Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sindim tereyag bal ekmeksiz gitmez

ahahaha charlessızım mı keşke öyle yapaydım adımı ahaha daha güzelmiş biz bu sınavı başarıyla geçtik nurumm makarna salatası da neymiş!!

benim çok hoşuma gitti bu nik kuzummm
Bende menumu yazayim canlar

afiyetolsun Aslıcımm menn gayet güzel kardiyo tarzı spor yapabilsen harika olur cumaya tartıyı merak ediyorum

cezanı çektiğin için ekmeğe bişey demiyorum tatlımm afiyetolsunn

bulutum sakın yanlış anlama ama 3 dilim ekmek ve patates salatası yedikten sonra boşuna kendine işknece edip lahana suyu içme bitanem tatlı patates bile olsa bizim amacımız mevcut kilomuzu korumak değil depolardakini harcamak kuzum ekmekleri azaltabilirsen süper olur

afiyetolsun cnm çayı test etmişsin spor da süperr

Ekmegi Öğlen aksam yemedim bu beynim için büyük bi adım gerçi sbh üç dilim yedim ama onuda bırakacam inş...
Haftaici daha bi düzen oluyo yarın ip atlamayıda eklicem inş

hadi inş tatlım ip atlamak süper tüm kasları çalıştırıyor yavaş yavaş başla sonra artır sayıyı bitanem

hadi şifa olsun kefirin inş bitanemmm ah o sütçüler valla randevuyla geliyolar artıksonuçlar nasıl çıktı bitanemm ben gelemeidm hiç bugün

sweeeeet kız menü paylaşimmi. lahana da çok ihtiyaç varmı ki. ya da paylaşim yaaa
dünkü menüm
lahana çorbası, mandalina, trabzon hurması, bir avuç kabak çekirdeği. tek kaçamağım çekirdekti

paylaşacaksın tabiki kuzummm bak paylaşmasan cennet elmeasını görmeyecektik4 çekirdek çiğdi de ne olur kalpten gitmeyeyim

sütcü yokmu orda kuzum. bende bu gün kefir mayası yolladım gamze ve nur a onlarda başlıcak kefire

allah razı olsun senden gökkuşağım

turpotu tazecik buladun tabiii nurummm bayılırım ama ağaç gibi pazardakiler almıyorum o yüzden
halan gidince yaparsın sporunu kuzum

turpotu istiyorum bende çokkk özledim sarımsaklı limonlu yağlı mmmmmmm

bir bu üçlü birde sarımsaklı yoğurt ikilisi neye girse yenir afiyetle

prolar görüyor ozaman ha ama bu haksızlıkkkkkk

haksızlık olduğu konusunda haklısın neslimmm

sabah kahvaltın çok zayıf barbimmm akşam güzel afiyetolsun cnm

bayılırım denız mahsullerıne kuzum da karatay teyze bal yemeyın dıyor

hakiki balsa şifa niyetine yiyebilirsin nurum her yaratılan nimetin bir faydası olduğuna inanıyorum
benim organik bulmam imkansız tabiii

menu süper bal doğalsa şifa olsun cnm arada yemek lazım

herzaman karatay dinlenmez ki ama dimi arada şifa olsun diye herşeyden yemek lazım bend öyle yapanlardanım

diimi kuzummmm

KEfir izmirlerden galiba şifa olsun.benimkiler olduu bulamazsam bende istiycem ya izmirden ya antalyadan:):)

tabiki bitanemm az büyüsün hemen yollarız
Sindim tereyag bal ekmeksiz gitmez

bak sennnnn barbimi teşvik demek

Neyse gecmis bitti menuvyazip kacayimm

ben yeni gelmiştim ama

Menüm sabah
1 pogaca
Oglen 1 bardak ayran 1 mandalina 1 kare bitter
Aksam lorlu biber ayran 1 dilim ekmek

Spor 70 dk yuruyus
300 yarim mekik
Tiffany mekik videosu
Trambolinde 200 ziplama

poğaça yemesen ekmek yiyecektin zaten kuzum o yüzden ceza yok dön şu bakliyat salatalarına

bu arada sana bir müjdem var çikolata migren ağrısını tetikliyor

Niye yanlış anlayım kaptanım tabiki yanlış gördüğün yeri söyle..
Ekmek yemedim diye has patates yemiştim walla cok zorlanıyorum ama tutuyorum kendimi
Cuma günü kilo vermiş olmak istiyorum

sbh bi yum yeşillik peynir zeytin iki dilim ekmek
Öğlen yarım muz
Arada yoğurt
Aksam taze fasulye bol salata
3 bitki cayı,lahana Suları
100 mekik, Leslie videosu bi kere
Sbhki yediklerimi ekmeksiz yiyemiyorum hele yumurtayı

sbh bi yum yeşillik peynir zeytin iki dilim ekmek
Öğlen yarım muz
Arada yoğurt
Aksam taze fasulye bol salata
3 bitki cayı,lahana Suları
100 mekik, Leslie videosu bi kere
Sbhki yediklerimi ekmeksiz yiyemiyorum hele yumurtayı

lahana suyu içmedinmi kuzum bugün düne göre bugün menün daha iyi cnm muz ve yoğurtu birlikte yediysen harika bir menü afiyetolsun cnm haklısın yumurtayı omlet tarzı yapsan öyle de zorlanırmısın acaba bol yeşillikli peynirli börek gibi oluyor yanında ekmek yemezsin ne dersin

Ekmek yemedim diye has patates yemiştim walla cok zorlanıyorum ama tutuyorum kendimi

akşamları yeşil mercimek salatası kuru börülce salatası bunları eklersen ekmek yemene gerek kalmaz cnm benim

Son düzenleme:
Bitter benim şakak agrima cok iyi geliyo

Lahana suyunu içtim cnm,bugün ip atlamaya başlıcaktım olmadı çocuğumu kontrole götürdüm çıkmışken bazı işlerimi halledeyim derken zaman geçti...lahana suyunu içiyorum yoğurt ( zerdeçal zencefil tarcınllı) onu yiyorum bi gündüz bi yatmadan iki üç saat önce..

Ben burdayım :)

tatlim zorlanirsan kendini çiğ olan kuruyemislerden yemeye ver avcun kadar ekle yemeklerin yanina doyurucu olur

Ben okadar hantaldimki ipe basladigimda simdi daha iyiyim azar azar setler seklinde artir

Bitter benim şakak agrima cok iyi geliyo

Saraçoğlu migreni tetikler diyor neslim

Naber kizlar kim var kör oldum yaaa

ben burdayım tatlım

ohhh süper her yönden bomba gibi geliyorsun cumaya hayırdır kuzumuzun nesi var genel kontrolmü bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…