Şerbeti de bol iste göbek ondan gelmiş olabilir. Sporu artırmalısın yoksa bu hafta toparlaman zorlaşacak.ama varya 13 yıllık evliyim toplamda bukadar laz böreği yemedim düğün 3 tepsi geldi hepsini ev halkı yedik öğle akşam sabah ye babam yeee
bi fikrim yok tatlımKızlar yukarda revoflex xtreme reklamı var kullananınız varmı. 8 ay önce almıştım,ilk başlarda çok güzel kullandım etkisini de gördüm. Ama son zamanlarda karnımın üst bölgesinde garip bir ağrı var, özellikle bu aleti kullanırken karın kaslarımı sıktığımda belirginleşiyor o yüzden pek kullanamadım.
bende öyle dedim şu an itibariyle 4166 adım atmışım yer yer yürüdüm akşam yorgun olmazsam yaparım bişilerŞerbeti de bol iste göbek ondan gelmiş olabilir. Sporu artırmalısın yoksa bu hafta toparlaman zorlaşacak.
ben kısa yolu buldum dokunuyor hastayım diyorum ısrar etmiyorlar. öyle diyet miyet diyince üstüne geliyorlar en güzeli hastayım mideme dokunuyor gibi manevralar ısrarı keserBiz de seni özledik neslimm hoşgeldin
Aaahhh ahh sorma şekerim eritelim şu dağları ovaları bıktım ben de gari
Ayy sorma ya ben de bayramda eşimin akrabalrını her ziyaretimizde aynı şeyi yaşadım, çok zor hayır desen bir türlü demesen sana zarar, şaşırmıştım napacağımı..
Bayılırııımmm kısıraaa
bayılırım kısıra kaldıysa hemen uçayım sizeHeeee kısır, uzun zamandır yememiştim madem karatayda var affetmedim yedim
yaşasın yemek yemekkk kısssııırrr aksama yapayım barı malzememde var nasıl sabredıcem sımdı yaa oyyy oyyyBiz de seni özledik neslimm hoşgeldin
Ayy sorma ya ben de bayramda eşimin akrabalrını her ziyaretimizde aynı şeyi yaşadım, çok zor hayır desen bir türlü demesen sana zarar, şaşırmıştım napacağımı..
Bayılırııımmm kısıraaa
hosgeldın kaptanım.. neler aldın bakamBankalar alışveriş derken geldimmmm bakim neler yazdınız makresim hoşgeldin kuzum nasıl geçti düğün tepkiler nasıldı anlat bakalım
çok doğru gerçekten de karatay teyzem boşa konuşmuyor..evet banum yanlış anlamış olsun ölen öldüğüyle kaldı işte.şeker en tatlı zehir diye boşa demiyor karatay hocam
Çok mantıklı canım, bunu aklımda tutacağımben kısa yolu buldum dokunuyor hastayım diyorum ısrar etmiyorlar. öyle diyet miyet diyince üstüne geliyorlar en güzeli hastayım mideme dokunuyor gibi manevralar ısrarı keser
off ben de dün yapacaktım canım çekmişti ama bulgur pilavı vardı, bitmedi de bir türlü bitse de kısır yapsamyaşasın yemek yemekkk kısssııırrr aksama yapayım barı malzememde var nasıl sabredıcem sımdı yaa oyyy oyyy
ayy o pılavlarda bıtmedı mı bıtmıyor heee hele bulgur aman allahım dıyorum yanı....off ben de dün yapacaktım canım çekmişti ama bulgur pilavı vardı, bitmedi de bir türlü bitse de kısır yapsam
hiç bilmiyorum canım ama kaptanım bilir mutlakakızlar cla ve l-carnıte dıye takvıyelerı bılen varmı kullanayım mı
gamzzeeeeeee sevıyorum senı kızhiç bilmiyorum canım ama kaptanım bilir mutlaka
Düğün güzel geçti, tepkileri gördükçe daha da güzel geçti diyebilirim.Bankalar alışveriş derken geldimmmm bakim neler yazdınız makresim hoşgeldin kuzum nasıl geçti düğün tepkiler nasıldı anlat bakalım
offf sorma 3 kaşık yersem bitmez tabiayy o pılavlarda bıtmedı mı bıtmıyor heee hele bulgur aman allahım dıyorum yanı....
Kaldı kız sana yeter uç gel bekliyorum.bayılırım kısıra kaldıysa hemen uçayım size
ben de seni seviyoruuuummm canımın içigamzzeeeeeee sevıyorum senı kız
Sarı kart mı aldım kaptanım, bu ara kötü gidiyorum gerçekten
kızlar selam
geçen çarşambadan beri yoktum bu gün işbaşı yaptım baya geçmiş birikmiş okumaya çalışayım size selam etmek istedim özledim hepinizi
bu günki menumle işe başlayım kaptan mesaj alınmıştır
o dağların hepsi ovaya dönüşecek nurum merak etme sen az sabıroyy oyyyy derdım daglardan buyuk ama erıtıcem ben o dagları sımıtlerı
bu hafta Allahın ıznıyle ılk ucteyız ıns
tebrikler kızlar
selam canım sağlık olsun zor tabi ruhsal durum bozulunca normal yani. herşey gönlünce olsun
kız kaçak menuleri yazmaya gerek yok zate ne buldum onu yedim cenaze evinde. habire laz böregi dolma geldi komşulardan tıkındık boğaz tokluğuna önümde koca bi göbek oldu zate canım sıkkın
Eksik menülerimi yazayım hemen kaptanım kızma
Perşembe
Sabah (7:45) kkk
Öğle (12:00) et sote, salata
Akşam (18:30) az tavuk, salata,yoğurt
Cuma
Öğle (12:00) 6 kaşık etli nohut, salata
Akşam (20:00) az pilav üzeri et kavurma, 3 sarma, 1 dilim baklava, ayran (kına gecesi için kuran okundu yemek verildi kardeşimin yemeğinden yedim artık)
Cumartesi
Öğle (14:00) az kuru fasulye
Akşam (19:30) birkaç minik pasta, iki çatal yaşpasta (düğündeydim)
Pazar
Sabah (10:00) kkk
Akşam (18:00) bir tabak bol yeşillikli kısır, yoğurt
selam kızlar nasılsınız
banucugum bayıldım % 2 tablona valla
ben doğurup gelcem valla oyalanmadan bana böyle gazlar lazım 72 kg olmuşum
sağol canım. 76 yaşında kaynımdı vefat eden şeker hastasıydı hiç dikkat etmedi şeker böbreklerini akciğerini ve karacigerini mahvedip işgörmez hale getirince öldü neticede yaşıda vardı.karatay hocamın anlattıklarını rizede yaşadım canlı diyebilirim. beni üzense tüm insanların çaresizce hasta olmasıydı dilim döndükçe anlattım hatta kefir istedi bitanesi yollucam dedim bu gün yarın kargolucam bakalım.
bekleriz erikcim
banum bize çok hizmet ediyor ellerine sağlık olsun
Heeee kısır, uzun zamandır yememiştim madem karatayda var affetmedim yedim
Biz de seni özledik neslimm hoşgeldin
Bayılırııımmm kısıraaa
ama varya 13 yıllık evliyim toplamda bukadar laz böreği yemedim düğün 3 tepsi geldi hepsini ev halkı yedik öğle akşam sabah ye babam yeee
Kızlar yukarda revoflex xtreme reklamı var kullananınız varmı. 8 ay önce almıştım,ilk başlarda çok güzel kullandım etkisini de gördüm. Ama son zamanlarda karnımın üst bölgesinde garip bir ağrı var, özellikle bu aleti kullanırken karın kaslarımı sıktığımda belirginleşiyor o yüzden pek kullanamadım.
evet banum yanlış anlamış olsun ölen öldüğüyle kaldı işte.şeker en tatlı zehir diye boşa demiyor karatay hocam
ben kısa yolu buldum dokunuyor hastayım diyorum ısrar etmiyorlar. öyle diyet miyet diyince üstüne geliyorlar en güzeli hastayım mideme dokunuyor gibi manevralar ısrarı keser
hosgeldın kaptanım.. neler aldın bakam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?