Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar günaydın
sabah öyküme sinirlendim evden nasıl çıktımsa telefonu unutmuşum. kör sağır dilsiz gibiyim . bari çok kaynatmaında ordada biton geçmiş okumiyim
Günaydın canım
Ne tesadüf ki bende telefonu evde unuttum bu gün. Ne cok alışmışız teknolojiye hemen eksikliğini çekiyoruz.

Geçmiş bitti sonunda, gece ne çok kaynatmışsınız yaa, oku oku bitiremedim.
Dünkü menüm

Kalkınca 2 bardak su+1 gün kurusu

Kahvaltı
1 kk penir
5 zeytin
1 yumurta
bol yeşillik
1 tatlı kaşığı pekmez
2 dilim siyah tam buğday ekmeği

Ara 2 mandalina

Öğle
4 kaşık patlıcan kızartması fırında
yoğurt
2 dilim siyah tam buğday ekmeği

Ara
4 gün kurusu
2 ceviz
1 bardak tarçınlı süt

Bir saat sonra 1 kupa yeşil çay

Akşam
1 kepçe çorba
4 köfte
bol yeşil salata

Ara 2 grisini

Yatmadan 1 saat önce 1 kupa kuşburnu çayı

Su 3 litre, spor 45 dak plates

Yeni diyet listem arkadaşlar.

Olmazsa da haftaya bomba gibi olursun sen diyetisyene sadiksin ggüzel kilo veriyosun.ben beceremem mesela az dikkatli beslencem bide spor yapcam o kadar.allahtan yolun sonuna yaklastim
evet canım uymasam başaramam zaten, çok şükür ki irademe sahibim, sen bitirdin zaten maşallah.

Merhaba kızlar nasılsınız? Ben iki gün menü yazamadım onları yazayım unutmadan,
Salı günkü menüm
Sabah kk kahvaltısı 1 haşlanmış yumurta ile
Akşam ızgara biftek salata

Dünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı
Akşam 1 tabak etli nohut yemeği salata 3 yk bulgur pilavı
Su 2.5 lt Spor Debbie

vaavvvv super tatlım menun afıyet leptın olsun bebegıme

kızlar dunkı menumu huzurlarına cıkarıyorum...

sabah kk kahvaltı
sonra ıkı kare %80 bıtter cıkolata
aksam
bır tabagın kenarına 2 kofte bıraz tavuk kozlenmıs bıber koydum
1 kase yogurt
salata
sonrada kendımı tutamadım muz yedım bır tane

Ben dün genetik işini hallettim çok şükür. Doktor 60lı yaşlardaydı, onun karşısına geçip "yaşlıyım ben yaşlıııı, vaktim yok benim tekrar denemelerle, ne olur benim ıncığımı cıncığımı şu şu testler için genetiğe gönderin" diye çemkirdim
Elimde doktor tezleri, yerli yabancı makalelerle gittim, adam baktı ben manyağım he he tamam dedi
Ne yapayım her şey Allahtan ama benim kafam rahat olsun, ıncık cıncık araştırılsın sonra psikolojim rahat hamile kalayım, gene bir şey çıkarsa o zaman "ben her şeyimi kontrol ettirmiştim, bundan sonrası takdir-i ilahi" derim.

Ben de 3. grupta 2 yıl yarıştım. Buluşmalar düzenledik, hala yazışır, müsait oldukça yüz yüze görüşürüz. Eşim alışıktır da bu sefer beni tek tek nickleri falan not alırken görüp, ondan da sakladığımı farkedince güreşe başladı

Yok ben onu aldığımda böyle değildi. Çağdaş, rahat, modern bir adamdı. Ona da diyorum :" insanlar ilişkinin balında şüpheci, kıskanç olurlar çünkü birbirlerini tanımazlar, zaman geçtikçe tanır, güvenir ve kıskançlıkları azalır, biter". Ama benimki tam tersi çıktı, gün geçip ben tırtıştıkça adamın kıymetlisi oluyorum, gel de mantık ara

Geçmiş olsun. Neredesin bilemiyorum ama İstanbul birden kışa geçmiş bu sabah. Buz gibi, yağmurlu, çamurlu, soğuk, sevimsiz. Kasım çocuğuyum aslında ama kasım ayının bu sevimsizliğini hiç sevmiyorum yahu

Tünaydınlar (Bu mesaj alıntısız genele hitap amaçlıdır )

Güzel bir geç kahvaltı sonrası kalan hastane işlerimi hallettim. Vücudu ben gibi iri olup, damarları ince, hassas olan var mı yahu? Her seferinde her yerim delik deşik oluyor. O bünyeye bu ince sümsük damarlar tam bir zıtlık abidesi Neyse şükür halloldu. Şimdi sonuçları bekleyeceğim.

10 gün sonra da cildiyeye gidip saçlarımı göstereceğim. Bu ara kendimi yaşlı haminneler gibi hissediyorum. Hastaneler bedava diye sabah 9da otobüse biner, ilaçlarını toplaya toplaya her doktora kendini gösteren sevimli teyzeler var ya, ahanda onlardan oldum Onlar gene sevimli, ben elde dosya, ajanda, yazılar, makaleler...Yani hem hasta hem bilmiş sevimsiz hasta modeli. Allah benle uğraşan doktor ve sağlık personeline yardım etsim, işleri zor.

Hepimize güzel, az kalorili bol hareketli huzurlu bir gün diliyorum.

hasta olacaksın sanırım
Günaydın kizlar :) nasilsiniz
Bazi nickler degismis galiba cikamadim isin icinden
ben neslihank4 canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…