Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızz cımcımeeee ozledık senı

kaptan kovarmi bu sefer . Alintilarina bayiliyom kuzum
Enaz 3 gunkuserBende bayiliyom alintilarima bide cozum bulabilsem[/QUOTE]
aynen karışıyo kim demiş kime demiş

Öyle valla doğru söylüyorsun kaptanım izmire gelince zebekine , sen, ben otopark mafyası olalım bence
ben ofise 15dk yuruyom sırf otopark yuzunden annemin evin önüne koyuyom hergün yuruyom hem yuruyuste oluyor sende benzer çözüm bul kuzum. sabah 15 akşam 15 hiç yoksa yürüyom

Enaz 3 gunkuserBende bayiliyom alintilarima bide cozum bulabilsem
aynen karışıyo kim demiş kime demiş

ben ofise 15dk yuruyom sırf otopark yuzunden annemin evin önüne koyuyom hergün yuruyom hem yuruyuste oluyor sende benzer çözüm bul kuzum. sabah 15 akşam 15 hiç yoksa yürüyom [/QUOTE]
Ben de derse veya bir yere giderken arabayla gitmiyorum artık neslim, metrobüs durağına kadar gidiyorum araba ile, yürünecek bir yer değil malesef bizim burası ayı kaynıyor.. Sonra metrobüs ve tabana kuvvet Her gün en az 30 dk yürüyorum böylece iyi oluyor..

slm kızlar yüzüm yok gelmeye. menülerim berbattı hiiiiç paylaşacak gibi değildi. bende kaçtım. dünden beri ufak bir yaramazlık yapmaya karar verdim. lahana diyetine başladım. biraz motive olurum belki. sabah itibarı ile 1 kg kayıp görünüyor ama wc ye çıkmamıştım tartıldığımda.

Günaydın meleklerimmmmm

maşallah iyi kaynatmışsınız kızlar oku oku bitmedi herkese iyi uykular canlar aslı kaçar ...
yarın kursum var gündüz olmicam akşam görüşmek dileğiyle ...Allaha emanet olun...

Görüşürüz tatlım ne kursuna gidiyorsun bu arada
Günaydın sestralarımmm

Günaydın paçimmmm

ben pazar kızıyım valla ya alıskınım cokda sevıyorum

günaydınnlarrrr

Günaydın nurummmm

yanı... bende sevıyorum ıste gıdeyım karıstırayım kadınları ıteklıyım

ne ayıppp
cok zevklı oluyo

Ben de şayet birşey beğendiysem ve o başka bir bayanın elindeyse bıraksın diye kedinin ciğere baktığı gibi bakarım hakikaten zevkli oluyor fakat karatay sonrası pazar kültürüm gelişti diyebilirim

günaydın yoldaşlar. dün yoğun geçti bugün allah kerim. öğlen yarım kalan pazarlık yapılacak işallah bu ay da kırarım şeytanın bacağını.

Günaydın rengarenkimm hadi inşallah tatlım bol kazançlar

Aman tatlım o ayıların ne yapacağı belli olmaz tedbiri elden bırakma sen

Hoşgeldin kaçakkkk o ne biçim lafa yüzüm yok da ne demekmişburası senin yuvan yaramzalık da yapsan hemen gel ki toparlayalım kuzum wuuuuu 1 kilo süper bitanemm işe yaradı demekki çok sevindim kuzumm

ama çiğ kabak çekirdeği al en azından yedikten sonra pişmanlık olmaz canımcımm

Evet kaptanım malesef öyle, o yüzden ben de metrobüse kadar arabayla gidiyorum varsın 10 dakika az yürüyeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…