ben kaptanıma bırakıyorum bu ulvi görevi... :)389.Etap HaftalıkHEDEF Listesi
eylul sıla---- 60,9-------------------->
makres---65,0-------------------------->
BayılanBayılana----95,4-------------------------->
rengarenknesli ---76,4 ------------------------->
senasevval----50,5----------------------------->
Sindi564----81,2------------------->
Ahbirkingcharlesımolsa----78,5------------------------->77.9
Aslı----91,7----------------->
Yenibirben----82,8------------------------->
Bulutummm30----- ------------------------->
winstonlight--------- ------------------------>
EVVEET MELEKLERIM BU HAFTADA BITTI GELSIN YENI HEDEFLER
Amin amin, eskilerin bacası Winston şimdi duman avcısıWinston çok tatlısın cnm ne Güzel demek içmiyosun gerisi içenlerin başına
Burdayım cnm bi bakıyım dedim bide kaptanın Gönderdiği linkleri gece hatmetmiştim menüye bakıyorum ne yiyim hangisini seciyim diye:)
Sanada keyifli pazarlar cnm :)Ödevin var yaniTamam kolay gelsin, afiyet olsun şimdiden.
Ben de camdan kafamı çıkarıp aval aval biraz bakıp, hava tahmin raporu çıkarıp ona göre pazara gideyim yağmur yoksa.
Herkese keyifli bir cuma diliyorum
Hedefim 600 gr ama inş 1,400 veririmde 81,7 olurum cnm:)388.Etap HaftalıkHEDEF Listesi
eylul sıla---- 61,3-------------------->60,9
makres---65,1-------------------------->65,0
BayılanBayılana----95-------------------------->95,4
neslihank4 ---75,7 ------------------------->76,4
senasevval----50,4----------------------------->50,5
Sindi564----81------------------->81,2
Gamze----78,1------------------------->78,5
Ayyüzlüm---- 79 ----------------->
Aslı----91,8----------------->91,7
Bulutum----81,7-------------------->
Para var huzur var diyon he mi hanım ağaKızlar ben bugun dırekt tatıle cıkıyorum haftasonu topıkte yokum haberınız olsun... sızlerı sevıyorum ve opuyorum
saol cnm.. yok yahu benımkı koca yaz calıstı hazır boslugu var kacalım dedık bız bırde balık tutmaya bayılırız askımız deprestıPara var huzur var diyon he mi hanım ağa
Ben muhtemel haftasonu da burada pineklerim, çok delü manyak maceralı bir haftasonu planım yok
İyi eğlenceler şimdiden
Ne güzel ne güzel maşallah.saol cnm.. yok yahu benımkı koca yaz calıstı hazır boslugu var kacalım dedık bız bırde balık tutmaya bayılırız askımız deprestı
Kız sen catlaksın bee :) yay olduğun okadar belliki bide yasın kaç merak ediyorumNe güzel ne güzel maşallah.
Biz kışın emekli gibi sıkı sıkı giyinip pc ve televizyon başında kedimize sarılıp, evin her yerine kahve fincanları yaya yaya geçirir, arada birbirimize "şişşşt hacııı, çıksak mı dışarı?" diye yem atar, gene evde otururuz.
İyi eğlenceler tekrardan.(el sallayanı bulamadım, kusura kalma )
saol tatlım..Ne güzel ne güzel maşallah.
Biz kışın emekli gibi sıkı sıkı giyinip pc ve televizyon başında kedimize sarılıp, evin her yerine kahve fincanları yaya yaya geçirir, arada birbirimize "şişşşt hacııı, çıksak mı dışarı?" diye yem atar, gene evde otururuz.
İyi eğlenceler tekrardan.(el sallayanı bulamadım, kusura kalma )
Yaşımı karıştırmayaydın belkim iyi arkadaş olabilirdik ama artıkın çok geçKız sen catlaksın bee :) yay olduğun okadar belliki bide yasın kaç merak ediyorum
inş en kısa zamanda hayırlısıyla kucağına alırsın tatlı bi minik cnm:)
Kaçırdım desene arkadaşlığını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?