hıh ben onu soracaktım yazdım yazdım cıkmadı nedenkı acep
Aman rahat olsun kuzum bu arada çizelgeni yapmışsın ama başlangıç ve hedefi yazmadın mı kuzum
Selam 6.takımın güzelleri
Bugün biraz yoğundum, birazdan da göz doktoruna randevum vardı hastaneye gideceğim.
Menülerimi yazayım
Pazartesi
Kalkınca 2 bardak su+1 gün kurusu
Sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 yumurta
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim tam b.ekmeği
bol yeşillik
Öğle
Bir avuç kadar et
yoğurt (evden yemek getiremedim salatam yoktu)
Ara
3 adet gün kurusu
2 ceviz
Akşam
Az et kavurma
3 kaşık pilav
1 bardak ayran
Ara 1 çatal yaşpasta (akşam menüm nişan menüsü)
------------------------
Salı
Kalkınca 2 bardak su+1 gün kurusu
Sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 yumurta
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim tam b.ekmeği
bol yeşillik
Öğle
Etli nohut
yoğurt
Ara
3 adet gün kurusu
2 ceviz
Akşam
1 kase çorba
1 avuç tavuk
salata
ayran
Ara 2 grisini
Diyet listemi hiç yapamadım, karmaşık yiyorum bu ara, inşallah anormal bir şey yoktur menümde
Kaptanım imza ayarları yok bende çizelgeyi değiştiremiyorum, yeni çizelge resimle anlatılmış sanırım ama benim bilgisayarımda resimler açılmıyor. , yapamadım
YOK COK GUZEL ANLATMISSIN BIDE ONA BAKIYIMhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.32323/
bi de püsküütün anlattığı gibi yap istersen tatlım ben tam anlatamadım galiba
bu arada baktım pro üye normal üye farkı yok
IYIYIZ CNM SEN NASILSIN GORUSMEYELISelam kizlarr nadilsinizx
Kimbilir kaç dakika oldu:)çok mu oldu görüşmeyeli
Günaydın meleklerimmmm kayıp kaptan döndünasılsınız bakalım
4 hafta var kuzum sporla desteklersen verebilirsin
tamam kuzum kaydettim 75 olarak
maşallah barbim ne güzel menü böyle
Tatlım sabah 1 bardak sıcak süt bir avuç çiğk uruyemiş 1 yerli muz sabah yesen olmazmı ki
hem bunların kokusu da olmaz kuzum istersen götürebilirsin dekarar senin kuzum
Afiyetolsun merim tatlım akşam yemek yemeni değil de kilo vermeni hızlandırmak istiyorsan meyveyi bir müddet unut cnm benim
Profil alanında imza ayarları bölümü var ama bilemedim tatlım
sadece pro üyelere mi yaptılar acaba imza bölümünü kuzum
çantana acilen paket hazırlıyorsun gamzem içine kuruyemişini kuru erik kuru kayısı artık hangisini seçersen çantanda mutlaka bulunsun tatlım popkekten iyidirooo balık resitali mi yaptın afiyet şifa olsun tatlım
yememek çare değil kuzum meyveyi kaldır bir müddet ama akşam en azından çorba veya salata veya yoğurt birini mutlaka ye illa azaltmak istiyorsan merim
hayırdır meyvesuyu modasına sende mi başladın tatlım
Hatırlatman için tşkler Ebrucumm hemen kullanalım kuzum
Tatlım bu ne güzel ayrıntılı bir açıklama böyle tşk ederiz bir belgeye hemen kopyalayacağım ama oraya da girince insan ne alacağını şaşırıyor
Ponçiğine kurbanaz önce de yazdım bitanem kovacaklarını sanmıyorum kuzum belki senden cesaret alıp hepsi aynı şeyi uygular az önce yazdım ama seçim senin kuzum Yalnız akşamları meyve yeme ne olur akşam yenen meyveler direk popişimize yapışıyor
bu ara ben de katılamıyorum pek sohbete kuzum ama videolar harika hakikaten kataranları nette deşifre edeceğimkuzum maşallah iyi dayanıyorsun ben uykusuzluğa hiç dayanamam
3 çocuk kolay değil tabiki kuzum bri de kendini fruktozla zehirleyince yorgunluk normal sonu güzel olur inş
Oy kuzum benim sen demirbaşsın tatlım komple yazmadım sadece özür kuzum
şu cetvel işine tekrar bakayım tatlım birazdan
vay vay vay bu yarışma işi iyi oldu
Kuzum ne güzel bir başlangıç menüsü böyle bravooozeytin 15-20 adet yiyebilirsin cnm tuzsuzsa peyniri de avuç için kadar ve avuç için kalınlığında yiyebilirsin spora da bayıldım
ooooo Ayçam gelmiş hoşgelmişbiz de snei özledik kuzum yoğunluğun biraz azaldı sanırım ne kadar aktif olursan o kadar motişve olursun cnm benim allah kavuştursun enişteye
detoks var ama ne kadar sağlıklı tartışılır kuzum meleklerim dinlemiyor beni isyan çıkardılar bakalım sonuç ne olacakayran detoksundan ben de randuman alamamıştım gerçi 1 gün yapabildim ama sanırım bünyeden bünyeye fark ediyor
Hem de nasıllll takımdaki her meleğim ayrı bir renk maşallah hepsi gökkuşağını oluşturuyor
Neslimmmm hasret kaldık kuzum bugün taşınıyor olmalısın kolay gelsin cnm benim
Dur bakalım taşınma telaşından çok yorulacaksın kuzum bu hafta olmazsa haftaya benim senden her zaman umudum var
Misafir varsa diyet yapmak da zor oluyor kuzum kolay gelsin
msiafire rağmen bu menü ayakta alkışlıyorum harikasın
Afiyetolsun merimmdediğim gibi meyveyi bir müddet meyveyi unut kuzum
karatayı bıraktın mı zeynomsporunu ne olur ihmal etme en azından yarım saat de olsa yapabilirsin
Yeni arkadaş derken nilyanımı kastettin nurum Ayça 3, takımdan tatlım
bu alıntımı sana ithaf ediyorum Winston cım özlemişsindir
Hg canimmselamlar
çok yoğunum bu ara dün giremedim
kaptanım tartıldım 76 yım başladığım yere geri dönmüşüm
bu arada ben doktora gidiyorum alerjim vardı ya benim ilaca başladım bana liste verdi işte içinde bir sürü yasak var hazır onları yiyemezken karataya da start verdim bugün hayırlısı
menümü yazayım
Sabah
2 yumurta haşlanmış, azcık tel peynir,ceviz
Akşam
Karataya uygun güveç,salata,1 mandalina
spor:1 saat yürüyüş
döndüm valla döndüm çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?