- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
Ben de iyiyim canım sağol :) bilmiyorum ki canım herkes kaybolmuşmrb hoşbuldum sende hoşgeldin gamze iyim ben tskr sen nasılsın ? nerde 6. takımın güzel hatunları bilen gören varmı ?
zeynooo takımın yüz akı sen olacan menulerin güzeldi umarım. yakma bizi ben ettim sen etme kuzumm
neslim biraz da sen yardımcı ol bence kuzum diğer gruplar çok hırslı
SLM KIZLAR GELSIN KACAK MENULER....
persembe gunu
sabah kk 1 yumurtalı
aksam
ne yedıgımı hatırlamıyorum...
cuma gunu
sabah bademlı kk
aksam
gorumcemlerdeydık kendıme uygun ne varsa yedım
beyaz çıntar
tavuklu corba ev yapımı
yaprak sarma
salata
yogurt
c.tesı
sabah 7 de kk yaptım ve
zeytın toplamaya gıttık
oglen
bol domates salatalık yesıllık
maalesef 1 kucuk pısı (baska sansım yoktu)
aksam
k.peder lahmacun yaptırmıstı
nasıl bır aclıksa benımkı acık havadanmı bılınmez 1 lahmacun bır pıde goturdum
pazar
sabah kaymaklı enfesss bır kk
aksam
dısarıdaydık
1 porsıyon kısır
1 tavuk butu
bırazda saksuka
ve bırtane ayran ıctım
ıstahım kabarmıs benım
zeytınde zaten squatın tıllahını yaptım
pazarda guya yatacaktım zıra heryerın et kırıgı oldu esım sana yatmak yok dedıhaydı gezmeye bende benı gezmekle korkutamazsın surunurum yınede gelırım dedım ve gece yatana kadar gezdık donuste 20 mekık 10 sqwuat zor yaptım ama yaptım
Afiyetolsun kraliçem yine iyi hatırlamışsın tatlım .Ctsi mecbur kalmasan pişiyi de yemeyecektin eminim . aferim damada nerde hareket orda bereket iyi yapmışsınız kuzum.
Teşekkür ederim sweetcim sanırım spordan oldu ben de sizi zevkle takip ediyorum
muhtemelen öyledir kuzum bu hafta emin ol gidecektir
Selam kızlar, ben geldim..
Nasılsınız görüşmeyeli, herşey yolundadır inşallah.
Geldiğimde masamın üzerini klavyeyi de kapatacak şekilde evrakla kaplamışlar. Nereden başlayacağımı bilemedim doğrusu. Neyse birazını yaptım, bu arada bir selam vereyim dedim özledim sizi canlarım benim
Hafta sonu diyetim güme gitti, iki gün kardeşim bendeydi. 4 benim 3 te onun çocuğu, evde çocuk peşinde koşmaktan ne düzenli yemek yiyebildim ne de kendime özel yemek yapabildim. Spor zaten 10 günde sadece iki gün yaptım. Bu akşam da sporumu yapamayacam, amcamın oğlunun nişanı var. Ama en azından yediklerime dikkat edebildim bugün.
Az geçmişe baktım ortalama iyiymiş bu hafta. Zeynocum coşmuş maşallah. Ben yne sarı kart almışım malesef. Asılayım küreklere bu hafta diyecem de hafta sonundan sonra 4 gün yetmeyecek bana, hayırlısı bakalım. Eylülüm rakibiz yine, geçen hafta aynıymışız bakalım bu hafta ne olur. Tartım güzel bir sürpriz yapsa bana ne güzel olurdu, hepimize de tabii..
Nurum sende süpersin maşallah, Sabırla bekleyince nasıl da gidiyor değilmi? Son zamanlar benim gibi biraz salınıyor ama olsun gitsin de az az olsun.
Neslim senin de korktuğun gibi olmadı bak. Yada Banumun dediği gibi korkunun gözünü seveyim. Sarı kart ta silinmiş maşallah.
Neyse ben biraz daha çalışayım uğrarım yine...
Hoşgeldin makresim.İşler yığıldı desene nereye gitsen iş full .Amanın kreş gibi olmuştur sizin ev.Naişanda pistten inme sakın .
Ortalamamız hakikaten güzeldi bu hafta. hepiniz harikaydınız asıl bu haftayı merak ediyorum şimdi gruplar çok hıslı bakalım kazanan kim olacak.
Doğum günün kutlu olsun bitanem sevdikleirnle birlikte sağlık ve mutluluk dolu nice güzel yıllar dilerim
Kızlar bugün doğum günüm pastam nerde ...
slm güzel akşamlar kızlarbugün öyle çok işim vardiki yeni fırsat buldum kk girmeye nasılsınız ??
mavi grup üyeleri cumaya hazırlanıyormu ??
Slm Aslıcım iyiyiz kuzum tşkler sen nasılsın tüm gruplar full enerji bu hafta
bu gunku menum
meyve suyu
Hadi bakalım bilinmeyene doğru gidiyrouz inş sonucu güzel olur kuzumlisten çok kabarıkmış
Hosbulduk :) umuyorum azminiz banada bulasir sevgiler
Bence çoktan bulaştı bile tatlım
Waowww 30 kilo ha yasasin birsuru kilo vermesi gereken bi benim saniyodum ciddi kendime inancim geldi :)
İşte bu güzel haber
offffffffffffff yine yalnızımsesime ses verende yok ,napim açim müziği oynim en güzeli
Geldik tatlım yemek faslı mutfak toplama ancak
En Güzelini yaparsın kar kardır
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım?? @Ebwam hoşgeldin canım
Hoşgeldin Gamzem ortalıklarda yoktun bugün
Menüm
Sabah patatesliyumurta zeytin peynir maydanoz 1karecik bitter 2 mandalina
Aksam bakliyat ssalatası peynir mercimek corbasi ayran
2 bardak Yeşilçay
1 bardak biberiye
40 dk yuriyuss 50 sguat
Afiyetolsun gülüm
Merinetya yine yok galiba izini bitmişti sanki kaptanimm izinmi aldi yoksa yine
Hayır bu hafta izinli değil tatlım okulda çok yoruluyor sanırım annesi ve prensesi de evde o yüzden sık gelemiyor galiba
Ben de menümü yazayım,
Sabah 1 haşlanmış yumurta ile kk
Ara baharatlı yoğurt, bir bardak kefir, bir türk kahvesi şekersiz
Akşam etli türlü (bitti sonunda :) ) 3 yk bulgur pilavı yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 2 saat temizlik, squat, mekik
Afiyetolsun tatlım
İyiyim gülüm valla yoruldum sabahtır ancak oturabildim şimdi de proje hazırlıycam yine ptesiye sunumum var off ki off yani
Kolay gelsin Gamzemmm dayan tatlım başarılar cnmm
mrb hoşbuldum sende hoşgeldin gamze iyim ben tskr sen nasılsın ? nerde 6. takımın güzel hatunları bilen gören varmı ?
Birazdan gelirler kuzummm Allahım alıntı yapmak tam bir işkence olmuş bir an önce düzelir inş
nereye kaçtın tatlım gelmiştikKactimm benn
Ben burdayım da çoklu alıntı delirtti kuzumBen de iyiyim canım sağol :) bilmiyorum ki canım herkes kaybolmuş
hoş geldin kaptanım nerelerdesin sennereye kaçtın tatlım gelmiştik
Hoşbuldum kuzum ev işi spor yemek faslı derken zaman geçiyor kuzum aynen nerelerdeki bu kızlarhoş geldin kaptanım nerelerdesin sengelen kaçıyor
Valla kuzum renkleri değiştirmek zor oluyor çoklu alıntıda kimden alıntı yapıldığıı yazmıyor ama tek tek yapınca sorun yok kuzumKaptan kacmistim geldim.alintilarini pesine takim gelemiycenmi artik
Evet kuzum enişteler isyan çıkartmasın tekKaptan tahmin ettigin yerdede degiller vallahi:)galiba kocalar geldi:):):)
Allah zihin acikliigi versin canimBen de geldimmm ders çalışıyorum da kızlar ondan pek katılamıyorum sohbete affedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?