Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Oyyyyy makarna salatası mııııı???? Bayılırımmm ama aylar oldu yemedim allahım bu nasıl zor bir iş yahu

Hedefimi yazmışsın yine kaptanım, Tşk ederim canım benim.

Çalışınca yatılı misafir zor oluyor çok iyi anlıyorum seni canım. yoruluyorsun ama misafir de bereketiyle geliyor. Ben en çok yemek konusunda sıkıntı çekiyorum. Ne pişirsem derdi başlıyor. Biraz da abartıyorum üstüne tam bir yorgunluk oluyor, sende aynı yapmışsın galiba.

bendede günaydın ve iyi hafta başları. cumaya maraton başladı haftasonu kaçamak yapanların acil eylem planı yapması şart haydi kızlar
Evet canım benim acil plana ihtiyacım var. 45 dak plates yapıyorum ama yetmeyecek, hafta sonu tam bir fiyaskoydu zaten. Bana ne olduğunu bir çözebilsem, nazara geldim galiba Bir haftadır oruç tutuyorum yedim hemen yattım bir de çok abartılı da yemiş olabilirim, Yarın diyetisyene gidecem kendimi sıfırlamam gerekiyor.

evet mısafır evın bereketıdır.. bende cok abartıyorum yemek ısını... ıstıyorumkı cok cesıt olsun hem goz hem karın doysun... ınsanları mutlu etmek benı cok mutlu edıyor kendımı paralıyorum resmen..

ben kendimi yurumeye veriyom azda ip atlama iyi geliyor kaçamalardan sonra

Beş dk mola

Oyyyyy makarna salatası mııııı???? Bayılırımmm ama aylar oldu yemedim allahım bu nasıl zor bir iş yahu

zor değil Gamzem sadece seçim hakkımızı kullanıyoruz yedikten sonra pişman olmaktansa yemeyip kendine gurur duymak daha güzel değilmi

Selam kızlar, işler yoğundu sabahtan beri uğrayamadım. Herkes iyidir inşallah, hızla geçmişe bakıp geleyim. Site yine mi değişmiş, kimler var göremiyorum

slm tatlım hoşgeldinnn çok şükür hepimiz iyiyiz oğluşun nasıl oldu üzülmüştür yine sen işe gelince

Hedefimi yazmışsın yine kaptanım, Tşk ederim canım benim.

rica edeirm kuzum

Canım hamsiyi tavaya yağlı kağıt koyup yağsız da pişirebilirsin.

evet aslında yağlı kağıtta kullanmamamız lazım ama arada ben de kullanıyorum işte neslim duymasın

Düğünde nazar değdirdiler sana tatlım gidip geldin toparlanamadın

Kimsecikler yok, ben olmadım mı geçmiş dolup taşıyor ben gelince kimsecikler olmuyor yaa Herkes meşgul anlaşılan, bende biraz ders çalışayım fırsat bulmuşken görüşürüz...

bu aralar hepimiz aynı anda karşılaşamıyoruz kuzum

Misafirine verdiğin değeri gösterir nurcum bereketi kat kat kalır zaten

aynen musterideydim kuzum ben

böyel deyince hep senin dediğin aklıma geliyor nasıl varmı hayırlı haber neslim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…