Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ah bu hatayı hepimiz cok yaptık canım sonucta bilinçsiz beslenme ve nefsimize yenilmez yüzünden inşallah bundan sonra istediğin şekilde zayıflarsın ama sana karatay ı öneririm çünkü o bir diyet değil sağlıklı beslenme biçimi hayatına uygulama yeterli bi araştır derim

kızlar çok sessizsiniz bu gün bakın 2 gün kaldı bana rakipseniz kaçamak yapmayın ona göre
Ben hiç kaçamak yapmıyorum neslim bu hafta iddialıyımmm :) karnım baya içeri kaçtı çok mutluyum inşallah tartı da benim gibi düşünüyordur

Ben hiç kaçamak yapmıyorum neslim bu hafta iddialıyımmm :) karnım baya içeri kaçtı çok mutluyum inşallah tartı da benim gibi düşünüyordur
Benim tam tersimsin desene cnm haha cidden cok gıcık oldum karnımın şişliğin den cok korkuyorum gecen ay da regl öncesi böyle olmuştum

Geçmişyapip geleyim dedim ama 1 sayfacikmis geçmiş kaptandan ugramayinca geçmiş olmuyo
Evet canım ya bugün ben de uğrayamadım, öğleden sonra iş görüşmem vardı git gel 3 saatim yolda geçti.. İstanbul bakalım sana daha ne kadar tahammül edeceğim!!

Slm canim ben 34 yasinda evli,2 çocuk anesiyim kocaeliden katiliyorum.
93 kiloyum 1.67 boyum , 65 kilo olmak istiyorum , yavas calisan bir metebolizmam var kilo vermekte zorlaniyorum .

sizleride tanimak isterim ....
Merhaba canım, yolumuz uzun bizimle kal beraber verelim kilocukları insülin direncine bir baktır derim kilo vermekte zorlanıyorsan.. Benim ismim Gamze bu arada memnun oldum.

Ben de bir dönem kortizon tedavisi gördüm canım bilirim berbat bir şey.. Rahatsızlığın neydi?

Benim tam tersimsin desene cnm haha cidden cok gıcık oldum karnımın şişliğin den cok korkuyorum gecen ay da regl öncesi böyle olmuştum
Evet canım ben de geçen hafta senin gibiydim sinir oldum karnımı içime çekmekten bıkmıştım.. Reglim birkaç gün gecikince böyle oluyor ama bitti ya hemen fark etti..

Merhaba canım, yolumuz uzun bizimle kal beraber verelim kilocukları insülin direncine bir baktır derim kilo vermekte zorlanıyorsan.. Benim ismim Gamze bu arada memnun oldum.

Bende asli memnun oldum gamze insalh canim verelim kurtulalim bu fazla kilocuklardan

Ben de bir dönem kortizon tedavisi gördüm canım bilirim berbat bir şey.. Rahatsızlığın neydi?
Eklemlerim şişti canim yuruyemez hale geldim 10 günde , dengesiz beslendim ve bagisikligim coktu butun degerlerim düştü

Evet canım ya bugün ben de uğrayamadım, öğleden sonra iş görüşmem vardı git gel 3 saatim yolda geçti.. İstanbul bakalım sana daha ne kadar tahammül edeceğim!!
Ahhh istanbul ahhh dışı seni içi beni yakar gamzem öyle deme istanbuluma :) şimdiden özledim :)
hb. canımın içi... ayyy tv ıle ugrastık .. yo ozel bı gun degıl bız arkadaslarala sık sık bulusuruz toplasırız
Aaa ne güzel cnm
Ben tabletten giriyorum kizlar hatam olursa affola
Olsun Cnm benim :)
Evet canım ben de geçen hafta senin gibiydim sinir oldum karnımı içime çekmekten bıkmıştım.. Reglim birkaç gün gecikince böyle oluyor ama bitti ya hemen fark etti..
Ya bugun agrım oldu ama hala regl olmadım off

Bende asli memnun oldum gamze insalh canim verelim kurtulalim bu fazla kilocuklardan

Eklemlerim şişti canim yuruyemez hale geldim 10 günde , dengesiz beslendim ve bagisikligim coktu butun degerlerim düştü
Çok geçmiş olsun canım, beslenmemiz ne kadar önemli gerçekten de.. Allah bir daha göstermesin aman dikkat et sağlığına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…