İyi geceler kaptanımmmİç gamzem aç aç uyunmaz leptin de çalışmaz haydi hepbirlikte kaçalımmm leptim zamanı iyi geceler tatlı rüyalar beril gamze aslı eylüll
ben pazar kızıyım valla ya alıskınım cokda sevıyorumben sevmiyom böyle kalabalık pazarları nurum ya otoparkta yer bulmam 40 dk. aldı inanabiliyor musun??
bende bayılırımmm afıyet olsun fıstıgımOoo nurumm sen de mi karnabahar yedin bayılırımm ben de yedimm
kızz cımcımeeee ozledık senıMerhaba kızlar aranıza katılamıyorum çok özledim buralarıAslıcım canım benim hoşgeldin aramıza bende hazırandan beri burada herkesin kafasını ütülüyorum 16 yaşındayım lisedeyim 57,50 la aralarına katıldım şimdi kaç olduğumu bilmiyorum hedefim 48
:) Herkesin farklı tabii hayatım zevk aldığı şeylerben pazar kızıyım valla ya alıskınım cokda sevıyorum
yanı... bende sevıyorum ıste gıdeyım karıstırayım kadınları ıteklıyım:) Herkesin farklı tabii hayatım zevk aldığı şeyler
yanı... bende sevıyorum ıste gıdeyım karıstırayım kadınları ıteklıyım
cok zevklı oluyoseni gidi yaramaz seni
Enaz 3 gunkuserkaptan kovarmi bu sefer . Alintilarina bayiliyom kuzum
ben ofise 15dk yuruyom sırf otopark yuzunden annemin evin önüne koyuyom hergün yuruyom hem yuruyuste oluyor sende benzer çözüm bul kuzum. sabah 15 akşam 15 hiç yoksa yürüyomÖyle valla doğru söylüyorsun kaptanım izmire gelincezebekine , sen, ben otopark mafyası olalım bence
aynen karışıyo kim demiş kime demişEnaz 3 gunkuserBende bayiliyom alintilarima bide cozum bulabilsem
Hadi bakalım inşallah neslimm bol şansgünaydın yoldaşlar. dün yoğun geçti bugün allah kerim. öğlen yarım kalan pazarlık yapılacak işallah bu ay da kırarım şeytanın bacağını.
maşallah iyi kaynatmışsınız kızlar oku oku bitmedi herkese iyi uykular canlar aslı kaçar ...
yarın kursum var gündüz olmicam akşam görüşmek dileğiyle ...Allaha emanet olun...
Günaydın sestralarımmm
ben pazar kızıyım valla ya alıskınım cokda sevıyorum
günaydınnlarrrr
yanı... bende sevıyorum ıste gıdeyım karıstırayım kadınları ıteklıyım
cok zevklı oluyo
günaydın yoldaşlar. dün yoğun geçti bugün allah kerim. öğlen yarım kalan pazarlık yapılacak işallah bu ay da kırarım şeytanın bacağını.
Ben de derse veya bir yere giderken arabayla gitmiyorum artık neslim, metrobüs durağına kadar gidiyorum araba ile, yürünecek bir yer değil malesef bizim burası ayı kaynıyor.. Sonra metrobüs ve tabana kuvvetHer gün en az 30 dk yürüyorum böylece iyi oluyor..
slm kızlar yüzüm yok gelmeye. menülerim berbattı hiiiiç paylaşacak gibi değildi. bende kaçtım. dünden beri ufak bir yaramazlık yapmaya karar verdim. lahana diyetine başladım. biraz motive olurum belki. sabah itibarı ile 1 kg kayıp görünüyor ama wc ye çıkmamıştım tartıldığımda.
Evet kaptanım malesef öyle, o yüzden ben de metrobüse kadar arabayla gidiyorum varsın 10 dakika az yürüyeyim..Günaydın meleklerimmmmm
Görüşürüz tatlım ne kursuna gidiyorsun bu arada
Günaydın paçimmmm
Günaydın nurummmm
ne ayıppp
Ben de şayet birşey beğendiysem ve o başka bir bayanın elindeyse bıraksın diye kedinin ciğere baktığı gibi bakarımhakikaten zevkli oluyor fakat karatay sonrası pazar kültürüm gelişti diyebilirim
Günaydın rengarenkimmhadi inşallah tatlım bol kazançlar
Aman tatlım o ayıların ne yapacağı belli olmaz tedbiri elden bırakma sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?