Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınlar herkese,

Bugün bana nedense cuma gibi geldi bir an. Sanırım hafta bitsin hemen dinleneyim diye
Eşim de dün "tüm hafta çalıştın, hafta sonu gezmek ister misin?" dedi, terlik fırlattım adama.

Ev birbirine girmiş temizlik lazım, haftalık yemek lazım, çamaşır lazım, ütü lazım, alışveriş lazım, haftalık ders hazırlığı lazım ve bir de geçen haftanın ani yoğun temposundan sonra ayağı yanmış ito gibi sokaklarda hafta sonu da koşacağım he mi

(Kendime not düşeyim de yarın unutmayayım)
akşama yapılacaklar;
imza kilo çizelgesi
haftalık mesaj sayımı
kilo bildirimi-sabah

Öptüm hepinizi

dünkü menümü paylaşıyorum
kahvaltı
1yumurta haşlanmış
10 zeytin
1avuç peynir
1kepekli galeta
1kivi
1mandalina
1koca kupa yeşilçay

arada
1kupa yeşilçay

öğlen:
1küçük kase barbunya yemeği
1tabak et haşlamalı yuvarlamalı çorba

akşam:
1tabak salata
kocabardak koyu kıvamlı ayran

suyu 2,5lt yapmışımdır
1maden suyu
sporum 40dk eliptik bisiklet

Canım diyetisyenim kızacak çünkü söylediklerini kahvaltı hariç yapmadım. Hastalanınca yemek yiyemedim, yediysem de özel hazırlayamadım, hala iyileşemediğim için spor da yapamadım. Dün KBB ye gittim çünkü boğazım hala iyileşmedi. Bademcikler düzelmiş ama farklı bir yer ağırıyor, doktor dışarıdan bir şey görünmüyor dedi ultrasyonla bakılacak, yarın öğleden sonraya randevu verdiler bakalım nedir. Kendimi hiç kasamıyorum ki hemen ağrı yapıyor, spor da güme gidiyor böylece. Yürüyüş yapabilseydim iyiydi ama ona da zaman yok, sadece sabah 15 dak tempolu işe geliyorum, akşam da 15 dak eve gidiyorum. Toplamda yarım saat ama aynı anda olmayınca yürüyüşten saymıyorum.

Kalkınca 2 bardak su+1 gün kurusu

Sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim tam b.ekmeği
bol yeşillik

Öğle
Bir avuç kadar et
yoğurt (iş yerinde yemek bana iyi gelmeyecek salatam yine yok)

Ara
1 susamsız simit (dışardaydım ganimetlerimi iş yerinde unutunca hastanede simit yedim)

Akşam
1 kase çorba
1 avuç tavuk
salata

Ara 2 grisini

Su 2,5 litre + 2 bardak yeşil çay
Yarın ultrasyonu çektireyim sporuma da başlayacağım inşallah. Göz doktoruna da gittim dün. Gözlük numaram büyümüş. Birinde problem yok 0,25 diğeri 0,75 olmuş. Öncekini takmıyordum ihmallik işte, artık bilgisayar başına hiç çıkarmayacağım daha kötü olmasın diye. Kirpik altlarında da iltihaplanma olmuş. Uzun zamandır kaşıntı vardı ama emziriyorum ilaç kullanmayayım diye doktora gitmiyordum dayanamadım artık. Doktorun verdiği damlalar bebeğe zararı yok dedi. Ama yine de damlatınca göz kanalını 5 dak kadar bastırıyorum ki içeri akmasın.

dünki menümmmm
sabah:1 muz,1 su bardağı süt
ara:1 kase mantarrr
akşam:kayınvalidemde misafir vardı ne hazırlıklar ne hazırlıklar ama ihanet etmedim size canlarrrrrrrrrrrrr
yediklerim:2 kaşık bulgur köftesi,1 minicik kase yoğurtlu salata,2 parça et,biraz patlıcan közlemes,1 kase etli düğün çorbası
spor:yarım saat yürüyüşşş
su:3.5 lt

gunaydın tatlım bana hergun cuma gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…