Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşbuldum..
Kilom 82.5 suan,hedefim şimdilik 65 : )
Ilk Sayfayı okudum,yeniyim bilmiyorum kabul ettim diye buton mu var ben mi göremedim

Tekrar hoşgeldin o zaman cnmm kurallarımızı kabul ettiğine göre deneme süren başladı
zamanla öğrenirsin cnm sorun yok bu süre zarfında her gün sonunda veya ertesi gün aldığın nefesi bile yazmalısın kurallarımız seni korkutmasın amacımız paylaşımı katılımı sağlamak motivasyonumuzu yüksek tutmak en önemlisi ise sağlıklı ve kalıcı kilo vermek kuzum

uyguladığın herhangi bir diyet varmı cnm

Bugün lahana kürüne başladım,birde ara öğünlerde yoğurt tarçın zerdeçal zencefil dörtlüsünü yemek,bu hafta azar azarda olsa ekmegi kesmekle hedeflendirdim kendimi..sorunum ekmek aslında.ins kararlıyım bu kiloda kalmak istemiyorum.bugun sohbetlerinizi sayfaları okuyum fırsat buldukça

lahana kürünü detoksa amaçlı yapıyorsun sanırım yalnız iki günden fazla yapma bitanem ayda iki ekz yapabilirsin yoğurt tarçın zerdeçal ve zencefil karışımını öğünlerinden yarım saat önce yersen daha iyi olur bitanem ara öğünlerde tüketirsen dokunabilir fakat tokluk sağladığını ve metabolizmayı hızlandırdığını biliyoruz ekmeği ve şekeri kesip biraz da spor ekleyebilirsen kilo kaybı otomatikman başlayacaktır cnm
okuyabildiğin kadar artık zorlama kendini cnm

Takımımızda çoğunluk ve ben karatay sağlıklı beslenmesini uyguluyoruz bitanem hiç denedinmi bilmiyorum tavsiye ederim

Evt, lahanayı dört beş gun detoks için denemeye başlamıştım,yoğurt konusunda dediğinizi yapacam,ip atlamaya çalışıyorum ama apartman olunca biraz zor oluyo,beeslenme tarzım karataya yakın ahhh bide ekmek yemesem,ama bırakıcam kendimi aynada böle görmek istemiyorum:)

3 gün yeterli kuzum fazla yapma tatlım ip atlamak yürüyüşten sonra tüm kasları çalıştıran en güzel spor
bi sağ bi sol atlarsan çoks es çıkmaz kuzum ama iki ayağınla birden aylayınca çok ses çıkıyor

1 molekül ekmeğin 180molekül su tuttuğunu görünce insanın ekmek yiyesi gelmiyor tatlım ayrıca ekmek daha çok acıktırıyor kesinlikle

günaydın yoldaşlar. dün yoğun geçti bugün allah kerim. öğlen yarım kalan pazarlık yapılacak işallah bu ay da kırarım şeytanın bacağını.
şerefsizi ofistn kovacaktım temizde dövecektim o derece pazarlık yaptık yani gene hüsran ne berbat bi meslek bu vallahi of offff

hoşgeldiniz aramıza
bende eger evde atlayacaksam ip ayağıma spor giyiyorum hem tabanlarım acımıyor hem gürültü çıkmıyor tavsiye ederim

hadi maşallah
Selam kizlar umarim herkes iyidir.acaip basim agriyo sabah yürüyüştengelince vardi simdi artti az uzanayim belki ggeçernane yagimida surdumm
topikte baş ağrısı salğını var bende var inceden inceye geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…