Günaydın canımkızlar günaydın
sabah öyküme sinirlendim evden nasıl çıktımsa telefonu unutmuşum. kör sağır dilsiz gibiyim . bari çok kaynatmaında ordada biton geçmiş okumiyim
İnşallah eylülüm, dün başladım zaten, yarına az da olsa belli olur.Makresim yeni diyetisyen hayirli olsun inşallah kaldigi yerden gitcek kilolarr
Olmazsa da haftaya bomba gibi olursun sen diyetisyene sadiksin ggüzel kilo veriyosun.ben beceremem mesela az dikkatli beslencem bide spor yapcam o kadar.allahtan yolun sonuna yaklastimİnşallah eylülüm, dün başladım zaten, yarına az da olsa belli olur.
evet canım uymasam başaramam zaten, çok şükür ki irademe sahibim, sen bitirdin zaten maşallah.Olmazsa da haftaya bomba gibi olursun sen diyetisyene sadiksin ggüzel kilo veriyosun.ben beceremem mesela az dikkatli beslencem bide spor yapcam o kadar.allahtan yolun sonuna yaklastim
bende senı sevıyorum makresım canımSeni seviyorum bitanem
ılahı yaaaaabulutum gunaydin. sohbetlerin disinda kalmak demeyelim de sanirim zaman denk gelmiyor. bende dizlerin yazdiginiz zaman burada olamiyorum mesela. bazen sirf kendi kendime muabbetediyom gibi de geliyor
evet cnm ben 35nur35Günaydın kizlar :) nasilsiniz
Bazi nickler degismis galiba cikamadim isin icinden
vaavvvv super tatlım menun afıyet leptın olsun bebegımeMerhaba kızlar nasılsınız? Ben iki gün menü yazamadım onları yazayım unutmadan,
Salı günkü menüm
Sabah kk kahvaltısı 1 haşlanmış yumurta ile
Akşam ızgara biftek salata
Dünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı
Akşam 1 tabak etli nohut yemeği salata 3 yk bulgur pilavı
Su 2.5 lt Spor Debbie
wingstonlight canim benim de ilk bebegim her sey yolundayken oldu. gerci kucuktu uc bucuk aylikti. genetik testi falan yapmadilar. sonra allah bagislarsa uc evladim oldu sagliklilar sukur. kalbine korku girmesin tekrar boyle olacak diye. yalniz kocanla cebellesmeniz cok komikmis. ilk zamanlar bizimkilerde manyakmisiniz falan dediler ama hic kiskanmamidlardi. simdi burdaki herkesin kiz kardesim oldugunun idrakinda. birbirlerimize kargo gonderiyoz. telefon nolarimizi biliyoz. artik yafirgamiyor. 80 kilo topiginde bir arkadadimiz var. yanlis hatirlamiyosam 87 kiloyla hamis kaldi ve simdilerde 78 kilo. hamiskende saglikli kilo verilebilir. gerci azicik bulantisindan kaynakli kilo verdi ama. sagliklida besleniyo
İlahi çok güldürdün beni yaa,benimki de çok kıskanç merak etme, hele de kilo verdikten sonra gözü dönüyor bazen Hallediyoruz bir şekilde işte. Allahtan bir yıldır şehir dışında ayda bir geliyor birkaç gün kalıp gidiyor. Kilo vermeyi de başarmamın nedenlerindn biri de bu zaten. Yanımda olsaydı bu kadarını yapamazdım. Ne yapalım onları da öyle kabul ettik. Bu saatten sonra değişmezler. Allah başımızdan eksik etmesin, beterin beteri var.
Ay bu gün o kadar hastayım ki anlatamam. Gece boğaz ağrısıyla başladı yutkunamıyorum, bütün eklemlerim ağrıyor, bir de üşüme başladı, geçmişi bitireyim derken baş ağrısı da başladı, izin alıp gideceğim artık, böyle akşamı edemem herhalde.
hasta olacaksın sanırımAy bu gün o kadar hastayım ki anlatamam. Gece boğaz ağrısıyla başladı yutkunamıyorum, bütün eklemlerim ağrıyor, bir de üşüme başladı, geçmişi bitireyim derken baş ağrısı da başladı, izin alıp gideceğim artık, böyle akşamı edemem herhalde.
ben neslihank4 canımGünaydın kizlar :) nasilsiniz
Bazi nickler degismis galiba cikamadim isin icinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?