Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bi fikrim yok tatlım

ben kısa yolu buldum dokunuyor hastayım diyorum ısrar etmiyorlar. öyle diyet miyet diyince üstüne geliyorlar en güzeli hastayım mideme dokunuyor gibi manevralar ısrarı keser

yaşasın yemek yemekkk kısssııırrr aksama yapayım barı malzememde var nasıl sabredıcem sımdı yaa oyyy oyyy

Bankalar alışveriş derken geldimmmm bakim neler yazdınız makresim hoşgeldin kuzum nasıl geçti düğün tepkiler nasıldı anlat bakalım
Düğün güzel geçti, tepkileri gördükçe daha da güzel geçti diyebilirim. Herkese anlatmaktan yoruldum. Bir ara mikrofonu alayım da tek tek anlatana kadar bir kerede anlatıp kurtulayım dedim o derece yani. Şaka bir yana kimse beni tanımıyor yok böyle bir şey ya. En son düğünümde makyaj yaptığımdan birde makyajlı görünce beni artık gelin ve damattan çok ben konuşuldum. Kızkardeşim diyor ki abla herkes seni anlatıyor bana. Bazıları diyor ki bekar sanacaklar görücü gelecek sana çocuğu bırak, bende diyorum ki olsun yeğenim derim. Çok güldürdüler beni yaa. Çoğu da artık bu kadar yeter daha kilo verme yüzün de zayıfladı diyor. Bende eski halime döndüm diyorum, yok eskiden böyle değildin diyorlar, 13 sene öncesini ben bile unuttum diyorum böyleymişim demekki kas kaybetmedim ki. Yaş faktörüde var tabi. O zamanki cildimle şimdiki bir mi. Bir de kilo alıp verince ister istemez biraz değişiklik olur tabiki.

Sarı kart mı aldım kaptanım, bu ara kötü gidiyorum gerçekten

malesef tatlım aylık %2 barajını geçemedin takım içi ilk 3 e girince siliniyor kuzum

kızlar selam
geçen çarşambadan beri yoktum bu gün işbaşı yaptım baya geçmiş birikmiş okumaya çalışayım size selam etmek istedim özledim hepinizi

hoşgeldin neslimmmm yokluğun çok belli tatlım

bu günki menumle işe başlayım kaptan mesaj alınmıştır

oyy oyyyy derdım daglardan buyuk ama erıtıcem ben o dagları sımıtlerı
o dağların hepsi ovaya dönüşecek nurum merak etme sen az sabır
bu hafta Allahın ıznıyle ılk ucteyız ıns

hadi inşallahhhh

haydı bakalım gorelım menulerını RengarenkNesli

öncekileri yazarsa neslim 1 hafta ağırlaştırılmış ceza alır

offf laz böreği yazıp durma neslim içimin yağları eridi bu hafta işin zor bastır spora

afiyetolsun cnm kardeşinin düğününde eli mahkum tatmak lazım afiyetolsun yaramasın inş tatlım dünkü menün süper rabbim ömür boyu sağlık mutluluk huzur versin kardeşine

yalnız en az hedef 400 gr kuzummm

selam kızlar nasılsınız
banucugum bayıldım % 2 tablona valla
ben doğurup gelcem valla oyalanmadan bana böyle gazlar lazım 72 kg olmuşum

oyyy kayıp şirinem gelmiş bi ce deyip yokoluyorsun iyiyiz kuzum sen nasılsın paşamın keyfi yerindemitablo için tşkler tatlım gel ge senin için yerim her zaman hazır canım benim hamişsin tatlım sağ salim al kucağına hem emzirme avantajın da olacak korkma o kadar fazla almamışsınki

allah razı olsun neslim gönder tabiii sonra çoğaltıp herkes faydalansın

bekleriz erikcim
banum bize çok hizmet ediyor ellerine sağlık olsun

seve seve kuzum ne demek
Heeee kısır, uzun zamandır yememiştim madem karatayda var affetmedim yedim

afiyetolsun kısır serbest bitanmem

Eritcez gariii gamzemmmmm

ama varya 13 yıllık evliyim toplamda bukadar laz böreği yemedim düğün 3 tepsi geldi hepsini ev halkı yedik öğle akşam sabah ye babam yeee

deme neslimmmmm şimdi de sabah öğle akşam koş babam koşşşş gülü seven dikenine katlanır tatlım

bitanem bir ara bende alayımd edim ama vazgeçtim lastikleri dayanmıyormuş evde varsa kullan bence aprı geçiciyse sorun yok karın kasların çalışıyor demektir ama uzun sürüyorsa yapma tatlım

evet banum yanlış anlamış olsun ölen öldüğüyle kaldı işte.şeker en tatlı zehir diye boşa demiyor karatay hocam

evet neslim ben görümcen zannettimtekrar başınız sağolsun

ben kısa yolu buldum dokunuyor hastayım diyorum ısrar etmiyorlar. öyle diyet miyet diyince üstüne geliyorlar en güzeli hastayım mideme dokunuyor gibi manevralar ısrarı keser

en sık başvurduğum yöntemdir benimde biraz pembe yalan oluyor ama napim

hosgeldın kaptanım.. neler aldın bakam

Hoşbuldum nurummm aman sorma battım yine sırf şu bereket olayı yüzünden aldım olsun bulunsun ne diyelimgenelde bakliyat türü aldım tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…