ozaman sanada kocaman aferınBende tek seferde degil parcali anca 100.150 yaparim
Ah bu hatayı hepimiz cok yaptık canım sonucta bilinçsiz beslenme ve nefsimize yenilmez yüzünden inşallah bundan sonra istediğin şekilde zayıflarsın ama sana karatay ı öneririm çünkü o bir diyet değil sağlıklı beslenme biçimi hayatına uygulama yeterli bi araştır derimOzel yaptigim bisey yok canim yuruyus yapiyorum yediklerime dikkat ediyorum , karatayi bende takip ediyorum fakat belli bir diyetim yok ,ben sagliksiz beslendigim icin bagisikligim çöktü ve bu yuzden hastalanip kortizon kullandim.
simdi diyet yapmaya korkar oldum ...
tsk yavrumm sensın superOh afiyet olsun canım süpersin
Ben hiç kaçamak yapmıyorum neslim bu hafta iddialıyımmm :) karnım baya içeri kaçtı çok mutluyum inşallah tartı da benim gibi düşünüyordurkızlar çok sessizsiniz bu gün bakın 2 gün kaldı bana rakipseniz kaçamak yapmayın ona göre
Hoşgeldin fıstığım neslim seni cok bekledi :)ozaman sanada kocaman aferınvuhhuuuuu uçannesli
Benim tam tersimsin desene cnm haha cidden cok gıcık oldum karnımın şişliğin den cok korkuyorum gecen ay da regl öncesi böyle olmuştumBen hiç kaçamak yapmıyorum neslim bu hafta iddialıyımmm :) karnım baya içeri kaçtı çok mutluyum inşallah tartı da benim gibi düşünüyordur
Evet canım ya bugün ben de uğrayamadım, öğleden sonra iş görüşmem vardı git gel 3 saatim yolda geçti.. İstanbul bakalım sana daha ne kadar tahammül edeceğim!!Geçmişyapip geleyim dedim ama 1 sayfacikmis geçmiş kaptandan ugramayinca geçmiş olmuyo
Nurcum sorguya bensiz başlamışsın şekerimşekerım yas kac nerden katılıyosun aramıza evlımısın kac kılosun kc kılo olmak ıstıyosun
hb. canımın içi... ayyy tv ıle ugrastık .. yo ozel bı gun degıl bız arkadaslarala sık sık bulusuruz toplasırızHoşgeldin fıstığım neslim seni cok bekledi :)
Nasılsın iyi misin pek yoktun bugun cumartesi günü özel bi gün mü cnm
ohhooo gamze fıstık oldu bıle göbüş yok olmusBen hiç kaçamak yapmıyorum neslim bu hafta iddialıyımmm :) karnım baya içeri kaçtı çok mutluyum inşallah tartı da benim gibi düşünüyordur
Merhaba canım, yolumuz uzun bizimle kal beraber verelim kilocuklarıSlm canim ben 34 yasinda evli,2 çocuk anesiyim kocaeliden katiliyorum.
93 kiloyum 1.67 boyum , 65 kilo olmak istiyorum , yavas calisan bir metebolizmam var kilo vermekte zorlaniyorum .
sizleride tanimak isterim ....
Ben de bir dönem kortizon tedavisi gördüm canım bilirim berbat bir şey..Ne guzel vermisin neslihan masalhhbende gorurum insalh o kilolari bende kilo vermistim hedefime 5 kilo kalmistiki hastalandim canim 7 ay kortizon kullandim ve fazlasiyla geri aldim kilolarimi simdi iyyim cok sukur toparlandim ve tekrar eski fit halime donmek icin elimden geleni yapicam insalh, azmimiz daim olsun ..
Evet canım ben de geçen hafta senin gibiydim sinir oldum karnımı içime çekmekten bıkmıştım.. Reglim birkaç gün gecikince böyle oluyor ama bitti ya hemen fark etti..Benim tam tersimsin desene cnm haha cidden cok gıcık oldum karnımın şişliğin den cok korkuyorum gecen ay da regl öncesi böyle olmuştum
Yok olmuş demeyelim de azıcık içeri kaçtıohhooo gamze fıstık oldu bıle göbüş yok olmus
Merhaba canım, yolumuz uzun bizimle kal beraber verelim kilocuklarıinsülin direncine bir baktır derim kilo vermekte zorlanıyorsan.. Benim ismim Gamze bu arada memnun oldum.
Eklemlerim şişti canim yuruyemez hale geldim 10 günde , dengesiz beslendim ve bagisikligim coktu butun degerlerim düştüBen de bir dönem kortizon tedavisi gördüm canım bilirim berbat bir şey..Rahatsızlığın neydi?
Ahhh istanbul ahhh dışı seni içi beni yakar gamzem öyle deme istanbuluma :) şimdiden özledim :)Evet canım ya bugün ben de uğrayamadım, öğleden sonra iş görüşmem vardı git gel 3 saatim yolda geçti.. İstanbul bakalım sana daha ne kadar tahammül edeceğim!!
Aaa ne güzel cnmhb. canımın içi... ayyy tv ıle ugrastık .. yo ozel bı gun degıl bız arkadaslarala sık sık bulusuruz toplasırız
Olsun Cnm benim :)Ben tabletten giriyorum kizlar hatam olursa affola
Ya bugun agrım oldu ama hala regl olmadım offEvet canım ben de geçen hafta senin gibiydim sinir oldum karnımı içime çekmekten bıkmıştım.. Reglim birkaç gün gecikince böyle oluyor ama bitti ya hemen fark etti..
Çok geçmiş olsun canım, beslenmemiz ne kadar önemli gerçekten de.. Allah bir daha göstermesin aman dikkat et sağlığınaBende asli memnun oldum gamze insalh canim verelim kurtulalim bu fazla kilocuklardan
Eklemlerim şişti canim yuruyemez hale geldim 10 günde , dengesiz beslendim ve bagisikligim coktu butun degerlerim düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?