- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Canım diyetisyenim kızacak çünkü söylediklerini kahvaltı hariç yapmadım. Hastalanınca yemek yiyemedim, yediysem de özel hazırlayamadım, hala iyileşemediğim için spor da yapamadım. Dün KBB ye gittim çünkü boğazım hala iyileşmedi. Bademcikler düzelmiş ama farklı bir yer ağırıyor, doktor dışarıdan bir şey görünmüyor dedi ultrasyonla bakılacak, yarın öğleden sonraya randevu verdiler bakalım nedir. Kendimi hiç kasamıyorum ki hemen ağrı yapıyor, spor da güme gidiyor böylece. Yürüyüş yapabilseydim iyiydi ama ona da zaman yok, sadece sabah 15 dak tempolu işe geliyorum, akşam da 15 dak eve gidiyorum. Toplamda yarım saat ama aynı anda olmayınca yürüyüşten saymıyorum.
Slm kuzum Afiyetolsun cnmm fazla göze batan birşey yok nişandaki pasta hariçama bakalım diyetisyenin ne diyecek sanırım spor da yapamıyorsun
Resimler neden açılmıyor ki bitanem sağlık olsun olmuyorsa yapacak birşey yok
bebeğim saece sabah yiyorum ekmeği.sonraki öğünlerde ağzıma sürmüyorum.midem bulanıyor ekmeksiz umurta filanyenıbırbenım karataydan cıktın demek hayırlısı olsun cnm
bebeğim saece sabah yiyorum ekmeği.sonraki öğünlerde ağzıma sürmüyorum.midem bulanıyor ekmeksiz umurta filan
Yuh dıyebılırmıyımgeçen haftaki kilom:79.3
dün:76.4
5 günde fark: 2.900 kg
ne sınavı cnmKimsecikler yok yine kendi kendime konuşuyorum neyse ben ders başına gideyim sınava bir ay var ve ben hiç çalışamadım nasıl yetiştireceğim bilmiyorum. Dua edin kızlar benim için çok önemli bir sınav.
maşallan de kız nurYuh dıyebılırmıyım
gunaydın tatlım bana hergun cuma gıbıGünaydınlar herkese,
Bugün bana nedense cuma gibi geldi bir an. Sanırım hafta bitsin hemen dinleneyim diye
Eşim de dün "tüm hafta çalıştın, hafta sonu gezmek ister misin?" dedi, terlik fırlattım adama.
Ev birbirine girmiş temizlik lazım, haftalık yemek lazım, çamaşır lazım, ütü lazım, alışveriş lazım, haftalık ders hazırlığı lazım ve bir de geçen haftanın ani yoğun temposundan sonra ayağı yanmış ito gibi sokaklarda hafta sonu da koşacağım he mi
(Kendime not düşeyim de yarın unutmayayım)
akşama yapılacaklar;
imza kilo çizelgesi
haftalık mesaj sayımı
kilo bildirimi-sabah
Öptüm hepinizi
hahaha maşallah cnmmaşallan de kız nurdün nuraya'da dedim tartıya çıktım önce yuh dedim sonra maşallah dedim:):):):)
Maşallah kız dönüşün muhteşem oldu desenekızlarrrrrrrrrrr bu arada dün tartıldım 76.4 çıktımmmmmmmmmmmm
2.900 gr vermişim haberiniz olaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?