Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla ben ilk gun kullandim oyumu puskutumuze

mrrhaba kizlar bugunku menum gayet kisa cunku tum gun kosturmaktan bisey yiyemedim pekde iyi oldu :)
Sabah bir bardak sut
Oglen bir tabak zeytinysgli barbunya
Ara uc sekersiz cay ( ki tadi cok kotuydu sekersiz ama alisicam)
Aksam bir kase yogurt icine iki kasik yulaf kepegi

Merhaba bacılar,

Yatakta karanlıkta göbeğimde laptopla size yazıyorum.
Önce Nesli'nin sevdiği şekliyle "gün sonu z raporu"m

sabah; kahve
öğlen; 4 tane ponçik
akşam; dukan kıymalı çorba, yoğurt, 1 avuç kabukları sert olan fıstık

G gamzeeee ,
Peçelerimizi hazırlayalım gülo, ben regl oldum davul gibi şiştim. Cumaya bir gün kala olacak şey miydi yahu diye üzülürken bir yandan da vücudum eski düzenine dönüyor yumurtluyorum hala tavuk gibi demek ki diye de sevindim

4 buçukta kalkacağım yarın 7 dersim var sabah 8buçukta toplantıyla günüm başlayacak, akşam 9 buçukta son dersim bitecek. Yarın eve geldiğimde güzzzeel bir köpüklü latte yaptıracağım kocama, size uzun uzun yazacağım. Hoş cuma günü de geceye kadar dersim var ama Allah razı olsun cuma sabahına acımışlar öğlen 12ye kadar izin vermişler. Gerçi sabah erkenden kalkıp çarşı, pazar gezeceğim ama neyse şu hafta bir geçsin düzene alışacağım inşallah.

Biraz geçmişe bakıp ,direkt bayılacağım.

Öptüm kocaman hepinizi.

kız akşam niye bişe yemedin otur adam akıllı ye yulaf nedir arkadaşımben sana böyle mi öğrettim

Eyvahlar olsuuunnn anlaşıldı gruba biz madara olucaz şekerim napalım başa gelen çekilir ben de aç yatmayayım bari boşuna hayır hiç de anlamam böyle oryantal falan sopa ne kadar kıvırabilirse ben de o kadar.. Ooofff offf

kız akşam niye bişe yemedin otur adam akıllı ye yulaf nedir arkadaşımben sana böyle mi öğrettim
Usendim yemek hazirlamaya cicegim :) bide kizimin yarinki beslenme sirasi bende iki tspsi borek yaptim kokusu perisan etti ama yemiycem ben bi cay daha iceyim yaaa

Spora bayildim:)silahla squat denesene bide:)

Emziriyosun ve sbh nedir öle kahvaltını iyi yap bence,öglen iyi ama aksamda yetmez

Sizi izlicez demek

Hg canimm
Kaç kiloydun gittiğinde 76 olmusunn.ayrilani kurt kapiyo gitmek yok bidaha:)

ay sorma canım hoşbuldum
okul stresi işte ya ama üstesinden geleceğim inşallah yaza ideal bedenimde girmek hedefim

ben yatıyorum iyi geceler
yarın 8 de eve gelicem gibi görünüyo inş girmeye çalışcam

Ben dee aynıyım, ha viledayı sağa sola kıvırıp oynatmışsın ha ben. (Diğer grup üyesi keşke geçmiş yapıp muhabbete katılsaydı da bilseydik dans sever mi sevmez mi diye) Diğer kızlar duymasın ama reglle birlikte sanırım vücudum rahatladı, ödem neyin attım, ya da tuttuğum kiloları vermeye başladım, sabah sabah tartı beni gülümsetti, yarına aynı kalsam bile zararda olmayacağız. Ama kızlar yok detokslar bilmemneler çok kastılar bu hafta. Bilmem onları geçebilir miyiz?

Ponçik ve çıntarı burda duydum Google amcaya sordum söyledi saolun öğrenmeme vesile oldunuz:)
Nur cum misafirinde dikkatini çekti yeme porsiyonum ama kararlıyım :)

Benim kocam 103 kiloydu, 4 ay dukan yaptı 83 oldu. O sıra sabah iş yerinde dukan kepekli atıştırmalıklarına çok alıştı. Şimdi dukan yapmıyor ama sabahları yağlı ve sağlıksız poğaça, açma, börek alıp yiyeceğine (o da erken kalkıp ben gibi asla evde kahvaltı yapamaz) bana 2 senedir her sabah için dukan şeysi yaptırıyor. Onlar da sadece kepek lor ve yumurtadan oluştuğu için ne şişiyor ne kabarıyor o yüzden poğaça desen günaha girersin, kek desen yok artık daha neler, kurabiye desen ne alaka derken eşim onlara "ponçik" ismini verdi. Şimdi ona akşamları 2 kaşık kepekten yaparken 1 kaşık da kendim için koyuyorum, ona kahvaltı bana öğlen yemeği gibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…