Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende gaza geldım bı gırdım havaya sonra toparladım saol cnm bogazımı tutuyorum da gıdım gıdım gıdıyor

24 Ekim -30 Ekim mesaj sayıları

EylülKK52:
nurKK52:
MakresKK52:
AyyüzlümKK52:
neslihan:25 izinli
Merinetya110:
gamze:18
Sindi 110:
sena:10 izinli

5.Günde en az 5 mesaj yazma zorunluluğu vardır,bu en az rakamdır,haftada 35 mesaj altına düşen üye 2.sarı karttan sonra takımdan çıkarılacaktır..Paylaşım ve destek ne kadar çok olursa motivasyonun o kadar yüksek olacağı unutulmamalıdır

6.Diğer arkadaşların listelerine yorum yapılacak ve kendimizce doğru ve yanlısları yazılacaktır.

***13. takımdan alıntıdır***
Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

Evet meleklerimmm mesaj olayını kaldırdığımız zaman durum böyle malesef o yüzden sanırım kuralları uygulama geri dönecek isterdim ki zorunluluktan dolayı mesaj yazmayın fakat bu durum malesef motivasyonumuzu düşürdü o yüzden bu haftadan itibaren haftalık en az 35 mesaj zorunluluğu gelmiştir cuma günleri bildirim yaparken bir önceki cuma dahil ve sonraki perşembe dahil olmak üzere mesajlarınızı sayıp eklerseniz memnun olurum

Bu hafta ilk üçe girelim artık meleklerimmm size güveniyorum ve bu iş sporsuz olmuyor

Seve seve gamzemmm ne demek

bende gaza geldım bı gırdım havaya sonra toparladım saol cnm bogazımı tutuyorum da gıdım gıdım gıdıyor

öyle valla benim de gram gram gidiyor, bir de tutmasak nolcak acaba

gitsin de gr gr gitsin meleklerimmm önemli olan bu

Sarı kart mı aldım kaptanım, bu ara kötü gidiyorum gerçekten

amın inş cok saol kaptanım sasırdım zaten ya mıde bulantısı bas agrısı seker nekadar kotu bırseymıs yahu... bugun telafı edıcem kaptanım sabah yuruyusumu yaptım aksama 1 saat spor yapıcam
nur cum kaçamaklara mı başladın tavsiye etmemiştim oysa
bak önümde koca bi göbek oldu benim kilo aldım rizede

bu günki menumle işe başlayım kaptan mesaj alınmıştır

nur cum kaçamaklara mı başladın tavsiye etmemiştim oysa
bak önümde koca bi göbek oldu benim kilo aldım rizede
baslamadım kı neslım sımdı yok ben pasta ıstemıyorum desem sonucta ele karıstım kımse bılemezkı benım nıyetımı adım fesada falan cıkardı ne bılıyım tabakta bırsuru seyler vardı soz pastası barı ondan yıyım dedım

mecburiyetler var tatlım sağlık olsun
bu hafta Allahın ıznıyle ılk ucteyız ıns
evvet işallah ben bi cuma listesini bulayım merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…