mısır en tehlikeli gdo besini aman diim seçim yaparken dikkat et my life yada citiformunkinden al organik hiç değilseBen de dünkü menümü yazayım
Sabah kk kahvaltısı
Bir fincan sade türk kahvesi, bir bardak kefir
Akşam eşimle evde sinema keyfi yaptık yemek niyetine mısır patlattım :)
Yatmadan bir bardak süt
Su 2.5 lt, spor Debbie start it up
ahahahaha bende sölemeden inmişti bilemmmm. bana çörek börek demeyin heeeeeeeeee isyanlardayımahahaha elımde corek yok olsa yere bırakacagıma mıdeye ındrırıım
kim yemiş ben yemedim valla billa kaptan
geçen hafta halan gelmişti kuzumo yüzden tartıya yansımadı bence yoks aincelme çok bariz
yaparsan çok memnun kalırsın kuzum
sorma gözler isyan bayrağını açacak yakında
elinde çörek olan kim ne zaman kaçırdımmmm
canım papatya çayıyla yada okaliptus yağı ile buğu yap çoook iyi gelir. birde evde bitmiş burun spreyine yada su şişeside olur kaya tuzu ile su yap deniz tuzu tadında spreyle yada şişeden burna çekmek sureyiyle iyice temizle içini bak bu yöntem acip sinüzit sökerKaptanım yarında itibaren kalan 4 gün iznimi de aldım bu hafta yokum. Cumaya tartı hepimize bol bol gülücük atar inşallah. Bugün spora başlayamazsam nasıl olacak bilmiyorum ama başım ağırıyor yine ve tahminim sinüzit çünkü yanaklarımda ve göz çevremde de aşırı ağrı var bastırınca daha çok ağrıyor. Antibiyotik kulanıyorum zaten ama ne boğazım düzeldi nede baş ağrım. Gerçi doktor 3 günden sonra iyileşmeye başlar demişti, ilaca başlayalı bu gün dördüncü günüm.İnşallah düzelir yoksa evde çocuklarla da ilgilenemiyorum.
papatya çayım var akşam yapayım buğuyu. Tuzlu suyu mu burnuma çekeyim, aslında hiçbir akıntım yok herhangi bir tıkanıklığım yok sadece yanaklarımda, şakaklarımda göz çevremde yoğun bir ağrı var sinüzit diye tahmin ediyorum, okaliptüs yağını alayım o zaman akşam sürerim inşallah iyi gelir çok rahatsız etmeye başladı.canım papatya çayıyla yada okaliptus yağı ile buğu yap çoook iyi gelir. birde evde bitmiş burun spreyine yada su şişeside olur kaya tuzu ile su yap deniz tuzu tadında spreyle yada şişeden burna çekmek sureyiyle iyice temizle içini bak bu yöntem acip sinüzit söker
ayrıca akşam yatarken okaliptus yağı ile göz çevrene değdirmeden alnına saç diplerine ve göz altındaki yanak bölgesine ,şakaklara masaj yap öyle yat buda çok etkilidir. bir tülbentte sarabilirsin üstünden
Benim de d vitamini tahlilimi bugün almam gerekiyordu unutmuşum, işten çıkana kadar doktoru da bulamam yarına kaldı, düşüktür diye tahmin ediyorum. Doktor düşükse iğnesini veririm demişti. Normali kaç olması gerekiyordu ki,bendede hafif bi grip hali mevcut d vit zamanımda geldi kemiklerimden anlıyom artık akşam yutayım bir ampül
buluttt 200 mekık masallahya ben 20 taneyı zor cekıyorum kılodan sanıyordum meger basıretsızlık bendeymıs
d vit değeri 80-100 arasında tutmak lazımmış şekerBenim de d vitamini tahlilimi bugün almam gerekiyordu unutmuşum, işten çıkana kadar doktoru da bulamam yarına kaldı, düşüktür diye tahmin ediyorum. Doktor düşükse iğnesini veririm demişti. Normali kaç olması gerekiyordu ki,
merhaba :)kuralları okudum, ben de aranıza katılmak istiyorum
selam . kaptanım swetim baksında karar versin katılmana okişben 23 yaşındayım,
kilo: 74
boy:175
bugün sabah yediklerimi yazmaya başlıyorum :)
1 dilim ekmek+bir dilim peynir+3 tane kırmızı pancar turşusu
birazdan dışarıya yürüyüşe gidicem :)
tatlım burnuna şekeceksin avcuna dök önce bir burnuna çek öbüründen çıkarmaya çalışpapatya çayım var akşam yapayım buğuyu. Tuzlu suyu mu burnuma çekeyim, aslında hiçbir akıntım yok herhangi bir tıkanıklığım yok sadece yanaklarımda, şakaklarımda göz çevremde yoğun bir ağrı var sinüzit diye tahmin ediyorum, okaliptüs yağını alayım o zaman akşam sürerim inşallah iyi gelir çok rahatsız etmeye başladı.
senin bebişi koyver etrafında lesli tfaniy oryantal ne olursa döne döne yap hoşuna gider hemMekiği cok kolay çekiyorum,benim ufaklıkla yerinde durmuyor salıyorum yere o benle uğraşırken beni cekiştirirken,zaten yarısına kadar şaşkınlıkla izliyo,100-100 çekiyorum..
Spora ağırlık verdim gecen haftaki arayı kapatmam lazım :)
vallaha bravo..Mekiği cok kolay çekiyorum,benim ufaklıkla yerinde durmuyor salıyorum yere o benle uğraşırken beni cekiştirirken,zaten yarısına kadar şaşkınlıkla izliyo,100-100 çekiyorum..
Spora ağırlık verdim gecen haftaki arayı kapatmam lazım :)
cnm mrb sweetdımplenın davet etmesı gerekıyor bızım takıma gelebılmen ıcın davet ettıyse hosgeldın.. davet etmedıyse dıger topıge katılmak ıstedıgını yaz takımlardan bırı mutlaka davet eder..merhaba :)kuralları okudum, ben de aranıza katılmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?