Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

slmmmhb canım tskr ederm sende hoşgeldin

Sağlıklı ,neşeli ,güzel bir hafta dilerim takım arkadaşlarıma ve yüreği sevvgi dolu herkeseee

nasılsınız güzel insanlar topluluğu
Ayy ne güzel sözler bunlar böyle canımm sana da musmutlu bir hafta dilerim tatlım ben iyiyim sen nasılsın?

Selam kizlar menumu hemencik yazwyim
sabah kefir corekotu
7.30 da kk kahvaltisi
2.30da 5 mercimek kofte ayran
7.30 da kiymali patates yemegi bokoli haslama ve yogurtlu semiz
spor sabahb15 dk yurume esneme
aksam 35dk lesli ve esneme
Oyy ne güzel menü bayıldım sevdiğim her şey bir araya gelmiş sanki

Iyi geceler kızlar,
Bugünkü menüm
Sbh ac karnına lahana suyu
Yarım saat sonra bir has yumurta zeytın peynir yeşillik Salatalık üç dilim cısss
Arada yoğurt
Öğlen bir mandalina yarım yeşil elma
Ara yine yoğurt
Aksam önce lahana suyu
Yarım saat sonra Çorba haşlanmış patates salatası
Gun içinde 2 bitki cayı 1 tanede nar suyu eklenmiş yesil cay bir Türk kahvesi
Buarada Narlı yesıl cayın tadını cok güzeldi
100 mekik, sbh aksamda Leslie walk at home videosu

Ekmegi Öğlen aksam yemedim bu beynim için büyük bi adım gerçi sbh üç dilim yedim ama onuda bırakacam inş...
Haftaici daha bi düzen oluyo yarın ip atlamayıda eklicem inş

cnm dılım boyutun ne kadar

günaydıııın bu gün çok işim var çok. oğlum okulda durmak istiyom dedi öğle arası. bende korkuyorum sıla da durmak istiyo diye bahane eder okulda başını beklerim. hem güneşletim biraz dilayı küflenmesin demi yeni ayakkabılarını deneme fırsatı olur hem küçük cimcimeye. onun da çok hoşuna gidecek. sonra hastaneye sılanın tahlillerini almaya gidecem. veeeee bu gün ilk kefirimi mayalayacam allah nasip ederse. eee bunun içinde süt almam lazım. sütçüüüüüüüü nerdesin sütçü

Iyigeceler canim huzurlu uykular...

Saol tatlim iyyim cok sukur cok tskler canim hep beraber guzel bir hafta guzel bir cumamiz olsun insalhhh
cuma senin bildirimi 4 göz beklicem aslıcam
senin menude güzel kuzum ben tavuk yemedim nicedir köy tavuğu bulmak sıkıntı hazırlara elimde dilimde varmıyor zaten bi araştırıyım bu hafta tavuk bende yiyim

sütcü yokmu orda kuzum. bende bu gün kefir mayası yolladım gamze ve nur a onlarda başlıcak kefire

ozaman bu harika mekik programıı sana hediye ediyorum bak bakalım

turpotu istiyorum bende çokkk özledim sarımsaklı limonlu yağlı mmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…