Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu arada Gün sonu z raporum;

sabah-öğlen (brunch) (havamı yesinler :KK53:)
yeşilçay
2 yumurta ve 1 kaşık kepekten omlet

akşam
2 parça haşlanmış tavuk göğsü
1 kase yoğurt

su 3 litre

Yürüyüş az yaptım, egzersiz de çok yalandan bacak hareketleri falan. Havalar soğudukça inine çekilen ayı gibi hissediyorum kendimi. Örtün uyuyayım modundayım. Sanırsın yazın spor manyağıyım, yoo yazın da sevmiyorum sporu. Neyse günü böyle kapatıyorum özetle.

İyi geceler hatunlar,

@ Başkan
metrobüs kuyruğu gibi alıntı yapmışsın maşallah :KK53: Ben de onu alıntılayıp, kendi alıntımı bulup sana alıntılasaydım ben zaten bu zekayla şu an çalışma masamda atom mıncıklıyor olurdum :KK53:
Doktorum çok beyefendi, çok şahane, çok deneyimli oyy gelse evimde beslerim tarzı bir adamcağızdı. Odaya dalıp çemkiren, ben bu testleri istiyorum huleeyn diye çemkiren bendim :KK45: Ne yapayım bazı genetik araştırmalar ciddi paralardan başlıyor. Fakir ama bilinçli bir hasta olarak doktoru biraz korkutup, biraz deli şakaları ile güldürüp istediğimi aldım neticesinde :KK53: Şimdi 1.5 ay bekleyip sonuçlarla birlikte macera devam edecek inşallah :KK53:

Saçım için de dermo bilmemne denen bir şey var sanırım (kendine teşhis koyan manyak Winston) hani bebelerin kafasında konak derdi eskiler böyle kabuk kabuk olur, kepek gibi değil farklı bir yaratık oluşumu. İşte onlar zannımca stresten azıyorlar, benim son 2 ayda hem saçlarım çok dökülür oldu hem de kardan adam gibi o beyazcıklarla kafam kaplandı. O yüzden kadın doğumculara ara verip biraz da cildiyecileri korkutacağım bu ara anlayacağın. :KK53:

Hoşgeldin tatlımmm :KK60: bir şekilde doktorcuğumuzu ikna etmişsin kuzum önemli olan da bu

3 sayfa alıntı rekorum var tatlımmmm :KK71: inş güzel haberlerle neticelenir ve meleğimize doğru yolculuk başlar bitanemm:KK19:

Saç konusunda demek istediğini anladım cnm büyük ihtimal stresten dolayı dökülme gibi bir sorun olsaydı önerilerim olacaktı:KK16:

Bu arada Gün sonu z raporum;

sabah-öğlen (brunch) (havamı yesinler :KK53:)
yeşilçay
2 yumurta ve 1 kaşık kepekten omlet

akşam
2 parça haşlanmış tavuk göğsü
1 kase yoğurt

su 3 litre

Yürüyüş az yaptım, egzersiz de çok yalandan bacak hareketleri falan. Havalar soğudukça inine çekilen ayı gibi hissediyorum kendimi. Örtün uyuyayım modundayım. Sanırsın yazın spor manyağıyım, yoo yazın da sevmiyorum sporu. Neyse günü böyle kapatıyorum özetle.

Afiyetolsun tatlım z raporun süper yulaf kepeği sanırım :KK16: ben yazın seviyorum ama kışın saç kurutma derdi beni öldürüyor duş sonrası:KK16: şu 3 aylık programım bir bitse hayırlısıyla :D:D

Afiyetolsun tatlım z raporun süper yulaf kepeği sanırım :KK16: ben yazın seviyorum ama kışın saç kurutma derdi beni öldürüyor duş sonrası:KK16: şu 3 aylık programım bir bitse hayırlısıyla :D:D
Evet yulaf kepeği. Yumurtalar malum sarı su gibi bir şey. Bari hem tok tutsun, hem kabızlığı önlesin hem de omlet biraz kalın ve lezzetli olsun diye koyuyorum yoksa kepek için ilk duyduğunda anneannem "biz köyde hayvana verirdik o bile kepeği yemezdi, ıyy onu mu yiyeceksin şimdi?" demişti :KK53: toto büyük olunca hayvan yemi bile yiyor insanoğlu işte böyle :KK53:

Evet yulaf kepeği. Yumurtalar malum sarı su gibi bir şey. Bari hem tok tutsun, hem kabızlığı önlesin hem de omlet biraz kalın ve lezzetli olsun diye koyuyorum yoksa kepek için ilk duyduğunda anneannem "biz köyde hayvana verirdik o bile kepeği yemezdi, ıyy onu mu yiyeceksin şimdi?" demişti :KK53: toto büyük olunca hayvan yemi bile yiyor insanoğlu işte böyle :KK53:

Dukan diyeti yaparken ne çok yemiştim yok ekmeği yok keki poaçası:KK14::KK14::KK14: bol kuru soğanlı omlet yap inan bana daha çok bağırsakların çalışır tatlım anneanneciğin de Canan teyzem gibi düşünüyormuş anlaşılan:KK36:

Heyeca
İyi geceler hatunlar,

@ Başkan
metrobüs kuyruğu gibi alıntı yapmışsın maşallah :KK53: Ben de onu alıntılayıp, kendi alıntımı bulup sana alıntılasaydım ben zaten bu zekayla şu an çalışma masamda atom mıncıklıyor olurdum :KK53:
Doktorum çok beyefendi, çok şahane, çok deneyimli oyy gelse evimde beslerim tarzı bir adamcağızdı. Odaya dalıp çemkiren, ben bu testleri istiyorum huleeyn diye çemkiren bendim :KK45: Ne yapayım bazı genetik araştırmalar ciddi paralardan başlıyor. Fakir ama bilinçli bir hasta olarak doktoru biraz korkutup, biraz deli şakaları ile güldürüp istediğimi aldım neticesinde :KK53: Şimdi 1.5 ay bekleyip sonuçlarla birlikte macera devam edecek inşallah :KK53:

Saçım için de dermo bilmemne denen bir şey var sanırım (kendine teşhis koyan manyak Winston) hani bebelerin kafasında konak derdi eskiler böyle kabuk kabuk olur, kepek gibi değil farklı bir yaratık oluşumu. İşte onlar zannımca stresten azıyorlar, benim son 2 ayda hem saçlarım çok dökülür oldu hem de kardan adam gibi o beyazcıklarla kafam kaplandı. O yüzden kadın doğumculara ara verip biraz da cildiyecileri korkutacağım bu ara anlayacağın. :KK53:
Canım saç derinde egzama olabilir, bende de aynı problem var cildiyecim egzama var dedi her yerimde olduğu gibi, nizoral vs gibi medikal şampuanlar iyi geliyor. Bir görün bakalım cildiyeciye belki ona benzer birşeydir.. ;)

Tünaydınlar (Bu mesaj alıntısız genele hitap amaçlıdır :KK45:)

Güzel bir geç kahvaltı sonrası kalan hastane işlerimi hallettim. Vücudu ben gibi iri olup, damarları ince, hassas olan var mı yahu? Her seferinde her yerim delik deşik oluyor. O bünyeye bu ince sümsük damarlar tam bir zıtlık abidesi :KK53: Neyse şükür halloldu. Şimdi sonuçları bekleyeceğim.

10 gün sonra da cildiyeye gidip saçlarımı göstereceğim. Bu ara kendimi yaşlı haminneler gibi hissediyorum. Hastaneler bedava diye sabah 9da otobüse biner, ilaçlarını toplaya toplaya her doktora kendini gösteren sevimli teyzeler var ya, ahanda onlardan oldum :KK45:Onlar gene sevimli, ben elde dosya, ajanda, yazılar, makaleler...Yani hem hasta hem bilmiş sevimsiz hasta modeli. Allah benle uğraşan doktor ve sağlık personeline yardım etsim, işleri zor. :p

Hepimize güzel, az kalorili bol hareketli huzurlu bir gün diliyorum.
ben varim ben ben. her seferinde c bes damar patlattirmadan kalkmam masadan

kizlar b gun acliktan zafiyet gecirecektim yaa. sut ve muz vardi menude iyyyyy dutten nefret ediyom heleki light sa daha cok. nerdeyse aksama kadar disardaydim. aksam cocuklari siemaya goturdum. ari maya gelmisti ve don gunuymus. film cikisi cocuklar illa lokantaya gidelim diye tutturdular. ama ben nasil yalvariyoum nolur yarin gidelim. yarin et gunum diye. kendimi sefil hissettim. ama bu arada karatay beslenmesinin nasil bir nuru nimet oldugunu essekler gibi anladim. umarim bu anlayidim kisa surmez. insanin tek tip beslenmesi ne otu ve zormus

Iyi Akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sbh lahana suyu
Bi Kayısı kıv. yumurta bol yeşillik yesil cay 2 dilim ekmek
Öglen yoğurt karışımı yarım muz
Aksama doğru bi hurma
Aksam taze fasulye sade yoğurt
Gün içinde 2 bitki cayı 1 Türk kahvesi 1 portakal greyfurt suyu
150 mekik yarım saat yürüyüş gerçi bebek arabasıyla tempolu olmadı ama:)

Iyi Akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sbh lahana suyu
Aksama doğru bi hurma
Merhaba bulutcumm hoşgeldin :KK3: menün ne kadar güzel ve dengeli canım umarım karşılığını görürsün ;)

Slmm:KK25: guzel aksamlar kizlar cok yorgunum bugun kurstaydim sac baş fön derken aksami ettik :KK28::KK16:
nasilsiniz gecmis oyle ilerlemiski oku oku bitermi bilemedim :KK8:yarin buyuk gun bakalim kimler ulasti hedefine :KK17::KK73::KK37:
Cok heyecanliyim yarin cumaaa
Iyi Akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sbh lahana suyu
Aksama doğru bi hurma
sobe bulutum

sweetim baslamaz olurmuyum ayin altisinda badladim. daha bir kez verebildim gerci d viti daha etki etmedi. allah kismet ederse yeniden verecem yakinda.
ne olurmuyum kuzum inan anlamadımo_O

kizlar b gun acliktan zafiyet gecirecektim yaa. sut ve muz vardi menude iyyyyy dutten nefret ediyom heleki light sa daha cok. nerdeyse aksama kadar disardaydim. aksam cocuklari siemaya goturdum. ari maya gelmisti ve don gunuymus. film cikisi cocuklar illa lokantaya gidelim diye tutturdular. ama ben nasil yalvariyoum nolur yarin gidelim. yarin et gunum diye. kendimi sefil hissettim. ama bu arada karatay beslenmesinin nasil bir nuru nimet oldugunu essekler gibi anladim. umarim bu anlayidim kisa surmez. insanin tek tip beslenmesi ne otu ve zormus

kaç gün yapacaksın daha tatlım gel vazgeç mis gibi karatayımız varken :kk77:

Iyi Akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sbh lahana suyu
Aksama doğru bi hurma

Hoşgeldin tatlımm tbrkler dilimler azalmış meyveleri mümkünse tane olarak tüket cnmcım çünkü sıktığın an glükoz haline dönüşüyor ve akşam değil de aralarda veya sabah kahvaltından sonra yesen aralarda da tabi yoğurt veya sütle:KK19:

sağlık olsun hiç yoktan iyidir değilmi:KK66: bebiş olunca :KK46:

Merhaba bulutcumm hoşgeldin :KK3: menün ne kadar güzel ve dengeli canım umarım karşılığını görürsün :KK66:
Saol cnm ekmegide kesersem tam olacak gerçi bu hafta ekmegi azaltmaktı,oda oldu sanırım benim gibi ekmek düşkünü biri için..ama şunu anladım kahvaltıda ekmeksiz yapamam yumurta her turlu hali ekmeksiz yenmiyo:)
Netten bakıyorumda suan ki diyetini Canan Karatayın sitesindeki listeyimi yapıyosunuz
Ayrıca muzun yanında yoğurt sweetin uyarmasıyla :) gitgide menüm düzgün olacak inş

Saol cnm ekmegide kesersem tam olacak gerçi bu hafta ekmegi azaltmaktı,oda oldu sanırım benim gibi ekmek düşkünü biri için..ama şunu anladım kahvaltıda ekmeksiz yapamam yumurta her turlu hali ekmeksiz yenmiyo:)
Netten bakıyorumda suan ki diyetini Canan Karatayın sitesindeki listeyimi yapıyosunuz
Ayrıca muzun yanında yoğurt sweetin uyarmasıyla :) gitgide menüm düzgün olacak inş
Ben basaracagina inâniyorum bulut sende sasiracaksin

sabah leptin çalıştıramamışsın neslimmmmm :KK19::KK19:
sorma leptin kacti agactan muz yeme hevesine olsun degerdiii

Olur canım yavaş yavaş azalt bir bakmışsın ekmek yok :anneadayı::anneadayı:

Ben kaptanımın yönlendirmesi sayesinde Karatay uyguluyorum canım. Meyvenin yanında süt, yoğurt yemek gerektiğini de ondan öğrenmiştim ah benim canım kaptanım olmasa halimiz ne olurdu :KK74:

Back
X