Yok canım ya ben heralde uzun bir süre özlemem kendisini baya bıktım artık.. Biraz ayrı kalmamız gerek ara vermeliyiz ilişkimizeAhhh istanbul ahhh dışı seni içi beni yakar gamzem öyle deme istanbuluma :) şimdiden özledim :)
Aaa ne güzel cnm
Olsun Cnm benim :)
Ya bugun agrım oldu ama hala regl olmadım off
iyi geceler canımmmKızlar ben aliş yatmışım bi bavul boşaltayım :) sonra yatayım saat 10 bucuk oldu bende sizde leptini ihmal etmeyin olur mu öpüyorum cok
Çok geçmiş olsun canım, beslenmemiz ne kadar önemli gerçekten de.. Allah bir daha göstermesin aman dikkat et sağlığına
Aminn canımSağol tatlim gercekten kaybetmeden kiymeti bilinmiyor, elimizdeki en degerli şey sağlık
Allah herkese saglik sihat versin insalhh tüm dua ve dileklerimizi kabul buyursun insalh ... Aminn
Sana da iyi geceler canım ben de memnun oldummHerkese güzel geceler tatli uykular... sizleri tanidigima memnun oldum arkadaslar
ahahahah ya arkadası tanıyalım kendımızı tanıtalım dıye çnayak oldumn sızeNurcum sorguya bensiz başlamışsın şekerim
bızde memnun oldukkk bıraz daha kaynasınca sende boyle geyıge baglarsınHerkese güzel geceler tatli uykular... sizleri tanidigima memnun oldum arkadaslar
gunaydın kuzucummmm taze yengeGünaydın hanımlar nasılsınız bakalım? Ben bugün kızkardeşimin yoğun ısrarı üzerine yeşilköy pazarına gideceğim.. Çok kalabalık oluyor diye hiç gitmedim ama çok ısrar etti dayanacağız artık, oradan da akşam derse giderim o yüzden gün içinde burada olamayacağım. Öpüyorummm
pazartesi menüm:
sabah: küçük 1 tost ve çay ,öğlen :1 kase yulaf ezmeli yoğurt ,1 elma, akşam :kuru fasulye ve salata 1 dilim k. ekmek, çayın yanında 1 avuç fındık
2lt. su ve 70 dak. yürüyüş yaptım...
Salı menüm:
sabah : peynir ,zeytin ,1 kaşık pekmez ,1 dilim k. ekmek ve çay,öğlen :1 nar ,akşam :aşure yediğim için yemicem
bol su , 30 dak. yürüyüş
menuler fena sayılmaz. biliyormusun allahın sevgili kullarından biride sensin aramıza düştüğüne göre. biz sağlık delisi organik yaşamı hayata geçirmeye çalışan sağlık için ölen bi topiğiz.allaha şükür karatay var allahaşükür bilinçli insanlar var burada. biliyormusun 6 senedir ne ben nede bebişlerim doktor yüzü görmedik organik ve sağlıklıyaşama geçtikten sonra tek eksiğim karataymış onuda burda tanıdım insülin direncimi yendim. artık karbonhidrat delisi değilim şükürler olsun. kuzum kaptanın annesi rahatsız o gelsin sana karatay önerileri hakkında fikir edineceğin linkleri veriri sonra kitabı alıp okursun hayatında çok şey değişecek heyecanlan benceOzel yaptigim bisey yok canim yuruyus yapiyorum yediklerime dikkat ediyorum , karatayi bende takip ediyorum fakat belli bir diyetim yok ,ben sagliksiz beslendigim icin bagisikligim çöktü ve bu yuzden hastalanip kortizon kullandim.
simdi diyet yapmaya korkar oldum ...
bende iddalıyım 33/30 beden mavi moly model kotuma sabah girdim naberrrrrrBen hiç kaçamak yapmıyorum neslim bu hafta iddialıyımmm :) karnım baya içeri kaçtı çok mutluyum inşallah tartı da benim gibi düşünüyordur
yaşasın karatayBende asli memnun oldum gamze insalh canim verelim kurtulalim bu fazla kilocuklardan
Eklemlerim şişti canim yuruyemez hale geldim 10 günde , dengesiz beslendim ve bagisikligim coktu butun degerlerim düştü
gülommmm sanada günaydın.gözlerim yolda kaldıherkezcıklere kocamannnnn gunaydın
benımde benımdeeeeeeeeeeee fitnesligülommmm sanada günaydın.gözlerim yolda kaldı
kızlar cümlenize günaydın
kotumun resmini gördünmü watsaptan attım sizebenımde benımdeeeeeeeeeeee fitnesli
gördümm ve dibim düştüüüükotumun resmini gördünmü watsaptan attım size
oy kuzum sen 3 aya giyersin beeeee hızlı gidiyongördümm ve dibim düştüüüü
yavaşladı yaaoy kuzum sen 3 aya giyersin beeeee hızlı gidiyon
seni 40 bednde görmek için bekleyecem sonuna kadar fıstık çok merak ediyorum. elimizde büyüyeceksinyavaşladı yaaolsun ama sonunda gırıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?