- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 41
Hic 32 gostermiyosun diye damardan gireyim belki benle arkadaş olursun:)bende 31 yasindayim iki tane kizcem varrAmin inşallah.
Abla demezsen, "nerede o eski bayramlar, Winston kız sen bilirsin" falan demezsen gayet de güzel arkadaş oluruz
Neslinin leptin benimki gibi izinde biara isbasi yaptırmak lazim
sabah leptin çalıştıramamışsın neslimmmmm
Olur canım yavaş yavaş azalt bir bakmışsın ekmek yok
Ben kaptanımın yönlendirmesi sayesinde Karatay uyguluyorum canım. Meyvenin yanında süt, yoğurt yemek gerektiğini de ondan öğrenmiştim ah benim canım kaptanım olmasa halimiz ne olurdu
Cokmuoldu acaba
Katiliyorum kaptanim kendimden biliyorum kilo azalinca yapilan kacamaklar kilo vermeyi baltaliyo senin videoların agir sen belki kas yaparsin ama yürüyüşle ufak tefek sporlarla kas yapilmaz bence.mesela yürüyüşe alisik bir bunyenin sadece yürüyüşle kilo vereceğine de inanmıyorumvvücut alisiyo çünkü enazindan benim bunyem oylee.neslinin biraz ödemi vardır belki bu hafta leptinide calistirirsa haftaya kim tutar onuu
bağlaman lazım tatlım çünkü yaptığın sporlar yaptığın kaçamakları yakmaya yetiyor bu durumda depodakiler gitmiyor malesef cnmcım
Yuppii birinciyimm***6.Takım 388. ETAP ***
TAKIM İLK ÜÇ LİSTESİ
1.eylul sıla (61,8/ 60,9 /0,9 /%1,46 )
2.makres76 (65,5/65,0 /0,5 /% 0,76)
3.A1S2L3I4 (93 /91,7 /1,3 /%0,7 )
Sağol canim ama 6 sene önce taksimde özelbiyerin ttavsiyesini aldik arkadaştan 300 lira ya tek seansla sigara biraktiriyolarmiss bizim için çok paraydi ama aklimizda kalmasin dedik 1 gün durabildi içmeden.irade sifir oyuzden caresizim.1.5 paket iciyo azaltsa obada raziyimseninle dogdum ben ,
Geçen yıllarda vardı sigara bırakmak için bir yeri arıyordun, onlar kontrol falan ediyorlarmış bırakacak kişiyi. Onun yaşına, kilosuna, vs uygun bir programlama yapıp uygun hapı veriyorlarmış. Benim ruhum tembel, onca uğraşana kadar gidip eczaneden alıp kullanmıştım ama bence gene bir doktora danışmak, uzman eşliğinde ilaç kullanmak daha uygun olur.
Ben at gibiyim, vursalar yıkılmam ama herkesin bünyesi bir değil, bir de bu ilaçla ilgili söylenen hikaye şu şekilde; bir büyük savaş sonrasında, bu savaşa katılan gaziler üzerinde ilk kez denenmiş. Bu ilacı onlara savaşın ağır izlerini silebilsin beyinleri diye verilmiş ve bu askerler 3 ay sonra bir araya geldiklerinde bakmışlar ki hepsi sigarayı bırakmış sonra bu hap üzerinde -sözde- çalışmalar yapılmış ve bugünkü haline getirilmiş. Yani bu ilaç aslında beyindeki alıcılarla falan etkileşime geçip, gizli gizli bir şeyler yapıyor
Ben kullanırken yan etki sebebiyle 10 gün "ben bu ilacı bulanın..." diye söylendim ama sigarayı bıraktıktan sonra "bu ilacı bulandan Allah razı olsun" diye her aklıma geldikçe dua okurum
Özetle eşinin niyeti olursa bir bilen kişiye danışıp kullanması bence daha iyi olur.
Yaparsın sen yaparsın :)
Yapamayanlar( ben ) sinirden çatlasın
Tamam neslimmm eşleştirmeleri sana bırakıyorum zeyno da döndü tam kadro eşleştir o zaman
hadi enslim bu güzel kararlarını uygula bu hafta aklına sigara geldikçe git 10 mekik çek ama ne olur bırak kuzum bu hafta miladın olsun hep yanındayız
Bak bende hasetlendim simdi sen iciyorsun senle birakalim diye heveslenmistim ne guzel kursakta kaldi lokmalar. Neyse artikin kiloda kapisicaz senle kapişşGünaydın pro üye olan hanımım, inekleri sağdım, tezekleri topladım. Azıcık internete gireyim, sonra fukaralıktan çalışmaya devam
Ben 2 sene önce bıraktım sigarayı. 3. grupta yarışırken oradan bir arkadaş sigarayı bırakmaya karar vermişti, kendisi bir de 48 kiloya inmeye çalışıyor diye ona çok hasetleniyordum, dedim kendime "kızım Winston, 1.80 boy ile sittin sene 48 kilo olamazsın ama sen ondan önce sigarayı bırakabilirsin"ha bu arada dışarda böyle çok hırslı, azimli , kıskanç ne bileyim aklına koyduğunu yapan görülüyorsam kesinlikle değilim. Yay burcuyum. Ver yiyeyim, gezdir gezeyim, ört uyuyayım. Öyle birini kıskanmaya bile harcayacak extra bir enerjim yok. Tam ağustos böceği gibi keyif insanıyım. Ama arada böyle antin kuntin şeylerde hırs yapıyorum niyeyse. Neyse kızlar, geçen aylarda bir topiğe yazmıştım 2 sayfa şimdi üşendim, bir ara copy paste yaparım; bir ilaç aldım 50 liraya, o ilaçla fakir şansı hem ben, hem eşim, hem babam sigarayı bıraktı
2 yıldır da çok şükür temizimNick de 4 yıl önce falan üye olduğumda, çok yaratıcı olduğumdan ne olsa nickim diye düşünürken koltuktaki sigaradan yola çıkıp konulmuştu, sonra öyle de kaldı işte.
Gülü seni sevmeyen ölsünnnnHic 32 gostermiyosun diye damardan gireyim belki benle arkadaş olursun:)bende 31 yasindayim iki tane kizcem varr
600Gülü seni sevmeyen ölsünnnn
389.Etap HaftalıkHEDEF Listesi
eylul sıla---- 60,9-------------------->60
makres---65,0-------------------------->64,4
BayılanBayılana----95,4-------------------------->
rengarenknesli ---76,4 ------------------------->76
senasevval----50,5----------------------------->
Sindi564----81,2------------------->
Ahbirkingcharlesımolsa----78,5------------------------->77.9
Aslı----91,7----------------->
Yenibirben----82,8------------------------->
Bulutummm30---83,1 ------------------------->82,5
winstonlight--------- ------------------------>76
EVVEET MELEKLERIM BU HAFTADA BITTI GELSIN YENI HEDEFLER
Aşagida kalmam yaniiii
Bizim makresle cook ortak noktamiz var bu haftada rakibeemn olsunnEşleşmeler teklifim su
kilolari yakinlari bazladim
bulut ve zeyno
asli ve nur
gamze ve sindi
nesli ve winston
makre ve eylul
sena ve kaptan swettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?