- 28 Eylül 2014
- 399
- 1.046
- 128
- 37
COkkkkk begendimmmmmBizim makresle cook ortak noktamiz var bu haftada rakibeemn olsunn
Cokkkk begendimmmmm neslmmmm superrrrEşleşmeler teklifim su
kilolari yakinlari bazladim
bulut ve zeyno
asli ve nur
gamze ve sindi
nesli ve winston
makre ve eylul
sena ve kaptan swettt
Ama eylülüm ben82.8 değilim ki389.Etap HaftalıkCokmu oldu acabaHEDEF Listesi
eylul sıla---- 60,9-------------------->60
makres---65,0-------------------------->64,4
BayılanBayılana----95,4-------------------------->
rengarenknesli ---76,4 ------------------------->
senasevval----50,5----------------------------->
Sindi564----81,2------------------->
Ahbirkingcharlesımolsa----78,5------------------------->77.9
Aslı----91,7----------------->
Yenibirben----82,8------------------------->
Bulutummm30---83,1 ------------------------->82,5
winstonlight--------- ------------------------>76
EVVEET MELEKLERIM BU HAFTADA BITTI GELSIN YENI HEDEFLER
***6.Takım 388. ETAP ***
TAKIM İLK ÜÇ LİSTESİ
1.eylul sıla (61,8/ 60,9 /0,9 /%1,46 )
2.makres76 (65,5/65,0 /0,5 /% 0,76)
3.A1S2L3I4 (93 /91,7 /1,3 /%0,7 )
Yanlışlık olmuş cnmYanlislikmi var bu listede canim benmi öyle anladim ben 93 kilo oldugum icinmi 3. Oldum cunki ben bu hafta 1.200 gr verdim aydinlatirsaniz sevinirim
Ödevin var yaniTamam kolay gelsin, afiyet olsun şimdiden.
Ben de camdan kafamı çıkarıp aval aval biraz bakıp, hava tahmin raporu çıkarıp ona göre pazara gideyim yağmur yoksa.
Herkese keyifli bir cuma diliyorum
Teşekkür ederim, siz de yenisiniz galiba siz de hoşgelmişsiniz.Slm gizem hosgeldin aramiza sen ne tatlisin öyle
tum dileklerinin gerceklesmesini dilerim
Aşagida kalmam yaniiii
Tiyolar icin tesekkurler cnm. Ben kacamak krelicesiyim bazen kendimi tutamam yerim. Koruyucu tip meraklisi organik yasama gonul vermis mandra flozofu kadar olmasada dogal hayattan yanayim. Yani karsi oldugum pek cok durum var. Zamanla tanir anlarsin. Biraz takip edeceksin rakibeni gari.Ha bide aptal insana tahammulum yoktur akilli konuskan espirili herkesi kucaklarim. Ha tekrar bide mesafeden hoslanmam sen demeyi tercih ederimSizi pek bir yiğit, yağız gördüm Nesli Hanım.
Neler yiyor, neler içiyorsunuz bilmem ama ben üzerinize afiyet çok protein ağırlıklı besleniyorum, az yiyor, bir de evde gizli gizli antin kuntin egzersizler yapıyorum. Bir de hem buzdolabında hem çantamda su listesi taşıyorum, ağzıma gökten yağmur damlası düşse, onun bile hesabını yapıp bol bol su içiyorum. Hani sonra haftaya cuma "hay Allah bu dobiş nasıl bana bu ka' fark attı, neden Allahım neden?" falan diye yüz üstü yatağa üzülmemeniz için küçük tüyolar vereyim
dedim.
O kadar da anlayışlı, sevecen, çok tatlı bir dobişimdir
Sagol neslim nazar etme nolur kacamakbyapma seninde olurSmE="RengarenkNesli, post: 37900723, member: 565913"]eylülsıla ve aslı nazarlıksınız wallahi
Yuppii birinciyimm
Oylama yapin kabul mu listeEşleşmeler teklifim su
bulut ve zeyno
asli ve nur
gamze ve sindi
nesli ve winston
makre ve eylul
sena ve kaptan swettt
Korktum ben direnç basladi bende600
Sağol neslimm hedef 400gr mis ama kaptan enaz 600 demişti:)
allaaa jetfadilim sen beni gececeksin hizli basladin döndün listeleréBen geldimmmmmmmmmm
Kac hafta forumdan ayrı kaldım vallaaaaaa
Gec olmadan menümü paylaşayımmmm
Sabah:kk kahvaltı
Ara:3 bardak ayran
Akşam:1 tabak et sote,3-4 tane yeşil biber,1 dölümü dolu kase yoğurtttt
Spor:çamaşırdan ev temizliğinden yapamadımmm
Su:2 lt dahada içiyorummm
Hedefim ekmegi azaltıp aldığım 600 gr mı vermek...buraya geldiğim ilk günü kilom olan 82,5
Allah ım sinirden gülüyorum yaaa
Gıdık mıdık istemiyorum :)
388.Etap HaftalıkHEDEF Listesi
eylul sıla---- 61,3-------------------->60,9
makres---65,1-------------------------->65,0
BayılanBayılana----95-------------------------->95,4
neslihank4 ---75,7 ------------------------->76,4
senasevval----50,4----------------------------->50,5
Sindi564----81------------------->81,2
Gamze----78,1------------------------->78,5
Ayyüzlüm---- 79 ----------------->
Aslı----91,8----------------->91,7
Bulutum----81,7-------------------->
***6.Takım 388. ETAP ***
TAKIM İLK ÜÇ LİSTESİ
1.eylul sıla (61,8/ 60,9 /0,9 /%1,46 )
2.makres76 (65,5/65,0 /0,5 /% 0,76)
3.A1S2L3I4 (93 /91,7 /1,3 /%0,7 )
gozun mu kuculdu hahaha kaptanım operım o gozlerden
Günaydın pro üye olan hanımım, inekleri sağdım, tezekleri topladım. Azıcık internete gireyim, sonra fukaralıktan çalışmaya devam
Ben 2 sene önce bıraktım sigarayı. 3. grupta yarışırken oradan bir arkadaş sigarayı bırakmaya karar vermişti, kendisi bir de 48 kiloya inmeye çalışıyor diye ona çok hasetleniyordum, dedim kendime "kızım Winston, 1.80 boy ile sittin sene 48 kilo olamazsın ama sen ondan önce sigarayı bırakabilirsin"ha bu arada dışarda böyle çok hırslı, azimli , kıskanç ne bileyim aklına koyduğunu yapan görülüyorsam kesinlikle değilim. Yay burcuyum. Ver yiyeyim, gezdir gezeyim, ört uyuyayım. Öyle birini kıskanmaya bile harcayacak extra bir enerjim yok. Tam ağustos böceği gibi keyif insanıyım. Ama arada böyle antin kuntin şeylerde hırs yapıyorum niyeyse. Neyse kızlar, geçen aylarda bir topiğe yazmıştım 2 sayfa şimdi üşendim, bir ara copy paste yaparım; bir ilaç aldım 50 liraya, o ilaçla fakir şansı hem ben, hem eşim, hem babam sigarayı bıraktı
2 yıldır da çok şükür temizimNick de 4 yıl önce falan üye olduğumda, çok yaratıcı olduğumdan ne olsa nickim diye düşünürken koltuktaki sigaradan yola çıkıp konulmuştu, sonra öyle de kaldı işte.
aaayy bızım aılede bırtek esım ıcıyor gercekten ıse yarıyorsa butun marabalarımı satar yınede alırım
ben kaptanıma bırakıyorum bu ulvi görevi... :)
KENDİ MESAJIMI BULDUM, vakti bol , sigara içen arkadaşlar için paylaşayım dedim , azıcık gene uzun yazmışım da
Ben 50 liralık ilaçla önce kendim, sonra eşim, en sonda babamı bıraktırdım. Bizdeki fakir şansı oldu, bir paket ilaçla nerdeyse yedi sülale sigarayı bırakacaktıkKendimi anlatayım ki ben bile bıraktıysam gerisini siz tahmin edin. Ben o kadar keyif alıyordum ki sigaradan, hamile bile kalsam, ciddi rahatsızlığım bile olsa gene de bırakmam o kadar seviyorum derdim. Sizin gibi hiç şikayetim de yoktu, üstümün, dişimin, başımın koktuğunu bile düşünmezdim, o derece aşıktım sigaraya.
Neyse bir gün bu ilaçla ilgili bir şeyler okudum, ve "hadi ordan" diye sırf ilaçla inatlaşmak için (evet işsizdim) gidip aldım. Ve kullanmaya başladım. 7 gün boyunca hem sigarayı içtim hem her gün bir ilaç. 8.gün ilacı iki tane almaya başlıyorsunuz. Bende kayış o gün koptu. Çarpıntı, heyecan, telaş, "biri beni takip mi ediyor acaba" paranoyası, uykusuzluk, iştahsızlık Neyse 8. gün pes edip ilacı bıraktım. Ertesi gün oldu ben sigara içmiyorum, bir gün geçti, iki gün geçti derken..Ben kim sigara tiryakisi kim..Tüm her şey sıfırlandı ve sigara hayatımdan gitti. (2 senedir temizim )
Baktım 60 tane ilaçtan, 10 tanesini kullanmışım 50 tanesi duruyor. Eee serde fakirlik var, dedim bu kalan israf olacak yazık40 yıllık tiryaki babamı aradım, anlattım, ilaçların geri kalanını babama yolladım, o da bıraktı (ilave olarak 2 ay daha kullanarak) sonra bir gün ilaç dolabını temizlerken baktım "aa sigara bırakma hapı". (Kedi gibi, gönderiyorum geri geliyor sanki ) 5-6 tablet araya karışmış, babama yollarken unutmuşum. Onu da çöp olmasın diye eşime yutturdum O da bir paket de ilave kullanarak sigarayı bıraktı
Özetle ben kafada falan bitirmedim, hayattaki tek aşkımdı, herkesi bırakırım onu bırakmam derken, bıraktım.
Not: Halil pazarlama gibi oldum ama hapın üreticisi ile ortaklığım yok200 liralık champixin muadili olan, hatta devletin bir dönem bedava verdiği zyban ile bıraktım.(50-60 lira arasındaydı)
Not 2: Ben 8 gün kullanabildim, 8 günde 5 kilo verdim, nerdeyse hiç uyumadım, kabuslar feciydi, paranoyalar tavan yapmıştı, ciddi yan etkisine maruz kaldım. Eşim kullandı , sadece suratta anlamsız sırıtış "bu hap beni mutlu ediyor, stresimi alıyor" diye polyanna gibi gezdi, başka bir yan etki yoktu. 55 yaşındaki babam kullandı, yan etkisi olmadı. Yani herkes için bünyede reaksiyonu farklı oldu. Dikkat edilmeli.
Umarım siz de sağlığınız için hangi yöntemle olursa olsun en kısa sürede sigarayı bırakırsınız.
Bana 300 gr yaz kaptanım
Burdayım cnm bi bakıyım dedim bide kaptanın Gönderdiği linkleri gece hatmetmiştim menüye bakıyorum ne yiyim hangisini seciyim diye:)
600 den fazla olması lazım tatlım hadi inşHedefim 600 gr ama inş 1,400 veririmde 81,7 olurum cnm:)
Kızlar ben bugun dırekt tatıle cıkıyorum haftasonu topıkte yokum haberınız olsun... sızlerı sevıyorum ve opuyorum
Ben de hep buralardayım tatlım ne yapalım takılırız birliktePara var huzur var diyon he mi hanım ağa
Ben muhtemel haftasonu da burada pineklerim, çok delü manyak maceralı bir haftasonu planım yok
İyi eğlenceler şimdiden
Yaşımı karıştırmayaydın belkim iyi arkadaş olabilirdik ama artıkın çok geç
32 yaşındayım
Yaşı falan da kafa takmam ama şu 3 ayda her kontrole gidişimde şu yaşandı;
doktor: kaç yaşındasınız?
yaşlı bunak ben:32
-ilk hamilelik mi?
-he ya.
-kaç yıllık evlisiniz?
-4.
-Olmadı mı önce?
-denemedik.
-Peki şimdi doğal mı oldu tüp falan mı?
-yahu ne tüpü falan, doğal işte, istedik yaptık oldu..vs
-ohh maşallah, ohh çok ilginç, ohh ne şanslısınız.
diye diye bebemin başını yediler valla. Sanırsın 76 yaşında hamile kalmışım.
Neyse bunlar hep tecrübe oldu tabii. şimdi ikinciye t-shirt bastıracağım. Üstünde yaşım, doğal yolla bebe yaptığım, tıbba meydan okuduğum, Allahın bir mucizesi olduğum falan hep yazacak
Amin inşallah.
Abla demezsen, "nerede o eski bayramlar, Winston kız sen bilirsin" falan demezsen gayet de güzel arkadaş oluruz
En büyükkaptan bizim kaptan
Sagol neslim nazar etme nolur kacamakbyapma seninde olur
Katiliyorum kaptanim kendimden biliyorum kilo azalinca yapilan kacamaklar kilo vermeyi baltaliyo senin videoların agir sen belki kas yaparsin ama yürüyüşle ufak tefek sporlarla kas yapilmaz bence.mesela yürüyüşe alisik bir bunyenin sadece yürüyüşle kilo vereceğine de inanmıyorumvvücut alisiyo çünkü enazindan benim bunyem oylee.neslinin biraz ödemi vardır belki bu hafta leptinide calistirirsa haftaya kim tutar onuu
Yuppii birinciyimm
Eşleşmeler teklifim su
bulut ve zeyno
asli ve nur
gamze ve sindi
nesli ve winston
makre ve eylul
sena ve kaptan swettt
Nihayetttt zeynom şükür kavuşturanaBen geldimmmmmmmmmm
Kac hafta forumdan ayrı kaldım vallaaaaaa
Gec olmadan menümü paylaşayımmmm
Sabah:kk kahvaltı
Ara:3 bardak ayran
Akşam:1 tabak et sote,3-4 tane yeşil biber,1 dölümü dolu kase yoğurtttt
Spor:çamaşırdan ev temizliğinden yapamadımmm
Su:2 lt dahada içiyorummm
Ama eylülüm ben82.8 değilim ki82 çıktım kuzum
Slm kizlar iyi aksamlar iyi hafta sonlari dilerim gecmise bakinip alintilar yapmistim ki benim cimcime kizim gelip pc mi kapatti hepsi silindi banada tablet dustu hanfendi oyun oynuyor pc de
Nasilsiniz kizlar ?
Yanlislikmi var bu listede canim benmi öyle anladim ben 93 kilo oldugum icinmi 3. Oldum cunki ben bu hafta 1.200 gr verdim aydinlatirsaniz sevinirim
Yanlışlık olmuş cnm
Dunki menum : sabah peynir , zeytin 1 dilim ekmek ,yesillik 2 fincan yesil cay
öğlen : salata ve et döner 1 soda
aksam : 1 kase çorba, firinda balik ve salata 2 catal sütlü tatli
3 lt. Su , 50 dak yürüyüş2 bitki cayi
Bugun ki menüm
Sabah : 1 kase corba, 1 fincan yesil cay
öğlen : 1 lahmacun ,1 ayran, bol salata
Aksam : 1 tabak yesil mercimek yemeği, yogurtlu sarimsakli pazi haslama
Çayın yaninda 1 avuc findik
3 lt. Su ,60 dak yürüyüş,2 fincan yesil çay
Sizi pek bir yiğit, yağız gördüm Nesli Hanım.
Neler yiyor, neler içiyorsunuz bilmem ama ben üzerinize afiyet çok protein ağırlıklı besleniyorum, az yiyor, bir de evde gizli gizli antin kuntin egzersizler yapıyorum. Bir de hem buzdolabında hem çantamda su listesi taşıyorum, ağzıma gökten yağmur damlası düşse, onun bile hesabını yapıp bol bol su içiyorum. Hani sonra haftaya cuma "hay Allah bu dobiş nasıl bana bu ka' fark attı, neden Allahım neden?" falan diye yüz üstü yatağa üzülmemeniz için küçük tüyolar vereyim
dedim.
O kadar da anlayışlı, sevecen, çok tatlı bir dobişimdir
Bu gece unuttum valla başkan.388.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TR][/tr]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatoş[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gizem[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Zeyno[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aslı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR][/TR]
[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[/tr]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?