitiyor

Cook uykum geldi gece sahurada kalkicam biraz oruç tutayim diyorum borç cook:KK43:herkese iyi gecelwr
allah kabul etsin. bende haftaya başlarım heralde

Ya

Ya 3 bardak icsem 2 de yesilcay suda 3litreyi dusmuyo cokmu olur:KK43:

metabolizma çayının zararı olmaz gülüm meyvesuyu gibi bitki çayı değilki

Kaptanim elma sirkesi kurdum artan elmalardanda çay yaptim cam siseyeckoydum 3 gün yeter

ellerine sağlık cnmm afiyetolsun :KK50:

Aaa Kazen Kazen bana uvey evlat :KK53:muamelesı yapmıs

yapmaz yapmazzz vardır bir matematiği

Sen bizdensin kuzum ozsun:)kaptan gibi dusunuyorum mesaj sayisiylami alakali acaba

mutlaka öyle birşey vardır cnmm

Hahahahah ben takımın en kılolu uyesıyım dıye bana logo vermemıs herhalde

detttt En Büyük KKo eskidendiii çıtır olma yolundasın artıkk:KK19:

Cook uykum geldi gece sahurada kalkicam biraz oruç tutayim diyorum borç cook:KK43:herkese iyi gecelwr

iyi geceler gülüm allah rahatlık versin allah kabul etsin cnmm:KK15:

Bu telefonun klavyesi yüzünden yazdiklarim saçma oluyor biraz uzgunum
[/QUOTE]

hiç kafana talkma sen biz gayet iyi anlıyoruz seni:KK19:

fırının dakikası ayarlıydı son dk lar diye bıraktım dilayı uyutayım dedim. normalde kapanır. zıkkım bu kez kapanmamış yandı bitti kül oldu

ay sorma bosch a gittik adam hiç konuşmadan başımızda bekledi. bende bakalım dedim çıktım. eşime dedim manyak mı ne insan bişe söyler özellik anlatır. bu öküz gibi duruyo. sonra eşim illa vestele gidelim dedi. bir tane elektirikli ocağı olan fırın vardı özelliklerini sorduk katoloğu verdi elimize bakın dedi. düşün nasıl esnaflar bunlar. arçelik kapalıydı. boch alacaksam şehrin üst tarafında bir mağazası daha var belki oraya giderim gıcık oldum bu adama

burda beko yok gülüm ya. ama bir mağazada bir kaç marka satan yerler oluyo ya öyle bir yer bulursam bakacam. ocağın bir gözü elektirikli istiyorum. tüp bitiverince çok iyi oluyor. ki genelde de ya misafir olduğunda ya acil bir durumda bitiyor

allah kabul etsin. bende haftaya başlarım heralde

menüm
sabah: melemen, bir yemek kaşığı krem peynir, 15 zeytin
akşam: 2 tavuk kanat, yarım dolma, 1 kase yoğurt, salata

Almışken iyisini al bitanemmm her zaman alınmıyor başka satıcımı yok onun karnı tok anlaşılan ne biçim esnafmışş:KK51: bizim eskisi elektrikliydi ocağın biri ben hiç kullanmadım desem yeri o yüzden şimdiki fırınımın hepsi de ocak

menün süper bitanemm afiyetolsunnn :nazar::kk77:

Almışken iyisini al bitanemmm her zaman alınmıyor başka satıcımı yok onun karnı tok anlaşılan ne biçim esnafmışş:KK51: bizim eskisi elektrikliydi ocağın biri ben hiç kullanmadım desem yeri o yüzden şimdiki fırınımın hepsi de ocak

menün süper bitanemm afiyetolsunnn :nazar::kk77:
sağol canım. iki ayda bir kullanıyom ben o gözü. gerçi küçük tüpümde var ama ne bileyim sanki daha bir güven veriyo o bana
geliboluyu izliyom tv2 de çok üzücü

Ben secılmıs kısımıyım kı :-)

Sen bizim takımımızın Hülay Avşarısın gerçi ondan da güzelsin bence:KK68:

sağol canım. iki ayda bir kullanıyom ben o gözü. gerçi küçük tüpümde var ama ne bileyim sanki daha bir güven veriyo o bana
geliboluyu izliyom tv2 de çok üzücü

valla gülayım iki ayda bir kullanacağın bişey için gerek yok sen bilirsin ama misafir geldimi hepsi birden iyi oluyor

ben kaçayım. daha dilanın yatağını odaya taşıyacaz portatif yatak olmanın keyfi de bu istediğin odaya rahat gidiyo. tabi benim kocamı sızdığı yerden kaldırbilirsem.

QuaOTE="Sweetdimple, post: 37533649, member: 513088"]

metabolizma çayının zararı olmaz gülüm meyvesuyu gibi bitki çayı değilki

Cok

ellerine sağlık cnmm afiyetolsun :KK50:

yapmaz yapmazzz vardır bir matematiği

mutlaka öyle birşey vardır cnmm

detttt En Büyük KKo eskidendiii çıtır olma yolundasın artıkk:KK19:

iyi geceler gülüm allah rahatlık versin allah kabul etsin cnmm:KK15:

[/QUOTE]

hiç kafana talkma sen biz gayet iyi anlıyoruz seni:KK19:
[/QUOTE]
Cok sevindim tadini seviyorum daha cok icebilirim korkmadan simdi