Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aaa aklımda bulunsun sukur bu ayıda atlattık ne mı oluyor burda makresle askımızı ılan edıyoruz bırbırımıze

Ben Rizeliyim canım, henüz havalar soğumadı burda, yarından itibaren soğuyacakmış ama ben bir yerden enfeksiyon kaptım, bademcik iltihabı olmuşum, dışarıdan bile kocaman bir şişlik var, içini tahmin edemiyorum artık çünkü hiç yutkunamıyorum.

Canım eski diyetisyenim de ilk diyete başladığımda günde 5 dilim ekmek ve 4 grisini vermişti. 6 hafta böyle devam ettim 6,5 kilo verdim sonra grisiniyi kesti, bir sonrakinde ekmek sayısını azalttı. Ama bir şey söyleyeyim mi ekmeği zor yedim alıştım ekmeksiz yemeye, bu sabah 1 dilim ekmek yiyebildim tıkadı beni. Öğlen iş yerindeki çorba sıkıntısını çözebilirsem ekmek yemek zorunda kalmayacağım. O zaman da günde bir dilim ekmek yemiş olurum.
Sağol canım bademcik iltihabı olmuşum, çok zorldı inşallah çocuklara geçmez. Oğluma geçerse yandık valla çok zor. Emziriyorum ya ister istemez yakın temastayım. Akşam uzak durmaya çalıştım ama kucağıma çıkıp sarılmak istiyor, öpmek istiyor geri de alamıyorum huysuzlanıyor üzülüyor. İnşallah bir şey olmaz

ben ona kısaca charlessız dıyorum

Çok tatlısın ya O benim kızımda da var. Cildiyeci bir şampuan vermişti. Bünyesi yapıyor geçer yine başlar demişti. Birkaç kez yıkayınca geçiyor kısa bir zaman sonra yine tekrarlıyor. Bence de stresten çünkü okul zamanları azıyor yazın bir şey olmuyor. Seninki de muhtemelen böyledir.

O önerini bana yap kaptanım, benimkiler bu ara çok dökülüyor.

Günaydın kızlar
Walla tebrik ederim

Sinirden üzüntüden aglıcak gibiyim...tamam sok diyete sokmadım kendimi,amacımda ekmegi azaltmaktı,ama insan yüz gram vermezmi,bide üstüne kilomu alır Aklım almıyo her öğün yediğim ekmeğin Beste birini yedim hatta sbh harıc yememeye başladım porsıyon azalttım sonuç bu,evt menümde ideal değildi biliyorum ama cok cnm sıkıldı barı kılomda kalsaydım 83.1 im....sbh tan beri tuvalete gidip gidip tartıya cıkıyorum bu kiloyu hamileyken görmüştüm

ooooo bu hafta hem eğlenceli hem çekişmeli olacak yarış başlasın o zaman bu takıma giren herkes benim meleğim kuzum

detoks detoksluktan çıkmış biraz barbim sonucunu bekliyorum gelmemişsin de daha

Ayy kızlar bi an çıktım gibi oldu benim ufaklıkla ilgilenmem gerekti...Kitapları kesinlikle edinicem ayrıca linkler icinde Saol kaptanım şimdi oralarda geziniyim
Iyi geceler arkadaşlar

rica ederim fatmacımmmm takıldığın yerlerde yardımcı oluruz kuzum

günaydın kızlarrrrr

günaydın kraliçem öğlen oldu gerçi ama anca gelebildik

Günaydın kızlar işlerim yoğun biraz geçmiş yapamadım, bildirimi yapayım biraz toparlanıp dönerim inşallah

Günaydın makresimmm tbrk ederim 500 gr vermişsin

Teşekkürler canım, sen çok iddialıydın bu hafta ne oldu ki, gerçi 100 gr da olsa gitmiş, gitsin de az olsun

neslim muz tarlalarından geçti

inan anlamadık kaptanla sabah beri kafa yoruyoz anlamadık çok iyi hafta idi son 2 hafta

espri bir yana ödem olabilir neslim moral bozmak yok hem bu hafta Gizemle rekabet seni güzel gazlar yaparsın bilirimmmm

Gunaydinnn hayirli cumalar kizlar benim icin guzel bir cuma cok sukur

Hayırlı cumalar Aslıcımmm tbrk ederim gzüel vermişsin az olsun kalıcı ve sağlıklı olsun bizim parolamız bu bitanem haftasonu arayı kapat tatlım

liste bu haliyle sindi 0,0 etkisiz hesaplanarak %053 ortalama kızlar

ellerine sağlık kuzum m

aaa aklımda bulunsun sukur bu ayıda atlattık ne mı oluyor burda makresle askımızı ılan edıyoruz bırbırımıze

oooo nesliyi ne çabuk boşadın şıpsevdi gördüm seni

kızlar tek tek alıntı yapmadım hepınız supersınız tebrıklerrr

sende süpersin kraliçem

hemencık dunkı menumude yazayım
sabah kk 1tanecık muz
aksam
kendıme koca bır servıs tabagı aldım
kabakları julyen kestım hasladık uzerıne sarımsaklı yogurt doktum
kucuk brokolı
ızgara tavuk

afiyetolsun cnmm

makresim insan kendi bünyesini daha iyi tanır bitanemm bir dilim ekmek olursa harika olur bünyen şaşırmasın bi ekmekli bselenme bir karatay ona da yazık

inşallah bulaşmaz kuzulara cnmcım çok geçmiş olsun aslında maskelerden taksan bulaşma ihtimali kalmaz evde tak bence
ben ona kısaca charlessız dıyorum

bunu daha çok sevdim ben de
offff cok havalandım sımdı yahoooo
haftaya daha çok havalanacaksın gibime geliyor yakışırrr

dettt o ne öyle

suna dumankayanın sığır iliği kürünü yapıyorum tatlım veririm tarifini bir de lavanta kürü var saraçoğlunun ayrıca saçlarımı da karanfil ve lavanta suyuyla tararım hiç dökülmez

aramızda sıgara ıcenler var mı bu arada

bir zamanlar vardııı ben bıraktım neslim de bıraktı sanırım yok

Hogeldin Fatmacımm kuzum moral bozmak yok menülerindeki uyarılarımızı dikkate alırsan emin ol vereceksin bir hafta tam karatay uygula cnm farkı gör meyve kahvaltıda bile yense inan çok etkiliyor benim diyetim süresince meyveyi çok sevmeme rağmen çok nadir tüketmiştim başaracağız sıkma canını

Tamam alırım tarifini o zaman. Maske taktım da canım Kerim korktu ağlamaya başladı bende çıkardım.

ne kadar artısın bildirim şeklinde yap bakalım
başlangıç tarih ve kilo :
bu gün kilo:
şeklinde
bide spor kaç gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…