Ayy ne güzel sözler bunlar böyle canımmslmmmhb canım tskr ederm sende hoşgeldin
Sağlıklı ,neşeli ,güzel bir hafta dilerimtakım arkadaşlarıma ve yüreği sevvgi dolu herkeseee
nasılsınız güzel insanlar topluluğu
Oyy ne güzel menü bayıldım sevdiğim her şey bir araya gelmiş sankiSelam kizlar menumu hemencik yazwyim
sabah kefir corekotu
7.30 da kk kahvaltisi
2.30da 5 mercimek kofte ayran
7.30 da kiymali patates yemegi bokoli haslama ve yogurtlu semiz
spor sabahb15 dk yurume esneme
aksam 35dk lesli ve esneme
İyi geceler kaptanııım ben nöbetçi kalırım ne de olsa gecelerin kadınıyımİyi geceler meleklerimmmm yarın grşrz tatlı rüyalar
İyi geceler meleklerimmmm yarın grşrz tatlı rüyalar
Ayy ne güzel sözler bunlar böyle canımmsana da musmutlu bir hafta dilerim tatlım ben iyiyim sen nasılsın?
Amin tatlım ben de kaçıyorum yorulmuşum gözlerim kapanıyor :) iyi geceleeerIyigeceler canim huzurlu uykular...
Saol tatlim iyyim cok sukur cok tskler canim hep beraberguzel bir hafta guzel bir cumamiz olsun insalhhh
İyi geceler kaptanııım ben nöbetçi kalırım ne de olsa gecelerin kadınıyımdersten geç gelince böyle geçe kalıyorum napalım nöbetçi kk cı oldum
aynen kuzum zaten an ıtıbarıyle makarna salatası degıl kare kare cikolatalar uçuşuyoahahaha charlessızım mıkeşke öyle yapaydım adımı ahaha daha güzelmiş biz bu sınavı başarıyla geçtik nurumm makarna salatası da neymiş!!
cnm dılım boyutun ne kadarIyi geceler kızlar,
Bugünkü menüm
Sbh ac karnına lahana suyu
Yarım saat sonra bir has yumurta zeytın peynir yeşillik Salatalık üç dilim cısss
Arada yoğurt
Öğlen bir mandalina yarım yeşil elma
Ara yine yoğurt
Aksam önce lahana suyu
Yarım saat sonra Çorba haşlanmış patates salatası
Gun içinde 2 bitki cayı 1 tanede nar suyu eklenmiş yesil cay bir Türk kahvesi
Buarada Narlı yesıl cayın tadını cok güzeldi
100 mekik, sbh aksamda Leslie walk at home videosu
cuma senin bildirimi 4 göz beklicem aslıcamIyigeceler canim huzurlu uykular...
Saol tatlim iyyim cok sukur cok tskler canim hep beraberguzel bir hafta guzel bir cumamiz olsun insalhhh
senin menude güzel kuzum ben tavuk yemedim nicedir köy tavuğu bulmak sıkıntı hazırlara elimde dilimde varmıyor zaten bi araştırıyım bu hafta tavuk bende yiyimBugünkü menüm
Sabah 2 dilim fırında yumurtalı peynirli ekmek
Ara 1 kase zerdeçal,zencefil,tarçınlı yoğurt
Akşam 1 tabak mantarlı körili tavuk, salata
Bugün maydanoz kaynattım içtim 2 bardak
Su 2.5 lt Spor leslie ile 3 mil cezamı çektim :)
sütcü yokmu orda kuzum. bende bu gün kefir mayası yolladım gamze ve nur a onlarda başlıcak kefiregünaydıııın bu gün çok işim var çok. oğlum okulda durmak istiyom dedi öğle arası. bende korkuyorum sıla da durmak istiyo diye bahane eder okulda başını beklerim. hem güneşletim biraz dilayı küflenmesin demiyeni ayakkabılarını deneme fırsatı olur hem küçük cimcimeye. onun da çok hoşuna gidecek. sonra hastaneye sılanın tahlillerini almaya gidecem. veeeee bu gün ilk kefirimi mayalayacam allah nasip ederse. eee bunun içinde süt almam lazım. sütçüüüüüüüü nerdesin sütçü
Hazır dilimlenmiş cnm,avuç içinden biraz küçükcnm dılım boyutun ne kadar
ozaman bu harika mekik programıı sana hediye ediyorum bak bakalımBende menumu yazayim canlar
Sabah : 2 bardak su , peynir ,zeytin 8 adet ,1 dilim yumurtali ekmek , yesillik
Öğlen: yulaf ezmeli , tarcinli yoğurt bir kase
Aksam : 1 kase ezogelin corba , bol salata , ciger kavurma
2.5 lt su , 1 fincan yesil cay ,45 dak yuruyus20 mekik
bende mekik cekmeye basladim zamanla yukselticem sayisini
turpotu istiyorum bende çokkk özledim sarımsaklı limonlu yağlı mmmmmmmdunkı menum
sabah kk kahvaltısı 1 kucuk eksı nar
aksam gorumceme davetlıydık
turpotu salatası
engınar yemegı
4 adet fırında kofte
mercımek corbası
sabah yuruyus yapamadım reglden dolayı agrılarım var tabıkı sporda yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?