- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
dun dvıtımıde ıctım kaldı b12 Allah kerim yahu
kız ben sana söylemeyi unuttum. link i gönderdiğin gün indiremedim. ben beceremedim heralde dedim eşime gösterdim yok inmiyor. neyse sağlık olsun dedim. zaten şimdi ona vakit bulamazmışım başımı kaşıyacak vakit bulamıyomd viti hap olarak mı alıyon dr mu yazdı sen mi aldın. kusura bakma çok soru sordum. haftaya aile hekimine gidecem de ona yazdıracam ne yazdıracağımı bilmiyorum
bir kere vermeye başladın barbimm tıkır tıkır gider artık
bu hafta vermeseydim bırakacaktım zaten p90x3 ü kuzum tırsmıştım açıkçası
kızlar kusura bakmayın yanlışımı gösterdiniz hepiniz ama ben cvp veremedim. iki arada bir derede okula git çocukları al gel buraya bakamadım. çok teşekkür ederim yardımlarınız için
kız ben sana söylemeyi unuttum. link i gönderdiğin gün indiremedim. ben beceremedim heralde dedim eşime gösterdim yok inmiyor. neyse sağlık olsun dedim. zaten şimdi ona vakit bulamazmışım başımı kaşıyacak vakit bulamıyom
birincisi devlet tarafından engelli. ikincisi de inmiyor
Ne demek tatlım bunca yoğunluğuna rağmen görevini başarıyla tamamladın asıl biz tşk ederiz emeklerin için
bitanem iki link var hangisindne indirebilirsne tekrar yollayayım ben
ya bel kemıklerım agrıyordu azalma oldu
etki derken nasıl bir etki olduki hemen
***4.TAKIM 385. ETAP***
uzmanvet ( /64.1/ 63.6/0.5 /%0.78 )
selinmehmethamza( / 81.8/81.6 / 0.2/%0.24 )
gogo2405 (/68.9/68.7 /0.2 /%0.29 )
oluroylebazen ( /77.3/76.5 / 0.8/%1.03 )
BegumD (/83.1/ 84/ -0.9/%-1.08 )
seyfo (/ 94.5 / 92.8/ 1.7/% 0.60) 383.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
masumcuk (82.0 / 80.5/ 1.5/%1.83 )
Beril77 (/78.2 / 75.5/2.7 /% 3.45 )
TAKIM ORTALAMASI % 0.89
Listeyi kontrol edermisiniz
birincisi devlet tarafından engelli. ikincisi de inmiyor
ya bel kemıklerım agrıyordu azalma oldu
aynen kaptanım ulkece karataylı olmak gerek
hmmm bende dns ayarları değişik olduğu için sorun olmuyor cnmmbaşka torrentlerden indir o zaman
herkesin d vitamini 80 ve üzeri olsa hakikaten ne hastalık diye bir şey kalmayacak
Canim cepten listeyi tasiyamadim yaparmisin paylasim alanina
aynen kaptanım ulkece karataylı olmak gerek
durdum kaptanım ogle arası cıktım tempolu yurudum
Sanırım yavaş tavaş herkes karataycı oluyor baksana piyasada d vit kalmamışnaptın bakim uslu durdunmu ben yokken
durdum kaptanım ogle arası cıktım tempolu yurudum
oyyyyy tsk kaptanım sabahta yurumustum ama yarım saat yuruyebılmıstım oglen taaammmm 50 dk yurudum ohh mıs.. aksam esım yemege davet ettı benı suprızmıs cıs yapmam elımden geldıgınce yanı menuler uygunsa...
Oh maşallah yürüyüşünü de yapmışsınnnöpücüğü hakettin
şey demiştim dviti dr mu verdi sen mi aldın. hap mı iğne mi. haftaya dr a gidecem de olmazsa yazdırayım tabi yazarsa
kaptanım dun zeytınyagıyla ıctım b12 vıtamını ıgnesı aldıgımda ıkısını bır kalcadan yaptırırım artıkın
bitanemm d vitamini tahlili yaptırmak zor iş en güzeli al eczaneden iğnesini ister kalçadan yaptır ister zeytinyağıyla iç toksik etkisi yok zaten mutlaka faydasını göreceksin kalçadan yaptırırsan daha hızlı yükseliyor bitanemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?