Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gene sarı kart aldım gene sildiricem hayırlısıyla

tebrikler kızlar

selam canım sağlık olsun zor tabi ruhsal durum bozulunca normal yani. herşey gönlünce olsun

gercekten cok merak edıyorum hem karadenızı hem yemeklerını oyyyy
kız kaçak menuleri yazmaya gerek yok zate ne buldum onu yedim cenaze evinde. habire laz böregi dolma geldi komşulardan tıkındık boğaz tokluğuna önümde koca bi göbek oldu zate canım sıkkın

Eksik menülerimi yazayım hemen kaptanım kızma

Perşembe
Sabah (7:45) kkk
Öğle (12:00) et sote, salata
Akşam (18:30) az tavuk, salata,yoğurt

Cuma
Öğle (12:00) 6 kaşık etli nohut, salata
Akşam (20:00) az pilav üzeri et kavurma, 3 sarma, 1 dilim baklava, ayran (kına gecesi için kuran okundu yemek verildi kardeşimin yemeğinden yedim artık)

Cumartesi
Öğle (14:00) az kuru fasulye
Akşam (19:30) birkaç minik pasta, iki çatal yaşpasta (düğündeydim)

Pazar
Sabah (10:00) kkk
Akşam (18:00) bir tabak bol yeşillikli kısır, yoğurt

kısır mııııııı

386.Etap Haftalık
Listesi

eylul sıla---- 62,6-------------------->
makres76----66-----------------|>
merinetya---75,5-------------------------->
35nur35----98,9-------------------------->98
neslihank4 ---77,5 ------------------------->77,0
senasevval----51.3----------------------------->
Sindi564----81,8------------------->79,8

Gamze----79,8------------------------->79
Ayyüzlüm----80--------------->

Gelsin yeni hedeflerimiz

görev kabul kaptanım

nur cum kaçamaklara mı başladın tavsiye etmemiştim oysa
bak önümde koca bi göbek oldu benim kilo aldım rizede
Niye kız, muhlamayı mı çok yedin yoksa, Ne zaman döndün ki, dün akşam kar bayağı inmiş şehre doğru. Bir akşam daha yağarsa yarın kar görebiliriz.

Canım başın sağolsun, rizeye mi geldin üzüldüm görümcene, Kaç yaşındaydı
sağol canım. 76 yaşında kaynımdı vefat eden şeker hastasıydı hiç dikkat etmedi şeker böbreklerini akciğerini ve karacigerini mahvedip işgörmez hale getirince öldü neticede yaşıda vardı.karatay hocamın anlattıklarını rizede yaşadım canlı diyebilirim. beni üzense tüm insanların çaresizce hasta olmasıydı dilim döndükçe anlattım hatta kefir istedi bitanesi yollucam dedim bu gün yarın kargolucam bakalım.

Niye kız, muhlamayı mı çok yedin yoksa, Ne zaman döndün ki, dün akşam kar bayağı inmiş şehre doğru. Bir akşam daha yağarsa yarın kar görebiliriz.
ben pazar geceyarısı 2 de çıktım havaalanına geldim 6 da uçaga bindim 10 da istanbuldan aktarmalı ant. geldim eve vardığımda 3 dü yarımyamalak uyudum işte gömdük geldik zavallıyı.muhlama,lazböreği,sarma,suböreği yedik 4 gün karın tokluğuna.

386.Etap Haftalık
Listesi

eylul sıla---- 62,6-------------------->
makres76----66-----------------|65,8>
merinetya---75,5-------------------------->
35nur35----98,9-------------------------->98
neslihank4 ---77,5 ------------------------->77,0
senasevval----51.3----------------------------->
Sindi564----81,8------------------->79,8

Gamze----79,8------------------------->79
Ayyüzlüm----80--------------->

Gelsin yeni hedeflerimiz

Temkinli gideyim biraz, bu hafta kendime güvenmiyorum

kızlar selam
geçen çarşambadan beri yoktum bu gün işbaşı yaptım baya geçmiş birikmiş okumaya çalışayım size selam etmek istedim özledim hepinizi
Biz de seni özledik neslimm hoşgeldin
oyy oyyyy derdım daglardan buyuk ama erıtıcem ben o dagları sımıtlerı
Aaahhh ahh sorma şekerim eritelim şu dağları ovaları bıktım ben de gari
Ayy sorma ya ben de bayramda eşimin akrabalrını her ziyaretimizde aynı şeyi yaşadım, çok zor hayır desen bir türlü demesen sana zarar, şaşırmıştım napacağımı..
kısır mııııııı

Bayılırııımmm kısıraaa

Burda insanlar çok fazla tatlı tüketiyorlar, rizede şeker hastalığı çok fazla. Anlatıyorsun ama kimse dinlemiyor ki,
Görümcen diye yazıldı burda sanki ben mi öyle hatırlıyorum. Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun.

Burada da genelde cenaze evlerine bunlar gidiyor işte. El üstü de verilebilen bir şey olduğu için sulu yemekten ziyade börek sarma gibi ki laz böreği zaten buranın olmazsa olmazıdır, bu tür yemekler getiriyorlar.

ama varya 13 yıllık evliyim toplamda bukadar laz böreği yemedim düğün 3 tepsi geldi hepsini ev halkı yedik öğle akşam sabah ye babam yeee

Kızlar yukarda revoflex xtreme reklamı var kullananınız varmı. 8 ay önce almıştım,ilk başlarda çok güzel kullandım etkisini de gördüm. Ama son zamanlarda karnımın üst bölgesinde garip bir ağrı var, özellikle bu aleti kullanırken karın kaslarımı sıktığımda belirginleşiyor o yüzden pek kullanamadım.

evet banum yanlış anlamış olsun ölen öldüğüyle kaldı işte.şeker en tatlı zehir diye boşa demiyor karatay hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…