- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
ok hodri meydan
Bu sabah tam- anaa çizelgeme yanlış yazmışım neyse yarın düzeltirim-77.0 dım.
Benim lakabım Malkoçoğlu, ben arkada kalmam, atlarım atıma hep dört nala giderim.
Haftaya listeye girersem, kapışmayı başlatırız kaptanın gözdesi Nesli hanım
bende meraktayım bakalım nasıl olacakKızlar iyi geceler..
Menüm
Kahvaltı:
Çorba
Ballı zencefilli süt
Öğle:
Çorba 1 kivi
Akşam:
1 fırında balık
1 kase çorba biraz peynir
çok tuhaf oldu bu detoks bakalım nasıl gösterecek kendini hadi iyi geceler
işte budurAyy kızlar bi an çıktım gibi oldu benim ufaklıkla ilgilenmem gerekti...Kitapları kesinlikle edinicem ayrıca linkler icinde Saol kaptanım şimdi oralarda geziniyim
Iyi geceler arkadaşlar
hadi bakalım bekliyoz merkla hayırlısıylaGünaydın kızlar işlerim yoğun biraz geçmiş yapamadım, bildirimi yapayım biraz toparlanıp dönerim inşallah
wawww tebrikler canımm***6.Takım 388. ETAP ***
A1S2L3I4 (93 / / /% )Yeni üye katılım tarihi 09.11.2014 Hedef Kilo 65 Yüzdesi ikiye bölündü
Ahbirkingcharlesimolsa (78,6/ / /% )
BayilanBayilana (95,9/95,4 /0,5 /%0,52 )
eylul sıla (61,8/ 60,9 /0,9 /%1,46 )
makres76 (65,5/65,0 /0,5 /% 0,76)
rengarenknesli ( 76,5/76,4 /0,1 /%0,13 )
senasevval (50,8/50,5 /0,3 /%0,59 )
sindi564 ( 81,5 / / /% )
6.Takım Ortalaması: %
inan anlamadık kaptanla sabah beri kafa yoruyoz anlamadıkTeşekkürler canım, sen çok iddialıydın bu hafta ne oldu ki, gerçi 100 gr da olsa gitmiş, gitsin de az olsun
tatlım selam çok katılamadığını farkettim iyisin umarım menuleri de bekliyoz okişşSlmmguzel aksamlar kizlar cok yorgunum bugun kurstaydim sac baş fön derken aksami ettik
nasilsiniz gecmis oyle ilerlemiski oku oku bitermi bilemedimyarin buyuk gun bakalim kimler ulasti hedefine
Ödem olmuş olabilir, geçen hafta o kadar laz böreklrerine rağmen daha çok gitmişti, kesin ödemdir. Salı günü doktora gittiğimde 67 idim çok şaşırmıştım, ama adet günümdü 2 kilo ödem vardı. 2,600 yağ vermiştim. Şimdi normalde dönmüş. Senin de ödemin olabilir.inan anlamadık kaptanla sabah beri kafa yoruyoz anlamadıkçok iyi hafta idi son 2 hafta
işallahÖdem olmuş olabilir, geçen hafta o kadar laz böreklrerine rağmen daha çok gitmişti, kesin ödemdir. Salı günü doktora gittiğimde 67 idim çok şaşırmıştım, ama adet günümdü 2 kilo ödem vardı. 2,600 yağ vermiştim. Şimdi normalde dönmüş. Senin de ödemin olabilir.
Gunaydinnn hayirli cumalar kizlar benim icin guzel bir cuma cok sukur
92.9 dum bu sabah 91.7 cok sukur yesil yay ve spor etkisini gosterdi daim boyle olur insalhh
Yuzdemi hesapladim 1.29 buldum kontrol edersinz canim ben kurstayim izin alip girdim hafta sonu gecmis yapip cevaplarim insalhh gorusuruz bugun herkesin yuzu guler dilerim tartida
heee bizdikNeslu nuro sizdinix demek hayirli olsun nickleriniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?