- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 41
Nedemek canim sen bizden uzak kalinca daha kotu oluyosun neolursan ol gel.bak bi kilo gitmiş.super yilmak yok öğretmenler gününe az kaldislm kızlar yüzüm yok gelmeye. menülerim berbattı hiiiiç paylaşacak gibi değildi. bende kaçtım. dünden beri ufak bir yaramazlık yapmaya karar verdim. lahana diyetine başladım. biraz motive olurum belki. sabah itibarı ile 1 kg kayıp görünüyor ama wc ye çıkmamıştım tartıldığımda.
Gunaydin kaptanimGünaydın meleklerimmmmm
Görüşürüz tatlım ne kursuna gidiyorsun bu arada
Günaydın paçimmmm
Günaydın nurummmm
ne ayıppp
Ben de şayet birşey beğendiysem ve o başka bir bayanın elindeyse bıraksın diye kedinin ciğere baktığı gibi bakarımhakikaten zevkli oluyor fakat karatay sonrası pazar kültürüm gelişti diyebilirim
Günaydın rengarenkimmhadi inşallah tatlım bol kazançlar
Aman tatlım o ayıların ne yapacağı belli olmaz tedbiri elden bırakma sen
Gunaydin kaptanim
Selam kizlar umarim herkes iyidir.acaip basim agriyo sabah yürüyüştengelince vardi simdi artti az uzanayim belki ggeçernane yagimida surdumm
Slm kızlar dünkü menüm
Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
8 badem
1 kase yoğurt
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
Salata
Ben de özledim kaptanım haftaya inşallah düzenli girebilirim cumartesi nişan var haftasonu da yokum anlayacağın inşallah pazartesi eski düzene tam dönerim artık :)
Hoşgeldin barbimm menüler eski haline dönmüşşspor yerine de bol ev işi yaptığını biliyorum tatlım bir an önce bitir de dön artık özledik sohbetini kuzum
Ben de özledim kaptanım haftaya inşallah düzenli girebilirim cumartesi nişan var haftasonu da yokum anlayacağın inşallah pazartesi eski düzene tam dönerim artık :)
aynen kaptanım evrewnın cekım yasasını kullanırım hemen baskası aldıgında hemencık bırakır bakıslarımla bıraktırırımGünaydın meleklerimmmmm
Görüşürüz tatlım ne kursuna gidiyorsun bu arada
Günaydın paçimmmm
Günaydın nurummmm
ne ayıppp
Ben de şayet birşey beğendiysem ve o başka bir bayanın elindeyse bıraksın diye kedinin ciğere baktığı gibi bakarımhakikaten zevkli oluyor fakat karatay sonrası pazar kültürüm gelişti diyebilirim
Günaydın rengarenkimmhadi inşallah tatlım bol kazançlar
Aman tatlım o ayıların ne yapacağı belli olmaz tedbiri elden bırakma sen
aynen kaptanım evrewnın cekım yasasını kullanırım hemen baskası aldıgında hemencık bırakır bakıslarımla bıraktırırım
IYIYIZ KUZUM ASIL SEN NASILSINSelam kizlar umarim herkes iyidir.acaip basim agriyo sabah yürüyüştengelince vardi simdi artti az uzanayim belki ggeçernane yagimida surdumm
AYYY BENIMDE BASIM AGRIYOR ASUREDEN MI NE BILEMEDIM
Günaydın tatlım hg
Sanırım mevsimsel gülüm herkesin başı ağrıyoruyumadan geçmez biraz kestir tatlım yürüyüşün üstüne süper olur
kaptanım ozamankı bakıslarımı gorme yaa resmen boyle oluyorum bak aynen bu
Senin bakışlarından sonra da insan seve seve bırakır nurumm
kaptanım ozamankı bakıslarımı gorme yaa resmen boyle oluyorum bak aynen bu
EVVVETTT GELELIM DUNKI MENUME
sabah kk kahvaltı ammaaaa yesıllıklerım yoktu bugun bende lımonu soydum bır guzel ındırdım mıdeye
aksam
anneme gıttık benım balım ardada gelmıstı bıyedım ondan bı yedım yazık yavrumun hıc sesıde cıkmıyo bastıra bastıra opuyrumnese annem dolma ve sarma yapmıstı ben 4 tane lahanasarması bır kucuk de patlıcan dolma yedım kocamanda yogurt bırde kucuk kase asure
Slim kızlar bende aranıza yeni katıldım
kaptanım ben kılo kılo eve lımon alırım yerım oyle bayılırım eksıyee
hiç zannetmiyorum nurum haksızlık ediyorsun kendine
afiyetolsun cnmm tatlı ihtiyacını ardayla gidermişsinsabah sabah 1 limon ansıl yiyebiliyorsun nurum
Hoşgeldin aramıza cnmm ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul etmen gerekli canım bir de kayıtlar için şu anki kilonu ve hedefini yazarsan sevinirim ben takım kaptanı sweet bu zayıflama serüveninde meleklerimle birlikte yardımcı olmaya çalışacağız azim senden destek bizden tatlım
deneme süremiz 2 hafta paylaşımın ve katılımın yeterli olursa 2 hafta sonunda takım listesine dahil olacaksın bitanem
allahtan ıletısım halındeyız sureklı yoksa ozlettırcen kendını sındımBen de özledim kaptanım haftaya inşallah düzenli girebilirim cumartesi nişan var haftasonu da yokum anlayacağın inşallah pazartesi eski düzene tam dönerim artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?