- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
İyi akşamlar 6.takımcım
Ben 8. Takım kaptanıyım bir hatırlatmada bulunmak istiyorum şekerler
Editörümüz sevgili püsküütümüzle alakalı yeni kullanıcı adı seaBahAR
Forumun enleri seçiliyor bildiğiniz üzere dünde lady arkadaşımız hatırlatmıştı bizlere,
Takım listelerinde yarışan 100 üye var ama malesef baharıma verilen oy sayısı 43 demekki yarımızdan çoğumuz hala oy kullanmamışız
Herkesi oy kullanmaya davet ediyorum
Kocaman öpüldünüz canlarım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rili-kk-editoerue.774847/page-6#post-38110806
Slmm ben geldimBu gece kimse gelmiyor niyeki
kız akşam niye bişe yemedin otur adam akıllı ye yulaf nedir arkadaşımmrrhaba kizlar bugunku menum gayet kisa cunku tum gun kosturmaktan bisey yiyemedim pekde iyi oldu :)
Sabah bir bardak sut
Oglen bir tabak zeytinysgli barbunya
Ara uc sekersiz cay ( ki tadi cok kotuydu sekersiz ama alisicam)
Aksam bir kase yogurt icine iki kasik yulaf kepegi
Peki kaptanımmm yanıma alıyorum bundan sonra
Afiyetolsun tatlım çıntar var mı hala dur bakalım birazdan pazara gideceğim bulursam alayım ben de turşu yarasın kuzum ama bugün yarın dikkat et ne olur oooo spor süperr
Eyvahlar olsuuunnnMerhaba bacılar,
Yatakta karanlıkta göbeğimde laptopla size yazıyorum.
Önce Nesli'nin sevdiği şekliyle "gün sonu z raporu"m
sabah; kahve
öğlen; 4 tane ponçik
akşam; dukan kıymalı çorba, yoğurt, 1 avuç kabukları sert olan fıstık
G gamzeeee ,
Peçelerimizi hazırlayalım gülo, ben regl oldum davul gibi şiştim. Cumaya bir gün kala olacak şey miydi yahu diye üzülürken bir yandan da vücudum eski düzenine dönüyor yumurtluyorum hala tavuk gibi demek ki diye de sevindim
4 buçukta kalkacağım yarın 7 dersim var sabah 8buçukta toplantıyla günüm başlayacak, akşam 9 buçukta son dersim bitecek. Yarın eve geldiğimde güzzzeel bir köpüklü latte yaptıracağım kocama, size uzun uzun yazacağım. Hoş cuma günü de geceye kadar dersim var ama Allah razı olsun cuma sabahına acımışlar öğlen 12ye kadar izin vermişler. Gerçi sabah erkenden kalkıp çarşı, pazar gezeceğim ama neyse şu hafta bir geçsin düzene alışacağım inşallah.
Biraz geçmişe bakıp ,direkt bayılacağım.
Öptüm kocaman hepinizi.
Usendim yemek hazirlamaya cicegim :) bide kizimin yarinki beslenme sirasi bende iki tspsi borek yaptim kokusu perisan etti ama yemiycem ben bi cay daha iceyim yaaakız akşam niye bişe yemedin otur adam akıllı ye yulaf nedir arkadaşımben sana böyle mi öğrettim
Spora bayildim:)silahla squat denesene bide:)bende menü mü yazayım.
sabah:2 yumurta, 1 salatalık, 1 domates ve avuç içinin yarısı kadar yağsız peynir
öğlen: koca bi kase bulgurlu salata
akşam: bir tabak haşlanmış brokoli, küçük tabak haslanmış tavuk göğsü
spor diloş kucağımda yarım saat gezdim
Emziriyosun ve sbh nedir öle kahvaltını iyi yap bence,öglen iyi ama aksamda yetmezmrrhaba kizlar bugunku menum gayet kisa cunku tum gun kosturmaktan bisey yiyemedim pekde iyi oldu :)
Sabah bir bardak sut
Oglen bir tabak zeytinysgli barbunya
Ara uc sekersiz cay ( ki tadi cok kotuydu sekersiz ama alisicam)
Aksam bir kase yogurt icine iki kasik yulaf kepegi
Merhaba bacılar,
Yatakta karanlıkta göbeğimde laptopla size yazıyorum.
Önce Nesli'nin sevdiği şekliyle "gün sonu z raporu"m
sabah; kahve
öğlen; 4 tane ponçik
akşam; dukan kıymalı çorba, yoğurt, 1 avuç kabukları sert olan fıstık
G gamzeeee ,
Peçelerimizi hazırlayalım gülo, ben regl oldum davul gibi şiştim. Cumaya bir gün kala olacak şey miydi yahu diye üzülürken bir yandan da vücudum eski düzenine dönüyor yumurtluyorum hala tavuk gibi demek ki diye de sevindim
4 buçukta kalkacağım yarın 7 dersim var sabah 8buçukta toplantıyla günüm başlayacak, akşam 9 buçukta son dersim bitecek. Yarın eve geldiğimde güzzzeel bir köpüklü latte yaptıracağım kocama, size uzun uzun yazacağım. Hoş cuma günü de geceye kadar dersim var ama Allah razı olsun cuma sabahına acımışlar öğlen 12ye kadar izin vermişler. Gerçi sabah erkenden kalkıp çarşı, pazar gezeceğim ama neyse şu hafta bir geçsin düzene alışacağım inşallah.
Biraz geçmişe bakıp ,direkt bayılacağım.
Öptüm kocaman hepinizi.
Eyvahlar olsuuunnnanlaşıldı gruba biz madara olucaz şekerim napalım başa gelen çekilir ben de aç yatmayayım bari boşuna hayır hiç de anlamam böyle oryantal falan sopa ne kadar kıvırabilirse ben de o kadar.. Ooofff offf
Hg canimm
Kaç kiloydun gittiğinde 76 olmusunn.ayrilani kurt kapiyo gitmek yok bidaha:)
Eyvahlar olsuuunnnanlaşıldı gruba biz madara olucaz şekerim napalım başa gelen çekilir ben de aç yatmayayım bari boşuna hayır hiç de anlamam böyle oryantal falan sopa ne kadar kıvırabilirse ben de o kadar.. Ooofff offf
Ponçik ve çıntarı burda duydum Google amcaya sordum söyledi saolun öğrenmeme vesile oldunuz:)
Nur cum misafirinde dikkatini çekti yeme porsiyonum ama kararlıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?