- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
İyi akşamlar kızlar,
Yatağa doğru sabah beşte uyanmak üzere giderken raporsuz yatmayayım dedim.
Bugün stresli, heyecanlı ve güzel bir gündü.
Bir omzumda içinde bir ben yok koca çantam, diğerinde laptop çantam ile eski zaman yoğurtçuları gibi sallana sallana gittim, şimdi iki kolumda titriyor.
Günlük menüm;
sabah; sade nescafe
öğlen; 2 tane 1 lira boyutunda dukan kurabiyesi
akşam; kıymalı kabak yemeği, yoğurt, bir armut
su; 3 litre
spor; dönüşte 3-4 km arası yolu otobüse binmek yerine deli kovalamış gibi yürüyüp eve geldim.
Dün 3.30 gibi yatıp 5.30da dikildim, bu yüzden size bu satırları hırlaya horlaya yazıyorum
Yarın da 5te kalkıp hem dukan ponçikleri pişireceğim kendime/ eşime hem derse hazırlanacağım, 7ye kadar.
O yüzden şimdilik kaçıyorum, gün içinde ziyaretçi olarak sık sık çok mesaj akmasa da kkya giriyorum.
Öptüm hepinizi.
herkese selamlar
bu da kim demeden önce ben kendimi tanıtayım
efenim ben deniz Fatma
ekimde takımdan ayrılmıştım okul, erkek arkadaş vs. sebebiyle
ama hedefime ulaşamadım vee kürkçü dükkanına geri döndüm
resmi katılımcı olmasam da arada bir gelicem menümü paylaşcam
yüce gönüllü kaptanımız olmasaydı gelemezdim tekrar teşekkürler geri dönme cesareti bulmamda en büyük etken kendisidir
nasıl yapalım sweetcim be hergün giremem heralde ama menülermi mutlaka yazcam ve cumaları bildirim yapıcam inş:)
sil baştan hırsla devam kiloların kökünü kazıycam bu sefer
benide aranıza kabul edersenz çok müteşekkir olurum efem
hoşbuldum canım şey adım fatma sadece deniz derken bendeniz derler ya tabi ben ayrı yazmışıma.slm hoş geldin deniz fatma ,ben aslı memnun oldum tabiki kaptanımız onayladıktan sonra başımızın üstünde yerin var canım , azmin daim olsun ... kendini biraz tanıtırmısın
Hosgeldin canimm[/QUOTE][Hoşgeldi. ss_wong, post: 38076258, member: 601005"]
herkese selamlar
bu da kim demeden önce ben kendimi tanıtayım
efenim ben deniz Fatma
ekimde takımdan ayrılmıştım okul, erkek arkadaş vs. sebebiyle
ama hedefime ulaşamadım vee kürkçü dükkanına geri döndüm
resmi katılımcı olmasam da arada bir gelicem menümü paylaşcam
yüce gönüllü kaptanımız olmasaydı gelemezdim tekrar teşekkürler geri dönme cesareti bulmamda en büyük etken kendisidir
nasıl yapalım sweetcim be hergün giremem heralde ama menülermi mutlaka yazcam ve cumaları bildirim yapıcam inş:)
sil baştan hırsla devam kiloların kökünü kazıycam bu sefer
benide aranıza kabul edersenz çok müteşekkir olurum efem
Aman aman bızdıkım gelmiş hoşgelmişşnasılsın kuzum vizelerin nasıl geçti
başımız üstünde yerin var tatlım burası senin yuvan fırsta buldukça menüleirni yazarsın bitanem cuma günleri de aynen yarışmadaymışsın gibi bildirim yaparsın canımcım hadi bu kez sonuna dek gidelim
hihihi hoşbuldum efemm
vizeler süper geçti zaten tam kilo vermelik o kdr yoğunum ki vaktim nasıl geçti anlamıyorum kilo vermek daha kolay bu şekilde gibi geldi bana
tamamdır bende buralardayım bundan sonra ama henüz tartılmadım çok korkuyorumm
bızdıkıma da bu yakışır Özgem de bir uğrasaydı onu da merak ediyorum
korkunun ecele faydası yok kuzum hemen yarın sabah tartıl ne kadar yolumuz var onu görelim
kimler var burada şimdi eskilerden :)
tamam kaptanım
Yaziyorum hemen bir ocakta kismetse dort kilo vermis olmak istiyorumEbwam ve bızdıkımm yılbaşı hedefiniz yazın unutmadan şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?