Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Meleklerim paylaşım alanında böyle bir oylama başladı sizlerin de fikirleRİnizi ve kabul edip etmediğinizi bilmem gerekiyor oylamayı kendi takımımız adına başlatıyorum lütfen hepiniz fikirleRİnizi yazın ona göre takım oyumuzu kullanalım

1. Eylül: EVET
2. Neslihan : EVET
3. Gamze : HAYIR
4. Sindi: EVET
5. Fatoş: HAYIR
6. Zeyno: EVET / HAYIR
7. Gizem: HAYIR
8. Sena : EVET / HAYIR
9. Aslı: HAYIR
10.Ayten: EVET / HAYIR
11,Makres:HAYIR
12:Nur:HAYIR

Eksik menülerimi de yazayım

Cuma
Kalkınca 2 bardak su+1 gün kurusu

Kahvaltı (08:00)
1 kk penir
5 zeytin
1 yumurta
bol yeşillik
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim siyah tam buğday ekmeği

Ara (10.30) 2 mandalina

Öğle (12:30)
4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara (15:30)
4 gün kurusu
2 ceviz
1 bardak kefir

Bir saat sonra 1 kupa yeşil çay

Akşam (18:30)
2 dilim börek (hastaydım başka bir şey canım çekmedi)
1 bardak ayran

bir saat sonra 1 kupa yeşil çay
Su 3 litre
--------------------------------------
Cumartesi

Kahvaltı (09:00)
1 kk penir
5 zeytin
1 yumurta
bol yeşillik
1 tatlı kaşığı pekmez

4 kaşık kara lahana yemeği
yoğurt

4 gün kurusu
2 ceviz
1 bardak tarçınlı süt

fırında hamsi
yeşil salata
Su 3 litre
--------------------------
Pazar

Kahvaltı (09:00)
1 kk penir
5 zeytin
1 yumurta
bol yeşillik
1 tatlı kaşığı pekmez

4 kaşık kara lahana yemeği
yoğurt

4 gün kurusu
2 ceviz
1 bardak tarçınlı süt

Bir saat sonra 1 kupa yeşilçay

fırında hamsi
yeşil salata
Bir saat sonra 1 kupa kuşburnu
Su 3 litre

hafta sonu balık günüm iki gün balık yedim, hastalıktan zorla yedim zaten ara öğünleri de yapmadım bir tek kahvaltıdan keyif alıyorum, spor da yapamadım, eğilemiyorum boğazım ve başım acayip ağırıyor. Bu akşam spor tekrar deneyeceğim bakalım yapabilecekmiyim.

mısır en tehlikeli gdo besini aman diim seçim yaparken dikkat et my life yada citiformunkinden al organik hiç değilse

kim yemiş ben yemedim valla billa kaptan

Kaptanım yarında itibaren kalan 4 gün iznimi de aldım bu hafta yokum. Cumaya tartı hepimize bol bol gülücük atar inşallah. Bugün spora başlayamazsam nasıl olacak bilmiyorum ama başım ağırıyor yine ve tahminim sinüzit çünkü yanaklarımda ve göz çevremde de aşırı ağrı var bastırınca daha çok ağrıyor. Antibiyotik kulanıyorum zaten ama ne boğazım düzeldi nede baş ağrım. Gerçi doktor 3 günden sonra iyileşmeye başlar demişti, ilaca başlayalı bu gün dördüncü günüm.İnşallah düzelir yoksa evde çocuklarla da ilgilenemiyorum.

canım papatya çayıyla yada okaliptus yağı ile buğu yap çoook iyi gelir. birde evde bitmiş burun spreyine yada su şişeside olur kaya tuzu ile su yap deniz tuzu tadında spreyle yada şişeden burna çekmek sureyiyle iyice temizle içini bak bu yöntem acip sinüzit söker
ayrıca akşam yatarken okaliptus yağı ile göz çevrene değdirmeden alnına saç diplerine ve göz altındaki yanak bölgesine ,şakaklara masaj yap öyle yat buda çok etkilidir. bir tülbentte sarabilirsin üstünden

papatya çayım var akşam yapayım buğuyu. Tuzlu suyu mu burnuma çekeyim, aslında hiçbir akıntım yok herhangi bir tıkanıklığım yok sadece yanaklarımda, şakaklarımda göz çevremde yoğun bir ağrı var sinüzit diye tahmin ediyorum, okaliptüs yağını alayım o zaman akşam sürerim inşallah iyi gelir çok rahatsız etmeye başladı.

bendede hafif bi grip hali mevcut d vit zamanımda geldi kemiklerimden anlıyom artık akşam yutayım bir ampül
Benim de d vitamini tahlilimi bugün almam gerekiyordu unutmuşum, işten çıkana kadar doktoru da bulamam yarına kaldı, düşüktür diye tahmin ediyorum. Doktor düşükse iğnesini veririm demişti. Normali kaç olması gerekiyordu ki,

buluttt 200 mekık masallah ya ben 20 taneyı zor cekıyorum kılodan sanıyordum meger basıretsızlık bendeymıs

Mekiği cok kolay çekiyorum,benim ufaklıkla yerinde durmuyor salıyorum yere o benle uğraşırken beni cekiştirirken,zaten yarısına kadar şaşkınlıkla izliyo,100-100 çekiyorum..
Spora ağırlık verdim gecen haftaki arayı kapatmam lazım :)

ben 23 yaşındayım,
kilo: 74
boy:175
bugün sabah yediklerimi yazmaya başlıyorum :)
1 dilim ekmek+bir dilim peynir+3 tane kırmızı pancar turşusu
birazdan dışarıya yürüyüşe gidicem :)

d vit değeri 80-100 arasında tutmak lazımmış şeker
merhaba :)kuralları okudum, ben de aranıza katılmak istiyorum

ben 23 yaşındayım,
kilo: 74
boy:175
bugün sabah yediklerimi yazmaya başlıyorum :)
1 dilim ekmek+bir dilim peynir+3 tane kırmızı pancar turşusu
birazdan dışarıya yürüyüşe gidicem :)
selam . kaptanım swetim baksında karar versin katılmana okiş

tatlım burnuna şekeceksin avcuna dök önce bir burnuna çek öbüründen çıkarmaya çalış komik oldu biliyom ama sonra diğerinden çek.akıntın olsa daha iyiydi akmayan fena zaten. sinüzleri bu tuzlu su açar boşaltır rahatlarsın. okaliptusta çok ferahlatır beni

senin bebişi koyver etrafında lesli tfaniy oryantal ne olursa döne döne yap hoşuna gider hem

Tünaydınlar kızlar,

Hay maşallah 7de bile bıcır bıcır olan sevgi kelebekleri gibisiniz. Bense sabah 7de yattım. Sebebini dün aldığım ve poşet hali hariç ilk kez böyle yapraklı tomurcuklu demleyerek içtiğim yeşil çaya bağlıyorum. Siz öğlen sporun dibine vururken ben tuvaletimi yaparken yarı devrilip, kafamı duşakabine vuruyordum Bir insan çişini yaparken düşüp, beyin kanaması geçirir mi, az kaldı ben başaracaktım. Dedim "Winston kızım, elalem 50 squattır, leslie ile tepinmektir yok sahilde koşmaktır yapadursun sen daha çişini bile düşmeden yapama"..

Neyse bugün alında önce beni çok sevindiren sonra küçük Emrah'a bağlatan bir olay oldu. Bir üniversiteden aradılar iş teklifi için. Yarın görüşmeye gideceğim. Buraya kadar çoook sevindim. Ama dolabımdaki tüm kıyafetler ,komple etekler, elbiseler, pantolonlar- 38 beden. Ve ben şu an dışarı çıkarken eşofman takımımla genelde çıkıyorum ki kendileri beni sıkıp, bana zırh gibi yapışmaktan beni adeta robokop gibi yapıyor. Biliyoru m ki kıyafetlerimden hiç birine giremeyeceğim, şimdi alışverişe çıksam 40-42 arası boşuna şişman kıyafeti almak istemiyorum bir, onlara nerden baksam yok osu busu çantası falan diye kombine takılır en az 200-300 de vermek lazım bunu da istemiyorum iki. İnsanlar mutlaka prezantabl biri isterler, ben böyle yuvarlana yuvarlana , yuvarlanan kaya gibi onların karşısına çıkmak ayrı bir kabus bu da üç. Ama bu iş beni çok heyecanlandırdı en azından gitmek , detaylıca konuşmak isterim bu da 4.

Üff ki ne üff yani.

Küçük Emrah Kadıköy'den bildirdi.

@ Neslim,
Hakketen çok ironik, sen deterjana bile kimsayal diye karşı ol, bu kadar bilinçli bir hatun ol sonra git sigara iç. Ama sigara başka bir dünya yahu. Ben içerken bile yanımdan sigara içen biri geçtiğinde "ıyy ne pis sigara kokuyor adam" derdim, yahu düdük Winston, sen de öyle kokuyorsun işte. Sen gereksiz ilaç alımına falan da karşısındır ama bu sigara bırakma haplarını hiç düşündün mi? Neticede 2-3 ay hap kullanıyorsun sonra sigara kabusu bitiyor. Ha haplar kimbilir içerden neler yapıyordur o ayrı tabii ama bilemedşm hangisi totalde daha zararlıdır.
En azından bırakmak istiyorsun. Bir de "atın ölümü arpadan olsun" diye umarsızca içenler var.
Umarım en kısa sürede bırakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…