- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
İyi geceler hatunlar,
@ Başkan
metrobüs kuyruğu gibi alıntı yapmışsın maşallahBen de onu alıntılayıp, kendi alıntımı bulup sana alıntılasaydım ben zaten bu zekayla şu an çalışma masamda atom mıncıklıyor olurdum
Doktorum çok beyefendi, çok şahane, çok deneyimli oyy gelse evimde beslerim tarzı bir adamcağızdı. Odaya dalıp çemkiren, ben bu testleri istiyorum huleeyn diye çemkiren bendimNe yapayım bazı genetik araştırmalar ciddi paralardan başlıyor. Fakir ama bilinçli bir hasta olarak doktoru biraz korkutup, biraz deli şakaları ile güldürüp istediğimi aldım neticesinde Şimdi 1.5 ay bekleyip sonuçlarla birlikte macera devam edecek inşallah
Saçım için de dermo bilmemne denen bir şey var sanırım (kendine teşhis koyan manyak Winston) hani bebelerin kafasında konak derdi eskiler böyle kabuk kabuk olur, kepek gibi değil farklı bir yaratık oluşumu. İşte onlar zannımca stresten azıyorlar, benim son 2 ayda hem saçlarım çok dökülür oldu hem de kardan adam gibi o beyazcıklarla kafam kaplandı. O yüzden kadın doğumculara ara verip biraz da cildiyecileri korkutacağım bu ara anlayacağın.
Bu arada Gün sonu z raporum;
sabah-öğlen (brunch) (havamı yesinler)
yeşilçay
2 yumurta ve 1 kaşık kepekten omlet
akşam
2 parça haşlanmış tavuk göğsü
1 kase yoğurt
su 3 litre
Yürüyüş az yaptım, egzersiz de çok yalandan bacak hareketleri falan. Havalar soğudukça inine çekilen ayı gibi hissediyorum kendimi. Örtün uyuyayım modundayım. Sanırsın yazın spor manyağıyım, yoo yazın da sevmiyorum sporu. Neyse günü böyle kapatıyorum özetle.
Evet yulaf kepeği. Yumurtalar malum sarı su gibi bir şey. Bari hem tok tutsun, hem kabızlığı önlesin hem de omlet biraz kalın ve lezzetli olsun diye koyuyorum yoksa kepek için ilk duyduğunda anneannem "biz köyde hayvana verirdik o bile kepeği yemezdi, ıyy onu mu yiyeceksin şimdi?" demişti
Afiyetolsun tatlım z raporun süper yulaf kepeği sanırımben yazın seviyorum ama kışın saç kurutma derdi beni öldürüyor duş sonrası şu 3 aylık programım bir bitse hayırlısıyla
Evet yulaf kepeği. Yumurtalar malum sarı su gibi bir şey. Bari hem tok tutsun, hem kabızlığı önlesin hem de omlet biraz kalın ve lezzetli olsun diye koyuyorum yoksa kepek için ilk duyduğunda anneannem "biz köyde hayvana verirdik o bile kepeği yemezdi, ıyy onu mu yiyeceksin şimdi?" demiştitoto büyük olunca hayvan yemi bile yiyor insanoğlu işte böyle
Canım saç derinde egzama olabilir, bende de aynı problem var cildiyecim egzama var dedi her yerimde olduğu gibi, nizoral vs gibi medikal şampuanlar iyi geliyor. Bir görün bakalım cildiyeciye belki ona benzer birşeydir..İyi geceler hatunlar,
@ Başkan
metrobüs kuyruğu gibi alıntı yapmışsın maşallahBen de onu alıntılayıp, kendi alıntımı bulup sana alıntılasaydım ben zaten bu zekayla şu an çalışma masamda atom mıncıklıyor olurdum
Doktorum çok beyefendi, çok şahane, çok deneyimli oyy gelse evimde beslerim tarzı bir adamcağızdı. Odaya dalıp çemkiren, ben bu testleri istiyorum huleeyn diye çemkiren bendimNe yapayım bazı genetik araştırmalar ciddi paralardan başlıyor. Fakir ama bilinçli bir hasta olarak doktoru biraz korkutup, biraz deli şakaları ile güldürüp istediğimi aldım neticesinde Şimdi 1.5 ay bekleyip sonuçlarla birlikte macera devam edecek inşallah
Saçım için de dermo bilmemne denen bir şey var sanırım (kendine teşhis koyan manyak Winston) hani bebelerin kafasında konak derdi eskiler böyle kabuk kabuk olur, kepek gibi değil farklı bir yaratık oluşumu. İşte onlar zannımca stresten azıyorlar, benim son 2 ayda hem saçlarım çok dökülür oldu hem de kardan adam gibi o beyazcıklarla kafam kaplandı. O yüzden kadın doğumculara ara verip biraz da cildiyecileri korkutacağım bu ara anlayacağın.
ben varim ben ben. her seferinde c bes damar patlattirmadan kalkmam masadanTünaydınlar (Bu mesaj alıntısız genele hitap amaçlıdır)
Güzel bir geç kahvaltı sonrası kalan hastane işlerimi hallettim. Vücudu ben gibi iri olup, damarları ince, hassas olan var mı yahu? Her seferinde her yerim delik deşik oluyor. O bünyeye bu ince sümsük damarlar tam bir zıtlık abidesiNeyse şükür halloldu. Şimdi sonuçları bekleyeceğim.
10 gün sonra da cildiyeye gidip saçlarımı göstereceğim. Bu ara kendimi yaşlı haminneler gibi hissediyorum. Hastaneler bedava diye sabah 9da otobüse biner, ilaçlarını toplaya toplaya her doktora kendini gösteren sevimli teyzeler var ya, ahanda onlardan oldumOnlar gene sevimli, ben elde dosya, ajanda, yazılar, makaleler...Yani hem hasta hem bilmiş sevimsiz hasta modeli. Allah benle uğraşan doktor ve sağlık personeline yardım etsim, işleri zor.
Hepimize güzel, az kalorili bol hareketli huzurlu bir gün diliyorum.
Merhaba bulutcumm hoşgeldinIyi Akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sbh lahana suyu
Bi Kayısı kıv. yumurta bol yeşillik yesil cay 2 dilim ekmek
Öglen yoğurt karışımı yarım muz
Aksama doğru bi hurma
Aksam taze fasulye sade yoğurt
Gün içinde 2 bitki cayı 1 Türk kahvesi 1 portakal greyfurt suyu
150 mekik yarım saat yürüyüş gerçi bebek arabasıyla tempolu olmadı ama:)
Cok heyecanliyim yarin cumaaaSlmmguzel aksamlar kizlar cok yorgunum bugun kurstaydim sac baş fön derken aksami ettik
nasilsiniz gecmis oyle ilerlemiski oku oku bitermi bilemedimyarin buyuk gun bakalim kimler ulasti hedefine
sobe bulutumIyi Akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sbh lahana suyu
Aksama doğru bi hurma
ne olurmuyum kuzum inan anlamadımsweetim baslamaz olurmuyum ayin altisinda badladim. daha bir kez verebildim gerci d viti daha etki etmedi. allah kismet ederse yeniden verecem yakinda.
kizlar b gun acliktan zafiyet gecirecektim yaa. sut ve muz vardi menude iyyyyy dutten nefret ediyom heleki light sa daha cok. nerdeyse aksama kadar disardaydim. aksam cocuklari siemaya goturdum. ari maya gelmisti ve don gunuymus. film cikisi cocuklar illa lokantaya gidelim diye tutturdular. ama ben nasil yalvariyoum nolur yarin gidelim. yarin et gunum diye. kendimi sefil hissettim. ama bu arada karatay beslenmesinin nasil bir nuru nimet oldugunu essekler gibi anladim. umarim bu anlayidim kisa surmez. insanin tek tip beslenmesi ne otu ve zormus
Iyi Akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sbh lahana suyu
Aksama doğru bi hurma
Saol cnm ekmegide kesersem tam olacak gerçi bu hafta ekmegi azaltmaktı,oda oldu sanırım benim gibi ekmek düşkünü biri için..ama şunu anladım kahvaltıda ekmeksiz yapamam yumurta her turlu hali ekmeksiz yenmiyo:)Merhaba bulutcumm hoşgeldinmenün ne kadar güzel ve dengeli canım umarım karşılığını görürsün
Bende menu yazayim
sabah karatay kahvaltisi
11 de 1 muz
1.30da etsote 3 kasik bulgur marulsalatasi
18.00 de sulu kofte 1 kasik bulgur salata
spor sabah 15dk yurume
ogle 20 dk yurume
aksam 40dk yurume
Ben basaracagina inâniyorum bulut sende sasiracaksinSaol cnm ekmegide kesersem tam olacak gerçi bu hafta ekmegi azaltmaktı,oda oldu sanırım benim gibi ekmek düşkünü biri için..ama şunu anladım kahvaltıda ekmeksiz yapamam yumurta her turlu hali ekmeksiz yenmiyo:)
Netten bakıyorumda suan ki diyetini Canan Karatayın sitesindeki listeyimi yapıyosunuz
Ayrıca muzun yanında yoğurt sweetin uyarmasıyla :) gitgide menüm düzgün olacak inş
sorma leptin kacti agactan muz yeme hevesine olsun degerdiii
sabah leptin çalıştıramamışsın neslimmmmm
Olur canım yavaş yavaş azalt bir bakmışsın ekmek yokSaol cnm ekmegide kesersem tam olacak gerçi bu hafta ekmegi azaltmaktı,oda oldu sanırım benim gibi ekmek düşkünü biri için..ama şunu anladım kahvaltıda ekmeksiz yapamam yumurta her turlu hali ekmeksiz yenmiyo:)
Netten bakıyorumda suan ki diyetini Canan Karatayın sitesindeki listeyimi yapıyosunuz
Ayrıca muzun yanında yoğurt sweetin uyarmasıyla :) gitgide menüm düzgün olacak inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?