Afiyet olsun canım, fırının hayırlı olsun. Bende Arçelik kullanıyorum 13 yıl oldu ve çok güzel pişiriyor.slm kızlar oyyy bu gün ne yoruldum. ama işimin yarısı bile bitmedi daha. akşam dörde kadar ev işi yaptım dilayla beraber. sonra biraz nette fırın aradım. birde baktım evden çıkmam gereken saat gelmiş aceleyle hazırlandım çıktım. arçelikten bir fırın beğendim ve aldık şükür. yarın akşam getirecekler kısmetse. eee akşama kadar çalışınca yemek yapmak hayaldi. bende dolapta mantı vardı onu yaparım diyodum. çocuklar tutturdu pizza istiyoruz diye. eşimde pizza yerine sizi başka bir yere götüreyim dedi ve mangal diye bir yere götürdü. isteyen kendi pişiriyo isteyen hazırpişmiş yiyo. biz kendimiz pişirmeyi tercih ettik. her masaya bir bakır davumbaz yerleştirmişler ne duman ne bişe çok güzel. bol biber domates de getiriyolar. istediğimiz etleri de getirdiler. şiştik resmen. ama muşta böyle hizmet görmedim ben muhteşemdi
günaydın şekerparemKorkma eylülcüm kaptan şimdilik cebine geri koydu sarı kartları
Tebrik ederim canımm darısı başımıza
Günaydın nurumm
hayırlı cumalar kaptanımGünaydın meleklerimmmmm hayırlı cumalar hepimize
Ben gelene kadar kacmis herkes ablam belime ilaç sürmeye geldi sonra muhabbete daldik ancak gelebildim
Menüm
Sahur KKK
İftar pirasa 3 çatal makarna salata ayran
2 bardak Yeşilçay
1 bardak biberiye 200 mekik
Oruç tutunca yürüyüşe gidemem maalesef
Dun iftardan önce tartilmistim ben sonuçtan coook memnunum yuppi siftah benden darisi tüm arkadaşlara olsun insallah
günaydııııınnnnnnnn :) hayırlı cumalar
çarşamba menüm
sahur
2yumurta haşlanmış
biraz peynir
1 avuç çiğ badem
yarım yeşil elma
iftar
2 kase mercimek çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
bol cacık
su 2,5lt
1maden suyu
perşembe menüm
sahur
2 yumurta tereyağda
1 parça peynir
1 avuç çiğ badem
yarım mandalina
iftar
1kase mercimek çorbası
1tabak barbunya
bir barça et
10 tane hamsi buğlama
üstüne bir parça helva 1 parça bitter
su 2,5lt
1bardak süt
1maden suyu
gunaydın kızlaarrrr
günaydın kızlar
ayyuzlum/80,4/80/400/0,5
yalnız silahşör
ben bi eşşeklik ettim bunalım anında izin almak yerine takımdan ayrıldım. altı ay da giremiyom tekrardan. bu yüzden sizinle aynı denizde farklı filikalarda yol alıyom
hayırlı cumalaaaar herkese. işler gözümde büyüyor. ne güzel pazara kadar vaktim var derken eşimin yarın akşama da misafir aldığını öğrendimsen neden bana bu kötülüğü yaptın dedim. niye noldu ki diyo. pazar da doğum günü var ya dedim. aaa onu unuttum ben dedi. sonra da niye evde mi olacaksınız ki dedi. vallahi bir yer tuttun da gitmem demedim yoksa tuttun mu dedim. fırını almasaydı tutardım diyo
az önce diloşu uyuttum bir koşu bim e gittim. üçlü tava metal sebzelik birde dörtlü kek kalıbı vardı onları aldım. yüzüme belki bir faydası olur diye garnier saf ve temiz 3 ü bir arada aldım. bakalım bir halta yarayacak mı. yarınki misafir için de su böreği yufkası aldım. kalır muhtemelen ertesi güne çeşit olur diye düşünüyorun
Günaydın bitanemmmmGünaydın kızlar geçmiş yapıp geleyim
Kaptanım bu çay toplama işi beni mahvetti, hedefimin altındaydım ama maalesef aşırı derecede şiş bir haldeyim ellerim ayaklarım iki kat olmuş. Düğün için aldığım ayakkabıları giyemedim bu sabah ve bu şiş nasıl gidecek bilmiyorum. Yarın akşama kadar birşeyler yapmam lazım. Kaslarım şişti sanırım hamlık geçmedi bugün daha da bir yayılmış ağrılar. Merdiven inemedim sabah o kadar kötüyüm yani.
hayırlı cumalar kaptanım
Ben geldiimhemen bir geçmiş yapıp kilo bildirimi yapacağım
Sorma canım yaa, hamileliğimde şişerdim böyle, haftaya geçer inşallah ama düğün zamanı olması kötü oldu. sanki çok önemliydi, eşim toplamayalım dedi ben ısrar ettim yazıktır diye. 4.sürgün olmaz normalde ama bu yıl çay coştu valla. Gerçi bizim çok yoktu birgünde hallettik ama sahillere yakın yerlerde normal sürgünler gibi çay oldu. Havalar sıcak olunca tabi. Eşimin köyünün rakımı yüksek, akşamları soğu oluyor. Çay da akşam 13 derecenin üzerinde olacak ki büyüyebilsin. Hele de meltem esiyorsa kısa zamanda büyür.
z.yağı ve aspirin iyi gelmedimi gülümmgeçmiş olsun bitanemm
Aafiyetolsun bitanmem allah kabul etsinaslında sabah erken saatte yürüyebilirdin ama iyi yağmışsın cnmm oruçların bitince yürürsün zorlanmaya gerek yok
Tebrikler bitanemm 1 kilo kaldı mezuniyetine
Günaydın merim hayırlı cumalar tatlım
afiyetolsun cnmmm allah kabul etsin
Aafiyetolsun kuzum
Günaydın nurummmm
Günaydın bitanemmmm tşkler listemizi düzenlemişsin canımsın
***Free takım***
ayyuzlum/80,4/80/0,4/%0,5
sweetdimple /63,5/62,8/0,7/%1,10
Free Takım Ortalaması :%0,58
yalnız değilsin kuzumm bizde meleklerimle yarışırız
her zaman birlikteyiz sağlık olsun bitanemm süre dolunca girersin yine illa o karneyi alacaksın
Enişte de uyanık hanii bi yer tutsa ne iyi olurdu fazla yorulmazdın kuzum ben tamamen unutmuşum özür senin yarın misafir var pazar doğum günü işin çok kuzum ben listeye bakarım sen işlerini bitir cnm benim tşkler kırmayıp düzenledin
Günaydın bitanemmmm
Bitanem birden yüklenince şiştin sanırım sorma ben de p 90x 3 ten sonra kilom fazla çıkıyor neyseki bu hafta
gitmiş geçen hafta şok olmuştum ayakkabı işi kötü olmuş bol bol su iç cnm benim
Tşkler nurummmm
Teşekkürler kaptanım haftaya hedefim 1 kilo böylece 70lere son 800 gr kalsın :)Harikasın barbimmmmmm hoşgeldinnn tbrklerr
Maşallah sindim, dönüşün muhteşem oldu** 6.Takım 385. ETAP ***
35nur35(99,4/ 98,9/500 gr /%0,51 )
eylul sıla(63,1/62.6 /500gr /%0,79 )
gamze12345(79,9/79,8 /100gr /%0,13)
makres76(66,1/ 66,0/100gr /%0,15 )
merinetya(75,9 /75,5 /400gr /%0,53)
neslihank4( 77,5/77,5 /0 /% 0)kilosu sabit
senasevval(51,5/ / /% )
sindi564( 82,7/ 81.8/ 0.9/%1.08)
6.Takım Ortalaması: %
Kaptanım sana da maşallah valla güzel vrmişsin bu haftaHarikasın barbimmmmmm hoşgeldinnn tbrklerr
İyi akşamlar meleklerimmm kayıp kaptan döndü tatil olunca bizim ev full oluyor
afiyetolsun gülümm neden astınki suratını helvayı tadımlık yediysen sorun yok tatlım
yine de iyi hatırlamışsın merimmm afiyetoslun cnmm turplu yoğurt nasıl oluyorki denemedim hiç
allah kabul etsin kuzum şimdiden orucunuama akşam meyve yemiyoruz bitanemmm
Enişteyi de gördün geldinn hadi allah kavuştursun tekraryolda olmana rağmen menülerin süper bitanemmm tebriklerr
kırmızı kart görünce şişlik olur zaten bitanem iyi yapmışsın bırakmakla 15 gün sonra denersin tekrar
80 ler almış başını gitmiştiriyi yapmışsın bitanemm sen olmasan zaten kimse yazmamışşş devamsızlıktan zayıf vericem hepsine menüsünü yazan kaçmışşş aşkolsun ama meleklerimm
Bitanem bu hafta birinci olursun takım listesinde olmasanda 6, takım üyesisinn
Karika menüler bitanemmm yalnız karatay yapmaya başladığına göre artık ölçü yok doyana kadar yiyebilirsin 2 kk peynir 6 kaşık saymana gerek yok kuzum avuç için kadar ve avuç için kalınlığında peynir tüketebilirsin ve lütfen cevizini artır çiğ kuruyemiş 1 çay bardağı olacak bu da ortalama 7 tane yapıyor bitanem
Taşınma telaşında var yerleşene dek işin zor allah yardımcın olsun 4 minikle bitanemm düğünden sonra yaparsın sporunu sıkma canını düğünün yıldızı ol önce herkesin tepkisini merak ediyorumolacaklar kesinlikle
spor süper menü süper harikasın neslim maşallahhhhh
son gün kuzumm bu arada tekrar başın sağolsun bitanemm mekanı cennet olsun görümcenin sen takma bu hafta
Menülerin gayet güzel bitanemm az önce yazdım tatlım fakat artık tüm bildikleirni unutmalısın ölçü yok doyana kadar yiyebilirsin bitanemmsabah yumurta şart değil et köfte türü 1 ad yeri muz bakliyat mercimek çorbası bunları da tüketebilirisn cnmcım
Görüşürüz bitanemmm gerçi evde çok yorulacaksın sanırımm
Ah prensesimmm birinden krtulsan birine yakalanıyorsun desenebugün pazara gidemedim prensesimm sanırım mantarlı pilavı erteleyeceğiz biraz
oyyy hemi de halka tatlısımıçok fena bu enişte sabotelerine kanmamalısın kuzum iradene kuvvet
hadi inş neslimmmm
turşuya tuzluya dikkat et yarın bitanemm şişlik ödem yapmasın olsun kuzum listede olmayabilirisn ama canımızsın
Afiyetolsun Gamzemmm menün gayet güzel spor yaptığını da biliyorum daha ne olsun
cumartesi akşamı 2 gününe mal olacak barbimmmm
İyi akşamlar bitanemmm tşkler
1 ısırık iremin yanağından alsaydın ya kuzummmafiyetolsun cnmmm allah kabul etsin bitanemm
offf aksiliğe bak bitanemmm balıklaramı kokuyamı yanasınnn
afiyetolsun cnmmm balık ziyafeti çekecekken haklısın sinir olmakla temizlemesine emek çektin o kadar ne diyelim sağlık olsun
valla vestel değilde beko harika ben çok memnunum gülayım 12 senedir tık demedi maşallah
allah denk getirsin kuzumm
Sor sor sormakta çok haklısınnnn neslimin mazereti var Gamzem şehirdışında ama diğer melekler nerede acaba
Ayy bende çok severim yumurtalı ekmeğiDunki menüm sabah peynir kavurması zeytin salatalik roka findik
Öğlen ayva yoğurt
Aksam ufak boy evpizzasi ayran
2 bardak Yeşilçay
1 bardak biberiye
3 litre su
60 dk yürüyüş 200 mekik 30 sguat
Bugünkü menüm
Sabah 1 haslanmis yumurta çok canim çekti
1 dilim yumurtali ekmek 2 çatal patates kizartmasiturp havuç
Öğlen çorba nar
Aksam mantar kavuemasi 1 tabak barbunya 1 kornişon
3litre su
2 bardak Yeşilçay
1 saat yürüyüş 100 mekik 50 sguat
Kahvalti kacamaklarim kocamin yüzünden bugün evdeydi
menüm
sabah: melemen, bir yemek kaşığı krem peynir, 15 zeytin
akşam: 2 tavuk kanat, yarım dolma, 1 kase yoğurt, salata
ya insan bu kadar mı şişer allahtan detoks yaptım 81.5 i gördüm sabah. deli olacam. ben nasıl atayım bu ödemi akıl verin. sabaha bu kiloda görünmek istemiyorum
tarçın karanfil ve limon karışımı kaynattım. ama montlarımıza kadar sinmiş koku. ben de perdelerden başlayayım dedim. oturma odası tamam misafir odasında sıra. pazar oğlumun doğum günü var misafirlerim olacak o zamana kadar toparlayabilsem iyi olacak
Meleklerimmm yarın tartı günü malum o yüzden sizlerden ricam her hafta olduğu gibi bugün şişlik ödem yapabilecek gıdalardan uzak duruyoruz özellikle turşu cısss bol bol derin nefesler almayı unutmayın derin nefesle alınan oksijen metabolizmayı hızlandırıp yağları yakıyor biliyorsunuz size güveniyorummkalktıktan en az yarım saat sonra tartılın ki şişlik filan varsa gitmiş olsun
gunaydın kızlaarrrr
günaydın kızlar
hayırlı cumalaaaar herkese. işler gözümde büyüyor. ne güzel pazara kadar vaktim var derken eşimin yarın akşama da misafir aldığını öğrendimsen neden bana bu kötülüğü yaptın dedim. niye noldu ki diyo. pazar da doğum günü var ya dedim. aaa onu unuttum ben dedi. sonra da niye evde mi olacaksınız ki dedi. vallahi bir yer tuttun da gitmem demedim yoksa tuttun mu dedim. fırını almasaydı tutardım diyo
az önce diloşu uyuttum bir koşu bim e gittim. üçlü tava metal sebzelik birde dörtlü kek kalıbı vardı onları aldım. yüzüme belki bir faydası olur diye garnier saf ve temiz 3 ü bir arada aldım. bakalım bir halta yarayacak mı. yarınki misafir için de su böreği yufkası aldım. kalır muhtemelen ertesi güne çeşit olur diye düşünüyorun
Günaydın meleklerimmmmm hayırlı cumalar hepimize
Hoşgeldin prensesimmmm
Her tarafım şiş bugün adet olmam lazımdı
Kaptanım sana da maşallah valla güzel vrmişsin bu hafta
Ders boştu eve geldim direk
Bize gel kaptanım bizde hala var
Ayy bende çok severim yumurtalı ekmeği
Ooo kanatlar yenmiş afiyet olsun gülüm
En iyisi spor yapmak rahatlıyor insan. Benimde her yerim şiş davul gibiyim maşallah
Geçmiş olsun canım fırın olarak bizde arçelik var gerçi misafirden misafire kullanıyoruz ama güzel pişiriyor. Samsunglarda iyi bu konuda
Ahh kaptanım ödem yapmasın diye salatayı tuzsuz yedim dün akşam ama sabah kalkar kalkmaz 2 bardak suyu güplettim sonra aklıma geldi tartı günü olduğu
Günaydıınn canlarım
Aaa evet bende görmüştüm o kek kalıplarını anneme alalım mı demiştim de kim yicek o kekleri diyor
Sağol kaptanım sanada hayırlı cumalar
HoşbuldummmMenüleride yazıcaktım ama anneme yardım etmem lazım ben kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?